Black ​Butler 15. (Black Butler 15.) 16 csillagozás

Yana Toboso: Black Butler 15.

When several students refuse to return from an English boarding school that numbers elite bloodlines among its student body, Earl Ciel Phantomhive and his indomitable butler, Sebastian, infiltrate the lush grounds and stately halls of this distinguished house of learning at Her Majesty's behest. But this cannot be accomplished without some masterful artifice. The butler takes on the role of housemaster, his master that of student-parts to which both are more than just a little accustomed. As their dorm lives of deceit begin, they turn their eyes upon the conspicuous and colourful waistcoats of the four school prefects, from whose attention nothing at the school escapes…

Eredeti megjelenés éve: 2012

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Yen Press, New York, 2013
192 oldal · ISBN: 9780316254199 · ASIN: 0316254193 · Illusztrálta: Yana Toboso

Kedvencelte 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Zetsuen>!
Yana Toboso: Black Butler 15.

Ha már januárban a történet elejét sikerült végigolvasnom, úgy döntöttem, kicsit beleolvasok az egyik nagy kedvenc arc-omba, a Public School Arc-ba.
A változatosság kedvéért a rajzolás továbbra is gyönyörű, én nem tudom, Yana Toboso hogy tud így alkotni valószínűleg eladta a lelkét érte, haha. A rajz önmagában azonban nem vinné el a hátán a sorozatot, kell hozzá a történet is, amit szintén megkapunk.
Az egyik kedvenc részem az arc-ból pont ebben a kötetben van, igazán élvezetes volt már körülbelül nyolcadjára újraolvasni spoiler. Sebastian álcája is olyan tipikusan hozzáillő megoldás – ráadásul most szegény már tényleg nagyon elfoglalt…
Hm, elég hosszú az este, lehet tovább is olvasom, ha már ilyen jó…

Alice_and_the_White_Rabbit>!
Yana Toboso: Black Butler 15.

Új történetszál….
Érdekes, de egyben még kicsit fura is :D Hogy lehet ilyen függővéget hagyni ennek a kötetnek? Még olyan szívesen tovább olvastam volna….

Fyndra>!
Yana Toboso: Black Butler 15.

Ez a nyugisabb környezet tényleg bejövősebb, mint az agyatlan vérlocsolás; Sebastian iskolai tanári szerepben frenetikus :D (Most már muszáj megjegyeznem, hogy a fejjel lefelé lógásai a mangaka valamilyen komplexusához tartozhatnak; ha nem is sűrűn fordul elő, de azért kötetenként egyszer sikerül valahova denevér módjára felaggatni.) A bengáli herceg meglepően jól jön, eddig a hangulatjavításon túl nagyon nem intézett semmit, most azért ennél ha kicsit is, de többet tesz le az asztalra.
Edwardot bírom még, ahhoz képest, milyen ad hoc lett előhúzva a Titanic-jellegű részben, elég jól sül el ő is, és remélem, sokszor fog még Ciel agyára menni :)


A sorozat következő kötete

Black Butler sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Madoka Takadono: Devils and Realist 1.
Cassandra Clare: Clockwork Angel
Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)
Libba Bray: A Great and Terrible Beauty
Tite Kubo: Bleach 1.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Hajime Isayama: Attack on Titan 18.