Black ​Butler 11. (Black Butler 11.) 18 csillagozás

Yana Toboso: Black Butler 11.

Whispers turn into screaming headlines in Earl Ciel Phantomhive’s morning paper as word of the dead being resurrected takes society by storm. But when the unsavoury details of the business reach Ciel’s ear, he and his superlative butler, Sebastian, book themselves on a luxury liner to look into these alleged miracles and the “Aurora Society” conducting them. As the waters lap and crash all around the vessel, mysterious individuals gather under the banner of the “Phoenix.” Ciel and Sebastian may be one step closer to the truth, but have they sealed their fates by conducting an investigation on what could easily become a floating coffin…?

Eredeti megjelenés éve: 2011

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Yen Press, New York, 2012
192 oldal · ISBN: 9780316225335 · ASIN: 0316225339 · Illusztrálta: Yana Toboso

Kedvencelte 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

AniTiger P>!
Yana Toboso: Black Butler 11.

spoiler
Ha eddig azt hittem, hogy nem szerethetem jobban, akkor tévedtem. Idén egyszerűen zabálom az ilyen stílusú horror-sztorikat, meglepő volt, hogy mangában is rám bukkant a téma.
A helyszínért nem igazán vagyok oda, mert tuti nem bírnék 3 hétig egy hajón élni, de az új lakájnak örülök. Szuper-cuki-kis-dög – a hajón meg pláne.

victoria_m997>!
Yana Toboso: Black Butler 11.

Tetszett, hogy visszahozták egy kicsit a cirkuszt, és nem vágták el olyan hirtelen. De a végén a spoiler, igazából nem tudom még hova tenni, de nagyon örülök neki, hogy jött. Megbonyolít majd mindent, úgy érzem *-* És az előző kötet rejtélye pedig megoldva, egy zseniálisan eltervezett bűntény *-*

Fyndra>!
Yana Toboso: Black Butler 11.

Agyon lett bonyolítva az egész Doyle-rész, és nagyon el lett húzva a lezárás. A hajós sztori már érdekesebbnek tűnik – csak Druitt hogy a vérbe kerül már megint ide, és miért nem ismeri fel Cielt? :D Ronaldnak örülök, legalább valaki megint keresztbe tehet Sebastiannak :)

Alice_and_the_White_Rabbit>!
Yana Toboso: Black Butler 11.

Ez nagyon ütős volt, azta :O Ne ebből mi lesz? Elképesztő, de minél tovább halad a történet úgy váltznak a karakterek is. Jöhet a kövi kötet.


A sorozat következő kötete

Black Butler sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Daisuke Moriyama: Chrono Crusade 1. (angol)
Kyoko Hikawa: From Far Away 1.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Dan Wells: I Don't Want to Kill You
Cassandra Clare: Clockwork Angel
Tite Kubo: Bleach 13.
Eiichiro Oda: One Piece 2.
Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Hajime Isayama: Attack on Titan 18.