Walt ​Disney – Micimackó karácsonya 28 csillagozás

Walt Disney – Micimackó karácsonya

Csendben hull a hó a Százholdas Pagonyban. Itt a december, itt a karácsony. Mindenki nagyon boldog, csak Malacka nyugtalan. Mi van akkor, ha a Télapó vagy az angyalkák elfelejtkeznek egy ilyen kicsike állatról? Micimackó barátja segítségére siet. Azért, mert a barátja, mert karácsony van, és mert az adott szó kötelez! A barátság és a karácsony gyönyörű története.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Disney Könyvklub, Budapest, 1998
44 oldal · ISBN: 9636272425 · Fordította: Húsvéti Árpád

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

gabiica>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

Imádnivalóan aranyos történet. Nagyon szeretem a Micimackóval kapcsolatos meséket, ezért ez is nagy kedvencem lett. :)

Illatos_Hópehely>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

Annyira emlékszem, amikor meséltem a lányomnak ezt a mesét, mintha tegnap lett volna.
Ő is ugyanígy várta a Mikulást, mint Malacka :)

4 hozzászólás
ScarlettBlair P>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

Hát ez a mese eszméletlenül ÜBERCUKI! Nem gondolom, hogy bármi, ami Micimackó, azzal számomra mellé lehetne-e lőni. De ez a mese egy tünemény. A régi kedves szereplők, a történet, a rajzok! Ráadásul karácsonykor játszódik *.* Az biztos, hogy ha valaha gyerekem lesz, ez a mese kötelező lesz a repertoárunkban. Megmelengetí az ember szívét.

CarmenV>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

Walt Disney <3 <3 <3
A belső borítón imádom a térképeket :D bár e főcímes oldalon a tűz felett lógó, nem túl előnyös zokniban függő Malacka szerintem kicsit mellé ment.. :D a karácsonyfát azonban imádom :) gyertya, toboz, kismasni és alma :)
Mindig Malacka volt a kedvencem, és most is imádom, hogy szereti a szeretet ünnepét <3 és vicces pánik Malacka lesz hogy mi van ha nem kap ajándékot :D szóval elmegy tanácsért, a kis kék cipőjébe :) majd Mici tesz egy kicsit felelőtlen ígéretet, szóval felveszi a kis kék csizmáját és felkerekedik, hogy ő is tanácsot kérjen, aztán amikor már majdnem elkeseredik, jön az igazi jellem, farkán egy zöld zoknival, és megmondja a tutit:
„Ha nem vagy biztos abban, hogy valaki megcsinál neked valamit, akkor csináld meg magad”
Ezután jön a második kör a barátoknál (imádom Nyuszi répadíszítésű fáját :D ) és megkezdődik a hadművelet, majd minden jó ha a vége jó, összeáll a kis csapat és meglepik Malackát :)
Boldog a vég, fontos a barátság és a szeretet, és megint egy csodálatos Micimackó történetet kaptunk :)

moncsicsi83>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

Gyerekkoromban imádtam a Disney meséket és tavaly úgy gondoltam, veszek 1-2 könyvet, amit majd a legényemnek olvashatok. Most aktuális a karácsonyi téma, így tegnap is, ma is, meg holnap is egy karácsonyi disney könyv kerül terítékre.
Imádom Micimackót és a történeteit, így nem meglepetés, hogy nagyon tetszett nekem a könyv. A kisfiam is boldogan mutogatta a szereplőket, és figyelmesen hallgatta a történetet. Kedves történet, szuper illusztráció, és hát MICIMACKÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!! Kell ennél több? Lassan neki állok beszerezni a sorozat többi részét -azt hiszem lesz meló összevadászni mindet :)

rita_66>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

Nagyon cukimuki! Micimackó a legeslegkedvencebb Mackóm, és mesehősöm, és példaképem, meg minden! :)

Mindenkinek kívánok ilyen barátokat :)

Timi98>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

Ez a könyv utoljára kiskoromban került elő, azóta egy doboz alján pihent (kár, mert karácsony környékén ez egy nagyon jó kis gyors olvasmány lehet). Nagyon jól esett feleleveníteni ezt a Micimackó-történetet is. Nagyon szép könyv, a rajzok (akárcsak maga a mese) nagyon tetszett, természetesen 5 csillagos. Malacka volt a kedvencem az szuper aranyos kis aggodalmával, mi lesz ha az angyalkák kifelejtik az ő házát :D

>!
Disney Könyvklub, Budapest, 1998
44 oldal · ISBN: 9636272425 · Fordította: Húsvéti Árpád
Shauna>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

Nem igazán szeretem a Micimackó történeteket, mert néha túl butácskák, de ez a történet aranyos volt. Nagyon jó karácsonyi előtti esti mese lehet kisgyerekeknek. :)

CatleenCosplay>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

Egy kihívás keretében bukkantam rá erre a könyvre, és nagyon hálás vagyok az élményért. Egy márciusi fagyos esős éjjelen, mikor a leginkább szükségem volt rá, elővettem egy Micimackó kötetet, majd még egyet és mégegyet, és az egész visszarepített egy meleg és biztonságos időszakba. Mint Micimackó fantasztikus színes zoknija, pont úgy ölelt jörbe.

eszterke94>!
Walt Disney – Micimackó karácsonya

„Mert karácsonykor mindenki kap ajándékot! Te is!”
Micimackó meséi mindig cukik. Ez is nagyon tetszett. Nekem is a karácsony a kedvenc ünnepem, mint malackának. Aranyos volt a többiektől, hogy beöltöztek és meglepték.


Népszerű idézetek

ScarlettBlair P>!

-Figyelj Micimackó! Ha nem vagy biztos abban, hogy valaki megcsinál neked valamit, akkor csináld meg magad!


Hasonló könyvek címkék alapján

24 mese téli estékre
Disney – Dumbo: A legjobb karácsony / Micimackó: Egy mézédes karácsony
Bruce Talkington: Micimackó karácsonya
Walt Disney – Karácsonyi mesék
Walt Disney – Bambi karácsonya
Patricia Chare: Karácsonyi macikaland
David Bedford: Találkoztam a Télapóval!
Eszes Hajnal: Kiskarácsony
Micimackó Daloskönyve
24 nap karácsonyig