道産子ギャルはなまらめんこい ​(Dosanko Gal wa Namara Menkoi) 5. (Dosanko Gal wa Namara Menkoi 5.) 0 csillagozás

伊科田 海 (Ikada Kai): 道産子ギャルはなまらめんこい (Dosanko Gal wa Namara Menkoi) 5.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

冬木さんが海外留学から帰ってきた。出迎えた秋野さんは、ある重大な告白をする。そして、翼にとって初めての北海道の夏、到来──。
秋野さんの、花火大会での一大決心とは…? “なまらめんこい女子”たちにとって、忘れられない夏がやってくる!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
集英社 (Shueisha), Tokió, 2021
210 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784088826387

A sorozat következő kötete

Dosanko Gal wa Namara Menkoi sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

HERO: ホリミヤ (Horimiya) 6.
葉月かなえ: 好きっていいなよ。 (Sukitte ii na yo.) 1.
みきもと凜: 午前0時、キスしに来てよ (Gozen 0-ji, Kiss shi ni Kite yo) 1.
中原アヤ: ラブ★コン (Love★Com) 2.
雪丸もえ: ひよ恋 (Hiyokoi) 5.
椎名軽穂: 君に届け (Kimi ni Todoke) 1.
綾瀬羽美 (Ayase Umi): 理想的ボーイフレンド (Risouteki Boyfriend) 2.
咲坂伊緒: 思い、思われ、ふり、ふられ (Omoi, Omoware, Furi, Furare) 1.
遠山えま: ココにいるよ! (Koko ni Iru yo!) 4.
新川直司: 四月は君の嘘 (Shigatsu wa Kimi no Uso) 4.