Küldetés (Mitch Rapp 9.) 8 csillagozás

Vince Flynn: Küldetés

Az ​amerikai elnökválasztás előtt néhány héttel bombatámadás éri a demokrata jelölt, Josh Alexander autókonvoját Georgetownban. Az áldozatok között van Alexander gyönyörű felesége, valamint testőre. A CIA és az FBI is iszlám terroristákra gyanakszik, de rejtélyes módon nem találnak semmiféle nyomot, amelyen elindulhatnának. Felmerül a gyanú, hogy ezúttal mégsem merényletről van szó, hanem valami sokkal súlyosabbról. Úgy tűnik, hogy a robbantás mögött kíméletlen belpolitikai harcot folytató amerikai politikusok és üzleti köreik állnak. Ha ez a feltételezés beigazolódik, az nemcsak az Egyesült Államok, de az egész világ hatalmi berendezkedésére is súlyos hatással lehet. A CIA igazgatója, Irene Kennedy titokban ráállítja az ügyre híres-hírhedt különleges ügynökét, Mitch Rappet, aki elég okos és bátor ahhoz, hogy bizonyítékok után kutasson. Küldetése során a hatalom legbefolyásosabb résztvevőivel és mindenre elszánt, gátlástalan bűnözőkkel kell felvennie a harcot: a szálak Cipruson és… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2006

>!
General Press, Budapest, 2014
344 oldal · ISBN: 9789636436902 · Fordította: Pejkov Boján
>!
General Press, Budapest, 2014
338 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636436490 · Fordította: Pejkov Boján

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
coleman
Vince Flynn: Küldetés

Habár ez a könyv még a Védelmi hiba előzménye (ezért a fél pont levonás),de még így is simán élvezhető,feszített iramú alkotás.A politikai-thriller műfajban az élmezőnybe sorolható.Remélem a még kimaradt részek is kiadásra kerülnek.

>!
mamono
Vince Flynn: Küldetés

Na ez most egy Mitch Rapp sztori volt. Teljes sebességgel vetődtünk bele az akcióba, nyomozásba, bűncselekményekbe. A sztori ezerrel pörgött, és én nagyon élveztem. Pont azt kaptam a könyvtől, amit vártam. Kicsit többet kaptam a politikából, mint szerettem volna, de ennek ellenére is jó volt. És én bírom a jó kis spoiler. Jelen esetben ezt megkaptam. Voltak jó kis harcok, jó kis párbeszédek spoiler. Kikapcsolódás volt a könyv, és a maga nemében nagyon jó. Egyre jobban bírom Rapp-et.

>!
Herczeg_Antal
Vince Flynn: Küldetés

Amikor a Bérgyilkos-t olvastam, akkor már gondoltam fogok még a szerzőtől olvasni. Nem kellett csalódnom. Ez is hasonlóan pörgős akció. Zárójelben megjegyezném, nekem a főhős kicsit hajaz a régi amerikai akcióhős figurákra, akik minden szabályt áthágtak, ha úgy tartotta kedvük, mégis a világ megmentője dicsfényben ragyognak.


A sorozat következő kötete

Mitch Rapp sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

John Sandford: Csábító préda
Stephenie Meyer: A Vegyész
Tom Clancy – Mark Greaney: Krízis
Jason Matthews: Vörös veréb
Don Winslow: Drogháború
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Dennis Lehane: Sötétség, fogd meg a kezem
Dan Wells: Az ördög egyetlen barátja
James Ellroy: Amerikai tabló
Dot Hutchison: Pillangók kertje