Walt ​Disney – Peter Pan (angol) 9 csillagozás

Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol) Walt Disney – Peter Pan (angol)

Wendy, John and Michael fly to Never Land with their hero Peter Pan and find their amazing adventures are only just beginning…

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Disney (Pixar) Movie Collection Parragon angol · Disney Classic Ladybird angol · Little Golden Book Random House Disney angol

>!
Scholastic, Sydney, 2019
68 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781743830826
>!
Scholastic Australia, Gosford, Australia, 2018
72 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781760663148
>!
Parragon, Bath, 2015
72 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781474827089

6 további kiadás


Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Kikiriki>!
Walt Disney – Peter Pan (angol)

Nagyon sajnálom, hogy ennyire rövid volt, szívesen beleolvastam volna a részletekbe is, hiszen ezt a mesét is rengetegszer láttam oviban és alsóban. Végülis jó volt, csak rövid és összecsapott. :)

Parsley>!
Walt Disney – Peter Pan (angol)

Itt is egész mást hozott ez a rövidített könyvecske, mint amire emlékszem az egész estés Disneyből. De jó emlékek kötődnek hozzá. (Szegény Tinker Bell még mindig nem szimpi…)

Lahara IP>!
Walt Disney – Peter Pan (angol)

Ezeknek az adaptáció adaptációjának földolgozásának az a baja, hogy rajzfilmben jobb.
Persze nem rossz, és jót nevettem akkor, amikor Wendy épp visszavarrja Peter árnyékát, holott épp Wendynek sincs árnyéka akkor (a képen).

getler>!
Walt Disney – Peter Pan (angol)

Pont a napokban gondoltam arra, hogy újra kellene néznem a filmet belőle, de egy kihívás miatt inkább az újraolvasás mellett tettem le a voksomat. Jó volt újra feleleveníteni a történetet, nagyon szerettem gyerekkoromban, viszont így a lapokon keresztül nem jött át nekem Pán Péter igazi, humoros személyisége, ezért van egy kis hiányérzetem a könyvvel kapcsolatban. Lehet, hogy újra is nézem majd a filmet a napokban :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Laura Ingalls Wilder: Little House on the Prairie
Liz Braswell: Straight on Till Morning
Melissa de la Cruz: The Isle of the Lost
John Hughes: Home Alone 2: Lost in New York
John Hughes: Home Alone
J. M. Barrie: Peter Pan
Tracey West: Callum's Spellbook
Steve Purcell: Sam & Max
Elizabeth Rudnick: Cinderella
Cressida Cowell: How to Be a Pirate