Lelki ​fejlődés III. 2 csillagozás

White Eagle: Lelki fejlődés III.

„Az okkult tudásra és a belső erők felszabadítására vonatkozó könyvek sokaságában alig lehet olyat találni, amelyik valóban elárulja a belső misztériumokhoz vezető utat, illetve segít megtalálni a lélek világának kapuit megnyitó jelszót. White Eagle nem marad adós a válasszal, bár ez a válasz a lelki világok titkaiba való bepillantásért dolgozó tanulót komoly meglepetésként érheti.” Balogh Béla

>!
Bioenergetic, Budapest, 2009
108 oldal · ISBN: 9789638864109

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Népszerű idézetek

>!
Katan

A legcsodálatosabb tudatállapot amit elérhetsz nem más, mint a teljes szívedből sugárzó vágy, hogy fejleszd ki lelki erőidet, hogy Isten fénye átragyogjon rajtad embertársaid megsegítésére.

20. oldal

>!
Katan

A jóság és a szeretet az a két legfőbb tulajdonság, mellyel a szellem a legcsodálatosabb anyagot vonzhatja magához: így a szellemtest érzékennyé, kifinomulttá és gyönyörűvé válik, és szükségszerűen együtt rezeg a lélek világának szépségeivel, hiszen fogékonnyá vált rájuk.

35. oldal

>!
Katan

A gondolatok ténylegesen formát öltenek, és láthatóak is egy bizonyos síkon, amelyre behangolódnak. Például az odaadó, önfeláldozó gondolatok a mennyei síkra emelkednek, és csodálatos formákat vesznek fel, amíg mások, amelyek csak az asztrális síkon működnek, a mennyei síkon nem észlelhetőek.

42. oldal

>!
Katan

Azt tanácsoljuk: Kövesd az egyet, kerüld a sokat, maradj hű a belőled sugárzó fényhez, és a láthatatlan világok misztériumai lelki fejlettségedtől függően akkor tárulnak fel előtted, amikor az így megszerzett tudást már önzetlen szolgálatra tudod fordítani. Ne feledd: A szolgálatnak számtalan formája lehetséges. Nem vagy kötve a szolgálat egyetlen formájához sem, hallgass a szívedre, amikor választasz.

9. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Wictor Charon: A misztikus út
Popper Péter: Az Istennel sakkozás kockázata
P. D. Ouspensky: Egy ismeretlen tanítás töredékei
Mallász Gitta: Az angyal válaszol
Arthur E. Powell: Az éterikus test
Helio-Archanophus: Atlantiszi tanítások az emberről és szellemi útjáról
Csögyam Trungpa: Sambhala
A. M. Matthews: A nyugalom hét kulcsa
Alexander C. Rae: Blöff kalauz
Pierre de Lasenic: A hermetikus beavatás