道産子ギャルはなまらめんこい ​(Dosanko Gal wa Namara Menkoi) 6. (Dosanko Gal wa Namara Menkoi 6.) 0 csillagozás

伊科田 海 (Ikada Kai): 道産子ギャルはなまらめんこい (Dosanko Gal wa Namara Menkoi) 6.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

突然、東京に呼び戻された翼。翼と彼のお母さんに会うため、夏休みに冬木さんがやってくる。翼はこのまま、北海道を去ってしまうのか…!?
秋野さん、夏川先輩も、自分の気持ちに突き動かされて…? “なまらめんこい女子”たちのドキドキの夏は、まだまだ終わらない!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
集英社 (Shueisha), Tokió, 2021
210 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784088827759

A sorozat következő kötete

Dosanko Gal wa Namara Menkoi sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

HERO: ホリミヤ (Horimiya) 6.
葉月かなえ: 好きっていいなよ。 (Sukitte ii na yo.) 1.
みきもと凜: 午前0時、キスしに来てよ (Gozen 0-ji, Kiss shi ni Kite yo) 1.
中原アヤ: ラブ★コン (Love★Com) 7.
雪丸もえ: ひよ恋 (Hiyokoi) 5.
椎名軽穂: 君に届け (Kimi ni Todoke) 1.
咲坂伊緒: 思い、思われ、ふり、ふられ (Omoi, Omoware, Furi, Furare) 2.
綾瀬羽美 (Ayase Umi): 理想的ボーイフレンド (Risouteki Boyfriend) 2.
新川直司: 四月は君の嘘 (Shigatsu wa Kimi no Uso) 4.
遠山えま: ココにいるよ! (Koko ni Iru yo!) 4.