A ​valódi gazdagság 3 csillagozás

Yehuda Berg: A valódi gazdagság

A ​valódi gazdagság című kötetben a szerző, Yehuda Berg felfedi a teremtett világ rejtett összefüggéseit, melyeknek felismerése a jólét és a bőség feltétele; és bemutatja a legősibb bölcseleti rendszer, a kabbala álláspontját, az emberi élet értelmével kapcsolatos elképzeléseit. Azért vagyunk a földön – állítja Berg –, hogy kezünkbe vegyük sorsunkat, s ahelyett, hogy puszta okozatként léteznénk, mi magunk legyünk az ok saját életünkben. A szerző a bennünk élő Ellenfélre is felhívja a figyelmet, és kifejti, hogy a Legfőbb Versenytárs legyőzésével miként tárul fel előttünk a valódi jólét felé vezető út. Berg a kabbala ősi bölcsességének értelmében arra tanít, hogy ha engedelmeskedünk a mindenség törvényeinek és szilárdan hisszük, hogy a helyes úton járunk, akkor a szerencse is a kezünkre játszik, és az üzleti élet terén is helyes döntéseket hozunk majd. A szerző az idővel kapcsolatban is igen eredeti nézeteket hangoztat: nem csak azt vallja, hogy az idő pénz, a legfontosabb meg nem… (tovább)

>!
Alexandra, Pécs, 2008
176 oldal · ISBN: 9789633709009

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

mimihopps>!
Yehuda Berg: A valódi gazdagság

Igazából „A kabbala ereje” után mondhatjuk azt, hogy nincs újdonság ebben a könyvben…de az viszont kellemes benne, hogy megint élethű példákkal és igazsággal találkoztam a könyvben! Megtanulhatjuk a bizonyosságot, pénz és az idő valós fogalmát és egyben azok miben létét.
„Ismétlés a tudás anyja” és ez a könyv haladó kabbalista tanítványoknak ez a könyv teljesen megfelelő! (…..de akár kedvcsináló lehet a tudomány után érdeklődőknek:)


Hasonló könyvek címkék alapján

Ray Josephs: Időgazdálkodás vezetőknek
Susanne Walter – Christine M. Huber: Üzleti etikett vagány nőknek
Bódi György: Hogyan szerezzük meg az állampolgárok adójának 1%-át?
Robert Butwin: MLM Hálózatszervezés profi módon
Bőgel György – Salamonné Huszty Anna: Vállalatvezetés felsőfokon
Frank Aponyi: Az üzletkötés tízparancsolata
Juanell Teague – Mike Yorkey: Zig Ziglar varázsa
James G. March: Bevezetés a döntéshozatalba
Chip Heath – Dan Heath: Megragad
Kenneth Blanchard: Helyzetfüggő vezetés