Skip ​Beat! 19. (Skip Beat! 19.) 16 csillagozás

Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 19.

Show biz is sweet, but revenge is sweeter! Koo and Lory can't stop meddling in Kyoko's and Ren's lives. Because while Koo is impressed with Kyoko's talent, he knows that she will never be a great actress unless she can overcome her fatal weakness. And Lory knows that Ren's acting is likewise affected by his refusal to face his past. Can the two old-timers give their young protégés a much-needed kick in the pants, or will their plans blow up in their faces?!

Eredeti megjelenés éve: 2008

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Shojo Beat Manga

>!
VIZ Media, San Francisco, 2009
200 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421527802 · ASIN: 1421527804 · Illusztrálta: Yoshiki Nakamura

Kedvencelte 2


Kiemelt értékelések

diamondfox P>!
Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 19.

Úgy látom így a 19. kötet környékén úgy döntött a mangaka, hogy akkor kicsit mesél már a múltról – csak hát a többi szereplő szemszögéből, hiszen Kyoko-ét már a legelejétől ismerjük.
Rent imádjuk, most meg még jobban és blöeee, nem áll jól neki a szőke, egyáltalán nem tetszik :( Kár, hogy anyukája arcát a névtelenségbe süllyesztettük azzal, hogy nem mutattok meg.

Tufuka>!
Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 19.

Ebben a kötetben betekintést nyerhetünk Ren múltjába és feltűnik egy olyan személy, aki nemcsak számára fontos, hanem azzá válik Kyoko-nak is.
Szeretem, hogy amellett, hogy aranyos és megható pillanatok is vannak a mangában, a humor is jelen van.

Lunèa_Charlotté>!
Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 19.

Most minden egyes részhez ugyan azt az értékelést írom, valahogy ahogy olvastam picit nagyon összefolyt, sokszor észre se vettem, hogy hipp hopp 3 képregényt ismét kivégeztem… mert ebből soha sem lehet elég!
Kezdeném először azzal, hogy igazából csak egy naaagy véletlen által került a kezeim közé. Először is még régen ott lebegett az emlékeim között egy manga borító amin egy csak láncon tart egy srácot, De a címből valami Beast , Beat maradt meg, így megnéztem a Skip Beat! animet, és csak nagy sokára amikor már a mangát olvasom esik le, hogy a borítóval valami nem stimmel, meg hol a lánc?? Persze utánakutatva az a bizonyos manga Beast Master volt… Nem baj, vagy talán igen?? Mert ez eszeveszettül függővé tett, sőt még a filmes változatot is megnéztem.
Maga a szereplők, bámulatosak és Ren! Juj, az elején nem volt szimpi, de utána egyre jobban megkedveltem. Kyoko akarata lenyűgözött. És az egész történet valami eszméletlen volt, poénos, drámás, komoly, lezser. Minden ami kell! :D
Határozottan nagyon meggondoltam amikor a kedvenceim listáján a 3. helyet kapta. :) Inu x Boku-t senki sem győzheti le! *-* De Tokyo Ghoul-t se! :)))

Nevotil>!
Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 19.

Kuu hazament, de milyen jó kis infókat tudhattunk meg miatta :)
És felvezető Cain Heelhez ^^


A sorozat következő kötete

Skip Beat! sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Naoko Takeuchi: Pretty Guardian Sailor Moon 1.
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.
Kanae Hazuki: Say I Love You. 1.
Io Sakisaka: Ao Haru Ride 6.
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 25.
Yoko Nogiri: That Wolf-Boy is Mine! 1.
Arina Tanemura: Kamikaze Kaito Jeanne 3.
Anashin: Waiting for Spring 1.
Tomoko Hayakawa: The Wallflower 1.
Robico: My Little Monster 1.