Utánam, ​fiúk! 1. (Utánam, fiúk! 1.) 3 csillagozás

Vörös Édua: Utánam, fiúk! 1.

A történet egy, a miénkhez hasonló Világban játszódik, ahol jelen van a mágia, valamint az evolúció is némiképp másként zajlott le.
A történet főhőse Hettie, a tinédzserkora végén járó boszorkány. Utazása során véletlenül egy háború sújtotta övezetbe kerül, ahol magához veszi az elárvult kisfiút, Conradint.
Hettie saját bevallása szerint utazó és kincsvadász, ám a későbbiekben kiderül: nem csupán hobbiból járja a Világot, és egészen különös titkokat őriz a távoli múltból. Olyan titkokat, amelyekkel alkalmasint megmentheti a Világot egy közelgő katasztrófától…
Míg Conradin mit sem sejtve követi őt mindenhová, az útjuk során sok barátra (vagy éppen ellenségre) tesznek szert, sőt, akadnak olyanok is, akik csatlakoznak hozzájuk hosszabb-rövidebb időre. Közben persze a sors kisebb-nagyobb akadályokat gördít eléjük, s ezeket, ha nem is sikerül mindig megoldani hőseinknek, igyekeznek legalább kikerülni őket, esetleg átrepülni fölöttük…

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Magánkiadás, Hódmezővásárhely, 2013
180 oldal · ISBN: 9789630869416 · Illusztrálta: Vörös Édua

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Molymacska P>!
Vörös Édua: Utánam, fiúk! 1.

Látszik, hogy nem profi munka. Amit sajnálok, hogy csak skiccek voltak, és nem, ténylegesen kidolgozott rajzok. A stílus nem volt rossz, de nekem így elég kevés volt. A másik, ami iszonyúan idegesített, hogy rettentően sok szöveg volt, és még az olvasási sorrend se volt egyértelmű. Ez nem regény, hanem képregény! Azért vannak az oldalak, hogy megmutasd amit kell, a dialógusok meg rövidek, de lényegre törőek legyenek. Maga a történet talán nem is lenne rossz, bár picit együgyű az én szememben, de valahonnan el kezdeni mindent.

1 hozzászólás
AgiVega IP>!
Vörös Édua: Utánam, fiúk! 1.

Egy kedves ismerős története, saját zseniális rajzaival. Talán még egy picit kezdetleges, ami a dialóguspanelek nem mindig szerencsés elhelyezéséből látszik, de nagyon ígéretes. A történet is az, de a rajzok egyenesen lenyűgözőek. Szeretem, amit csinálsz, Édua! :)

Dubh_Nóra>!
Vörös Édua: Utánam, fiúk! 1.

Sajnálom, hogy itt a leírásból kimaradt a borító fülszövegének utolsó mondata, mert az mindent elmond erről a bájos és különleges képregényről. Nem fog csalódni, aki szereti a jó és rossz harcáról szóló történeteket, a humort, az izgalmakat, a megható pillanatokat. És persze a mágiát.
A karakterek imádnivalóak, itt mindenki talál szimpatikus szereplőt. A rajzok pedig levettek a lábamról.
Egyetlen baj van az első kötettel: még nincs benne a kedvenc szereplőm… :D


A sorozat következő kötete

Utánam, fiúk! sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Zórád Ernő: Pompei utolsó napjai
Zórád Ernő: Könyves király
James Fenimore Cooper – Cs. Horváth Tibor: Az utolsó mohikán
Karl May – Cs. Horváth Tibor: Winnetou
Bosnyák Viktória: Elképesztő!
Jules Verne – Korcsmáros Pál: Sándor Mátyás
Gill-Goo: LovEyes
Sarlós Endre: Szigetvár ostroma – 1566
Fehér Tibor – Zórád Ernő: Hajdúk kapitánya
Georgij Martinov – Cs. Horváth Tibor – Fazekas Attila: Támadás a Föld ellen