Angyali ​győzelem (Sweet Evil 3.) 335 csillagozás

Wendy Higgins: Angyali győzelem

Eljött ​az idő a leszámolásra. A jóslat hamarosan beteljesedik, és bár egyre több szövetségese akad Annáéknak, de a fenyegetés is nő. A hercegek minden eszközt bevetnek, hogy megállítsák a lázadó óriásokat. Nem kímélve senkit és semmit, főképp nem saját gyermekeiket. És ahogy minden háború, ez is komoly áldozatokkal jár.
A helyzet egyre kiélezettebb, a nyugtalanság és a félelem lassan mindenkit felőröl. Miközben Anna menteni próbálja szeretteit, maga válik a fő célponttá. Minden percről percre változik körülötte, és senkiben sem bízhat. Mikor a Bujaság hercege ellene küldi szerelmét, Kaidan Rowe-t, el kell döntenie, mennyit kockáztat.
Ahogy az utolsó óra közeledik, úgy nő a feszültség. Anna egyre nagyobb kockázatot vállal, de ezzel a küldetés sikerét is veszélybe sodorja. Egyedül óriásbarátaira számíthat, de vajon elég lesz-e ez a maroknyi csapat, hogy a végső ütközetben győzelmet arasson?
A sorozat legérzékibb és legpörgősebb kötete újra összegyűjti az óriásokat,… (tovább)

Eredeti mű: Wendy Higgins: Sweet Reckoning

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás

>!
Maxim, Szeged, 2015
392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632616193 · Fordította: Béresi Csilla

Enciklopédia 17

Szereplők népszerűség szerint

Kaidan Rowe · Anna Whitt · Blake · Marna · Belial (Jonathan LaGray) · Ginger · Patti · Jay · Alocer (Harag hercege) · Astaroth (Házasságtörés hercege) · Jezebet (Hazugság hercege) · Kobal (Torkosság hercege) · Parzuph · Sonellion (Gyűlölködés hercege) · Thamuz (Gyilkosság hercege)


Kedvencelte 64

Most olvassa 15

Várólistára tette 97

Kívánságlistára tette 112

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

>!
Szücsi
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Nem terveztem komolyabban hogy elolvasom a befejező részt, de csak ez volt olyan könyv a könyvtárban amit még nem olvastam. Úgy voltam vele egye-fene essünk túl rajta.
Nem tudom hogy hogy is állok a könyvvel. Nem volt rossz, de azért többet vártam volna főleg hogy ez egy befejező rész. Több izgalom és fuodulat kellet volna szerintem hogy az író megmutathassa: igen..tádá van itt még meglepetés a tarsolyomban. de ez elmaradt. A történet vége tetszett főleg a csata rész, viszont a könyv 3/4-e kicsit lassan és laposan telt.
A szereplőket még mindig nem kedveltem meg úgy igazán spoiler
Az epilóguus aranyos volt.

>!
MissFortune
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Ezt nevezem! Ha ilyen jó lett volna az egész sorozat, semmi panaszom nem lett volna. Pörgős volt, mindig történt valami izgalmas. Méltó befejező részt kapott a történet.
Kaidant és Annat is sikerült megkedvelnem a végére. A megoldás a problémájukra, annyira egyértelmű volt, nem értem miért nem jutott eszembe már hamarabb.
A mellékszereplők nagyon szerethetőek voltak. Kopano, Z, Marna, Patti, Ginger, Blake mind hozzátettek valamit a történethez. Nélkülük nem lett volna ilyen jó.:)
Amit nagyon sajnálok, hogy például Marna problémájára is lehetett volna megoldás szerintem. Marna és Patti spoiler Így maradt bennem egy kis tüske.
Az epilógus pedig levett a lábamról. A könyv legszebb része volt. :D

>!
Doreen
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Tökéletes lezárás egy tökéletes sorozathoz.
Még több harc, még több küzdelem. Izgalmas, tele van érzelmekkel és harcokkal. Annáék küzdelme csodálatos, meg kellett harcolniuk a boldogságukért, ami nagyon is kijárt nekik. Anna és Kai jelenetei szuperek, hihetetlen a köztük levő kapcsolat, elszántan védelmezik egymást és bármit megtennének a másikért.
Az egész kis csapatot megkedveltem egytől egyik. Örülök, hogy végül mindenki megtalálta a szerelmet, de azért a szomorú rész sem maradhatott el.
Az epilógus, hjajj, mennyire cuki, aranyos, szívmelengető *-*

>!
DarknessAngel
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Tökéletes befejezés, egyszerűen nem lehet nem imádni. A sorozat első része teljesen megvett magának, a folytatásokkal pedig csak még jobban magához láncolt. Ebben a részben annyi érzelem volt, és nem csak a két főszereplő részéről.
A szövetségek megkötése után végre elérkezett a várva várt összecsapás. Nagy a feszültség, és a felszín alatt mindenkiben ott bujkál a félsz, a lebukás veszélye.
Annát még mindig nagy imádom, annyira belevaló csaj lett. Nem nyávog és siránkozik semmin fölöslegesen, a bátorságával is mindenkit ösztönöz… voltak gyengébb pillanatai, de attól még igenis nagyon kedvelem.
Aztán ott van Kaidan♥ mindenki szíve, szerelme. Most, hogy végre hivatalosan is egy pár Annával, csak még ellenállhatatlanabb és édesebb mint valaha ^^ A Kaidan-Anna jelenetek nagyon szuperek, és attól, hogy Kaidan szerelmes még százszázalékig a Bujaság hercegének a fia marad ;)
A többiek is mind egy szálig a szívemhez nőttek: Jay, Marna, Ginger, Blake, Kope Zania és Patti. Olyan jó, hogy mindenki összejött valakivel a végére. De azért volt kit megsiratni is.
Az epilógus peddig annyira… *-* úristen!!!! Nagyon, de nagyon megható, aranyos és imádnivaló… a Sweet Evil trilógai peig örök kedvec marad.

>!
Pillecukorkám
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Wáááóóóóó!
Igazán jó kis befejezés ez a kötet! Teljes mértékben össze törtem a végén, mert valami eszméletlen szomorúra sikeredett. Még most is siratom Marnát és Pattit mert nem ezt érdemelték!:( Végig velem lesznek szeretem őket!♥

>!
K_A_Hikari
Wendy Higgins: Angyali győzelem

„A szeretet a legnagyobb erő. Ez köt össze mindent és mindenkit. Ezért érdemes élni.”

Furcsa, hogy nincs több része, noha minden szálat elvartak, minden kirakódarab a helyére került.
Rendben, nem volt egyik kötet se tökéletes számomra, – valamit mindig hiányoltam – de mégis csak három nap alatt olvastam el a három kötetet.
Úgyhogy igen, azért magába szippantott, ezt nem tagadom.
Mélyen szántó gondolatokat nem sorol fel, de az izgalom ott van végig a lapokon, a kötetben. Tetszett, hogy a végére se laposodott el, pedig megvolt rá a lehetőség.
Nagyon kiváncsi vagyok a történtekre Kai szemszögéből.

>!
Viktória_Erdei 
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Tökéletes lezárása a sorozatnak. Izgalmas volt, tetszett Annáék küzdelme egymásért és a rossz démonok ellen. Anna és Kai szuperek együtt. Blake, Ginger, Marna, Kope mindegyiküket megkedveltem. spoiler

>!
Violet_Finch_PMónika
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Nem gondoltam volna,hogy valaha is elkezdem olvasni ezt a sorozatot. Nagyon régóta hevert a várólistámon. De örülök neki,hogy megtettem,ráadásul igen rövid idő alatt felfaltam három részt belőle. A negyedik most pihen egy kicsit,de kiváncsi vagyok Kai szemszögéből is a történésekre. :)
Érdekes,hogy ennél a sorozatnál nem idegesített,hogy csak Anna szemszögéből ismerjük meg a dolgokat,pedig akadt szereplő szép számmal.
Imádtam a parosainkat. Mindenki a szívemhez nőtt. A végén mikor elveszítettük azt a két szereplőnket,elsírtam magam,mert mindketten kifejezetten közelebb állt Annához és ez által hozzám is.
Kai és Anna szerelme nagyon lenyűgözött a végére. Ahogy az elején kezdtük,nek gondoltam volna,hogy ez lesz belőle. De örülök,hogy olyen véget kaptunk,amilyet. :)
Az epilogusnak kifejezetten örültem.
Valószínűleg nem lesz újra olvasós,viszont örülök,hogy elszántan magam az elolvasásra. :)

3 hozzászólás
>!
deen
Wendy Higgins: Angyali győzelem

A történet vége nagyon izgalmasra, de főképp romantikusra sikerült. Jaj, hát ebben a kilátástalan helyzetben mindenki szerelmes lesz, rengeteg érzelem kavarog a cselekményben. Szomorú volt és megható, főleg az epilógus. Ugyan mindig történt valami, de néha úgy éreztem ugyanazokat a köröket futjuk, és nem mozdulunk a megoldás felé. Ezért maradt bennem némi hiányérzet. Ugyanakkor végig megmaradt a feszültség, hiszen nem lehetett tudni, hogyan zajlik le a végső összecsapás. Helyenként nagyokat mosolyogtam, főleg Dromedár „feltámadásán”. A címválasztást viszont sajnálom, mert idejekorán lerántja a leplet a befejezésről. Kedves sorozat volt, még ha nem is lett kedvenc, a szereplők igencsak hozzám nőttek, még Ginger is.

5 hozzászólás
>!
perpetua P
Wendy Higgins: Angyali győzelem

Csalódtam is meg nem is. :( :)
Sorozatoknál szeretem visszanézni a korábbi értékeléseimet, és azok alapján a kívánságaim nagyrészt teljesültek. Örömömre most majdhogynem folyamatosan szerepelt a többi óriás is a történetben (bár ez nem meglepő). Kopano-nak szurkoltam a legjobban, és teljesen elégedett vagyok, azzal, ahogy az élete alakult. :)
A könyv stílusa továbbra is tetszett, de azért lezáró kötetnek, mindenképp több izgalmat szerettem volna, jó lett volna, ha ide-oda kell kapkodnom a fejem, hogy na most mi van. Voltak jó fordulatok, még pár könnycseppek is kicsordult, de azért a könyv nagyobb része elég lassan haladt. A végső csatával nagyrészt elégedett voltam, az utolsó csúcstalálkozó izgalmasan alakult, de sajnos az csak a könyv legvége.
Annának nagyon szerettem a kettős személyiségét, ettől volt igazán érdekes, és sajnáltam, hogy megváltozott. Értelemszerű volt, hogy most már a jó oldala a dominánsabb, de így kicsit középszerű hősnővé vált a szememben. Sőt még valahogy Kaiden is elveszítette korábbi varázsát, igazán csak a csúcstalálkozón brillírozott. :(
A borítóval továbbra se tudtam megbarátkozni, nem értem, hogy ilyen jó koncepcióhoz, hogy tudtak ilyen „modelleket” választani. Tökéletesen kapcsolódnak egymáshoz a képek, de annyira kifejezéstelen arcuk van a szereplőknek, hogy rossz ránézni. :S
Zárásként, azért egy pozitív gondolatot hagytam meg. :) Szerencsére a jövőbe is bepillanthattunk kicsit. :) Az epilógus nagyon nagyon aranyos és szívmelengető lezárása a történetnek, végig mosolyogtam. :)))


Népszerű idézetek

>!
DarknessAngel

– Normális, hogy ennyire begerjedek egy esküvőtől? – kérdezte Kai.
– Te már egy fuvallattól is begerjedsz – röhögött fel Ginger.

158. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ginger · Kaidan Rowe
>!
MFKata

Veled bárhol otthon érzem magam.

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
Chibi

Te vagy az én álmom. Az egyetlen álmom.

239. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
Zeyna382

– Basszus! – Egy ideig elgondolkozott, aztán visszasuvasztotta zsebébe az összecsukott bicsakot. – Csak nem azt akarod mondani, hogy apám jobban néz ki nálam?
[…]
– Apám, te beteg vagy! – nevetett fel Jay.

205. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jay · Kaidan Rowe
>!
Aveline

A szeretet a legnagyobb erő. Ez köt össze mindent és mindenkit. Ezért érdemes élni. Ettől lesz tiszta a szíved.

>!
Aveline

Kaidan Rowe minden volt, csak ártatlan nem. Pontosan tudatában volt a vonzerejének.

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
Chibi

– Érted mindenre hajlandó vagyok.
– Nem kell mást tenned, csak szeress – suttogtam.
– Tudnom kell, hogy ez most más nekem. Soha, senki iránt nem éreztem még így. Nem csupán szeretlek, Anna, de egyenesen imádlak.

171. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anna Whitt · Kaidan Rowe
>!
Zeyna382

– Soha nem hagylak el! – suttogta. – Esküszöm az élő istenre!

265. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
DarknessAngel

Csókok sora követte egymást… egy, kettő, hátom csók… csak ezután váltunk szét ismét.
– Mindig ilyen sokáig kéretik magukat a csajok? – kérdezte. – Totál kivagyok.

141. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaidan Rowe
>!
Zeyna382

– Eszembe juttatod a tizenhat éves csitrit, akivel egyszer együtt keltem át az országon, és mindennek lelkesen örült – mondta.

163. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anna Whitt · Kaidan Rowe

A sorozat következő kötete

Sweet Evil sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: A hercegnő
Laini Taylor: Füst és csont leánya
Lana Millan: Raziel
Elizabeth Chandler: Angyalok és emberek
Rachel Vincent: Lélekőrzők
Richelle Mead: A halál csókja
Joss Stirling: Misty
Virág Emília: Sárkánycsalogató
Robin O'Wrightly: Az amulett rejtélye
Charlie N. Holmberg: Az üvegmágus