花と悪魔 ​(Hana to Akuma) 1. (Hana to Akuma 1.) 3 csillagozás

音久無 (Oto Hisamu): 花と悪魔 (Hana to Akuma) 1.

齢200を越す大悪魔・ビビが人間界に居を構えて二度目の冬。彼が屋敷の前で拾った人間の赤ちゃんは、花のような笑顔を見せることから、“はな”と名づけられ、大切に育てられました。そして、はなは14歳になり、少しずつビビのことが気になるお年頃になったのですが…!?

Eredeti megjelenés éve: 2008

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
白泉社 (Hakusensha), Tokió, 2014
ASIN: B00P0Z9DJE · Illusztrálta: 音久無 (Oto Hisamu)
>!
白泉社 (Hakusensha), Tokió, 2008
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784592185512 · Illusztrálta: 音久無 (Oto Hisamu)

Várólistára tette 2

Kiemelt értékelések

Angieolvas P>!

Szerintem ez baromi cuki történet. A démon Vivi aki befogadja Hanát, és virágról nevezi el. Cseppet sem untam és nagyon drukkolok nekik. :)

Szűcs_Viktória_>!

Nagyon rég terveztem már, hogy elolvasom ezt a magát.
Vééégre belkezdtem.
Imádom!
Hana a kis bőgőmasina, de csak imádni tudtam.
Vivi a démon, aki nem akarja Hanát bántani.
Nagyon sok mangában nem szimpi valamelyik főhős, de itt szó nincs ilyenről.
Hajrá Hana! Én neked szurkolok. Olyan kis aranyos !
Már olvasom is a következőt!

Népszerű idézetek

Szűcs_Viktória_>!

Azt gondoltam legalább elütöm az időt…
– Az egy emberi gyermek? Honnan van?
– Felszedtem a kapunál.

Szűcs_Viktória_>!

Eddig nem is vettem észre, hogy milyen szörnyű lenne, ha elveszíteném őt!

Szűcs_Viktória_>!

10 évvel ezelőtt feljöttem a felszínre a Démonok Világából
és ott hagytam az unalmas életemet.
Itt felszedtem valamit.
Felszedtem egy emberi gyermeket.

A sorozat következő kötete

Hana to Akuma sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

ひかわきょこ: 彼方から (Kanata Kara) 2.
草凪みずほ: 暁のヨナ (Akatsuki no Yona) 1.
石原ケイコ (Ishihara Keiko): ストレンジ ドラゴン (Strange Dragon) 1.
あきづき空太: 赤髪の白雪姫 (Akagami no Shirayuki-hime) 1.
幸村アルト (Yukimura Alto): コレットは死ぬことにした (Colette wa Shinu Koto ni Shita) 4.
岐川新 (Kigawa Arata): 赤き月の廻るころ (Akaki Tsuki no Meguru Koro) 1.
樋野まつり: ヴァンパイア騎士 (Vampire Knight) 12.
硝音あや: 薔薇嬢のキス (Barajou no Kiss) 4.
樋野まつり: ヴァンパイア騎士 memories (Vampire Knight: Memories) 1.
藤間麗: 水神の生贄 (Suijin no Hanayome) 4.