Self'rait 1 csillagozás

Wágner Szilárd: Self'rait

De ​mi is található ebben a kötetben? Minden olyan történet, amely eddig közzé lett téve bármilyen online oldalon, legyen szó a saját blogomról, irodalmi Facebook vagy weboldalról, netán online női magazinról, és szem előtt tartva, hogy ezzel nem vétek a szerzői jog ellen. Vagyis olyan tartalom nem lesz itt megtalálható, amely olyan kiadványban jelent meg, amely fizetős.
Olvashatóak lesznek az eddigi sorozataim összes része, ami nem jelenti azt, hogy az elsőtől az utolsóig. Pusztán a belőlük eddig megjelent részek.
Lesz fantasy, romantika, scifi, erotika, némi thriller, meg sok-sok nem igazán besorolható történet. Itt vannak még az úgynevezett projekt címke alatt futó történeteim, amelyeknél kíváncsi voltam, melyiket lenne érdemes folytatnom, teljes történetté gyúrnom.
Ne feledkezzek meg a regényrészleteimről se. Azokból is belekerül pár darab ebbe a kiadványba.
Szerencsére az ekönyv nem szab terjedelmi korlátokat, így nyugodt lélekkel pakolhatom bele azt,… (tovább)

>!
Magánkiadás, Magyarország, 2018
570 oldal · ISBN: 9786150029597

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Judit996>!
Wágner Szilárd: Self'rait

Igaza van Szilárd Wágner-nek az irónak hogy ebben a novelás kötetben hiába szeretjük a szerző műveit de mint minden novelában ebben is van amelyik jobban bejön és van amelyik pedig kevésbé nyeri el az olvasó tetszését! Számomra leginkább az első novela tetszet Anna és Gábor. Ahogy Anna hazaérkezik egy idegen férfit talál a lakásában Gábort aki a szülei követelményei elől menekül, hogy a vágyainak élhessen és ne mások mondják meg neki hogy mit kellene neki csinálnia. És ahogy megismerjük Annát és Gábort is úgy szövődik a történet ahogy egyre közelebb kerül Anna Gáborhoz, csak számomra egyetlen probléma van a novelákkal ami meg is marad mindig mikor csak novela akad a kezembe mikor tényleg elkezdenék sodrodni a történettel hirtelen vége szakad és lezáratlaná válik számomra. Az irói életről szolo novela is nagyon tetszet ahogy leírja milyen is valójában egy napja hogyan egyeszteti össze a hétköznapi teendőket az írással. És még a bérgyilkosos sztori is tetszet ( a titokzatossága ahogy viselkedik és a gyilkolási szokásait titkolja az olvasó előtt mintha le tudnánk buktatni így a lap eme oldaláról ) ahogy olvasás közben a gyilkos kommunikál az olvasóval mintha ott lenne velem és a fülembe suttogna!


Hasonló könyvek címkék alapján

Jenei András: Mezőszirmok
Czinkos Éva – Ripp Gábor (szerk.): 100 mini történet
Veres Attila: Éjféli iskolák
Dömötör László: Az első repülés
Pálffy Gergő (szerk.): Bújj – Bújj
Ken Liu (szerk.): Láthatatlan bolygók
A. G. Hawk: Időtlenségbe zárva
George R. R. Martin – Gardner Dozois (szerk.): Zsiványok
Kelemen Zoltán: Első 21 novella
H. P. Lovecraft: Árnyék Innsmouth fölött