We ​Shouldn't 15 csillagozás

Vi Keeland: We Shouldn't Vi Keeland: We Shouldn't

Bennett ​Fox walked into my life on one hell of a crappy Monday morning.

I was late for the first day at my new job—a job I’d now have to compete for even though I’d already worked eight years to earn it, because of an unexpected merger.

While I lugged my belongings up to my new office, a meter maid wrote me a parking summons.

She’d ticketed a long line of cars—except for the Audi parked in front of me, which happened to be the same make and model as mine.

Annoyed, I decided to regift my ticket to the car that had evaded a fine. Chances were, the owner would pay it and be none the wiser.

Except, I accidentally broke the windshield wiper while slipping the ticket onto the car’s window.

Seriously, my day couldn’t get any worse.

Things started to perk up when I ran into a gorgeous man in the elevator. We had one of those brief moments that only happened in movies.

You know the deal…your body lights up, fireworks go off,… (tovább)

>!
316 oldal · ASIN: B07MYHY5N7
>!
404 oldal · ISBN: 9781731139269

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Annalise O'Neil · Bennett Fox · Bennett Fox · Annalise


Kedvencelte 2

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Naiva>!
Vi Keeland: We Shouldn't

Man oh Man!
Ez elképesztően jó volt. Mindig várom, hogy Vi Keeland írjon valami újat, mert egyszerűen imádom a könyveit. Vagy azt, ahogy megteremti a szereplők közötti szikrát és a konfliktust.
A borító telitalálat. Lucas Bloms már a The Nordic King-nél hipnotizált azzal a nézéssel, de most jobban illet a könyvben szereplő karakterhez. Kár, hogy a Kindle nem színes. *sigh*
Alapvetően szeretem a munkahelyi rivalizálós történeteket, főleg romantikus köntösben. Így ezt is nagyon élveztem. Egyszerűen bűbájos volt és vicces. Letehetetlen.
Lehet, hogy „nem kellene”, de nagyon kíváncsi leszek, milyen címet fog kapni magyarul, ha majd megjelenik.

5 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Vi Keeland: We Shouldn't

Nem vagyok egy nagy rajongója a szerzőnek, de többen is mondták, hogy érdemes olvasni tőle, így vettem kézbe ezt a történetét.
Elsőre sablonosnak mondanám a sztorit, miszerint egy nő és férfi rivalizálása adja az alapokat, de azt elismerem, hogy az írónő ebben a tekintetben nagyon élvezhető formában bontotta szirmaira ezt a kapcsolatot.

Karakterek szempontjából bár kevés jellemfeljlődéssel találkoztam, de valahogy Bennett többször is elgondolkodtatott és voltak nagyon jó pillanatai Annalise-el.

Humor szempontjából nekem kicsit kevés volt és néhol erőltetett érzetet keltett bennem.

Még mindig úgy gondolom nem győzött meg a szerző, de ettől függetlenül fogok még olvasni tőle.

>!
316 oldal · ASIN: B07MYHY5N7
Szilvi00 P>!
Vi Keeland: We Shouldn't

Ez volt a második könyvem az írónőtől, és az első, amit angolul olvastam. Minden sorát, minden betűjét imádtam. Egyedül az okozott nehézséget, hogy levegyem a szemem a borítóról, és valóban elkezdjem olvasni a történetet. :) Vi Keeland remek stílusban ír, nekem legalábbis nagyon tetszett A Beosztott és ez a könyv is. Rögtön az első jelenettel mosolyt csalt az arcomra, majd teljesen elvesztem a történetben. Gyengéim a munkahelyi szerelmek, azon belül az „Enemies-to-Lovers” történetek. Tetszett, hogy Bennett és Annalise versengése nem ment át piszkos játszmává. Bár az első perctől vibrált a levegő közöttük, mégis szépen, fokozatosan bontakozott ki a kapcsolatuk. Megszámlálhatatlan vicces, szórakoztató és fülledt percet töltöttem a párosunk társaságában. Erotikából sem volt hiány, nem egyszer jól jött volna egy legyező… Általában szeretem megemlíteni kedvenc jeleneteimet, de most nehéz választani. (Sírva nevettem pl. amikor Bennett elmesélte, miért hitték a szülei, hogy a 11 éves fiuk meleg. Óriási sztori!) Lucas szálával pedig kicsit komolyabb vizekre evezett a történet. Színtiszta, öt csillag.

>!
316 oldal · ASIN: B07MYHY5N7
1 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Vi Keeland: We Shouldn't

Nagyon szeretem az írónő könyveit, de furamód ez volt az első, amit angolul olvastam. Igaz hónapok óta várólistás volt, de valahogy csak most jutottam el odáig, hogy elkezdjem, pedig eszméletlenül vártam már!

Szeretem a munkahelyi, rivalizálós románcokat, ezért is örültem meg, amikor rájöttem, itt is egy ilyen történetet kaptunk.
Tetszett, hogy Annalise és Bennett között az első pillanattól fogva szikrázott a levegő, ám egyikük sem támadta le a másikat pár fejezet után. Hagyták épülni a kapcsolatukat. Ezen kívül a kis rivalizálásuk is inkább szórakoztató, de határokat tisztelő maradt, mintsem valami mocskos kis játszma.

Az egészet élveztem, az elejétől a végéig, a gördülékeny írásmód és többek között az érdekes történet miatt is, de pláne így, hogy életem első audiobookjaként hallgathattam meg. Maradandó élmény volt, úgyhogy jogosan jár neki a sziklaszilárd öt csillag.

11 hozzászólás
mani12 P>!
Vi Keeland: We Shouldn't

Hihetetlen, hogy tényleg 90%-ban egyformák Vi Keeland könyvei, szinte ugyanez volt a felállás az előző általam olvasott könyveiben. Gazdag céges pasi, aki baromi szexi, de nem akar komoly kapcsolatot, mert valamikor régen a múltban történt valami szörnyű vele, ami miatt úgy érzi, nem érdemli meg, hogy szeressék.
De ekkor jön egy nő, aki leveszi a lábáról, de egészen az utolsó oldalakig nem jön rá, hogy szereti. A nő pedig azt hiszi, majd neki sikerül feltörni a szexi pasi páncélját, majd csalódás, sírás, veszekedés és happy end. :D Sorozatgyártásban.

Nem mondom, hogy néha nem jó ilyet olvasni, de a sokadik ilyen után egyszerűen nem tudod jobbra értékelni függetlenül attól, hogy a két szereplő jófej volt, imádtam őket együtt, nagyon működött a kémia. :) Egy időre búcsút mondok Vi Keelandnek is, azt hiszem.

2 hozzászólás
pinkprincessreads>!
Vi Keeland: We Shouldn't

Egy újabb humoros, izgalmas, love-story, amit garantáltam imádni fogsz. Szeretem, amikor a főszereplő páros apró piszkálódásaiból felrobban egy akkora tűz, ami minden józan észt hanyagolva perzseli fel az ember lelkét. Hála a jó égnek nem csöpögött a történet, inkább megnevetetett, amit én sokkal többre tudok értékelni.⁣

tamaa_ra>!
Vi Keeland: We Shouldn't

Egyszerűen zseniális volt ez a könyv. Az alapötlet, hogy egymás vetélytársai nagyon tetszett, mert ebből sejtettem, hogy lesznek humoros helyzetek a könyvben. Na meg hogy ellenségekként indulnak… Szóval várható volt, hogy nagyon fog tetszeni a könyv. Az írónő stílusát még mindig imádom, most sem okozott csalódást. A karakterek jól kidolgozottak voltak, a történet vezetése érdekes volt, úgyhogy abszolút 5 csillagos könyv.

vörös_áfonya>!
Vi Keeland: We Shouldn't

Egy újabb, minden igényemet kielégítő könyv Vi Keelandtől. Mostanra úgy éreztem, egy kicsit belefáradtam az angolba, de a végére újra belejöttem. A magyar kiadás pedig nem tudom elképzelni, hogy ugyanígy tetszene.
Csupa jót tudok mondani. Kedvelhető szereplők, egyszerű történet. A könyv mélysége csak az utolsó fejezetekhez közeledve mutatkozott meg, előtte nem igen kötődtem senkihez és semmihez. Bár én általában nagyban függök a környezetemtől olvasás közben, úgyhogy ez az esős időjárás csak dobott a hangulatomon.
Annalise és Bennett óvatosan haladva, lassan közelednek egymás felé, ami pozitívum számomra, mert jól esik előbb elmélyülő és megszilárduló érzelmekről olvasni, amikor már csak az utolsó lépés választja el a baráti kapcsolatot valami többtől. Tekintettel arra, hogy ugyanazért a pozícióért harcolnak a munkahelyükön, nem kellene, mégis támaszt nyújtanak egymásnak és összebarátkoznak. Majd egy nagyon szerethető párossá válnak. Kétlem, hogy a fordításban ennyire jól átjött volna az egész.
Nem most először jut eszembe, de csak megerősített abban, hogy én határozottan vevő lennék egy Vi Keeland crossoverre.

5 hozzászólás
repe993 P>!
Vi Keeland: We Shouldn't

Mind Bennett, mind Annalise iszonyat cuki volt és az ellentétüket sikerült egy huszárvágással megoldani. Voltak felettébb vicces pillanatok, mint ahogy @Szilvi00 is említette, vagy amikor Bennett azt hitte, hogy Annalise anyja ráhajtott, pedig csak kerítőnőt játszott. Óriási! :D
Ettől függetlenül kettejük ellentéte nem volt olyan eget rengető, olyan ímmel-ámmal adták elő, de a Lucas vonalat nem igazán értem, anélkül is megállt volna a sztori.


Népszerű idézetek

Naiva>!

She looked me in the eyes. “I really hope I don’t regret this.”
My eyes went wide. I hadn’t expected her to say yes, though I was prepared to wear her down. “At the end of the day, we only regret the things we missed out on doing. So I’ll make sure we do it all.”

Kapcsolódó szócikkek: Annalise O'Neil · Bennett Fox
Naiva>!

There were only a few logical answers. One, he was rich and arrogant. Two, he was an idiot. Or three, he knew he wouldn’t be getting a parking ticket.
Bennett’s office door was closed, but I noticed from the bottom that his light was on. I lifted my hand to knock, but hesitated. It would’ve been easier if he weren’t so damn good looking.

Naiva>!

Your door was shut, and it was quiet. I didn’t think you were in there.”
Bennett held up his iPhone “I just got back from my run. Had my earbuds in.”
Music blared from them, and I recognized the song.
“‘Enter Sandman?’ Really?” My voice hinted at my amusement.
“What’s wrong with Metallica?”
“Nothing. Nothing at all. You just don’t look like someone who listens to Metallica.”

Detty89 P>!

„You know, I have a theory about people who use color-coding systems.”
“Oh yeah? What’s that?”
“They die early from stress.”

Kapcsolódó szócikkek: Annalise · Bennett Fox
Naiva>!

“Classical. I would have taken you for more of a classical music person than Metallica.”
“That’s kind of stereotyping, isn’t it? In that case, what should I assume about you? You’re blond and beautiful.”
“I’m not stupid.”
He folded his arms over his chest and cocked one brow. “You did get your head stuck to the windshield of my car.”
He had a point.

Naiva>!

Yet even wearing casual clothes—a bodyhugging black Under Armour T-shirt and low hanging sweats—there was something about him that reeked of refinement.
Although the way that vein bulged from his bicep was more fine than refinement at the moment. Bennett was older than me, I’d guess—early thirties, perhaps—but his body was firm and muscular, and I imagined he looked even more incredible without that shirt on.

Detty89 P>!

You know my crazy thick hair. I could lose a hairbrush in it for a few days and no one would notice. These waves have a mind of their own.

Kapcsolódó szócikkek: Annalise
vörös_áfonya>!

“… I’ve met two types of women in my life: every woman out there. And you.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana
Kristen Callihan: Managed
Elle Kennedy: The Chase
Tara Sivec: Troubles and Treats
Alice Clayton: Wallbanger
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him