Black ​Butler 6. (Black Butler 6.) 24 csillagozás

Yana Toboso: Black Butler 6.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

The cheer of the holidays may have passed, but the Noah’s Ark traveling circus has been making the rounds, bringing fun and joy to children of all ages. However, as the ringmaster’s cries fade away, a disturbing trend begins to surface in the wake of the colourful entourage. Children are disappearing whenever the circus packs up for its next destination, and there are no clues…or corpses…to be found. Dismayed by these occurrences, Queen Victoria dispatches Earl Phantomhive and his most able butler, Sebastian, to locate and reunite the missing children with their loved ones. When the situation calls for the pair to infiltrate the big top undercover, however, will Sebastian’s inhuman skills be enough to see him and his young master through a treacherous tightrope act that may well end in death?

Eredeti megjelenés éve: 2009

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Yen Press, New York, 2011
192 oldal · ISBN: 9780316084307 · ASIN: 0316084301 · Fordította: Kimura Tomo · Illusztrálta: Yana Toboso

Kedvencelte 3

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Narutofan98 P>!
Yana Toboso: Black Butler 6.

Még mindig imádom, mind az animét, mind a mangát. Leköt, röhögtet, főleg Sebastian viselkedése, ahogy hozzá áll Ciel-hez. Élveztem minden percét, amikor olvastam, s remélem, minél előbb lesz időm, hogy tovább olvassam.

AniTiger P>!
Yana Toboso: Black Butler 6.

Cirkuuuuuuuuuuuuuuuuuuusz! Imádom a cirkuszos könyveket, mangákat, filmeket.
Ennek a kötetnek (és főleg a cirkuszosoknak) gyönyörű a rajzolása! ^.^ Eddig ez a kedvenc!

Borító: Oké, oké, ez a lovaglóostoros is bejön. :))
A kötet olvasása közben rá kellett döbennem, hogy ezeket a részeket még nem olvastam. Akkor anno az 5. kötetig vitt a szerelem és nem tovább, ideje ráduplázni.

Bests: Seb + Tigris :')) Black & Smile :D

victoria_m997>!
Yana Toboso: Black Butler 6.

Egyik legtetszetősebb rész volt na jó kamu, mert mindegyiket imádom, but ez van :DD. Maga a cirkusz is zseniális és ez a kis rejtély jót tesz a mangának. Black és SMILE Szegéééééééééééény, mint cirkusztagok… :DD Zseniális elképzelés. Sebby kis gonoszkodása és csipkelődése, no meg a nevetése… Jó, igen újabb ömlengés: EGYSZERŰEN IMÁDOM. ♥

Bellatrissa>!
Yana Toboso: Black Butler 6.

Azt nem hittem, hogy még Will is tud ilyen szórakoztató lenni, és emiatt majd a kedvencemmé válik. Az animében sem volt rossz, de itt nagyon ütött.

Fyndra>!
Yana Toboso: Black Butler 6.

Na végreeee; kezd érdekes irányt venni a sztori, nagyobb ívű részt sejtek :) A cirkuszi népség, ahogy várható, elég széles skálán hoz karaktereket; nem mintha eddig ne lett volna elég mellékszereplő, akikről infót vártam :D (Most ez bővült úgy tízzel, szupi.) A helyi halálisten meglepett, de jó, hogy a közelben van, mert kicsit megnehezíti a kémkedősdit.
Cielnek meg végre melóznia kell; ennyi láblógatás után meg is érdemli :D

Alice_and_the_White_Rabbit>!
Yana Toboso: Black Butler 6.

Ami nagyon tetszett az az, hogy remekül lett belőlle adatpálva az anime és a manga rajzolása szebb is mint az anime grafikája. A stoy pedig semmi új :)


A sorozat következő kötete

Black Butler sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Clockwork Angel
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Libba Bray: A Great and Terrible Beauty
Tite Kubo: Bleach 13.
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Hajime Isayama: Attack on Titan 18.