The ​Naked Truth 6 csillagozás

Vi Keeland: The Naked Truth

From ​#1 New York Times Bestseller Vi Keeland, comes a new, sexy standalone novel.

It was just a typical Monday.

Until the big boss asked me to make the pitch for a prospective new client.

After two years on shaky ground at work because of my screw up, an opportunity to impress the senior partners was just what I needed.

Or so I thought…

Until I walked into the conference room and collided with the man I was supposed to pitch.

My coffee spilled, my files tumbled to the ground, and I almost lost my balance.

And that was the good part of my day.

Because the gorgeous man crouched down and looking at me like he wanted to eat me alive, was none other than my ex, Gray Westbrook.

A man who I’d only just begun to move on from.

A man who my heart despised—yet my body obviously still had other ideas about.

A man who was as charismatic and confident as he was sexy.

Somehow, I managed to… (tovább)

>!
294 oldal · ASIN: B07FS4BPX1
>!
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781942215820 · ASIN: 1942215827

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Grayson Westbrook · Layla Hutton · Oliver Blake


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Vi Keeland: The Naked Truth

Ez egy egészen egyedi történet volt, ami szívszaggatóan komoly témákat is érintett. De pont ezt imádom az írónő könyveiben, hogy mindig meg tud lepni valami igazi mélységgel is, annak ellenére, hogy a legtöbben csak egy kis humoros, forró történetre számítanak.

A történet főszereplője Layla Hutton, aki egy nagy jogi cégnél dolgozik New Yorkban. Miután egy kényes ügynél megsérti az ügyvéd-ügyfél titoktartást, 200 óra közmunkára ítélik, amit egy minimális biztonságú fogházban kell letöltenie rabok oktatásával. (Ez egy főleg fehér galléros (nagyon gazdag) elítéltek számára fenntartott intézmény, mindenféle luxus létesítménnyel.) Ez az a hely, ahol először találkozik Grayson Westbrook-al, akit üzleti titkok kiadásának vádjával ítéltek el 3 évre. Grayson nagyon sármos, szókimondó és intelligens, és egyből lesöpri a lábáról a fiatal ügyvédnőt. Azonban bár Grayson nem az a mellébeszélő típus, amikor Layla rádöbben, hogy a férfi egy hatalmas dologban mégis hazudott neki, hagy csapot-papot és többé vissza sem néz.

Két évvel később, amikor a lánynak egy VIP ügyfél ügyét kell elvállalnia, és kiderül, hogy az ügyfél nem más, mint Grayson, minden a feje tetejére áll. Layla nem mondhat nemet a főnökeinek, de azt sem engedheti, hogy az egykori sebek feltépésre kerüljenek. Azonban elhatározni valamit és megvalósítani nem ugyanaz, főleg ha a férfi múltja bombaként robban mindkettejük életében…

Nagyon tetszettek a karakterek, akiket meglepően sokrétűen alkotott meg az írónő. A kettejük kapcsolata lassan épült, ami kicsit más volt a szerző eddigi regényeihez képest, de tetszett. Vi Keeland stílusa most is lebilincselő volt, és a humor mellett ismét képes volt beleszőni egy olyan szálat is a történetbe, ami igazán szíven üti az olvasót. Igazi érzelmi hullámvasút volt, aminek imádtam minden percét. Őszintén ajánlom! :)

7 hozzászólás
Naiva P>!
Vi Keeland: The Naked Truth

„We’re not over. We’re just getting started. Because what we had was real, and real doesn’t go away, no matter how much you want it to.”
Mindig várom Vi Keeland újabb könyvét, mert amit ő ír, azt annyira az én komfortzónámon belülinek érzem. Így volt ez”A meztelen igazsággal is”. A The Naked Truth egy kacér, szórakoztató olvasmány, egy elgondolkodtató témával kiegészítve.
Kicsit a Reasonable Doubt-hoz tudnám hasonlítani, csak itt ex elítélt és ügyvéd között alakul ki a romantika. De még milyen! Vi Keelnad könyveiben vágni lehet a szexuális feszültséget. Gray-t képtelenség volt nem szeretne. Vicces, okos, dögös, kedves és mocskos szájú. Layla pedig normális, sőt, a műfajhoz lépest szerethető hősnő.
Amiért mégsem tudok maximális csillagot adni; az írónő ezt a dühítő húzást már a Stuck-up Suit-ban is ellőte. Aki szeretei a „második esély” történeteket, az nem fog ebben sem csalódni.

martonka77>!
Vi Keeland: The Naked Truth

Hm, ez is egy nagyon jól megirt történet volt. Most elmaradt a múlt lassú feltárása, de így is jó volt a váltott szemszög. Nagyon tetszett mindkét szereplő, és érdekes volt az előéletük is.
A könyv felénél elkezdtem gondolkodni, hogy vajon mi lesz a csavar, mert valahogy túl hamar jött az egymásba borulás.
Aztán megérkezett az áhított csavar. Berobbant Max és Ella, és hirtelen felborult minden. Imádtam a kiscsajt.
Újabb könyv, aminek várhatom a magyar megjelenését…

repe993 P>!
Vi Keeland: The Naked Truth

Az amazon toplistáiban egy külön kategóriát képviselnek a „második esély” témájú könyvek, ez pedig egy igen szép példája ennek a „műfajnak”.
Hőseink 1x már találkoztak, minden szépen alakult, de aztán beütött a krach! Erre mondják, innen szép nyerni. Már az eredeti pálya is igencsak nehezített volt, mivel Grey éppen börtönböntetését tölti, és ott találkozik Laylaval, aki -meglátásom szerint egy erkölcsileg nem elítélhető, de mégis- szabályszegésnek minősülő tettéért kapott böntetése gyanánt a rabokat oktatja. spoiler
Grey kiszabadult, és elindult a visszahódító hadművelet. Túl egyszerű lett volna, ha az eredeti akadályokat sikerült volna venni, és vége lett volna a történetnek, de még sikerült mindenre rátenni 1 lapáttal. Grey persze férfiből van, el is cseszi, problémáik gyökere pedig jóval mélyebben gyökeredzik egy félresikerült láthatásnál. Így aztán lett még egy harmadik esély és végén pedig rózsaszín ködfelhő.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

Trust took a long time to build and two seconds to tear down.

Naiva P>!

Love is supposed to be blind, but it’s not supposed to make you deaf, dumb, and stupid, too.

Naiva P>!

We’re not over. We’re just getting started. Because what we had was real, and real doesn’t go away, no matter how much you want it to.

Naiva P>!

She said he was the love of her life, and that when you found your one true love, you couldn’t replace them, because you’d given your heart away.

Naiva P>!

There was no point in telling him what I’d overheard at this moment. I’m sure it would just hurt. But realizing people would hesitate about him for a long time made me realize I needed to stop my own hesitation. Either I was in or I was out. It wasn’t fair to him to be like those women.

Naiva P>!

Sparks were flying. But it wasn’t enough; I needed to set her on fire.

martonka77>!

„Give me the tour first?”
„Of my apartment? There's not very much to see. Unlike you, I don't have a view of the city. But if you look out my bedroom window around two in the morning, sometimes the guy in the building across the street is doing naked yoga.”

Kapcsolódó szócikkek: Grayson Westbrook · Layla Hutton
martonka77>!

Brian locked eyes with Gray during the shake.
„Layla's like a little sister to me, and I carry a gun.”

martonka77>!

An older gentleman who must've been a regular – he looked familiar even to me – held up his empty beer mug from the other end of the bar. „Hey, Q. How about a refill sometime today?”
Quinn waved him away and responded without even turning her head in his direction. „Go around and fill your mug yourself, Frank. It's on me, but it's self serve this afternoon.”
The old guy practically hopped from his seat to help himself.


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana
J. Lynn: Wait For You
Elle Kennedy: The Risk
L. J. Shen: Dirty Headlines
Renee Ericson: More Than Water
R. S. Grey: Scoring Wilder