Black ​Butler 3. (Black Butler 3.) 35 csillagozás

Yana Toboso: Black Butler 3.

Terrorizing its populace, Jack the Ripper has shaken London to its very core. But when Sebastian Michaelis, singular butler of the Phantomhive house, lays bare the madman's true identity, all that is left for him to do is eliminate the perpetrator in the name of the Queen and Phantomhive. But inhumanly efficient skills don't guarantee victory when the opponent is just as supernaturally gifted!

Though Sebastian may be able to save Ciel from physical harm in the battle that ensues, will the young earl ever recover from the emotional scars it will leave on his heart?

Eredeti megjelenés éve: 2007

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Yen Press, New York, 2010
192 oldal · ISBN: 9780316084260 · ASIN: 0316084263 · Fordította: Kimura Tomo · Illusztrálta: Yana Toboso

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Sebastian Michaelis · Ciel Phantomhive · William T. Spears


Kedvencelte 5

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

AniTiger P>!
Yana Toboso: Black Butler 3.

Szomorú. Sokkoló.

Általában nem szeretem a harci jelenteket, bár ez nem vonatkozik az ugri-bugri párharcokra. Én a csatajeleneteket nem szeretek, amikor többen több ellen mennek néha fegyverrel, néha természetfeletti erőkkel. Viszont a Romeo és Júliáról jut eszembe, hogy van egy kihívásom, amihez kéne Shakespare. spoiler

Kedvenc rész(ek): Rémálom E. A. Poe könyve miatt. X)) Meg Lady Frances. Meg… Szóval az egész 14. fejezetet imádtam.

ladybird12>!
Yana Toboso: Black Butler 3.

Az első két rész után kissé unalmas és egyben érdekes is volt ez a rész. Az eleje még óriási lángban égett, utána pedig lassan elaludt a tűz. Talán a következő rész megint érdekfeszítő lesz. Az egész harc Grell ellen érdekfeszítő volt spoiler. A végén Ciel másik nagynénjének, Francesnak (Elizabeth édesanyjának) a megjelenése és bemutatása már csak egy kiegészítő+időkitöltő mozzanata volt a mangának a nagy bumm előtt, mert eléggé kíváncsi vagyok, hogy kik lehetnek az új karakterek. Ellenségek vagy barátok?

victoria_m997>!
Yana Toboso: Black Butler 3.

Huh volt ebben minden… Harc, meg vér meg vér meg vér, meg Poe meg Rómeó és Júlia, meg vér és Grell :O A mangaka egyszerűen zseniális.
Ó, és majdnem kifelejtettem a legfontosabbat… SEBASTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! ♥♥♥♥
(ezt most már mindig meg kell említeni. Imádom Cielt, de Sebiiiiiiiii ♥♥)

porcelánegér>!
Yana Toboso: Black Butler 3.

Nagyon tetszett a Hasfelmetsző Jack-es szál; tényleg fordulatos volt és meglepő. És a halálistenek is érdekesek; kíváncsi vagyok, a jövőben hogyan fog bővülni a Kuroshitsuji-univerzum, mennyi mindent fogunk megtudni a természetfelettiről.

Alice_and_the_White_Rabbit>!
Yana Toboso: Black Butler 3.

:O Azt hittem ez a story már nem lehett jobb de mekkorát tévedtem. Madame Redet sokkal jobban megszerttem mint, az animébe bármikor, elképesztően jó volt és az utolsú fejezeten hatalmasakat nevettem és nagyon tetszett alig várom a folytatást. :)

PaiPai>!
Yana Toboso: Black Butler 3.

Ugyan már az első kötetben elindult az első komolyabb történetszál, az én kedvenc részem az egészből csak a mostani részben került terítékre: Madam Red háttértörténete. A kezdetek kezdetén ugyan nem volt kedvencem sem a karakter, sem az előélete – jobban mondva nem igazán érdekelt –, de az évek során – talán annak hatására, hogy sok más tragikus kimenetelű sztorit ismerhettem meg –, az egyik kedvencemmé vált, és totálisan megtudtam érteni szerencsétlen, az élet által túlságosan is megtépázott Madam Red-et. Ennél az olvasásnál konkrétan majdnem megkönnyeztem. És egy másik, általam szintén igencsak kedvelt rész is ebben a kötetben foglalt helyet, szóval igazán elkényeztetve érzem magam: ezek a vadászós jelenetek.
A rajzolás továbbra is gyönyörűséges – a chibik pedig ennivalóak –, így arról már harmadszorra már nem igazán áradoznék, bár a későbbiekben tuti lesz még rá alkalom, ha végre kezeim közé kaparintom a további köteteket. Amúgy a mangaka kis hunszut, már az előzőben is ott volt az a bizonyos fűzőt-Cielre-adó jelenet, ami eléggé félreérthető volt, most pedig ízelítőt kaptunk Grell bizonyos… dolgaiból. Hát én amúgy totálisan elfelejtettem, hogy a mangában is mondja, hogy spoiler. Nem csodálom, hogy a BL shippereknek egy aranybánya a Kuroshitsuji. A végén pedig felbukkant újabb két cukorborsó is, Soma herceg és Agni. ♥
Erre a kötetre amúgy már magabiztosan adom meg az öt csillagot.


Népszerű idézetek

PaiPai>!

I lost everything that was precious to me. Everything had flown somewhere out of my reach.
I was sad. So sad – But even more – so did I envy my elder sister… for being able to die with „him”. My beloved.
And I continued to live on… as the sole survivor.

Pierce>!

„Humans cannot reject temptation. When they are plunged into the depths of depair likened to hell, they will hold on to anything that may help them escape from the situation they are in, even if it is merely a spider's thread… No matter what sort of humans they are.”
„Demons are those who uses various chances to poke fun of humans, before proceeding to leech whatever comes out of it as a mean of survival. Am I right?”
„I do not dismiss that claim.”
„Because you are a hound that is on a leash, it seems like you are slightly better than the other untamed wild hounds.”

Kapcsolódó szócikkek: Sebastian Michaelis · William T. Spears
Pierce>!

„For a king to survive it's good for him to be able to skillfully manipulate the other pieces. Using both the knight and the queen. Beneath the throne the bodies of your pieces will pile up along with your sins. If the king is taken, it's game over. You must not lose.”
„I will not stop. I will not regret moves that have allowed me to advance. Therefore… This is an order. You shall never betray me. You shall never leave my side… No matter what!”
„Yes, my lord.”

Kapcsolódó szócikkek: Ciel Phantomhive · Sebastian Michaelis
Pierce>!

"If it's your wish I follow you everywhere. Even if your throne crumbles, and your shiny crown turns to rust… Even if the bodies pile up endlessly, above the bottomless pile of corpses… Beside you as you lie softly down, I will be. Until I hear the words „checkmate”."

Kapcsolódó szócikkek: Sebastian Michaelis

A sorozat következő kötete

Black Butler sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Clockwork Angel
Kerstin Gier: Sapphire Blue
V. E. Schwab: A Gathering of Shadows
Hajime Isayama: Attack on Titan 19.
Gail Carriger: Timeless
Gail Carriger: Curtsies & Conspiracies
Darren Shan: Birth of a Killer
Ransom Riggs: Hollow City
Kerstin Gier: Dream On
Matt Haig: A Boy Called Christmas