Egy ​nyár, amit sosem felejtesz 30 csillagozás

Victoria Connelly: Egy nyár, amit sosem felejtesz

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Nina Elliot sosem gondolta volna, hogy ennyire bátor lesz. Elhagyja a férfit, aki nem érdemelte meg a szerelmét, és beolvas a főnökének, majd hangosan becsapja maga mögött az ajtót, és kilép a bizonytalanságba.
Maga sem sejti, hogy erre a régóta halogatott döntésre van szüksége ahhoz, hogy egyszer csak szembejöjjön vele a nagy lehetőség.

Egy váratlan találkozásnak köszönhetően visszatérhet korábbi munkahelyére, a festői Milton-birtokra, ahol az író családfőnek segíthet könyve előkészületi munkálataiban. Egy nyárra szól a megállapodás, addig lakik újra a családdal az egykori bébiszitter, és így a lány időt nyerhet, amíg kitalálja, hogyan tovább.

Dehogy számít rá, hogy a Milton fiúk, akik időközben felnőttek, csapni kezdik neki a szelet… Ráadásul közvetlenül egy nagy csalódás után nem is szeretne új kapcsolatba kezdeni. Csakhogy a forró nyár a romantika időszaka is, a lány pedig egyre jobban belejön a döntéshozatalba…

Eredeti cím: A Summer to Remember

>!
Erawan, Budapest, 2015
366 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155469534 · Fordította: Dornbach-Apró Tímea
>!
Erawan, Budapest, 2015
368 oldal · ISBN: 9786155469541 · Fordította: Dornbach-Apró Tímea

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 24

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

szilvamag_>!
Victoria Connelly: Egy nyár, amit sosem felejtesz

Az az igazság, hogy minden igényemet kielégítette ez a könyv, ugyanis kellőképpen romantikus volt és különböző típusú és kivétel nélkül mind nagyszerű és jóképű fiatalembereket vonultatott fel előttem és mégis… Mégis unalmasnak és totál érdektelennek éreztem az egész történetet. Úgyhogy egy könnyed nyári olvasmánynak mindenképp elment, de mély nyomot nem hagyott bennem.
Bővebben: http://szilvamagolvas.blogspot.hu/2015/10/victoria-conn…

Nicoo>!
Victoria Connelly: Egy nyár, amit sosem felejtesz

Hmm hát nem is tudom, hogy mit mondjak….könnyed olvasmány volt, szerethető karakterekkel, de nekem üres és befejezetlen maradt. Semmi izgalom :/ Ez a könyv ott fejeződött be, ahol kezdődnie kellett volna. Konkrétan én Nina és Justin kapcsolatának kibontakozását és kibontását vártam… hálát adtam, hogy legalább elcsattant egy csók… Kár, pedig többet ki lehetett volna hozni ebből a könyvből :)

Dittta87 P>!
Victoria Connelly: Egy nyár, amit sosem felejtesz

Nem egy túl bonyolult és izgalmas történet, de azért annyira nem volt rossz. Nem voltak váratlan, nagy meglepetések. Justin nekem már az elejétől egyértelmű volt, ki is valójában. Picit vártam volna, hogy legalább Nina és Justin kapcsolata kibontakozik és több romantikus rész lesz ebből kifolyólag. Nyári, egyszerű olvasmánynak jó volt.

Yeliz>!
Victoria Connelly: Egy nyár, amit sosem felejtesz

Az alacsony % miatt kicsit félve kezdtem neki ennek a könyvnek, de nekem őszintén szólva tetszett. Olyan sokáig húztam-halasztottam, hogy belekezdjek, pedig nem kellett volna, mert ahogy elkezdtem csak úgy repültek az oldalak. Nagy izgalmakra és fordulatokra egyáltalán nem kell számítani, mégis egy aranyos, strandolós könyvet kaptam. Nem bántam meg, hogy elolvastam. Nina karaktere engem egyáltalán nem idegesített, inkább kicsit Dominik bambasága és Alex nyomulása volt túl sok, illetve Olívia szétszórtsága..

Évi112>!
Victoria Connelly: Egy nyár, amit sosem felejtesz

Kellemes kikapcsolódás, semmi extra. Nincsenek nagy drámák vagy bonyodalmak, nem igényel túl sok gondolkodást, kiszámítható, de néha jól esik az ilyen.

Thaliavilaga>!
Victoria Connelly: Egy nyár, amit sosem felejtesz

Mindent leírtak az előttem szólók. Könnyed, nyári, laza olvasmány, amiben semmi, de semmi nem történik. Anyukámnak úgy foglaltam össze, hogy „olyan könyvet olvasok, amin nem kell gondolkodni, az a legkomolyabb történés, hogy valamelyik lovag – mert több is van ám – sétálni hívja a csajt…”

Amúgy szerethetőek a szereplők, én mégsem szerettem egyiket sem. :)

Nina a kis tökéletes, aki mindent megold, mindenki odavan érte, nélkülözhetetlen, én mégis sokszor majd megtéptem volna.
Olivia a tökéletes munkáltató, de közben annyira idegesített, hogy semmit nem tud megoldani egyedül, még a kutyasétáltatást és a saját házassági évfordulója szervezését sem, ráadásul abszolút hozza a rosszfajta anyós jegyeit is…
Dominic, aki felnőtt létére azonnal belezúg a gyerekkorában bálványozott nőbe, úgy, hogy nem is tud róla semmit. Közben meg élete szerelmét majdnem hagyja veszni…
Alex, aki arra sem képes, hogy a női nevét megjegyezze…
Mr. Milton, aki szintén a tehetetlenség mintaképe.
Nem beszélve a végső befutóról, aki tulajdonképpen hazugságra építi az egész kapcsolatot.

Egyszer el lehetett olvasni, de szerintem már holnap nem fogok rá emlékezni…

szabinavagyok>!
Victoria Connelly: Egy nyár, amit sosem felejtesz

Egy nyár, amit sosem felejtesz, de egy könyv, amit könnyen elfelejtesz. Félreértés ne essék, tetszett a könyv a maga módján, de igazából semmi különös, vagy emlékezetes nem történik, (ami nem baj), de pont ettől lesz felejthető a sztori. Cuki kis habkönnyű olvasmány, ami olyan tündérmese szerű és csókkal végződik a történet. Fiatalabb korosztály is nyugodtan olvashatja, mert semmi 18 karikás esemény nincs benne. Azt mondanám, hogy egy lightos limonádé könyv.


Népszerű idézetek

Suzana>!

Láthatóan nem fog vitába bocsátkozni feleségével. Egy férfinak esélye sincs, ha vásárlásról van szó.

305. oldal

Ewila>!

Agyán átfutottak az elmúlt hosszú, kimerítő hónapok emlékei, és eszébe jutott a megszámlálhatatlan bosszantó utasítás, amit a nőtől kapott.

csorbababuu>!

– És pontosan hová is akarsz menni? – kérdezte Janey.
– Hát…- Nina kicsit megszeppent. – Szabad a kanapéd?
– Nem igazán – felelte a barátnője.
– Ó – nyögte ki Nina, amikor rádöbbent, hogy barátnőjének van saját élete is.
– Mármint úgy értem, az a helyzet, hogy egy kóbor macska vette birtokba.
Nina felnevetett.
– Janey, de hiszen te utálod a macskákat!
– Tudom!
– És mindig utazol. Nincs időd vigyázni egy állatra.
– Igatából az utca lakosai közösen vigyáznak rá, de úgy tűnik, az én kanapém tetszik neki a legjobban. Szóval, ha nem bánod, hogy osztozkodnod kell…
Nina megkönnyebbülve sóhajtott fel, hogy mégsem lesz hajléktalan.
– Egy percig se bánom!

332. oldal

csorbababuu>!

A lány kiegyenesedett, amikor meglátta a közeledő Ninát.
– Elég kemény melónak tűnik – jegyezte meg Nina kissé bűntudatosan, amiért ő egész nap csak a gép előtt ült.
– Nem véletlenül hívják zöld edzőteremnek a kertet – modta Faye, miközben kisimított egy hajtincset az arcából. – Megvan az előnye annak, ha sokat ás az ember. Ha egész nyáron itt fogok dolgozni, akkor augusztus végére tiszta izom leszek.
Nina elmosolyodott.

233. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Julianne Donaldson: Edenbrooke
Carina Bartsch: Türkizzöld tél
Sophie Kinsella: Csörögj rám!
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
J. A. Redmerski: A soha határa
Cathy Cassidy: Mályvacukor égbolt
Sarah Mason: James hálójában
Cecelia Ahern: A szerelem kézikönyve
Kate Quinn: A császár szeretője
Milly Johnson: Itt jönnek a csajok