Angyali ​győzelem (Sweet Evil 3.) 366 csillagozás

Wendy Higgins: Angyali győzelem

Eljött ​az idő a leszámolásra. A jóslat hamarosan beteljesedik, és bár egyre több szövetségese akad Annáéknak, de a fenyegetés is nő. A hercegek minden eszközt bevetnek, hogy megállítsák a lázadó óriásokat. Nem kímélve senkit és semmit, főképp nem saját gyermekeiket. És ahogy minden háború, ez is komoly áldozatokkal jár.
A helyzet egyre kiélezettebb, a nyugtalanság és a félelem lassan mindenkit felőröl. Miközben Anna menteni próbálja szeretteit, maga válik a fő célponttá. Minden percről percre változik körülötte, és senkiben sem bízhat. Mikor a Bujaság hercege ellene küldi szerelmét, Kaidan Rowe-t, el kell döntenie, mennyit kockáztat.
Ahogy az utolsó óra közeledik, úgy nő a feszültség. Anna egyre nagyobb kockázatot vállal, de ezzel a küldetés sikerét is veszélybe sodorja. Egyedül óriásbarátaira számíthat, de vajon elég lesz-e ez a maroknyi csapat, hogy a végső ütközetben győzelmet arasson?
A sorozat legérzékibb és legpörgősebb kötete újra összegyűjti az óriásokat,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2015
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632616193 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 17

Szereplők népszerűség szerint

Kaidan Rowe · Anna Whitt · Blake · Belial (Jonathan LaGray) · Marna · Ginger · Patti · Jay · Alocer (Harag hercege) · Astaroth (Házasságtörés hercege) · Jezebet (Hazugság hercege) · Kobal (Torkosság hercege) · Parzuph · Sonellion (Gyűlölködés hercege) · Thamuz (Gyilkosság hercege)


Kedvencelte 71

Most olvassa 16

Várólistára tette 93

Kívánságlistára tette 119

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

Szücsi>!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Nem terveztem komolyabban hogy elolvasom a befejező részt, de csak ez volt olyan könyv a könyvtárban amit még nem olvastam. Úgy voltam vele egye-fene essünk túl rajta.
Nem tudom hogy hogy is állok a könyvvel. Nem volt rossz, de azért többet vártam volna főleg hogy ez egy befejező rész. Több izgalom és fuodulat kellet volna szerintem hogy az író megmutathassa: igen..tádá van itt még meglepetés a tarsolyomban. de ez elmaradt. A történet vége tetszett főleg a csata rész, viszont a könyv 3/4-e kicsit lassan és laposan telt.
A szereplőket még mindig nem kedveltem meg úgy igazán spoiler
Az epilóguus aranyos volt.

MissFortune>!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Ezt nevezem! Ha ilyen jó lett volna az egész sorozat, semmi panaszom nem lett volna. Pörgős volt, mindig történt valami izgalmas. Méltó befejező részt kapott a történet.
Kaidant és Annat is sikerült megkedvelnem a végére. A megoldás a problémájukra, annyira egyértelmű volt, nem értem miért nem jutott eszembe már hamarabb.
A mellékszereplők nagyon szerethetőek voltak. Kopano, Z, Marna, Patti, Ginger, Blake mind hozzátettek valamit a történethez. Nélkülük nem lett volna ilyen jó.:)
Amit nagyon sajnálok, hogy például Marna problémájára is lehetett volna megoldás szerintem. Marna és Patti spoiler Így maradt bennem egy kis tüske.
Az epilógus pedig levett a lábamról. A könyv legszebb része volt. :D

Nikolett0907 P>!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

„A szeretet a legnagyobb erő. Ez köt össze mindent és mindenkit. Ezért érdemes élni. Ettől lesz tiszta a szíved.”

Na végre!

Ezt vártam eddig, és igen most kezdek elégedett lenni.

Kezdeném talál avval, hogy elég szkeptikusan álltam már neki az olvasásnak, hisz két kötetet volt szerencsém olvasni, de nem dobtam el magam tőle, sőt ha írhatok ilyesmit, inkább egy „tömegkönyv” kategóriába soroltam.
De ebben a könyvben volt minden.
Karakter fejlődés, akció, sírás, nevetés és még én is megkönnyeztem a végére.

Nagyjából mindenki „nagyobbat” nőt a szememben, kivéve Anna.
Sajnos még mindig nem felel meg a szerepének, akárhogy is próbálja az írónő olvasójának ezt sugallni, és, bár szorult helyzetbe kerül, nem csak magának köszönheti sorsa jobbra fordulását. És valahogy nem éreztem azt, hogy felfogja mit veszített és mit nyert.

Persze természetesen megvan a rózsaszín buborék a végére, de van benne csavar is, ami nekem személy szerint fájt. Mert a karakterek közül Ő állt a legközelebb hozzám.
De már megszokhattam volna ezt, akinek szurkolok többnyire negatív élményt kap.

Szóval úgy döntöttem a fél csillag levonást leszámítva pozitívan könyvelem el.
És hamarosan előkeresem az utolsó, kiegészítő könyvecskét is, bár egyenlőre nem tudom megtenni, de hamarosan.

Egy olvasásnak tökéletesen megfelelt.

>!
Maxim, Szeged, 2015
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632616193 · Fordította: Béresi Csilla
Doreen>!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Tökéletes lezárás egy tökéletes sorozathoz.
Még több harc, még több küzdelem. Izgalmas, tele van érzelmekkel és harcokkal. Annáék küzdelme csodálatos, meg kellett harcolniuk a boldogságukért, ami nagyon is kijárt nekik. Anna és Kai jelenetei szuperek, hihetetlen a köztük levő kapcsolat, elszántan védelmezik egymást és bármit megtennének a másikért.
Az egész kis csapatot megkedveltem egytől egyik. Örülök, hogy végül mindenki megtalálta a szerelmet, de azért a szomorú rész sem maradhatott el.
Az epilógus, hjajj, mennyire cuki, aranyos, szívmelengető *-*

DarknessAngel >!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Tökéletes befejezés, egyszerűen nem lehet nem imádni. A sorozat első része teljesen megvett magának, a folytatásokkal pedig csak még jobban magához láncolt. Ebben a részben annyi érzelem volt, és nem csak a két főszereplő részéről.
A szövetségek megkötése után végre elérkezett a várva várt összecsapás. Nagy a feszültség, és a felszín alatt mindenkiben ott bujkál a félsz, a lebukás veszélye.
Annát még mindig nagy imádom, annyira belevaló csaj lett. Nem nyávog és siránkozik semmin fölöslegesen, a bátorságával is mindenkit ösztönöz… voltak gyengébb pillanatai, de attól még igenis nagyon kedvelem.
Aztán ott van Kaidan♥ mindenki szíve, szerelme. Most, hogy végre hivatalosan is egy pár Annával, csak még ellenállhatatlanabb és édesebb mint valaha ^^ A Kaidan-Anna jelenetek nagyon szuperek, és attól, hogy Kaidan szerelmes még százszázalékig a Bujaság hercegének a fia marad ;)
A többiek is mind egy szálig a szívemhez nőttek: Jay, Marna, Ginger, Blake, Kope Zania és Patti. Olyan jó, hogy mindenki összejött valakivel a végére. De azért volt kit megsiratni is.
Az epilógus peddig annyira… *-* úristen!!!! Nagyon, de nagyon megható, aranyos és imádnivaló… a Sweet Evil trilógai peig örök kedvec marad.

Pillecukorkám>!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Wáááóóóóó!
Igazán jó kis befejezés ez a kötet! Teljes mértékben össze törtem a végén, mert valami eszméletlen szomorúra sikeredett. Még most is siratom Marnát és Pattit mert nem ezt érdemelték!:( Végig velem lesznek szeretem őket!♥

K_A_Hikari P>!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

„A szeretet a legnagyobb erő. Ez köt össze mindent és mindenkit. Ezért érdemes élni.”

Furcsa, hogy nincs több része, noha minden szálat elvartak, minden kirakódarab a helyére került.
Rendben, nem volt egyik kötet se tökéletes számomra, – valamit mindig hiányoltam – de mégis csak három nap alatt olvastam el a három kötetet.
Úgyhogy igen, azért magába szippantott, ezt nem tagadom.
Mélyen szántó gondolatokat nem sorol fel, de az izgalom ott van végig a lapokon, a kötetben. Tetszett, hogy a végére se laposodott el, pedig megvolt rá a lehetőség.
Nagyon kiváncsi vagyok a történtekre Kai szemszögéből.

Viktória_Erdei >!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Tökéletes lezárása a sorozatnak. Izgalmas volt, tetszett Annáék küzdelme egymásért és a rossz démonok ellen. Anna és Kai szuperek együtt. Blake, Ginger, Marna, Kope mindegyiküket megkedveltem. spoiler

Violet_Finch_PMónika P>!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Nem gondoltam volna,hogy valaha is elkezdem olvasni ezt a sorozatot. Nagyon régóta hevert a várólistámon. De örülök neki,hogy megtettem,ráadásul igen rövid idő alatt felfaltam három részt belőle. A negyedik most pihen egy kicsit,de kiváncsi vagyok Kai szemszögéből is a történésekre. :)
Érdekes,hogy ennél a sorozatnál nem idegesített,hogy csak Anna szemszögéből ismerjük meg a dolgokat,pedig akadt szereplő szép számmal.
Imádtam a parosainkat. Mindenki a szívemhez nőtt. A végén mikor elveszítettük azt a két szereplőnket,elsírtam magam,mert mindketten kifejezetten közelebb állt Annához és ez által hozzám is.
Kai és Anna szerelme nagyon lenyűgözött a végére. Ahogy az elején kezdtük,nek gondoltam volna,hogy ez lesz belőle. De örülök,hogy olyen véget kaptunk,amilyet. :)
Az epilogusnak kifejezetten örültem.
Valószínűleg nem lesz újra olvasós,viszont örülök,hogy elszántan magam az elolvasásra. :)

3 hozzászólás
deen>!
Wendy Higgins: Angyali győzelem

A történet vége nagyon izgalmasra, de főképp romantikusra sikerült. Jaj, hát ebben a kilátástalan helyzetben mindenki szerelmes lesz, rengeteg érzelem kavarog a cselekményben. Szomorú volt és megható, főleg az epilógus. Ugyan mindig történt valami, de néha úgy éreztem ugyanazokat a köröket futjuk, és nem mozdulunk a megoldás felé. Ezért maradt bennem némi hiányérzet. Ugyanakkor végig megmaradt a feszültség, hiszen nem lehetett tudni, hogyan zajlik le a végső összecsapás. Helyenként nagyokat mosolyogtam, főleg Dromedár „feltámadásán”. A címválasztást viszont sajnálom, mert idejekorán lerántja a leplet a befejezésről. Kedves sorozat volt, még ha nem is lett kedvenc, a szereplők igencsak hozzám nőttek, még Ginger is.

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

– Normális, hogy ennyire begerjedek egy esküvőtől? – kérdezte Kai.
– Te már egy fuvallattól is begerjedsz – röhögött fel Ginger.

158. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ginger · Kaidan Rowe
MFKata>!

Veled bárhol otthon érzem magam.

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
Chibi>!

Te vagy az én álmom. Az egyetlen álmom.

239. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
Zeyna382>!

– Basszus! – Egy ideig elgondolkozott, aztán visszasuvasztotta zsebébe az összecsukott bicsakot. – Csak nem azt akarod mondani, hogy apám jobban néz ki nálam?
[…]
– Apám, te beteg vagy! – nevetett fel Jay.

205. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jay · Kaidan Rowe
Aveline>!

A szeretet a legnagyobb erő. Ez köt össze mindent és mindenkit. Ezért érdemes élni. Ettől lesz tiszta a szíved.

Aveline>!

Kaidan Rowe minden volt, csak ártatlan nem. Pontosan tudatában volt a vonzerejének.

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
Zeyna382>!

– Soha nem hagylak el! – suttogta. – Esküszöm az élő istenre!

265. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
Chibi>!

– Érted mindenre hajlandó vagyok.
– Nem kell mást tenned, csak szeress – suttogtam.
– Tudnom kell, hogy ez most más nekem. Soha, senki iránt nem éreztem még így. Nem csupán szeretlek, Anna, de egyenesen imádlak.

171. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anna Whitt · Kaidan Rowe
DarknessAngel >!

Csókok sora követte egymást… egy, kettő, hátom csók… csak ezután váltunk szét ismét.
– Mindig ilyen sokáig kéretik magukat a csajok? – kérdezte. – Totál kivagyok.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
Zeyna382>!

– Eszembe juttatod a tizenhat éves csitrit, akivel egyszer együtt keltem át az országon, és mindennek lelkesen örült – mondta.

163. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anna Whitt · Kaidan Rowe

A sorozat következő kötete

Sweet Evil sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: A hercegnő
Laini Taylor: Füst és csont leánya
Lana Millan: Egy angyal az élet küszöbén
Elizabeth Chandler: Angyalok és emberek
Rachel Vincent: Lélekőrzők
Richelle Mead: A halál csókja
Joss Stirling: Misty
Virág Emília: Sárkánycsalogató
Robin O'Wrightly: Az amulett rejtélye
Charlie N. Holmberg: Az üvegmágus