Black ​Clover 6. (Black Clover 6.) 4 csillagozás

Yuki Tabata: Black Clover 6.

In a world of magic, Asta, a boy with anti-magic powers, will do whatever it takes to become the Wizard King!

Asta is a young boy who dreams of becoming the greatest mage in the kingdom. Only one problem—he can’t use any magic! Luckily for Asta, he receives the incredibly rare five-leaf clover grimoire that gives him the power of anti-magic. Can someone who can’t use magic really become the Wizard King? One thing’s for sure—Asta will never give up!

Asta’s vacation is anything but rest and relaxation when children start disappearing all around him. But in order to take down the kidnappers, Asta will have to team up with Gauche, a mage who hates his guts!

Eredeti megjelenés éve: 2016

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
VIZ Media, San Francisco, 2017
200 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421591582 · Illusztrálta: Yuki Tabata

Kiemelt értékelések

Melani>!
Yuki Tabata: Black Clover 6.

Ez a kötet eddig a legjobb ebben a sorozatban. Folytatódik az előző kötetben megkezdett harc, és új szereplők is csatlakoznak. Megismerhetjük Gauche tükörmágiáját, és ami a legjobb Yami kapitány mágiáját is. Előkerül az ellenfél csoport vezetősége és befut még pár kapitány, hogy egy hatalmas csata vehesse kezdetét. Röpködnek a különféle mágiák a már megszokott szép és részletgazdag formájukban.

Elkezdtem az animét is, így most arról is mondanék néhány dolgot: Majdnem pontosan követi a mangát, a különbség, hogy a mangában csak említés szinten előkerült dolgokat is szépen kifejtették. Emellett Yuno szála is többet szerepel, igaz Astáról így is több minden szól. A mágiák viszont fele olyan látványosak sincsenek mint a mangában, ami amúgy meglepő, mert animében azért jóval nagyobb a mozgástér, és ugye ott még a színekkel is lehet játszani…


A sorozat következő kötete

Black Clover sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tite Kubo: Bleach 1.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 1. (angol)
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Adachitoka: Noragami 7.
Akira Toriyama: Dragon Ball 1. (angol)
Jun Mochizuki: Pandora Hearts 4.
Shinobu Ohtaka: Magi 1. (angol)
Kugane Maruyama: Overlord 4.
Hajime Isayama: Attack on Titan 18.