12 ​lépés a nyers étrendig 2 csillagozás

Victoria Boutenko: 12 lépés a nyers étrendig

A nyers étel csodája és A nyerskonyha legjobb receptjei c. könyvek nagysikerű szerzője, Victoria Boutenko legújabb könyvében felvázolja azt a sokféle előnyt, amellyel a főtt ételekkel szemben a nyers és friss ételek fogyasztása jár. Bemutatva a tudományos kutatások legfrissebb eredményeit, Victoria a nyers ételeken alapuló életmód fizikai, lelki és spirituális fázisain keresztül kivezeti olvasóit a „főtt-ételektől való függőség” állapotából. Gyakorlati szempontokkal is foglalkozik, és hasznos tippeket és sikeres stratégiákat ajánl az egészséges új szokások kialakításához és megőrzéséhez. A könyv végén receptgyűjtemény is található. A szerző szakértelmének és lebilincselő stílusának köszönhetően a könyvet egyaránt haszonnal forgathatják a tapasztalt nyersevők és az egészséges életmód iránt érdeklődők is.

>!
Bioenergetic, Budapest, 2012
214 oldal · ISBN: 9789632911359

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

>!
Mátrixi
Victoria Boutenko: 12 lépés a nyers étrendig

Voltak benne mosolyogtató (bosszantó?) tudományoskodások, és a cím sem egybevágó a könyv tartalmával (félrevezető?), de Victoria B. most is (http://moly.hu/konyvek/victoria-boutenko-a-nyers-etel-csodaja) kellemesen gömbölyű.

Lépegetek


Hasonló könyvek címkék alapján

Nagy Réka: Ökobaba
Natasha Campbell-McBride: Gap-szindróma – az emésztés és a pszichológia kapcsolata
Túry Ferenc: Anorexia, bulímia
L. Kovács Eszter: Török basa, hol a hasa?
Oláh Andor – Kállai Klára – Vadnai Zsolt: Reformkonyha
Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás és korunk betegségei
Császárné Benke Mária: Életünk és ételünk
Linda Gamlin: Az allergia
Patrick Holford: 30 napos zsírégető diéta
Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok