Kutyanevelés ​szeretettel 15 csillagozás

Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel

Victoria ​Stilwell, a népszerű amerikai kutyatréner a legproblémásabb esetekre is tudja a megoldást! A szerző pozitív megerősítést előtérbe helyező, tudományos tényekkel alátámasztott módszere segíteni fog minden olyan gazdinak, aki nevelési problémákkal küzd, és különböző nehézségei támadtak a kutyájával. A kötet által ismertetett technikák megváltoztatják kutyánk viselkedését, érzéseit és tanulási folyamatait. Arra ösztönözhetjük kedvencünket, hogy próbáljon saját akaratából jól viselkedni. Számos hasznos tippet és trükköt sajátíthatunk el, amellyel megérthetjük kutyánk gondolkodását, hasznosíthatjuk a jutalomalapú kiképzés erejét és kiaknázhatjuk kedvencünk mélyen gyökerező ösztöneit. Ha megfogadjuk a szerző jó tanácsait, kutyánk hamarosan tele lesz önbizalommal, kommunikációja tisztábbá és érthetőbbé válik, s így minden eddiginél szorosabb köteléket alakíthatunk ki négylábú barátunkkal. A könyv többek között a következő problémákat tárgyalja: ? felugrálás ? elszökés ? szünet… (tovább)

>!
Jaffa, Budapest, 2014
212 oldal · ISBN: 9786155418884

Most olvassa 3

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 11

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Lír>!
Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel

Na kérem. Akkor ezt nyugodtan tessék megvenni, kikölcsönözni és elolvasni.
Régen azt gondoltam Victoria túl érzékeny és nem jó megoldásokat ad. Az utóbbi időkben rájöttem, hogy nem biztos, hogy az érzékenységgel baj van.
Victoria tanácsai humánusak, és hasznosak. Más nem kell.

Leilaa>!
Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel

Ajánlásra olvastam el, ami azt illeti, közben az járt a fejemben, mennyire kellett volna, amikor Bora megérkezett.
Hála istennek agresszió és szeparációs problémánk nem volt, de a további tanulást segíti.

doszka>!
Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel

Victoria Stilwell munkásságát mindig nagyra értékeltem, igazából a nagy nevek közül az ő módszere áll hozzám a legközelebb és az ő módszerével neveltem a kutyáimat. Most is azért fordultam hozzá, mert lett egy menhelyről befogadott ebem, akivel van némi gond, így mindenképpen fel akartam frissíteni a tudásomat, ugyanis a másik kutyám hosszú évek óta tökéletesen viselkedik, így egy kicsit berozsdásodtam a nevelés terén, de biztos vagyok benne, hogy a módszerekkel minden problémánk meg fog oldódni (igazából már most sok sok pozitív változás látható az eben).

Szerintem Victoria könyveit, videóit mindenkinek néznie kéne aki kutyát szeretne, vagy már van is neki.

Kiskakukk>!
Victoria Stilwell: Kutyanevelés szeretettel

Ez egy nagyon jó kis könyv, pár viselkedési problémára nagyon jó megoldást kínál és a parancsszavak tanításához is nagy segítség lehet (marad, hagyd, stb.). Szépen le vannak vezetve a tanítás különböző fázisai. Kezdő gazdiknak mindenképpen ajánlom. Nyilván, ha valakinek ételagressziós rotweilere van, vagy ön- és közveszélyes kuvasza már a sokadik postásról szaggatta le a nadrágot, az ne ettől a könyvtől várja a csodákat. :D


Hasonló könyvek címkék alapján

Jan Fennell: Hallgassunk a kutyánkra!
Miriam Fields-Babineau: A kutyakiképzés alapjai
Tobiás Loránd: Kutyatartás – nevelés
Bruce Fogle: A kutyatartók kézikönyve
Anna Katherine Nicholas: A mopsz
Bruce Fogle: Így neveld a kutyádat
Andrew Banks: A kiskutyák titkos nyelve
Bíró Andor – De Pott György: Kutyakiképzők kézikönyve
Vágó Tibor: A kutyakiképzés ABC-je
Peter Brehm: Német juhászkutya