Hívatlan ​vendég 1 csillagozás

Étteremkritikák
Wittman fiúk: Hívatlan vendég

Szeretnénk megóvni a kedves Olvasót a nagy csalódástól. Ezzel a könyvvel nem lehet elindulni a városban, nem lehet belőle megtudni, hogy melyek a legjobb helyek, hova érdemes és hova nem érdemes menni. Amit viszont meg lehet belőle tudni, hogy két ember miért szeret enni, miért szeret együtt enni, mit talál nevetségesnek és mit szomorúnak. Ötleteket lehet tehát szerezni ebből a könyvből, melyek alapján mindenki nekikezdhet saját magán-vendéglőkalauza összeállításához. Mindenki maga keresse meg kedves pincérét, még kedvesebb szakácsát, azokat a helyeket, ahol otthon érzi magát, és azért jár oda, és azokat is, ahol otthon érzi magát, ezért még véletlenül sem téved oda még egyszer. Végtére is, amikor leül az asztalhoz, és megízleli az első falatot, mindenkiben felébred az étteremkritikus. Bátorításokat talál ebben a könyvben az olvasó. Véleménygyakorlatokat és evésmodelleket. Meglátják: aki egyszer megérzi a kritika édességét, soha többé nem tud lemondani róla. (A Wittman fiúk)

>!
Népszabadság, Budapest, 2006
238 oldal · ISBN: 9638707291

Enciklopédia 1


Kívánságlistára tette 1


Népszerű idézetek

bekadizajn>!

A tippet levélben kaptuk, hogy néznénk meg Vácon a Vincellért. Könnyű megtalálni a helyet, csinos, frissen festett kis házikóban van az étterem, a Dr. Csányi László körúton, és ha valaki azon csodálkozik el, hogy kikről neveznek el utcákat Vácon, az erősítse meg a szívét: ebben a városban olyan kevéssé ismert férfiak is utcanévadók, mint Farkasfalvy Imre vagy Karcsu Arzén.

222. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Vác

Hasonló könyvek címkék alapján

Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Joanne Harris – Fran Warde: A francia piac
Gordon Ramsay: Játék a tűzzel
Széllné Jakab Edit: Szakmai szituációs gyűjtemény
Müllner Jenő: Hegyvidéki vendéglátás
Simon Siegel – Heinz Lenger – Hans Stickler – Wilhelm Gutmayer: A felszolgálás alapjai
Sárdi Ernő: Szállodai ismeretek I.
Ballai Károly (szerk.): A magyar vendéglátóipar története 1.
Vadas Gábor: Szálláshelyek, szállodák
Stílusos vendéglátás