Megvalósult ​álom 9 csillagozás

Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Carmen tehetséges, talpraesett tizenkilenc éves lány, aki úgy gondolja, hogy már képes megállni a saját lábán. Elköltözik a szüleitől egy kisvárosba, ahol nemcsak jó barátokat szerez, de megismerkedik A fiú-val is.

Robról azonban hamar kiderül, hogy nem éppen az a mesebeli herceg, akire minden lány vágyik. Carmen kénytelen megtapasztalni a szerelem árnyoldalait, rettegést és bántalmazást is. Miközben az igazi szeretetről még fogalma sincs, még ha ott is van egy karnyújtásnyira tőle.

Képes lesz-e a fiatal lány kilépni ebből a testet-lelket romboló kapcsolatból? Megtalálja-e végre az igaz szerelmet, és sikerül túllépnie a sérelmein?

Wendler Nikoletta regénye túlfűtött vágyakozásról, veszélyes szerelemről és egy olyan megvalósult álomról szól, ami bárkié lehetne.

>!
Álomgyár, 2015
232 oldal · ISBN: 9786155596087
>!
Álomgyár, 2015
326 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596070

Most olvassa 2

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 20


Kiemelt értékelések

>!
Kelemen_Szilvi
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

A borító nagyon szép,az azonnal megnyert magának!Maga a történet szerintem elég rossz,sajnos nem azt kaptam amire számítottam.Számomra egy csalódás ez a könyv,amikor elkezdtem olvasni kétszer hagytam abba,de végül győzött a kiváncsiságom és csak elolvastam.Maga a főszereplő Carmen karaktere úgy rossz ahogy van,nincs kidolgozva rendesen,egyáltalán nem szimpatikus,egyedül Jack karaktere vitt egy kis fényt a történetbe.Megjegyzem nagyon sajnáltam szegényt amikor azt hitte hogy a szerelme meghalt és kutyáúl szenvedett miatta,ráadásul azt is eltitkolta előle,hogy gyermeket vár tőlle.Aztán 5 évig feléje se néz,egy nap meg beállit motoron,hogy tessék itt vagyok élek és virulok,mintha semmi sem történt volna.?..
Jack meg nem is haragszik emiatt??Ez volt az a pillanat amikor kiborultam…ennek is elment a józan esze…. Robot meg egyenesen utáltam.Amikor Carmen a városba költözött azt sem tudtuk meg miért jött?A halála meg végképp értelmetlen volt szerintem kétszer eljátszani ugyanezt eléggé unalmas volt,és mikor visszatért mint Kate akkor végleg elborult az agyam…Kérdeztem is,ezt most minek kellett?A pálmát viszont az vitte amikor Jack mindvégig azt hitte hogy Carmen gyermeke Kevintől van.Szerintem Jack túl naiv.Nagyon nagy az időugrás a történetben,gondolok itt arra,hogy visszatér 5 év múlva,vagy 5 hónapos terhes,és a következő oldalon már megszült…na ne,ez már fájt!
Összegezve nekem nem jött be.


Népszerű idézetek

>!
Vikusz22

Akkor szerettem belé. Ahogy rám nézett, és a szemébe néztem, elvesztem.

>!
Wendler_Nikoletta

Soha nem érzett még ilyet egyetlen férfi mellett sem, mint amit ő mellette. Amikor a férfi a közelében volt, mindent másképp látott . Nyugodtabb, boldogabb volt. A világ is megszépült.
/ Megvalósult álom, részlet /


Hasonló könyvek címkék alapján

Maros Edit: Hűvösvölgyi suli 5.
A. O. Esther: Megbocsátás
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten
A. O. Esther: Gombnyomásra 2.
Kemese Fanni: A viharszívű Mya Mavis
Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!
Helena Silence: Ezüsthíd
Lilian H. AgiVega: Az elveszett tündérfalu
Lylia Bloom: Ellopott életek