Nana 15. (Nana 15.) 49 csillagozás

Az egyik bulvárlap, ami a Blastot és a Trapnestet követi, fotókat szerzett, amiken úgy tűnik, mintha Rennek és Reirának viszonya lenne. Nana és Ren eljegyzése fényében ez teljes PR-katasztrófa lehet. Takumi bármit megtesz, hogy megmentse a Trapnestet, de mit jelent ez majd Hachinak – mi lesz az ő házassága sorsa?
Eredeti megjelenés éve: 2006

”Nehogy olyan bolond felnőtt legyél, aki azt hiszi, csak a tökéletes szerelemnek van értelme.”
Nos, most annyira nem is éreztem bonyolultnak a történteket, sokkal inkább manipulatívnak és zavarodottnak.
Ren és Nana szerelme, ami annyira erős volt, most meggyengült, azt hiszem nem is kicsit.
Yasu pedig nem elég, hogy titokzatos, de még mindig képes hatalmas meglepetésekre, az ő karaktere szerintem már külön fő szállat érdemelne, annyira kiismerhetetlen, de még mindig ő a kedvenc. <3 (most már Shin lassan beéri)
Kíváncsi vagyok mi történik még ezek után. Nobu kezd a háttérbe szorulni, Shin viszont továbbra is a biztos pont, nagyon sajnáltam szegényt.
Az extra oldalak, most is izgalmasabbra sikerültek számomra, mint a fő száll.

Takumi te kis mocsok , előszőr elhalasztod az esküvőt arra hivatkozva ,hogy Ren és Nana előrébb való , majd mikor botrány lehetne eladod a menyasszonyod kilétét és az esküvőt az újságoknak és akkor úgy csinálsz mintha nem tudnád ki volt az. Pofám leszakad de komolyan.
Hachi meg csak lubickol ebbe a rivaldafényben.
Nana és Ren kapcsolata ismét fordulóponthoz érkezett , meggyengülni látszik az eddig oly erősnek hitt szerelem
Shin végre elhatározásra jutott Reirával kapcsolatba.
Yasu aztán tud meglepetéseket okozni , ahogy rejtegeti a múltját , közben meg egyengeti a Blast sorsát.
Hachi jövőbe vagy éppen a múltba való vissza tekintései egyáltalán nem teszik vidámmá a történetet inkább komor hangulatot kölcsönöz még ha Hachispoiler cukin van megrajzolva.

Tetszik, hogy Shin néha ilyen okos döntéseket tud hozni. Mit picsogjon? Igaza van. A se veled, se nélküled az nem egy kapcsolat…
Takumi… hiába utállak, ha ilyen okos vagy és olyan viccesen tudnak megrajzolni téged.
Nana drága tegyél már rendet a fejedben! A Rennel való kapcsolatod egy álom volt, most spoiler

Ha nem Takumi, akkor a Trapnest csillogásának befellegzett volna, és csak a botrányaikkal lenne tele a sajtó… drogos basszer, liliomtipró, hisztis énekesnő.
De ugyanolyan jól és gyorsan reagál a kirobbanni készülő botrányokra, mint a Blastnél Yasu.
Hachi ő mindig is az a hiszékeny kis vidéki liba marad, akit az elején megismertünk.
Shin sokkal érettebben viselkedik, mint Reira.
Nana és Ren kapcsolata kissé ingatag lábakon áll…
Nagyon szeretem a kis betekintő oldalakat a jövőbe, ahol kiderül kitől is van Hachi gyermeke; és sejteti a történet, hogy itt valami nagy tragédia történt a két zenekar életében…

– Kinoshita, te ennyire utálod Takumit?
– Nem! Most tényleg fasza gyerek volt, el kell ismerni! Általában elég fura eszközei vannak, ezért aztán arrogáns baromnak tűnik. De valójában mindenkinél pontosabban átlátja a helyzetet, és a lehető leggyorsabban reagál rá. Úgy, hogy közben minél kisebb legyen a veszteség. Nem is magának, hanem a környezetében lévőknek.

– Nana! Mondj már valamit! Hé, élsz még?!
– Miért haltam volna meg? Dögölj meg te!
![]() | Nana sorozat · Összehasonlítás |