Bombasiker 26 csillagozás

Wendy Wax: Bombasiker

Mi ​nagyobb tragédia egy nő életében: ha egy fiatalabbért elhagyja a férje, vagy ha lejtőre kerül az ígéretesen indult írói karrierje?
Kendal Aims hirtelen maga sem tudja eldönteni, olyan váratlanul érte mindkettő. És ha még nem volna elég a csalfa férj, az eladási számai esése, az undok új szerkesztő és a kilátásba helyezett szerződésbontás, rátör az írói válság is. Pedig szorítja a határidő, hogy leadja a búcsúkönyvet a kiadójának. Ám hiába húzódik vissza hegyi házikója magányába, csak az üres lappal és a még üresebb jövőjével néz farkasszemet.
Ám azért vannak a barátnők, hogy a bajban segítsenek. És ők négyen mindig számíthatnak egymásra, amióta tíz éve reménybeli szerzőként összebarátkoztak egy írókonferencián. Együtt írják meg a regényt, saját életüket használva alapanyagként, abban bízva, hogy senki sem ismer majd rá szavaik mögött a valóságra.
Mert mindannyian titkot őriznek. A munkamániás Mallory St. James a könyveiből finanszírozza fényűző életét. De… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Margaréta könyvek Pioneer Books

>!
Pioneer Books, Budapest, 2011
460 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638942319 · Fordította: Spiegl Máté

Kedvencelte 2

Most olvassa 3

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

KönyvMoly_1989>!
Wendy Wax: Bombasiker

Kérem szépen, ez egy egész jó kis női regény. :)
Nekem legalábbis jól esett, pedig a sok negatív kritika elolvasása után nem nagyon akartam megvenni, de az Alexandra akciójának nem tudtam ellenállni.
Ajánlom mindenkinek aki két fajsúlyosabb könyv között egy kis kikapcsolódásra vágyik. :) Senkit ne riasszon el a borzalmas borító, egész jó kis limonádé regény bújik meg a csiricsáré előlap mögött.
4*, csak a mobil nem enged csillagozni.

Málnika>!
Wendy Wax: Bombasiker

A hármas könyv a könyvben szerkezet jó alapot ad a könyvnek. Annyi kacsintás van benne, hogy az ember akaratlanul is elkezd gondolkozni, vajon melyik szereplő lehet Wendy Wax.
A könyv üzenete számomra az, hogy bármilyen nehézségeket is tartogat az élet, bármilyen akadályokba is ütközünk, a szeretet létezését nem kérdőjelezhetjük meg. Akármilyen kudarcok is értek korábban a társas kapcsolatok terén, bíznunk kell másokban, és nyitottnak kell lennünk, hogy befogadjuk őket az életünkbe, nemcsak felszínesen.

cukor32>!
Wendy Wax: Bombasiker

Az alaptörténet nagyon ötletes, de mint a legtöbb könyvnél, itt is hiányoltam a „mi történt a szereplőkkel a megoldás után”-i részt. A könyv nem bír eget rengető filozofikus tartalommal, inkább könnyed szórakozást nyújt. A több mint 400 oldal ellenére sem éreztem, hogy nyögvenyelősen venném a kezembe. Pozitív olvasmányélmény volt.

evii29>!
Wendy Wax: Bombasiker

Nekem nagyon tetszett ez a könyv, szinte végig izgultam, hogy mi lesz, hogy oldják meg. Eleinte azt hittem, több lesz benne a romantika, de anélkül is teljesen jó volt. Kikapcsolódásnak tökéletes.

szilvamag_>!
Wendy Wax: Bombasiker

Ezt a sokszereplős történetet sajnos a szerzőnek nem sikerült kellően összegyúrnia úgy, hogy az egységes egész hatását keltse. A szereplők kiszámíthatóak voltak és a könyv cselekményében sem történt semmi olyan, amire ne számítottam volna.
Biztos lesznek olyanok, akiknek tetszeni fog a történet, hiszen nem vagyunk egyformák, de számomra sajnos nem azt nyújtotta a könyv, amire számítottam.
http://szilvamagolvas.blogspot.com/2012/02/wendy-wax-bo…

l2njpx>!
Wendy Wax: Bombasiker

Az alapötlet iszonyú jó, de maga a könyv az könnyűnek találtatotott. Mondjuk ki egyszerűen, hogy pocsék és unalmas. Jól indul, de aztán átfordul valami olcsó, gagyi, Macomber, Júlia-füzetek féle színvonalba és történetvezetésbe. Kár érte, és a kiadó is sajnálhatja, hogy ezt megjelentette.

Vörös_Brigitta>!
Wendy Wax: Bombasiker

Nekem az elején nagyon lassúnak tűnt, és később is van, hogy szerintem sokat rágódik, húzza az időt. Nem volt szerintem semmi meglepő fordulat, és érzelmileg sem érintett meg. A borítója nem tetszik, sokáig halogattam, hogy kihozzam-e a könyvtárból, de a kiadó könyvei eddig tetszettek, ezért kapott esélyt ez is.

Félcsi>!
Wendy Wax: Bombasiker

Gyorsan a végére értem, és nagyon tetszett, közbe megijedtem a fordulatokon, hogy ebből vajon mi fog kisülni, de biztos voltam abban, hogy végül minden jóra fordul. Én az „örök optimista”. :-))


Népszerű idézetek

Málnika>!

Csak annyit tudok, fel kell oszlatnod a nagy sötét felleget, ami összegyűlt feletted, hogy lépésről lépésre meg tudj birkózni a dolgokkal.

142. oldal, 14. fejezet (Pioneer Books Könyvkiadó Kft., 2011)

Málnika>!

A saját túlélőshow-m kellős közepén vagyok Mama- mondta Tanya, kioldalazva a szobából-, és nem tudom, hogy a fenébe szavazhatnám ki magam.

215. oldal, 22. fejezet (Pioneer Books Könyvkiadó Kft., 2011)

Réka_Kósa>!

Tizenöt évig tartott, mire rájöttem, hogy nincs tehetségem az íráshoz, de akkor már nem hagyhattam abba, ahhoz túl híres voltam. – Robert Benchley

338. oldal

Réka_Kósa>!

Tanya jól tudta, milyen veszélyes és könnyelmű dolog másoktól függővé tenni a boldogságunkat.

Réka_Kósa>!

De ha szeretünk valakit, akkor teljes egészében szeretjük, azokkal az igazságokkal együtt, amik kényelmetlenek. Amikről szeretnénk nem tudni.

435. oldal

Réka_Kósa>!

Amikor ilyen rettenetes dolgok történnek, a végén általában kiderül, hogy tulajdonképpen így volt a legjobb. Csak eltart egy ideig, amíg erre rájön az ember.


Hasonló könyvek címkék alapján

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Cassandra Clare: Üvegváros
Eric-Emmanuel Schmitt: Oszkár és Rózsa mami
Khaled Hosseini: Papírsárkányok
Richelle Mead: A halál csókja
Balázs Ágnes: Lufi és Szamóca
Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: Kulcs
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 6. – Ketten
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 4. – Barátok
Frances Hodgson Burnett: A titkos kert