Alapos ​kétely 924 csillagozás

Whitney G.: Alapos kétely

A farkamnak megvan a maga étvágya – ami nagy és igen sajátos étvágy. Olyan nőt akar, aki szőke, formás és lehetőleg nem egy kibaszott hazudozó. (Hogy miért, az egy külön sztori.)
Menő ügyvédként nincs vesztegetni való időm párkapcsolatra, ezért névtelen csevegéssel és interneten megismert nőkkel elégítem ki az igényeimet.
A szabályok egyszerűek: egy vacsora, egy éjszaka, zéró ismétlés.
Ez csak alkalmi szex. Nem több, nem kevesebb.
Legalábbis így volt egészen Alyssáig.
Ő egy 27 éves ügyvédnő, könyvgyűjtő és állítása szerint a legkevésbé sem vonzó. Elvileg jogi tanácsokat adtam neki késő esténként, és rábízhattam a heti kalandjaim részleteit.
De aztán bejött a cégemhez egy interjúra. Egy hallgatóknak kiírt gyakornoki pozícióra… És rohadtul megváltozott minden.

Az év egyik legerotikusabb könyve, amiben a forró jelenetek mögött mély lélektani összefüggések bontakoznak ki a múltbéli drámák felszínre kerülésével.
Hagyd, hogy elraboljon!

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
384 oldal · ISBN: 9789634579519 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
384 oldal · ISBN: 9789634579526 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
382 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573371 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Enciklopédia 12

Szereplők népszerűség szerint

Andrew Hamilton · Aubrey Everhart · Ava Sanchez · Brian · Jessica · Kevin Hart

Helyszínek népszerűség szerint

New York


Kedvencelte 161

Most olvassa 22

Várólistára tette 198

Kívánságlistára tette 197

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Whitney G.: Alapos kétely

Tárgy: Andrew, te piszok!

Kedves Andrew!
Remélem, most örülsz, mert sikerült harmadszor is a fejére állítanod a világomat. Nem kellett hozzá sok, mindössze néhány óra, a mocskos szád és az egyértelmű bugyifétised. Persze tudtam én, hogy nálad sem minden a szexről szól, és nem véletlen, hogy az esetek 95%-ában ennyire tapló vagy, de azért ejha… meg tudtál lepni! És bizony még pár könnycseppet is sikerült belőlem kipasszírozni. (Mielőtt a mocskos fantáziád útjára indulna, nem, nem örömömben.)
A lényeg viszont, amiért ez az üzenet megszületett: bárhogy is adódik a jövőben, mindegy hogy 35 vagy 50 évesen, hogy barnaként és nem D-s mellekkel, de amikor időutazok, és visszamegyek a múltba, megkeresem a 32 éves Thoreaut, és úgy éljek, de kipróbálom azt a SZÉLES választékot!
Ezt vedd nyugodtan fenyegetésnek. ;)
Kata

20 hozzászólás
Naiva>!
Whitney G.: Alapos kétely

Hol is kezdjem? Szavakkal úgyse tudom kifejezni, mennyire imádtam! Hiába olvastam már ezt a könyvet korábban (2x is), ezt a könyvet vártam a leges-legjobban az idei Könyvhéten. Alig vártam, hogy végre „hivatalosan” is olvashassam a magyar kiadást, mert sokáig úgy voltam vele, hogy ez a legjobb erotikus könyv, amit valaha olvastam. Ezt most is fenntartom. Minden benne van, amit szeretek egy könyvben és semmi üres járat. Nálam ez a könyv kifejezetten az a típusú olvasmány, hogy leülni egy jó, árnyékos helyre, és fel sem állni addig, míg be nem fejeztem.
Az egész történet tele van hazugsággal, félrevezetéssel, és még több szenvedéllyel, de közben úgy olvasom, hogy fülig ér a szám, olykor pedig én is örömmel beleköptem volna Mr. Hamilton’ kávéjába. Ismét csak szerettem őt utálni, de a végére minden alkalommal eléri, hogy megszeressem.
Aubrey-t pedig továbbra is imádtam. Nagyon szimpatikus, aranyos hősnő, aki remekül tűrte Andrew spoiler
Száz szónak is egy a vége; fenomenális volt. Erre a legjobb példa, hogy a húgom, aki évi 1-2 könyvet ha(!) elolvas, vagyis nem egy könyvmoly típus. Ráadásul nem szereti az erotikus műfajt, egy nap alatt ledarálta, és imádta.
A fordítás is nagyon jó volt. Úgy örültem, hogy Andrew dumája és válogatott gyöngyszemei nem lettek cenzúrázva. Az epilógust is imádtam, de nekem valamiért úgy rémlik, az angol verzióban kicsit részletesebb volt.

10 hozzászólás
Mulán>!
Whitney G.: Alapos kétely

Úgy kezdődött hogy valami könnyűt akartam olvasni és ez lett belőle. Valami kész csoda folytán túl jutottam azon hogy a csávó egoista és csak használja a nőket és az hogy ezen túl jutottam elvezetett oda hogy tetszett a könyv. A két főszereplő ennél menőbb nem is lehetne de meg is Aubrey valami fantasztikus karakter teljesen elhiszem hogy ez egy valós történet is lehetne, teljesen át éreztem a lány szerepét, és ami Andrew- t illeti azok a szövegek… volt ahol hangosan nevettem. Teljesen megérte elolvasni.

ZitussKa>!
Whitney G.: Alapos kétely

Nagyon nehéz elfogulatlanul véleményt nyilvánítani. Mert szeretem ezt a történetet, a szereplők fanyar humorát és rajongok a jogi témáért, amennyiben jól és izgalmasan van megírva. Itt remek a történetvezetés és helyén van az információ adagolása is a szereplőkkel kapcsolatban. Aubrey és Andrew között valami elképesztő módon működik a kémia. Szinte tapintható és soha egy pillanat erejéig sem éreztem magam kívülállónak, csakis a történet szerves részének.
Andrew aranyköpései beírták magukat a saját kis könyves történelmembe, istenem ennyi humor megfelelő mennyiségű cinizmussal vegyítve!! Időnként tényleg bicskanyitogató, arrogáns és lekezelő de mindezt annyira szerethetően csinálja! Páratlan, igazi egyéniség :) Nagyon élveztem az Aubreyval zajló csatáit, igazi revansokat láthattunk. Mit mondhatnék? Bírom a talpraesett főhősnőket és Ő aztán az volt a javából!
3 évet vártam arra, hogy a polcomon lehessen és végre megtudhassam miként is végződik a közös kis meséjük. (Ezt csak azok a molyok érezhetik át, akik részenként kapták kézhez hozzám hasonlóan:D) De valójában minden túlzás nélkül akár még ennyit is várnék, mert megérte :) Minden várakozásomat felülmúlta. Már csak azt tudnám mi ez a százalék emberek? Hiszen ez zseniális.
Amit sajnálok, hogy nem került rá az eredeti cím a borítóra. Tudom, hogy a jogban pont ez a magyar kifejezés használatos, tehát a fordítás kifogásolhatatlan de a kettő valahogy együtt az igazi :( No de nem számít. Így van jó, ahogy. KEDVENC.

4 hozzászólás
Nymeria96>!
Whitney G.: Alapos kétely

Angolul is nagyon szerettem, ezért nem volt kérdés, hogy amint megjelenik a fordítása, azt is el fogom olvasni.
Újraolvasva sem okozott csalódást, éppen annyira szórakoztatónak találtam, mint néhány hónappal ezelőtt. És bár tudtam, hogyan fog véget érni, mégis hihetetlenül gyorsan, jóformán néhány óra alatt a végére értem, hiszen alig tudtam letenni.
Mindkét főszereplőt szerethetőnek találtam, épp ezért nagyon örültem, hogy ismét olvashatok róluk.
A könyv stílusa igazán gördülékeny, és szerintem a fordítás is nagyon jól sikerült.
A végére azonban nem éppen így emlékeztem, de később rájöttem, hogy azért mert korábban azt a kiadást olvastam, ami nem tartalmazta az extended epilogue-t, vagyis az utolsó fejezetet, ami Aubrey szemszögéből íródott. Ez egy csöppet így furcsa volt, és őszintén szólva nekem e nélkül a fejezet nélkül is nagyon tetszett a befejezés.

Tünde_JLT I>!
Whitney G.: Alapos kétely

Andrew az első számú könyves álompasim ♥♥♥
Angolul, kisebb részletekben és most magyarul is imádtam *-*
Megunhatatlan. Kedvenc. Tökéletes. És mint a jó bor, idővel csak még jobb lesz.

Remélem, a kiadó elhozza majd az írónő más könyveit is, mert fantasztikusan ír.

spoiler

10 hozzászólás
zuna19 >!
Whitney G.: Alapos kétely

Már este befejeztem, de igazából fogalmam sem volt, hogy milyen véleményt írjak róla. Ez már magában elgondolkodtatott. Vártam vele, míg egy kicsit ülepedik a dolog és csak úgy akartam normális értékelést írni. Remélem sikerül elég tűrhetőt összehoznom. Igazából már ezer éve vártam, hogy nekikezdjek. Sokszor angolul is neki akartam futni, sőt még a rajongói fordítás is eszembe jutott. Valamiért mégis a könyv jutott ki nekem belőle. Jó is szerintem, hogy vártam rá. Eddig még mások véleményét sem olvastam el, de ezek után nekifutok. Nem akartam, hogy az befolyásoljon. Most viszont kíváncsi vagyok.
Imádom az ilyen könyveket, amik érzelmileg túlfűtöttek és rögtön belevágnak a lényegbe. Szeretem ezt a stílusjegyet a könyvekben.
Rajongok az erotikus sztorikért, amikben a karaktereket már az első perctől kezdve szerethetem. Itt ezt nem mondhatom el. Minél jobban belegondolok, annál jobban elbizonytalanodok, hogy egyáltalán megszerettem e 2 főszereplőt a könyv végére.
Andrew nekem túl szemét volt. Máskor kibékülök a hasonló karakterekkel, de itt bosszantott. Aubrey karaktere meg egyszerűen kihoz a sodromból. Valódi kis álszent. Néhol kicsit morbidnak éreztem a sztorit. De ezen felül elismerem, hogy olvastatta magát és ez nagyon sokat számít. Az email meg telefon részletek passzoltak. A váltott szemszög jó volt.
Pár jó szó mégis a karakterek mellett szól. A sok rosszból neki is kijutott rendesen az évek során. Ezért viszont örültem, hogy egymásra találtak.

Unicooorn P>!
Whitney G.: Alapos kétely

Te jóságos atyaságos magasságos atyaúristen.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Teljes mértékben kész vagyok,szó szerint.
A fülszövegtől még a hajam is vigyázba vágta magát,a borító pedig igencsak kedvenc lett és fincsire sikeredett (nyálcsorgatás meg miegymás,a lányos részeimet pedig már meg sem merem említeni.)☺☺☺☺☺
Na szóval hát hol is kezdjem….
IMÁDTAM az összes kibeb@szott sorát de komolyan.
AdrewAdrewAdrew ❤❤❤
Imádlak a nagyképűségeddel,a szókimondásoddal,az őszinteségeddel és legfőképp a mocskos száddal,na jó néha talán még a bunkóságod is levett a lábamról.
Nem kertel,nem játszadozik,a képedbe vágja a véleményét,bár néha én is a képébe vágtam volna a tenyeremet úgy igazán.
Néha elég idegesítő is tudott lenni,de amikor végre valahára nagy nehezen bevallotta az érzelmeit teljesen belehabarodtam.❤❤❤❤❤
Megint beigazolódott,a kemény külső érző szívet takar,csak a megfelelő személy kell hozzá.
Aubrey már a legelején szimpatikus volt.
Tetszett a nagyszájú énje,és legfőképp az hogy nem félt kimondani amit gondolt még ha nyomdafestéket nem tűrően is adta elő.☺☺☺
Tetszett a kitartása,és hogy megvalósította az álmait.
Órákat tudnék árodozni rólad Andrew de még dicséretnek vennéd.☺☺☺
Új kedvencet avattam.
Jóval több csillagot adnék mint lehet.
Egyszerűen IMÁDTTAAAMMMM❤❤❤❤❤❤

17 hozzászólás
vikcs>!
Whitney G.: Alapos kétely

Annyira kíváncsi voltam már erre a könyvre, annyian dicsérték, annyira vártam már, hogy olvashassam… Végül egy picit csalódott vagyok, mert nem volt annyira jó, mint amilyenre számítottam, ezért kicsit bizonytalan vagyok a könyvvel kapcsolatban.

Szóval mindenhol azt olvastam, hogy mennyire odáig vagytok Andrew-ért. A könyv vége felé természetesen megsajnáltam őt, de még ennek ellenére sem tudtam megszeretni. Számomra bunkó és arrogáns volt, igaz, végig tartotta ezt az álarcot, ahogy elvárnánk más könyvek esetében, mégsem tudtam eléggé a bőre alá látni, és idegesített, hogy állandóan csak Alyssa p*ncijáról bírt beszélni. Ezzel a szóval. Folyamatosan. Brrrrr.

Kettejük kapcsolata pedig egy hatalmas huza-vona volt, szívták egymás vérét, aztán szexeltek, aztán veszekedtek, aztán szexeltek, aztán nem beszéltek, aztán szexeltek. És egy idő után már unalmas volt kicsit. Andrew állandóan a szex körül forgott, Aubrey-nek pedig a baletten és Andrew-on kívül nem voltak más gondolatai. Az ügyvédes jelenetek kellettek, kiegészítették és feldobták a könyvet, de ez nem volt elég egy katarzishoz.

Kikapcsolódásként tökéletes, viszont mivel én többet vártam tőle és az írónőtől, picit szomorú vagyok.

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/07/whitney-g-al…

4 hozzászólás
Klodette >!
Whitney G.: Alapos kétely

Ez volt a második kötet amit elolvastam a múltkori akciós Rubin pöttyös rendelésemből és kezdetben kicsit bizalmatlan voltam a kötettel, de végül egész megszerettem és elmondhatom, hogy tetszett.
A bizalmatlanságom fő okát a halmozott klisék erdeje adta, amit ugyebár már igazán megszokhattam az ilyen történeteknél.
Kőgazdag, velejéig bunkó pasi, aki csak és kizárólag szexre vágyik a titkolt, tragikus múltja miatt, valamint nála évekkel fiatalabb nő, aki még naiv és aki a végtelenségig reméli, hogy a férfi majd miatta fog megváltozni.
A mellékszereplőkről megint alig tudtunk meg valamit, a középpontban mindig Andrew és Aubrey voltak, akik tipikusan Se veled, se nélküled! kapcsolatban tobzódtak, főszerepben az állandó, vad szexxel, amíg a lány többet nem kezdett érezni és akarni, természetesen…
A történet valóban nyers, provokatív és kicsit túlontúl őszinte, már ami az aktusokat illeti, hiszen morális középpontjában az állandó, hazudozó főszereplők állnak, főleg Andrew, aki tényleg egy nőben sem képes már megbízni és erre utólag persze kiderül, hogy bőven van oka.
Mindent összevetve: Örülök, hogy elolvastam, mert tetszett. A romantika viszont teljes mértékben háttérbe szorult benne, inkább a szexen volt a hangsúly.
Az, hogy ők ketten kezdetben csak barátok voltak és leveleztek vagy üzeneteket küldtek egymásnak, csak még jobban megerősített abban a hitemben, hogy férfi és nő között egyszerűen nem létezik barátság, főleg esetükben, ahol tulajdonképpen mindig-mindketten többet akartak.

Bővebben: https://klodettevilaga.blogspot.com/2020/05/konyvkritik…

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Naiva>!

– És azért adtam neked több munkát, hogy ne legyen időd kávét csinálni, amiről ma reggelig csak feltételeztem, hogy mérget szoktál belerakni.
– A nyál mióta méreg?

199. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Hamilton · Aubrey Everhart
3 hozzászólás
vikcs>!

– Azért jöttem ide, hogy végre megadjam neked, amit kértél.
– Még egy kicsit korán van ahhoz, hogy leugorj egy hídról.

182. oldal

vikcs>!

– Csak öt percet kérek.
– Az pont öttel több, mint amennyit hajlandó vagyok rád szánni.

264. oldal

Sippancs P>!

A szívem mindig is balettcipőben tipegett.

36. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aubrey Everhart · balett
Sippancs P>!

Bizonyos emlékeket soha nem lehet átírni…

366. oldal

Sippancs P>!

– Ha egyvalamiről hazudsz, mindenről hazudsz.

160. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Hamilton · hazugság
Anna_Tóth_5>!

A hazugság mindig lelepleződik a végén. Miért nem szokták az emberek ezt megérteni?

vikcs>!

– Csak mert valaki a múltban fájdalmat okozott neked, nem jelenti azt, hogy utána az összes többi nő is azt fogja csinálni.

13. oldal

KATARYNA>!

Volt abban a csókban valami megfoghatatlan: kimondatlan szavak, elnyomott vágy. Eszembe jutott, hogy a gyakran rám vetett pillantásai – azok a megvető nézések, amikben vágy is bujkált – egy kicsit többet jelentenek.

Kapcsolódó szócikkek: Aubrey Everhart
KATARYNA>!

HIVATALOSAN IS ELMENT AZ ISTENVERTE ESZEM.

Kapcsolódó szócikkek: Andrew Hamilton

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vakmerő
Sarah Adams: Csalóka szerelem
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
M. Robinson: El Diablo
B. E. Belle: Megtörtek
Stefanie London: A tacskó Pradát visel
Belinda Alexandra: Flamenco Párizsban
B. E. Belle: Árvák
Carol Souya: Évszakok
Fejős Éva: Csak egy tánc