Sarah ​bugyiban, avagy A hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta (vagy ha áll) 7 csillagozás

Wágner B. György: Sarah bugyiban, avagy A hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta (vagy ha áll)

Előszó

Tudom, ​hogy hiába (mert úgyis a legrövidebbekkel fogja kezdeni és esetleg mindjárt abbahagyni), ám mégis kérem az Olvasót, hogy saját élvezeti maximuma érdekében próbálja a megadott sorrendben végigolvasni a kötetet (ne egy szuszra). Ha ez nem megy, mármint a sorrend betartása, akkor használja a Vágymutatót, melyet a könyv vége felé talál. A helyes haladás azért lenne fontos, mert egyes írások egymásra épülnek. A változatosság ellenére a logika szigorúan egységessé teszi a kötetet, mely leginkább egy remekül szerkesztett nagylemezhez hasonlítható: ha minden történet komor lenne, akkor unalmas az egész, ha mindegyik vidám, akkor is, ha egyaránt jók, szintúgy. Kell hát bele rossz is. Szinte biztos, hogy mindenki kedvére talál az írások közt olyat, amelyik nem fog neki tetszeni. (Egyedül magamat nem kényeztettem.) Feltehetően senkiben sem merül majd fel, hogy mi igaz a történetekből. Az alábbi töprengéscsillapító támpontmottóval neki próbálok segíteni: Minden… (tovább)

>!
Solana, Budapest, 1996
204 oldal · ISBN: 9630472643

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések


Népszerű idézetek

>!
Sansa I

Egész nap csak ülök, ülök
várom, hátha meghülyülök.
De már tovább nem várhatok,
azt hihetik: hülye vagyok.

>!
Sárhelyi_Erika I

"Még őt is megdöbbentette a látvány, a fürdőszoba feldúltsága, a barbár vandalizmus. Látott már egysmást életében, de ez mindenen túltett. Mintha megvadult bölénycsorda száguldott volna végig a helyiségen. A fogkefék közül mindegyik ferdén állt a pohárban, a szappan legalább fél centivel kilógott tartójáról, a samponra még félig sem tekerték vissza a kupakot.
Tröcsvók nem bírta sokáig nézni mindezt. Szédelegve az ajtóhoz botorkált, amikor hirtelen zajt hallott jobbról, aztán balról is. Fegyveréért kapott és azonnal lőtt!
Felesleges volt. Csak a hányinger kerülgette."

>!
Sárhelyi_Erika I

Reklám

Egy jó mosógép nagyon sokba kerül, és csak akkor éri meg venni, ha kihasználjuk. Nade ki győzi azt szennyessel?!
Ön se. Vagy ha mégis, Ön szerencsés disznó. Azoknak, akiknek nins ilyen malaca, cégünk öt évi fáradságos munkával kifejlesztette a mocskológépet. Kezelése egyszerű: a tiszta ruhát beletesszük, betöltjük a zacskós koszt, akár a mosóport, az öblítő helyett bűzítőt öntünk hozzá, és kiválasztjuk a megfelelő programot. Röpke harminc perc alatt irtó koszosra mocskolja ruháit, melyek már mehetnek is a szennyesbe, majd pedig a mosógépbe!
MOCSMAKER ANTIPUCC – hogy győzze szennyessel!"


Hasonló könyvek címkék alapján

Romhányi József: Szamárfül
Bálint Ágnes: Frakk, a macskák réme
Romhányi József: Nagy szamárfül
Janikovszky Éva: Ha én felnőtt volnék
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek?
Janikovszky Éva: Velem mindig történik valami
Rejtő Jenő (P. Howard): A három testőr Afrikában és más történetek
Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő
Fodor Ákos: Képtelenkönyv