Reasonable ​Doubt Full Series (Reasonable Doubt 1-3.) 22 csillagozás

Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

The complete New York Times Bestselling serial, now available in one book! My cock has an appetite. A huge and very particular appetite: Blonde, curvy, and preferably not a fucking liar…(Although, that's a story for another day.) As a high profile lawyer, I don't have time to waste on relationships, so I fulfill my needs by anonymously chatting and sleeping with women I meet online. My rules are simple: One dinner. One night. No repeats. This is only casual sex. Nothing more. Nothing less. At least it was, until „Alyssa”…She was supposed to be a 27 year old lawyer, a book hoarder, and completely unattractive. She was supposed to be someone I shared law advice with late at night, someone I could trust with details of my weekly escapades. But then she came into my firm for an interview--a college-intern interview, and everything fucking changed…

>!
314 oldal · ASIN: B00N5253CU
>!
CreateSpace, Washington, 2014
312 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781502385512

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Andrew Hamilton · Aubrey Everhart


Kedvencelte 10

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

pveronika P>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Holy Hotness! Ez volt az eddig legjobb erotikus könyv amit olvastam, Andrew Hamilton pedig a legmocskosabb szájú szívdöglesztő seggfej a könyvek történetében. És hát mondanom sem kell, hogy imádtam!

A történet főszereplője Andrew Hamilton a.k.a Thoreau aki egy ügyvédeknek készült „LawChat” oldalon ismerkedik meg Aubrey Everhart-al a.k.a Alyssa -val. Andrew egy titokzatos múltú nőcsábász, aki egy randiapplikáció segítségével minden este másik nővel bújik ágyba, és akinek három fő szabálya van: „Egy vacsora. Egy éjszaka. Nincs ismétlés. ”
Aubrey 10 évvel fiatalabb nála és jogásznak készül, de valódi álma az, hogy balerina legyen, amelyet sajnos a szülei nem igazán támogatnak. Mivel még nincs ügyvéd végzettsége, hivatalosan nem használhatná az oldalt így kénytelen Alyssa-ként regisztrálni és Andrew-nak is hazudni a kilétéről. Andrew azonban nem hazudtolja meg önmagát, és a hónapokig tartó levelezések és telefonálgatások során egy igencsak „érdekes” barátság alakul ki közte és a lány között, amely alappillérének a bugyiledobós telefonbeszélgetések és szexi levelezések tekinthetőek.

Azonban amikor Aubrey jelentkezik egy ügyvédi irodába gyakornokként, nem is sejti, hogy az interjú asztal másik végén a titokzatos Thoreau csücsül. Persze Andrew elég hamar rájön, hogy ki is a lány valójában, és mivel a férfi egy valamit nem tolerál: a hazugságot, így a közös munkakapcsolatuk nem indul túlságosan zökkenőmentesen, de aztán a hónapok óta tartó virtuális heccelés egy egészen másfajta „kapcsolatba” hajszolja őket. :)

Andrew az egyik legdögösebb karakter akivel találkoztam, és mikor a harmadik részben fény derült a múltjára és minden kirakós a helyére került, majd megszakadt érte a szívem. Aubrey-t is nagyon megkedveltem, az ilyen típusú pimasz női karakterek a kedvenceim. :) Több helyen is olvastam, hogy van egy plusz epilógus, és nem tudom mi volt az eredeti könyv befejezése, de a hangoskönyvre már az került fel, ami az írónő honlapján van fent, és ami vélemény szerint tökéletes lezárása volt a köteteknek. :)) Összességében imádtam és mindenkinek ajánlom!

P.S.: Az első rész végén totál volt egy Grey's Anatomy feelingem spoiler Érzitek a párhuzamot? :))

5 hozzászólás
sarahangel P>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Ez az egyik legjobb könyv talán a második kedvencem, amit valaha olvastam a műfajban, így valamivel több, mint 1 évvel az első olvasás után „muszáj” volt újra elővennem. ;)

A véleményemet korábban már leírtam a széttagolt részeknél, így túl sok mindent nem fűznék hozzá, imádom most is. Talán annyi változott, hogy azt hiszem, Andrew-t most még jobban szeretem, mint mikor először olvastam a könyvet, és nem is találtam olyan bunkónak, mint elsőre.

Sistergő kémia, érzelmek, humor, balett. Egyszóval minden van ebben a könyvben, amit szeretek, egy igazi érzelmi hullámvasút. Míg az első két része ezerrel pörög, a harmadik már nyugisabb, a helyükre kerülnek a dolgok, és az erotikus műfaj ellenére egy szépséges történet kerekedik belőle.

…és ami még jó a full series kiadásban, hogy tartalmazza az eredetileg kivágott bővített epilógust, azon kívül kapunk még plusz egy epilógust spoiler. Olvassátok, mert érdemes. :)

U.i.: érdekesség, hogy a plusz epilógus előtt az olvasóknak írt levélben az írónő bevallja, hogy ez volt az első erotikus műfajban írt regénye, ami szerintem kicsit sem látszott meg.

4 hozzászólás
_Eriii>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Hát ez nagyon jól esett. Szeretem azokat az erotikus könyveket, amelyek egy picivel másabbak, mint a többség. Kell lennie valami kis plusznak benne, mert nekem a rakás szex és nyálcsere nem jön át. Ez a történet nagyon tetszett, nagyon jól megírt és kitalált karakterek. Mind a két szereplő a helyen volt. Teljesen meg értettem Andrew-ot, hogy miért viselkedett úgy ahogy. Aubrey, (gyönyörűséges neve van egyébként), szerettem, mert nem volt hisztis P, teljesen ott volt és úgy ahogy lennie kellett. Nagyon ajánlom.

Vivuska>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

IMÁDOM, IMÁDOM, IMÁDOM ezt a könyvet! Most olvastam másodjára, de ugyanúgy élveztem, mint az először.
Nagyon tetszik, ahogy Whitney ír, és teljesen belezúgtam Andrew Hamiltonba!
Mikor először olvastam a könyveket, emlékszem, hogy sokszor sokkot kaptam, ugyanis minden könyv függővégű. Sok-sok titok, fordulat található a könyvben/könyvekben. És ezt nagyon szerettem, alig tudtam letenni a könyvet.
Tetszett, hogy váltakozó nézőpontban íródott a történet és hogy a múltat is megismerhetjük, amit Andrew mesél el. Miután megtudtam mi történt a múltban, még jobban beleszerettem Andrewba. Teljesen más pasi volt régen. az élet megváltoztatta, amit teljesen megértek.
Bővebben:
http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2017/03/reasona…

Blue_Nadine>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Még mindig jó. Nem egy kiemelkedő olvasmány, de jobb, mint az átlag klisé.
(Kifejezetten bírom, hogy a karakterek nem bocsájtanak meg könnyen. Így a tetteknek tényleg van súlya, és ezt ők is komolyan veszik.)

Rainee>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Befejeztem. Kb. kínok között. Szakaszonként veszített 0,5 csillagot, az alap négyeskéjéből. A 3. résztől először is elkezdett untatni. Addig olyan semmilyen vót. Utána felbafta az agyam. És végül már depibe taszított, könyörgöm csak legyen vége jeligére. Se Aubrey-t, se Andrew-t nem bírtam megkedvelni. A jogi cirádától elkapott a harci ideg. Nincs jól megírva, unalmas, lapos és vontatott. Terveztem egy másik soriját az írónőnek, de ezek után, ments isten… Sorry, but I'm not sorry, ez most übertotálmaxi gáz volt. Remélem hamar elfelejtem.

10 hozzászólás
Picichef>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Whitney Gracia stilusa… igazabol van olyan, hogy egy iro olyan jo, hogy nem kell vitatni, mert a muvei csak magaval ragadnak. Hat ez a konyv nagyon olvastatja megat es nincs benne sok kivetnivalo. :)

Impalagirl>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Valószínűleg nem leszek népszerű a véleményemmel, de nekem ez nemhogy nem tetszett, hanem egyenesen megingatott a műfajban. Bár azt hiszem, már a fülszöveg első mondatának is gyanúsnak kellett volna lennie…
Az alap szituáció (ügyvédi iroda, gyakornok) még tetszett is, ellenben a szereplők annál kevésbé voltak szimpatikusak. Andrew minden nővel úgy beszélt, mintha a szebbik feléből rángatta volna ki őket, Aubrey-hoz is akkor voltak kedves szavai, amikor az ágyába akarta invitálni. Egyszerűen nem tudok olyan férfi főszereplővel szimpatizálni, aki dögös, de hogy öt szónál hosszabb mondatot, amelyben nem káromkodik vagy szexuális utalást tesz, nem tud mondani.
spoiler
Aubrey karatere a történet vége felé mutatott javulást, tetszett ugyan, hogy az álmai elérése érdekében ki mert állni a szüleivel szemben, de annyira naiv volt, amiért hagyta, hogy Andrew kénye kedve szeeint játszadozzon vele.
Egyszeri nyári olvasmánynak megfelelt, de sajnálom, hogy nem inkább mást választottam helyette.

Riika>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Pont annyit tudott, mint amit vártam tőle. Kicsit talán még többet is, a női főszereplőnk kifejezetten pozitív meglepetés volt.
Könnyed, szórakoztató erotikus regény húdekemény, de a szíve mélyén érzékeny pasival és okos, szexi, vicces, tehetséges, kicsit már irreálisan tökéletes női főszereplővel. Amúgy az tényleg tetszett, hogy nem egy buta libácska volt, aki hagyja magát jobbra-balra rángatni.
Andrew háttérsztorija pedig meglepően komplex lett, bár akár alaposabb kidogozást is megérdemelhetett volna. Tudom, nem ez volt a fő szempont, szóval örülök már ennek is. :-)

may86>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Tudom, értem, érzem, hogy mi a sztoriban a szikra, de nálam nagyon nem talált most be… :( Lehet, hogy egyszer majd újra neki fogok ugrani… Bocsi.


Népszerű idézetek

Impalagirl>!

Lies always catch up to people in the end. Why don't people understand that?

mani12>!

New York City is nothing more than a shit-filled wasteland, a dump where failures are forced to drop all their broken dreams and leave them far behind.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: The Naked Truth
Christina Lauren: Beautiful Stranger
Alexa Riley: Everything for Her
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit