Reasonable ​Doubt Full Series (Reasonable Doubt 1-3.) 23 csillagozás

Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

The complete New York Times Bestselling serial, now available in one book! My cock has an appetite. A huge and very particular appetite: Blonde, curvy, and preferably not a fucking liar…(Although, that's a story for another day.) As a high profile lawyer, I don't have time to waste on relationships, so I fulfill my needs by anonymously chatting and sleeping with women I meet online. My rules are simple: One dinner. One night. No repeats. This is only casual sex. Nothing more. Nothing less. At least it was, until „Alyssa”…She was supposed to be a 27 year old lawyer, a book hoarder, and completely unattractive. She was supposed to be someone I shared law advice with late at night, someone I could trust with details of my weekly escapades. But then she came into my firm for an interview--a college-intern interview, and everything fucking changed…

>!
314 oldal · ASIN: B00N5253CU
>!
CreateSpace, Washington, 2014
312 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781502385512

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Andrew Hamilton · Aubrey Everhart


Kedvencelte 9

Most olvassa 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Holy Hotness! Ez volt az eddig legjobb erotikus könyv amit olvastam, Andrew Hamilton pedig a legmocskosabb szájú szívdöglesztő seggfej a könyvek történetében. És hát mondanom sem kell, hogy imádtam!

A történet főszereplője Andrew Hamilton a.k.a Thoreau aki egy ügyvédeknek készült „LawChat” oldalon ismerkedik meg Aubrey Everhart-al a.k.a Alyssa -val. Andrew egy titokzatos múltú nőcsábász, aki egy randiapplikáció segítségével minden este másik nővel bújik ágyba, és akinek három fő szabálya van: „Egy vacsora. Egy éjszaka. Nincs ismétlés. ”
Aubrey 10 évvel fiatalabb nála és jogásznak készül, de valódi álma az, hogy balerina legyen, amelyet sajnos a szülei nem igazán támogatnak. Mivel még nincs ügyvéd végzettsége, hivatalosan nem használhatná az oldalt így kénytelen Alyssa-ként regisztrálni és Andrew-nak is hazudni a kilétéről. Andrew azonban nem hazudtolja meg önmagát, és a hónapokig tartó levelezések és telefonálgatások során egy igencsak „érdekes” barátság alakul ki közte és a lány között, amely alappillérének a bugyiledobós telefonbeszélgetések és szexi levelezések tekinthetőek.

Azonban amikor Aubrey jelentkezik egy ügyvédi irodába gyakornokként, nem is sejti, hogy az interjú asztal másik végén a titokzatos Thoreau csücsül. Persze Andrew elég hamar rájön, hogy ki is a lány valójában, és mivel a férfi egy valamit nem tolerál: a hazugságot, így a közös munkakapcsolatuk nem indul túlságosan zökkenőmentesen, de aztán a hónapok óta tartó virtuális heccelés egy egészen másfajta „kapcsolatba” hajszolja őket. :)

Andrew az egyik legdögösebb karakter akivel találkoztam, és mikor a harmadik részben fény derült a múltjára és minden kirakós a helyére került, majd megszakadt érte a szívem. Aubrey-t is nagyon megkedveltem, az ilyen típusú pimasz női karakterek a kedvenceim. :) Több helyen is olvastam, hogy van egy plusz epilógus, és nem tudom mi volt az eredeti könyv befejezése, de a hangoskönyvre már az került fel, ami az írónő honlapján van fent, és ami vélemény szerint tökéletes lezárása volt a köteteknek. :)) Összességében imádtam és mindenkinek ajánlom!

P.S.: Az első rész végén totál volt egy Grey's Anatomy feelingem spoiler Érzitek a párhuzamot? :))

5 hozzászólás
sarahangel P>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Ez az egyik legjobb könyv talán a második kedvencem, amit valaha olvastam a műfajban, így valamivel több, mint 1 évvel az első olvasás után „muszáj” volt újra elővennem. ;)

A véleményemet korábban már leírtam a széttagolt részeknél, így túl sok mindent nem fűznék hozzá, imádom most is. Talán annyi változott, hogy azt hiszem, Andrew-t most még jobban szeretem, mint mikor először olvastam a könyvet, és nem is találtam olyan bunkónak, mint elsőre.

Sistergő kémia, érzelmek, humor, balett. Egyszóval minden van ebben a könyvben, amit szeretek, egy igazi érzelmi hullámvasút. Míg az első két része ezerrel pörög, a harmadik már nyugisabb, a helyükre kerülnek a dolgok, és az erotikus műfaj ellenére egy szépséges történet kerekedik belőle.

…és ami még jó a full series kiadásban, hogy tartalmazza az eredetileg kivágott bővített epilógust, azon kívül kapunk még plusz egy epilógust spoiler. Olvassátok, mert érdemes. :)

U.i.: érdekesség, hogy a plusz epilógus előtt az olvasóknak írt levélben az írónő bevallja, hogy ez volt az első erotikus műfajban írt regénye, ami szerintem kicsit sem látszott meg.

4 hozzászólás
pinkprincessreads>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Ez a könyv is egyike azon könyveimnek, amit időnként imádok újraolvasni, mert olyan szerethető ez a történet. Még első körben asszem 2015-ben olvastam angolul, de azóta persze már magyarul is megjelent és sok-sok könyvmoly szívébe belopta magát. Minden egy apró ártatlan csalással kezdődött Aubrey részéről, amiből úgy hitte baja nem lehet, hisz semmi esély nem volt rá, hogy valaha is kiderül, mígnem a titokzatos idegen az internetről meg nem elevenedett előtte és minden fenekestül fel nem fordult körülötte. Talán az tette egyedivé ezt a történetet, hogy nem rögtön szerelemként, hanem csak barátságként indult Audrey és Andrew kapcsolata, ami hosszú rögös úton jutott el végül oda, ahova nem is akart eredetileg. Ilyet se mondok gyakran, de ebből a könyvből még tanulni is lehetett. Igaz, nem túl sokat, viszont egy picit belátást engedett egy ügyvéd életébe, valamint pár hasznos kifejezést is megtanulhattunk útközben. Persze, szereplőinek élete nem volt játék és mese, mert a jövőre néző elvárások és a múlt árnyai igen csak megkeserítették az életüket. Ami viszont felteszi a pontot az i-re, az az, hogy saját útunkat megtalálni sosem késő, csak hinni kell benne, hogy létezik és el kell kezdeni megkeresni.⁣

_Eriii P>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Hát ez nagyon jól esett. Szeretem azokat az erotikus könyveket, amelyek egy picivel másabbak, mint a többség. Kell lennie valami kis plusznak benne, mert nekem a rakás szex és nyálcsere nem jön át. Ez a történet nagyon tetszett, nagyon jól megírt és kitalált karakterek. Mind a két szereplő a helyen volt. Teljesen meg értettem Andrew-ot, hogy miért viselkedett úgy ahogy. Aubrey, (gyönyörűséges neve van egyébként), szerettem, mert nem volt hisztis P, teljesen ott volt és úgy ahogy lennie kellett. Nagyon ajánlom.

Vivuska>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

IMÁDOM, IMÁDOM, IMÁDOM ezt a könyvet! Most olvastam másodjára, de ugyanúgy élveztem, mint az először.
Nagyon tetszik, ahogy Whitney ír, és teljesen belezúgtam Andrew Hamiltonba!
Mikor először olvastam a könyveket, emlékszem, hogy sokszor sokkot kaptam, ugyanis minden könyv függővégű. Sok-sok titok, fordulat található a könyvben/könyvekben. És ezt nagyon szerettem, alig tudtam letenni a könyvet.
Tetszett, hogy váltakozó nézőpontban íródott a történet és hogy a múltat is megismerhetjük, amit Andrew mesél el. Miután megtudtam mi történt a múltban, még jobban beleszerettem Andrewba. Teljesen más pasi volt régen. az élet megváltoztatta, amit teljesen megértek.
Bővebben:
http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2017/03/reasona…

Blue_Nadine>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Még mindig jó. Nem egy kiemelkedő olvasmány, de jobb, mint az átlag klisé.
(Kifejezetten bírom, hogy a karakterek nem bocsájtanak meg könnyen. Így a tetteknek tényleg van súlya, és ezt ők is komolyan veszik.)

Picichef>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Whitney Gracia stilusa… igazabol van olyan, hogy egy iro olyan jo, hogy nem kell vitatni, mert a muvei csak magaval ragadnak. Hat ez a konyv nagyon olvastatja megat es nincs benne sok kivetnivalo. :)

Riika>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Pont annyit tudott, mint amit vártam tőle. Kicsit talán még többet is, a női főszereplőnk kifejezetten pozitív meglepetés volt.
Könnyed, szórakoztató erotikus regény húdekemény, de a szíve mélyén érzékeny pasival és okos, szexi, vicces, tehetséges, kicsit már irreálisan tökéletes női főszereplővel. Amúgy az tényleg tetszett, hogy nem egy buta libácska volt, aki hagyja magát jobbra-balra rángatni.
Andrew háttérsztorija pedig meglepően komplex lett, bár akár alaposabb kidogozást is megérdemelhetett volna. Tudom, nem ez volt a fő szempont, szóval örülök már ennek is. :-)

may86>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Tudom, értem, érzem, hogy mi a sztoriban a szikra, de nálam nagyon nem talált most be… :( Lehet, hogy egyszer majd újra neki fogok ugrani… Bocsi.


Népszerű idézetek

Impalagirl>!

Lies always catch up to people in the end. Why don't people understand that?

mani12 P>!

New York City is nothing more than a shit-filled wasteland, a dump where failures are forced to drop all their broken dreams and leave them far behind.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Pretty Reckless
Sherry Gammon: Unbearable
M. Robinson: El Diablo (angol)
Nicole Williams: Crash
Belinda Alexandra: Golden Earrings
Danielle Steel: Granny Dan
Kate Stewart: The Guy in the Middle
L. J. Shen: Dirty Headlines