Angyali ​kísértés (Sweet Evil 4.) 120 csillagozás

Wendy Higgins: Angyali kísértés

Az ​ellenállhatatlan rosszfiú, Kaiden Rowe sohasem akart pénzt, népszerűséget, zenei tehetséget vagy csinos csajokat. Ám óriásként, azaz a démonhercegek gyermekeként mégis mindez az ölébe pottyant. Ő a bujaság hercegének fia, sokat tanult az apjától, és így a szenvedély és a csábítás mesterévé, az érzékek irányítójává vált. Kaidan nagyon jó volt abban, amit csinált. Egészen addig, amíg nem találkozott az okos, bátor és elképzelhetetlenül jóságos Anna Whitt-tel…
Kaidan mindent megtesz, hogy a lány átadja magát a bűnös élvezetekkel teli életnek. De Anna látszólag teljesen immunis a fiú csáberejére. Egy bukott és egy őrzőangyal lányaként többre ösztönzi Kaidant, mint amennyit valaha is megérdemelne. Ám a szívnek nem lehet parancsolni. Kapcsolatuk épp annyira kínzó, mint amennyire szenvedélyes, mivel egy óriásnak tilos szerelembe esnie. Bár Kai minden erejével próbálja elkerülni, egyszerűen nem bír távol maradni Annától, és Anna sem tőle.
Annának kiválasztottként el kell… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás

>!
Maxim, Szeged, 2016
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632617657 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 22

Szereplők népszerűség szerint

Kaidan Rowe · Anna Whitt · Blake · Marna · Belial (Jonathan LaGray) · Kopano · Ginger · Zania · Britanny · Madame Marissa · Parzuph · Thamuz (Gyilkosság hercege)


Kedvencelte 30

Most olvassa 9

Várólistára tette 82

Kívánságlistára tette 90


Kiemelt értékelések

>!
DarknessAngel
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Egyszerűen nem tudok ennél kevesebb csillagot adni, annyira imádom a sorozatot. <3
Jó volt újraélni a történetet most Kaidan szemszögéből. Megtudni, mit gondolt az első találkozásakor Annáról, hogy hogyan bűvölte el őt napról napra a lány. Hogy mi mindent kellett Kaidannek is túlélnie az apja felügyelete alatt, és még Marissát is el kellett viselnie… Itt végre még jobban megismerhettük Kaidant, és ezt imádtam. :)
Sajnos elég rövid a könyv, ahhoz képest, hogy mind a három részt magába foglalja, így nincs olyan részletesen kifejtve minden. Többször volt, hogy elég gyorsan le lett darálva egy-egy nap, de ettől még élvezhető volt a történet.
Nekem a trilógia összes része nagyon tetszett, így itt is örömmel olvastam minden sort. Jó volt olyan részket is megélni, ahol Anna nem volt jelen, és mint Daemon könyvében (Oblivion 2.), itt is most jöttem rá, hogy Kaidan tényleg mennyit szenvedett a tiltott szerelem miatt.
A harci jelenet a végén itt most kevésbe fogott meg. Valahogy ez most rövidre sikerült, spoiler nem hozta ki belőlem azokat az érzéseket, amit a befejező kötetben.
Viszont a vége, a hat évvel későbbi rész… *-* Aw, hát attól még most is totál kész vagyok. :3
Imádom Kaidant és Annát, és hát jaj, nekem! Übercuki egy befejezés.♥♥♥

4 hozzászólás
>!
loveQhuay
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Sajnos nem azt kaptam amire vártam.

Nem tudom mi volt, de nehezen csúszott, és idegesített is sokszor. Pedig Anna oldaláról szerettem az egészet, és úgy voltam vele, Kaiden csak jobb lehet….De leginkább fura volt. Túl tömör volt az egész. Egy részről azért, mert három könyvet ölel fel a kötet, másik oldalról meg azért, mert nagy részben csak tömény szöveg volt és alig volt párbeszéd.
Kiaden szerelmét bármennyire akartam én látni, nem sikerült megtalálnom azt a pilanatot, amikor megtörtént. És a fordítás és néhol az agyamra ment, mert olyan szöveget adtak Kai szájába ami egyáltalán nem hozzá való. Nagyon lányosra volt véve, és nem mai szövege volt.

Sajnálom, mert szeretni akartam. Sok újat egyébként nem adott hozzá, sőt, szerintem Anna jobban mesélt.

13 hozzászólás
>!
ancsee
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nevetek, mert szeretem az eredeti trilógiát és jó volt Kai szemén át látni a világot, de egyben sírok is, mert ez lényegében egy kiegészítő kötet, az első 3 rész sűrítve egy másik szemszögből és nagyon kevés új információt tartalmaz. Nem bántam meg, hogy kézbe vettem, de mégis többet vártam tőle. Mivel olvastam az előző részeket, így tömörítve is elég volt a cselekmény leírása, érthető, követhető, de nem volt elég önálló szál szerintem. Néha picit sok volt Kaidan önmarcangolása, de pont emiatt a bizonytalanság miatt derül ki, hogy nem gonosz. Szívesen olvastam volna még a gyerekkoráról, a barátaival töltött időről és a 1,5 évről, amikor alig érintkeztek Annával.

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Angyali gonosz 4

Remek ötlet volt a szerzőtől, hogy olvasói nyomásra megírta az Angyali gonosz trilógiához ezt a 4. rész kötetet, ami Kaidan szemszögéből láttatta a sorozat eseményeit. Rendkívül tetszett nekem.
Igazán szívszorítóra és meghatóra sikerült, néha még meg is könnyeztem.
Nagyszerű volt olvasni és látni a regényfolyam eseményeit Kaidan szemén, érzelmein és gondolatain keresztül. Lényegesen tisztább képet kaptam és sokminden sokkal érthetőbbé vált. A sorozat előző köteteiből nem világlott ki ennyire, hogy Kaidant mennyire megváltoztatta a tiszta és ártatlan Anna iránti szerelem.
Nagyon örülök, hogy megszületett utólag ez a könyv.

>!
Viktória_Erdei 
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Több mint egy éve olvastam a 3. könyvet. Így nekem teljesen újnak hatott a történet, mintha nem olvastam volna el az előző 3 részt. De végül a közepénél már kezdett derengeni, hogy mi is történt. Mindig jó egy férfi szemszögét olvasni, hiszen ki tudja, hogy mit gondol a férfi, hogyan szeret bele a másikba. A hat évvel későbbi rész pedig nagyon cuki volt.

>!
Dobos_Kitty
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Nem is tudom mit írhatnék… Jobbra számítottam? Valószínűleg. Nagy csalódás ért? Nem vészes. Számítottam rá, hogy ez tömör gyönyör lesz, végtére is ez egy 3 az 1-ben könyv. Hatalmasakat ugrunk az időben, 2-3 oldalnyi párbeszéd le van tudva annyival körülbelül, hogy „elmeséltem neki”. Szép volt, jó volt Kaiden oldaláról szemlélni az eseményeket, belelátni a lelkébe, a gondolataiban, a vívódásaiba, viszont, nem éreznék semmiféle űrt magamban, ha kimarad az életemből. Igazából jóformán semmiféle pluszt nem kaptam, amit az előző három kötet adott. Egyszer elolvastam, jónapot, de négy csillagnál nem tudok kevesebbet adni, mert maga a történet magával ragadott.

>!
Trice29 P
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Mindegy, milyen formában, vagy szemszögből olvashatom ezt a történetet, elbűvöl. Bár jóval rövidebb volt Kaidan meséje, de nem kevésbé erős. Most is végig izgultam, örültem velük együtt. A vége pedig elmondhatatlanul jó. Méltó befejezése egy kiváló sorozatnak.

>!
Valeria729 P
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Alapvetően tetszett ez a sorozat. Nagyon jónak tartom az alapötletet, a démonhercegek és az óriások világát.
Tetszik, hogy Kaiden egy kötetet kapott, amely átöleli az első 3 részt, de egy kicsit többet vártam. Nem mondom, hogy csalódtam, csak többet vártam volna a gyerekkoráról, a késztetéseiről, a belső vívódásairól, hiszen az már az első kötetből kiderül, hogy jobb ember szeretne lenni. A lezárás viszont nagyon szép.
Nem tudom nem megjegyezni, hogy szerintem borzasztóak a borítók.

>!
l_moni
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Tetszett de nem volt az igazi. Kicsit erőltetettnek tűnt.

>!
Csakegylány
Wendy Higgins: Angyali kísértés

Imádom, imádom, imádom, imádom!! Annyira jó volt, hogy megismertem Kaidan gondolatait, az ő szemszögéből is láttam a dolgokat, többet tudtam meg a hercegekről és persze róla is, és a végén újra beleszerett, pedig nem is hittem volna, hogy ez lehetséges. A borító baromi állat, imádom a lila ruhát és a füstszerűséget (?), a dögös Kaidan tekintetről nem is beszélve.. Nincs meg valakinek a srác elérhetősége? Köszi puszi!
Játszott az érzelmeimmel, hol elnézően mosolyogtam, hol nyíltan ránevettem a könyvre, hol szomorú voltam Kaidan miatt, és néha szorongtam is, mintha nem nem tudnám, mi lesz a történet vége. Tudom, már mondtam egyszer, de annyira jó volt feleleveníteni a történetet, újra izgulni a szereplők miatt, és ami a legjobb, hogy végre megtudtuk, mit is él át igazából Kaidan abban az árvaházban. Hogy egyem a drága, védelmező szívét! És ami a legfontosabb: annak ellenére, hogy egyszer már olvastam a történetet, ismerem a cselekményt, nem vált unalmassá. Mert egy teljesen más hangot üt meg az írónő Kaidennél, sokkal pimaszabb, sokkal fülledtem és kevésbé ártatlan, mint Annánál. És annyira pasis. Nagyon eltalálta, hogy is gondolkodik, mit és hogyan mondana egy pasi. Zseniális!
Egyetlen egy jelenet hiányzott, ott nagyon csalódtam, hogy nincs Kaidan szemszögéből megírva, az az autós jelenet és az előtte történtek. Azon egyike volt, amikre annyira kíváncsi voltam, hogy szinte már fájt, erre csak annyit ír róla, hogy addig kábulatban volt, amíg kielégülve fel nem eszmél, milyen szar alakként viselkedett. Ahh, baromi csalódott voltam. De hát ez van, nem kaphatunk meg mindent egyszerre.


Népszerű idézetek

>!
Gothic01

"Titkos énemet sohasem láthatod,
Ketrecben kuporog, nem uralhatom.
Maradj ki ebből, angyalom!
(Skillet: Szörnyeteg)

233. oldal- Huszadik fejezet - Harag

Kapcsolódó szócikkek: Skillet · Skillet: Monster
17 hozzászólás
>!
Gothic01

A hajnal fél ötös ébresztő úgy szar, ahogy van.

138. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
xoxo_ivett

Micsoda mázli, hogy azzal védhetem meg apámtól, ha ájulásig döngetem.
Úgy tippelek, menni fog.

341. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
Gothic01

Magam vagyok a vágy.
És el is veszem, amit megkívántam.

75. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
Gothic01

Nem vagyok mazochista. Mindent vagy semmit, ez az elvem.

173. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
Gothic01

Nesztelenül mögé settenkedem. Le merném fogadni, totál elmerülhetett a munkában, mert nem hallja meg. Hiába világosította fel a faterja a rá leselkedő veszélyről, továbbra is tesz rájuk. Örülhet, hogy csak én lopóztam a háta mögé, nem valami szatír.
Ekkor jövök rá, hogy ami őt illeti, tőlem is van mitől tartania.

124. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anna Whitt · Kaidan Rowe
>!
Gothic01

– A mindenit! – suttogja. – Már megint ezt a nőcsábász nézésedet vetted elő.
Milyen igaza van.

127. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anna Whitt · Kaidan Rowe
>!
Gothic01

A pokolba a pokollal is! A pokolba mindennel!

176. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
Gothic01

– Ne légy féltékeny, Kai! Én csak aggódom érte- próbál lecsillapítani.
Na, ja. Már ha az aggódás vonzalmat és imádatot jelent.

162. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe · Kopano
>!
Viktória_Erdei 

Szóval akkor ilyen valóban élni – most először gondolom ezt.
Most először élek igazán.

262. oldal, 23. fejezet - Még élünk


Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: A hercegnő
Laini Taylor: Füst és csont leánya
Elizabeth Chandler: Angyalok és emberek
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
Rachel Vincent: Lélekőrzők
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Gena Showalter: Éjsötét titkok
J. R. Ward: Sóvárgás
Richelle Mead: A szukkubusz dala
Lana Millan: Raziel