A ​gazdagság bölcsessége 2 csillagozás

Wallace D. Wattles: A gazdagság bölcsessége

Wattles úttörő munkát végzett, s a hajdani telepesekhez hasonlóan kijelölte az ösvényt, amely utóbb széles közlekedési úttá vált – ezúttal a GAZDAGSÁG-hoz vezető úttá. Ez a gyakorlati kézikönyv spirituális megközelítése annak a kérdésnek, miként lehet elérni az anyagi függetlenséget. Azokhoz szól, akiknek égető szükségük van a pénzre, akiknek AZONNAL eredményekre van szükségük.

A dolgokat nem az hozza létre, ha az ellentétükről gondolkozol. Az egészség sohasem érhető el a betegség tanulmányozásával; az erényt nem lehet a bűnről való gondolkodással elmozdítani; és senki sem gazdagszik meg, ha a szegénységet tanulmányozza. Ne beszélj tehát a szegénységről – ne tanulmányozd, és ne azzal foglalkozz. Ne törődj azzal, hogy mik az okai, semmi dolgod vele. Amihez közöd van, az a gyógyulás. Hagyd a szegénységet magad mögött, hagyj magad mögött mindent, ami ahhoz tartozik, s „Boldogulj az életben”!Gazdagodj meg! A szegényeket leginkább úgy segítheted, ha nem egy leszel közülük te is.

>!
Bagolyvár, Budapest, 2004
116 oldal · ISBN: 9639447315 · Fordította: Üzl Etelka

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Fenycsepp>!
Wallace D. Wattles: A gazdagság bölcsessége

A The Secret/ A Titok című könyv szerzőjének, Rhonda Byrne-nek ez a könyv jelentette a megoldást. Miután romokban hevert az egész élete, ez a könyv talált rá, és hozta meg számára a világméretű sikert.

Moander>!
Wallace D. Wattles: A gazdagság bölcsessége

Nos, mivel ateista vagyok, kicsit nehezemre esett végigolvasni ezt a könyvet, mivel tele van bibliai idézetekkel, és Istenezéssel. Ettől függetlenül vannak benne érdekes gondolatok.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vida Imre – Gyenge Balázs: Csináljunk pénzt!
Lois P. Frankel: A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?
John Assaraf – Murray Smith: A válasz
Richard Templar: A meggazdagodás 100 szabálya
Janet Switzer – Jack Canfield: A siker alapelvei
Keith Cameron Smith: 10 szokás, ami gazdaggá tesz
Tóth András: Ősember a pénztárcámban
Eckhart Tolle: Új Föld
Sunrjú Szuzuki: Zen szellem, a kezdő szellem
Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz!