Megvalósult ​álom 24 csillagozás

Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Carmen tehetséges, talpraesett tizenkilenc éves lány, aki úgy gondolja, hogy már képes megállni a saját lábán. Elköltözik a szüleitől egy kisvárosba, ahol nemcsak jó barátokat szerez, de megismerkedik A fiú-val is.

Robról azonban hamar kiderül, hogy nem éppen az a mesebeli herceg, akire minden lány vágyik. Carmen kénytelen megtapasztalni a szerelem árnyoldalait, rettegést és bántalmazást is. Miközben az igazi szeretetről még fogalma sincs, még ha ott is van egy karnyújtásnyira tőle.

Képes lesz-e a fiatal lány kilépni ebből a testet-lelket romboló kapcsolatból? Megtalálja-e végre az igaz szerelmet, és sikerül túllépnie a sérelmein?

Wendler Nikoletta regénye túlfűtött vágyakozásról, veszélyes szerelemről és egy olyan megvalósult álomról szól, ami bárkié lehetne.

>!
Álomgyár, Budapest, 2015
326 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596070
>!
Álomgyár, Budapest, 2015
232 oldal · ISBN: 9786155596087

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 18


Kiemelt értékelések

>!
Mimi_Taylor I
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Az elején nagyon nehezen haladtam a könyvvel, ez tény. De ha a történetet összességében nézem, akkor volt egy nagyon jó alapötlet, ami nem lett kellőképpen kidolgozva. És itt megemlíteném, hogy egy első könyvről van szó. Az írónőnek ehhez a regényhez képest van még hová fejlődnie, de én azért nem éreztem ezt annyira rossznak, ahogy a csillagozások és értékelések mutatják.
Mivel szerkesztőnél is járt a kézirat, így, ha egy jó szerkesztő lett volna, egy csomó olyan hibát kiküszöbölhettek volna, ami benne maradt.
A borító készítőjének viszont egy hatalmas dícséret, mert az gyönyörű lett.
Mindenesetre, amennyiben az írónő érez elég indíttatást az átdolgozásra, én kíváncsi és vevő lennék egy bővített/javított kiadásra!

2 hozzászólás
>!
Isabel_Rose I
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Ez a könyv számomra nagyon érdekes volt, mivel egy interjú kapcsán bepillantást nyerhettem az írónő munkásságába.
Az elején egy picit, furcsa volt Carmen viselkedése, mert szerintem egy elég visszahúzódó természet volt, viszont a ruhái és szabad szelleme nem ezt tükrözték vissza nekem. Ám, belegondolva, pont ez a kettősség tette érdekessé a könyvet annyira, hogy ne tudjam letenni.
Olvasva a sok negatív kritikát, amit a könyv kapott, nagyon nagyon kellemeset csalódtam és remélem, lesz alkalmam az írónő más műveit is elolvasni. :)

>!
Kelemen_Szilvi
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

A borító nagyon szép,az azonnal megnyert magának!Maga a történet szerintem elég rossz,sajnos nem azt kaptam amire számítottam.Számomra egy csalódás ez a könyv,amikor elkezdtem olvasni kétszer hagytam abba,de végül győzött a kiváncsiságom és csak elolvastam.Maga a főszereplő Carmen karaktere úgy rossz ahogy van,nincs kidolgozva rendesen,egyáltalán nem szimpatikus,egyedül Jack karaktere vitt egy kis fényt a történetbe.Megjegyzem nagyon sajnáltam szegényt amikor azt hitte hogy a szerelme meghalt és kutyáúl szenvedett miatta,ráadásul azt is eltitkolta előle,hogy gyermeket vár tőlle.Aztán 5 évig feléje se néz,egy nap meg beállit motoron,hogy tessék itt vagyok élek és virulok,mintha semmi sem történt volna.?..
Jack meg nem is haragszik emiatt??Ez volt az a pillanat amikor kiborultam…ennek is elment a józan esze…. Robot meg egyenesen utáltam.Amikor Carmen a városba költözött azt sem tudtuk meg miért jött?A halála meg végképp értelmetlen volt szerintem kétszer eljátszani ugyanezt eléggé unalmas volt,és mikor visszatért mint Kate akkor végleg elborult az agyam…Kérdeztem is,ezt most minek kellett?A pálmát viszont az vitte amikor Jack mindvégig azt hitte hogy Carmen gyermeke Kevintől van.Szerintem Jack túl naiv.Nagyon nagy az időugrás a történetben,gondolok itt arra,hogy visszatér 5 év múlva,vagy 5 hónapos terhes,és a következő oldalon már megszült…na ne,ez már fájt!
Összegezve nekem nem jött be.

>!
Szimonetta_Fanni_Remetei
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Imádom a könyvet, első kedvencem nem is értem hogy nem lehet szeretni. Carmen-nek élete egy része tökéletesen le van írva érthetően! Izgalmas, nem találkoztam még egy ilyen könyvel ami ennyire érdekelt volna. GRATULÁLOK!!

>!
Remeteiné_D_Ágnes
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Tiszta szívemből GRATULÁLOK az Irónőnek!(Wendler Nikolettának) Minden elismerésem! Nagyon jó történet, izgalmas. 2 nap alatt kiolvastam le sem tudtam tenni a könyvet! Fantasztikus! Nem is értem a negatív kritikákat, de hát kinek a pap kinek a papné. Nekem nagyon tetszett!!!! További sikereket kívánok, és még ilyen jó sok könyvet nekünk❤ üdvözlettel❤rdagnes

>!
Emese_2
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Nekem ez egy erős 4*.
Tetszett, nem minden benne, de ez így van jól szerintem. Vannak kérdéseim, meglátásaim, észrevételeim, de ettől függetlenül ez egy jó könyv. Volt már szerencsém olvasni olyat, amitől a falat kapartam, ez merőben más volt ettől.
A szereplők közül Robot gyűlöltem az első leírt betűtől kezdve.
Jack és Carmen közel kerültek a szívemhez, ahogy a többiek is.
A történet fő szála erős 7-es egy tizes skálán, viszont látszik, hogy ez még csak egy „nyers gyémánt”, amit fényesre és tökéletesre kell csiszolni.
Kedves Nikoletta, nagyon örülök annak,hogy olvashattam a könyved. Köszönöm!
Személy szerint én szerettem nagyon.

>!
Kloppisz
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Ezt a könyvet már régebben el kezdtem olvasni,de nem emlékeztem miért is hagytam abba. Most nekifutottam mégegyszer,de nagyon kitartónak kellett lennem,mert megint az az érzés fogott el,hogy le kell tennem. Ezt hogy?
A könyv külseje és a történet leírás fogott meg.
Óriási csalódás volt.
Az egész össze van csapva. Nem tudom,hogy ezt hogy adhatták ki?!
Borzasztó volt olvasni.
Vannak olyan könyveim,amiket már többször kiolvastam.
Ez többet nem kerül a kezeim közé. Az biztos.
:(

>!
Klau_Kovacs
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Én nekem nagyon tetszett végén az a fordulat:D nagyon meglepődtem de egy ilyen befejezésre vártam Gratulálok hozzá ❤

>!
Lana89
Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

A borító nagyon megtetszett, ez is közrejátszott a megvásárlásban! A történet egyszer olvasós kategória!
spoiler


Népszerű idézetek

>!
Vikusz22

Akkor szerettem belé. Ahogy rám nézett, és a szemébe néztem, elvesztem.

>!
Mimi_Taylor I

A rosszat el kell felejteni, és nem szabad hátra nézni.

151. oldal

>!
Wendler_Nikoletta

Soha nem érzett még ilyet egyetlen férfi mellett sem, mint amit ő mellette. Amikor a férfi a közelében volt, mindent másképp látott . Nyugodtabb, boldogabb volt. A világ is megszépült.
/ Megvalósult álom, részlet /


Hasonló könyvek címkék alapján

Richard Paul Evans: Kegyelem
Julie Buxbaum: Három dolgot mondj
Richard Paul Evans: Hol lehet Noel?
Julie Anne Peters: Amikor ezt olvasod, én már nem leszek
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Guillaume Musso: Ott leszel?
Maggie Stiefvater: Forever – Örökké
Kami Garcia: Unmarked – Jelöletlen
Emily March: Angyalszárnyak
Marilyn Miller: Keserűen édes