Ötösöm ​lesz kémiából – Példatár 14 csillagozás

Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár

MEGOLDÁS A Megoldáskötet a szükséges magyarázatokkal lépésről lépésre vezeti el az olvasót a Példatár feladatainak megoldásához. A helyes válaszok megértéséhez a korábbi anyagrészekre visszautal, és ezzel a folyamatos ismétléssel segíti a tanultak elmélyítését.
PÉLDATÁR A Példatár tartalmazza a legelemibb összefüggésekre épülő gyakorlatoktól kezdve, a közép- és emeltszintű érettségi követelményeinek megfelelő példákon keresztül a versenyelőkészítő, illetve az egyetemek első évét segítő feladatokat. Az egyes témakörök elején rövid összefoglalót találunk, ezután következnek a fokozatosan nehezedő feladatok, majd az ellenőrző feladatsorok. A könyv tartalma és felépítése lehetővé teszi az egyéni tanulást, az önálló gyakorlást és a tudás ellenőrzését. Ez a két kötet nagy segítséget jelent a közép- és emeltszintű érettségire való felkészülésben is.

>!
Műszaki, Piliscsév, 2018
728 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631623826
>!
Műszaki, Piliscsév, 2016
732 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631623826
>!
Műszaki, Budapest, 2014
232 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631623826

11 további kiadás


Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

BubbleTea>!
Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár

Mondjon bárki bármit, én imádom ezt a példatárt. Középiskolától egészen az egyetemen át lehet belőle gyakorolni. Vannak könnyebb és nehezebb feladatok, és külön tetszik, hogy témánként a feladatok fokozatosan nehezednek. Mindenkinek tudom ajánlani, aki szeretné gyakorolni a kémiai számolós feladatokat.

lilijan>!
Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár

kémia iránt érdeklődő középiskolásoknak alapmű. a hiányzó csillag valószínűleg a számomra megoldhatatlan feladatok miatti frusztrációm miatt van ;)

doresz93>!
Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár

Jóóó, minden feladatot nem rágtam át, de a lényeg: ötösöm lett kémiából :)

5 hozzászólás
Kiwi>!
Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár

Igen sokáig tartott, mire sikerült átrágnom magam a feladatokon. Bevallom, a III. fejezetre már nem maradt időm, de az első kettőt tisztességesen végigcsináltam, mind az összes a,b,c,d,e sok résszel együtt. Megérte. Azok, akik normális kémiaoktatástól mentes középiskolába jártak ez a könyv ha nem is fény az alagút végén, de legalább egy dinamós zseblámpa, ami segít kikeveredni a sötétből.

Tipikusan az a könyv, amit az ember idővel szeret meg. Az elején csak nyűg, utána meg már akkor is érte kap ha csak unatkozik, és langymeleg keresztrejtvény helyett valami kellemesebbel ütné el az időt.

Kecsüszo_geiko>!
Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából – Példatár

Hát amikor ezt olvastam-gyűrtem, akkor már a kettesért hajtottam- ezzel pótoltam be a középsulis elmaradásaimat..


Hasonló könyvek címkék alapján

Gulyás János – Honyek Gyula – Markovits Tibor – Szalóki Dezső – Varga Antal: Ötösöm lesz fizikából
Szerényi Gábor: Nagy biológia feladatgyűjtemény
Kosztolányi József – Kovács István – Pintér Klára – Urbán János – Vincze István: Sokszínű Matematika 10
Halász Tibor: Fizika 9 – Mozgások – energiaváltozások
ifj. Zátonyi Sándor: Fizika 9
Medgyes Sándorné: Fizika középiskola 10. évfolyam
Jurisits József – Szűcs József: Fizika 10 – Hőtan – Elektromosságtan
Kosztolányi József – Kovács István – Pintér Klára – Urbán János – Vincze István: Sokszínű Matematika 11
Peintler Gábor (szerk.): Vegyésztorna
Kosztolányi József – Mike János – Palánkainé Jakab Ágnes – Szederkényi Antalné – Vincze István: Matematika összefoglaló feladatgyűjtemény 10-14 éveseknek