Tiltott ​gyümölcs (Rivaldafény 1.) 305 csillagozás

Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Arra vágyom a legjobban, ami nem lehet az enyém!
Nyolc héttel ezelőtt aláírtam egy szerződést, ami akkor jó ötletnek tűnt. Jóképű agglegény, luxuskörülmények, és egy esély, hogy megnyerjük azt a főnyereményt, amire a családomnak olyan égető szüksége volt. Azonban voltak feltételek. Mi több, rengeteg.
Mással randizni tilos. Műsoron kívül szexelni tilos. A szerződés tartalmát felfedni tilos.
Miután tavaly önként lemondtam a férfiakról, úgy tűnt, nem lesz nehéz teljesítenem a feltételeket… legalábbis azt hittem. Azonban rájöttem, hogy magával az ördöggel paktáltam le… aztán beleszerettem a mocskos szájú fivérébe.
A New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző Vi Keeland kétrészes, különálló történetekként olvasható sorozatában megmutatja, hogy a tiltott gyümölcs édessége semmihez sem fogható, ám az élvezetért nagy árat kell fizetni.

Vi Keeland: Throb

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
314 oldal · ISBN: 9789635702701 · Fordította: Márton Andrea
>!
Álomgyár, Budapest, 2021
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635702695 · Fordította: Márton Andrea

Enciklopédia 1


Kedvencelte 11

Most olvassa 18

Várólistára tette 91

Kívánságlistára tette 112

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

Az eleje annyira jól indult, aztán mégis kiveszett a varázs és sajnos átcsapott valami borzalmasba. A szereplők mindegyike annyira kedvelhető, de úgy ennyi. Igazán nem mozgatnak meg, nem tudtam velük együtt érezni.
Kicsit talán olyan, mintha nem is Vi írta volna. A cselekmény teljes mértékben kiszámítható, még unalmasnak is mondanám. Nem tudta fent tartani az érdeklődésemet. Ezt tetézte még a rengeteg ágyjelenet, ami párszor borzalmasan bénára sikerült. Azért is, mert sajnos a könyv közepén kb. 50 oldalon keresztül szinte csak ez volt a cselekmény.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

Szeretem Vi könyveit, de ez valahogy nem volt olyan, mint, amit megszoktam tőle. Nem mondom, hogy rossz volt a történet, csak más, hiányzott az beszólogatós rész, ami a legtöbb történetét jellemzi. Cooper és Kate az első percttől kezdve odáig vannak egymásért, amit jók sok akciójelenet is bizonyít. Szegény Flynn, nekem nagyon szimpi volt, sajnáltam is kicsit. Na de majd a folytatásban…

Bookish_Moments_Blog>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

A Tiltott gyümölcs című regény tele volt érzelemmel. Nem kellett agyalni, csupán mindent megélni a szereplőkkel és sodródni az oldalak közepette. Kate és Cooper története fesztelen, s emellett roppantul szórakoztató.

Lehetőségünk adódott megismerni a „tiltott gyümölcs” valódi ízét, mely az olvasóra robosztus hatással volt. Páratlan élményben részesített, hála az írónő fogalmazásmódjának. Egyértelműen kihagyhatatlan alkotás a romantika kedvelőinek!

A szereplőket imádtam a maguk módján, még Flynn is gond nélkül belopta magát a szívembe – kivéve Miles-t, akit egy picit sem tudtam megkedvelni. A két főszereplő személyiségét bizonyos szempontból nagyon hasonlónak láttam: Alapvetően Cooper egy önfejű, hajthatatlan, ugyanakkor domináns férfi. Mégis Kate-t csak az erős akaratereje és határozottsága miatt tudom hozzá hasonlítani.
Másrészről megosztó volt számomra a nőnek a két férfival való viszonya – Flynnel sokkal inkább egyhúron pendültek, mégis a vonzalom ereje Cooper mellett tartotta. Talán az írónőnek ez is volt a célja, hogy mindkettőjükhöz passzoljon, s az olvasó szeme előtt bontakozzon ki a „kegyetlen” valóság. Mindemellett, talán a sorozat második részének előfutára is volt, ahol Flynn történetét ismerhetjük meg jobban. Alig várom, hogy belecsöppenhessek a Szerelmi háromszög-be is!

A teljes értékelés itt olvasható:
https://bookishmomentsblog.blogspot.com/2022/02/vi-keel…

Katica_98 P>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

Tudtam hogy nem fog lekötni, de szerettem volna teljesíteni a saját kihívásomat, ezért választottam ezt a könyvet. Nem volt ez annyira rossz, de most nagyon nehéz időszakom van, nem vagyok ráhangolódva az efféle történetekre.

Unicooorn P>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

Őszintén bevallom csalódott vagyok…..nem kicsit….nagyon……
Az is megfordult a fejemben hogy ezt tuti hogy Vi írta?
Bevallom vagy 2 napig a könyv felé sem néztem miután az első 30 oldalt elolvastam.
Egyszerűen nem ment,csak kínlódtam.
Aztán hozzáfogtam hogy majd biztos beindul a sztori,és majd jobb lesz.
Sajnos ezt hiába vártam,nem történt meg.
Biztos újraolvasom majd,aztán meglátjuk mi lesz,más lesz e a véleményem.

Kate szimpatikus volt egy darabig,aztán ez változott,és igencsak zuhanórepülésben landolt.
Nem tetszett hogy nem tudott dönteni hogy mit is szeretne.
Vagyis döntött is meg nem is.
Megértettem a célkitűzését,de valahogy mégsem tudtam elfogadni a döntését.

Cooper
Igazából ő valamivel közelebb állt a szívemhez,de azért mindketten ki tudtak akasztani de rendesen ezzel „Az enyém vagy,és én a tiéd,de mégsem vagyunk egymáséi,de kellesz,de majd csak x idő múlva,várj meg majd jövök hajcihővel….
Cooper egyszer alfahím,egyszer siránkozott minden miatt,nem igazán tudtam kiigazodni rajta.
Félreértés ne essék tetszett az érzelmesebb oldala is de nem tudtam összeegyeztetni a nagyooon alfa Cooper-al.
Az erotikus részek nem igazán hoztak lázba,pedig az erotikus könyvek a gyengéim.
Először csak a macska-egér játék volt,ami tetszett,aztán meg sitty sutty minden sarokban,minden vízszintes vagy álló felületen csak dugt@k mint a nyulak….szó szerint.
spoiler

A vége cuki volt meg aranyos meg heppy end meg minden,vattacukros,csillámpónis mindenség.

Viszont ami pozitívum volt ahogy haladtunk a történettel az Flynn.
Tetszett ahogy alakította a dolgokat,egy nagyon kedves pasi volt.

Még egy pozitívum volt,és az nem más mint a borító,bár nem gondoltam hogy ilyet mondok a kiadó borítójára.
Ez biztos hogy javít a csillagozásomon.

16 hozzászólás
Trice29 P>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

A főszereplők nagyon tetszettek, az alaptörténet már jóval kevésbe. Nem tudott maradéktalanul lekötni, de szórakoztató volt.
A kémia is működött, az ősemberes fajta :o)

4 hozzászólás
pinkprincessreads>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

Miért mindig a tiltott gyümölcs a legédesebb?

Az írónő majdnem összes magyarul megjelent regényéhez volt már szerencsém, viszont amikor ez a történet megjelent, akkor sehogy sem vitt rá a lélek, hogy elolvassam, pedig még a fülszövege és a borítója is tetszett. Ennek a posztnak a megszületését nagyban motiválták a fentiekben leírtak, ugyanis nem szeretném, hogy ti az én hibámba essetek, és ezt a klassz kis történetet kihagyjátok az életetekből.

Cooper a harminchoz közeledve se érzi igazán, hogy meg kellene állapodnia, viszont az idő előrehaladtával már egyik nő se tudja úgy lenyűgözni őt, mint régebben. Az egyik unalmas estéjén bulizás helyett inkább egy baráti kártyapartihoz csatlakozik, ami utólag visszagondolva élete egyik legjobb döntésének bizonyul. Ezen az eseményen ugyanis találkozik Katetel, aki rögtön leveszi őt a lábáról az egyedi stílusával és cserébe még jól meg is kopasztja őt. A köztük lévő kémia már az első perctől kezdve tapintható a levegőben, viszont Kate mégis gosthingolja őt, ami csak még jobban felkelti Cooper figyelmét, vagyis inkább az egoját.

Kate egy igen meggondolatlan döntés miatt egy számára igen különleges világba csöppen, ahol rögtön két férfi figyelmét is felkelti. Vajon a józan eszére vagy a szívére fog hallgatni, ne talán tán mindkét udvarlójától megszabadul útközben? Milyen szállak fűzik őt valójában Cooperhez és milyenek a másik pasihoz? Miért nehéz döntenie a két férfi között? Egyáltalán miért van két férfi is az életébe? A múltban elkövetett hibáira fény fog derülni valaha? Milyen kihívásokon kell átverekednie magát és ezek során mennyire fog sérülni lelkileg? Létezik számára az igazi boldogság és ha igen kinek az oldalán?

Vi Keeland legújabb történetével egy szerelmi háromszögbe csöppent minket, olvasókat, amitől garantáltan a hajadat fogod tépni. Viszont valahol mélyen én is megértettem Kate tetteinek miértjét, csak út közben ezzel picit az én szívemet is összetörte. Szóval ha egy izgalmas, jól megírt, szerethető karakterekkel megfűszerezett történetre vágysz, akkor ne habozz beszerezni a Tiltott gyümölcsöt.

nagydianagloria>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

Szerettem ezt a könyvet. Egy kis kikapcsolódásra teljesen tökéletes olvasmány.
Kate nagyon szimpatikus volt. Nagyon becsültem őt azért, hogy mindent megtesz a családja boldogulása érdekében.
Coopert is nagyon megszerettem. Szerettem volna még róla többet megtudni. A kémia kettejük között végig nagyon működött. Az erotikus jelenetek bőven elegendőek voltak.
Na és persze ott van Flynn, nagyon kíváncsi vagyok az ő történetére is, nekem belopta magát a szívembe.
A vége nagyon aranyos lett.

Hópárduc P>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

Összességében nem volt a könyvvel bajom. Kellemes kikapcsolódást nyújtott és haladós olvasmány.
Dráma nem sok szerepel benne, inkább az erotika felé lendültünk el.
A szereplők átlagosak, talán többet is megtudhattunk volna róluk. Főleg Cooper hátteréről.
A huza-vona annyira nem tetszett benne, de megértettem Kate álláspontját is. A civódások feldobták egy kicsit és a kettős szemszög is tetszett.

bodor_regina>!
Vi Keeland: Tiltott gyümölcs

Kicsit másra számítottam a fullszöveg alapján, de végül tetszett. Egy könnyed romantikus, forró hangulat, kevéske izgalom. Féltem a szerelmi háromszög lehetőségétől, de végül jól alakultak a dolgok.
Igazából gyorsan lehet vele haladni, a karakterek szimpatikusak voltak, úgyhogy egy kis kikapcsolódásra tökéletes választás lehet.


Népszerű idézetek

Unicooorn P>!

„Amikor az élet citromot ad, hozd a sót és a tequilát!”

6 hozzászólás
Bethany P>!

Néha az életben a legjobb dolgok váratlanul történnek.

Bookish_Moments_Blog>!

(..) időnként érdemes lenne megállni, és körülnézni.

nypiro P>!

– Kérsz egy italt?
– Egy pohár bor jólesne. Vagy egy egész üveg, hogy megnyugtassam az idegeimet.

Unicooorn P>!

„Ha szeretsz valamit, akkor néha nem tehetsz mást: kénytelen vagy elengedni, hogy örökre visszatalálhasson hozzád.”

Bookish_Moments_Blog>!

Attól félek, hogy ha visszatérek a valóságba, az megváltoztatja köztünk a dolgokat.

Bookish_Moments_Blog>!

(..) talán több, mint egy játék, és döntenem kell: játszom vagy sem.

Bookish_Moments_Blog>!

(..) már akkor a tiéd voltam, amikor először megpillantottalak!

Bookaholic77 >!

Nagyon akarja Kate-et. Hol láttam utoljára ezt az arckifejezést? Ja, már tudom. A tükörben.


A sorozat következő kötete

Rivaldafény sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Adams: Csalóka szerelem
Colleen Hoover: November 9.
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn
Helen Hoang: Amit a szív diktál
Lynn Painter: Mr. Téves Szám
Mia Sosa: A legrosszabb esküvői tanú
Karina Halle: A lázadó herceg
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Taylor Jenkins Reid: Daisy Jones & The Six