Megújulás ​szülés után 4 csillagozás

W. Ungváry Renáta: Megújulás szülés után

Hogyan ​lehet szoptatás és kisgyerekek mellett, kevés szabadidővel gazdálkodva, egészségesen főzni, táplálkozni, sportolni? A „Megújulás szülés után” című könyv segít abban, hogy a kismama szülés után is megőrizze alakját, egészségét, erősítse állóképességét, és leadja a plusz kilókat – vagyis jól érezze magát a bőrében.
A könyvben sorakozó receptek nem szigorúan fogyókúrásak, inkább könnyűek, és egyszerűen, gyorsan elkészíthetők; így a család többi tagja is bátran eheti ugyanazt, amit az újdonsült anyuka. Szinte valamennyi fogásnak van babás változata is, hogy ne kelljen a kicsiknek sem külön főzni. Különös hangsúlyt kap a szoptatás melletti biztonságos fogyás.
Az ételek mindegyike cukormentes, édesítőszer-mentes, adalékanyag-mentes, alacsony zsírtartalmú, rostban gazdag, többnyire magas fehérjetartalmú. A zöldségek és gyümölcsök különösen gyakori és alapvető hozzávalók. Komoly főzni tudásra nincs szükség, de egy kis nyitottságra, jókedvre egészen biztosan!
A(z)… (tovább)

>!
Sanoma, Budapest, 2011
210 oldal · ISBN: 9786155008931

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
szanyobea
W. Ungváry Renáta: Megújulás szülés után

Elolvastam, komolyan vettem és új életet kezdtem. Mindenkinek ajánlom a könyvet gyerekkel vagy gyerek nélkül. Nekem megváltoztatta az életemet!!!

>!
nimphea
W. Ungváry Renáta: Megújulás szülés után

A receptek, illetve az elvek nagyon jók és egyet tudok érteni. Csak azt nem tudom, hogy több kicsi mellet hogyan lehet kivitelezni…


Hasonló könyvek címkék alapján

Margaret Mazzantini: Újjászületés
Szabó Magda: Tündér Lala
Lionel Shriver: Beszélnünk kell Kevinről
Jojo Moyes: Páros, páratlan
Gergely Ágnes: Őrizetlenek
Singer Magdolna: Asszonyok álmában síró babák
Nagy Katalin: Kettőnk titka
Sun-Mi Hwang: Rügy
Kádas Mária: Kurgáni napló
Vanessa Diffenbaugh: A virágok nyelve