Skip ​Beat! 18. (Skip Beat! 18.) 15 csillagozás

Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 18.

Kyoko hasn't had a Love Me Section job in a while, and this newest assignment is pushing her limits. She's now the personal assistant to Koo Hizuri, a Japanese actor turned Hollywood star, and everyone knows how assistants are treated in Hollywood! Can Kyoko see past Koo's meanness, or will his nastiness just make her demons worse?!

Eredeti megjelenés éve: 2008

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Shojo Beat Manga

>!
VIZ Media, San Francisco, 2009
200 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421525983 · ASIN: 1421525984 · Illusztrálta: Yoshiki Nakamura

Kedvencelte 2


Kiemelt értékelések

diamondfox P>!
Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 18.

Na jó, ez az utolsó fejezet nagyon tetszett! Menő volt, ahogy Kyoko Kuonná alakult és igyekezett megformálni a tinédzser fiú karakterét! Jár a keksz.
A rajzok pedig talán itt kifejezetten szebbek voltak, mint általában, legalábbis kevésbé idegesítettek a hosszú kezek és lábak. :D

Skeletrino>!
Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 18.

Nagyon kedvelem ezt a sorozatot, mert a főszereplő imádni való, a poénok pedig megunhatatlanok. Minden egyes rész hozza a megszokott színvonalat, de időről-időre vannak kiemelkedően jó fejezetek. Ez is egy ilyen volt; Kyoko megmutatta milyen tehetséges (meg hogy milyen bolond tud lenni :D), és ez mindenkire hatással volt, másmilyen hatással, de igazán jó volt nézni. Olyan ez a lány, mint egy hurrikán. Nagyon élveztem ezt a könyvet.

2 hozzászólás
Nevotil>!
Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 18.

Kuon szerep jót tett Kyokonak, jót tesz Rennek és Kuu is elvarázsolódott. Szeretem ezt a kötetet, jó volt :)

Lunèa_Charlotté>!
Yoshiki Nakamura: Skip Beat! 18.

Most minden egyes részhez ugyan azt az értékelést írom, valahogy ahogy olvastam picit nagyon összefolyt, sokszor észre se vettem, hogy hipp hopp 3 képregényt ismét kivégeztem… mert ebből soha sem lehet elég!
Kezdeném először azzal, hogy igazából csak egy naaagy véletlen által került a kezeim közé. Először is még régen ott lebegett az emlékeim között egy manga borító amin egy csak láncon tart egy srácot, De a címből valami Beast , Beat maradt meg, így megnéztem a Skip Beat! animet, és csak nagy sokára amikor már a mangát olvasom esik le, hogy a borítóval valami nem stimmel, meg hol a lánc?? Persze utánakutatva az a bizonyos manga Beast Master volt… Nem baj, vagy talán igen?? Mert ez eszeveszettül függővé tett, sőt még a filmes változatot is megnéztem.
Maga a szereplők, bámulatosak és Ren! Juj, az elején nem volt szimpi, de utána egyre jobban megkedveltem. Kyoko akarata lenyűgözött. És az egész történet valami eszméletlen volt, poénos, drámás, komoly, lezser. Minden ami kell! :D
Határozottan nagyon meggondoltam amikor a kedvenceim listáján a 3. helyet kapta. :) Inu x Boku-t senki sem győzheti le! *-* De Tokyo Ghoul-t se! :)))


A sorozat következő kötete

Skip Beat! sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Naoko Takeuchi: Pretty Guardian Sailor Moon 1.
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.
Kanae Hazuki: Say I Love You. 1.
Io Sakisaka: Ao Haru Ride 6.
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 25.
Yoko Nogiri: That Wolf-Boy is Mine! 1.
Arina Tanemura: Kamikaze Kaito Jeanne 3.
Anashin: Waiting for Spring 1.
Tomoko Hayakawa: The Wallflower 1.
Robico: My Little Monster 1.