Szívtipró ​pilóta 777 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Pénz ​vagy szerelem? Melyiket válasszuk?

Az olvasó fejben talán azonnal megválaszolja a kérdést, gondolván: ez pofonegyszerű.
Számomra viszont nem az. Említettem, hogy egy csomó pénzről van szó? Rengeteg pénzről!
El kell utaznom valahová, hogy ezt átgondoljam. Hirtelen ötlettől vezérelve útnak indultam, de amikor a repülőtér várótermében összefutottam a szexi Carterrel, a dolgok más irányt vettek. Túlfűtött beszélgetésbe elegyedtünk, aztán ő elhúzott. Azt hittem, többé nem találkozunk. A sors azonban másként rendelte.
Meglepetés! Carter veszélyes pasi, és folyton ide-oda repül. Mágnesként vonzottuk egymást, de tudtam, hogy a dolog csak átmeneti lehet. Főleg, amikor meghallottam az előéletéről szóló pletykákat. De rákattantam a pasira, és semmi más nem számított. Tartottam tőle, hogy ebből óriási pofára esés lesz, mert valahogy a lelkem mélyén mégis arra vágytam, hogy én legyek az, aki megzabolázza ezt a szívtipró pilótát.
A legkevesebb, amit… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634575924 · Fordította: Felföldi Edit
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
318 oldal · ISBN: 9789634579151 · Fordította: Felföldi Edit
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
318 oldal · ISBN: 9789634579168 · Fordította: Felföldi Edit

1 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

102 tag · 47 karc · Utolsó karc: 2021. november 15., 17:50 · Bővebben


Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Carter Clynes · Kendall Sparks · Muriel


Kedvencelte 75

Most olvassa 23

Várólistára tette 152

Kívánságlistára tette 176

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Nem újdonság, de nagyon szeretem Vii és Pen közösen írt könyveit. Mindig, minden könyvének sikerült megmelengetniük a szívemet és hatalmas mosolyt hagynak az arcomon.
Igaz, angolul, mintha mindig jobban élvezném az ilyen típusú olvasmányokat, pedig szerintem nem volt gond a fordítással.
Humoros, édes, szexi és egy kicsit mocskos.
Nagyon bírtam, hogy Carternek minden helyzetre van egy Beatles dala. Ismét eszembe juttatta, hogy mennyire szeretem a The Beatlest és azok dalait. A borító pedig újra arra késztetett, hogy nézzem végig Sahib Faber Instagram képeit. *óriási sóhaj.* Látszik, hogy odáig van a tündéri kislányáért.

4 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Idáig ezt érzem a leggyengébbnek Vi Keeland könyvei közül. A történet maga nem volt egy nagy durranás, sok meglepetést sem tartogatott. Carter igazi nagydumás sármőr, volt néhány vicces jelenet, de igazából nem értettem, hogy miért pont Kendall. Azon kívül, hogy nem hord melltartót. :)
Egynek jó volt.

2 hozzászólás
Illatos_Hópehely>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Ez most nagyon tetszett az első sortól az utolsóig.
Ki nem néztem volna szívtipró kapitányból, hogy ekkora szíve van.
Megfelelő mennyiségű romantika dráma és nem utolsó sorban rengeteg humor volt ebben a sztoriban.
Az első találkozás után azt gondoltam, hogy ezek ketten már Rióban egymásnak esnek, de hál istennek nem így történt. Szimpatikus volt, hogy Kendall kitart az elhatározása mellett, az meg főleg, hogy Carter ebben partner volt.
Azt hiszem, most indulok a reptérre, hátha…..

4 hozzászólás
Amaryll87>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Még a Moly korszakom előtt olvastam. Akkor us tetszett a történet. Most sem okozott csalódást. Carter és Kendall annyira cukik, hogy az már csöpög. De annyira jó,ahogy kialakul a kapcsolatuk, a szerelmük. Carter meg szerinten egy fél isten. :D

Deszy P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Vidám volt, bevállalós, végig lekötött, faltam az oldalakat.

A legjobban a háttérsztorit szerettem. Nem is olyan régen repültem, és azóta időről időre eszembe jutott, milyen lehet stewardessnek lenni – érthető módon ez engem jobban foglalkoztat, mint a sokkal távolabbi pilótai szakma. Örültem, hogy terítékre került, ráadásul nagyrészt az érdekes, kalandos részét mutatták be.

A főszereplőink egy sor helyre elutaznak és tényleg belevetik magukat a kalandokba. Nagyon élveztem, ahogy utazgatnak, és kicsit sajnálom, hogy csak ennyi helyre mentek el – bár tény, hogy azt nem annyira, hogy nem lett teljes egészében utazós regény belőle, mert az talán már sok lett volna. Mindenesetre a történet és a két főszereplő ripsz-ropsz beszippantott, ha tehettem volna, le se rakom, olyan jó volt elmerülni a kalandokban.

És kifejezetten érdekes, hogy amikor mégis leálltak egy helyen a szereplők, akkor nem lett rosszabb a sztori, sőt!

A teljes értékelésem:
» http://www.deszy-konyv.hu/2019/04/vi-keeland-penelope-w…

DarknessAngel>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Nagyon jó, gyorsan olvasható és szép romantikus történet. Engem egyből magába szippantott a bolondos cselekmény, még a dilis stewardessek sem voltak képesek elrontani az egészet :D Carter és Kendall találkozása nagyon vicces volt, a spontán utazgatásaikról nem is beszélve. A kémia megvolt közöttük, legjobban a Rióban töltött napjaik tetszettek, valamint a Carter otthonában levők.
Nem számítottam a végén ilyen mértékű drámára. Carter helyében én is nagyon mérges lettem volna és bizonytalan, viszont Kendall helyében dettó. Szóval ez abszolút patt helyzet volt, a fél csillag levonás mégis ez végett van. Szerencsére viszont minden jó, ha a vége jó, szóval nem kellett sokáig szenvednünk :D

christine>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Ó, ez a könyv nagyon de nagyon kellett nekem! Igazi kikapcsolódás volt, és bár volt benne egy-két vakvágány, teljesen elvarázsolt a történet. Carter szinte azonnal befurakodta magát a szívembe, nagyon imádtam a személyiségét, élvezet volt olvasni az élettörténetét. A vége teljesen ledöbbentett, de sejtettem, hogy olyasmi áll a háttérben. Kendall viselkedése is teljesen normális volt, bár ugye a vége előtti részletre számítottam már az elején. spoiler. Összességében úgy érzem, KELL EZ NEKEM.

zuna19 >!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Nagyon megfogott magának a könyv.
Abszolút nem erre a kellemes meglepetésre számítottam. Egy ideig levakarhatatlan lesz a mosoly az arcomról.
Nagyon jól megírták, szinkronban ezt a történetet.
Tetszett a sztori, még annak ellenére is, hogy sablonosnak mondható. A kidolgozása is szuper volt, olvastatta magát.
Szó, ami szó olvastam volna még tovább.

ZitussKa>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Nem véletlenül volt nekem egy kósza „márpedig légiutaskísérő leszek” korszakom. Lézenghetnék a reptéren ahol románc szövődhetne, mondjuk egy vonzó pilótával? A fejemben élő kép ezzel akár ki is teljesedhetne.
.. de ettől eltekintve maga a történet folyama és a karakterek nem gyakoroltak rám akkora hatást, mint a fantáziaképem. Nagy bánatomra. Vártam, hogy poroltóval a kezükben rám törjék az ajtót a szomszédok de ez nem történt meg. Jókat derültem de ha valaki kitépte volna a kezemből a könyvet sem forgolódtam volna álmatlanul a folytatást illetően.
Aranyos, vicces és kedves történet. De még várom az írópáros áttörését és sikerét (számomra).

MissFortune>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Ellenérzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban.
Egyrészt tetszett. Carter nagyon cuki, a szívtipró pilóta mögött ott van egy igazán kedves, segítőkész férfi. Jól kidolgozott szereplő volt. Mély érzelmi világa van, na meg nagyon perverz, de jókat mosolyogtam rajta. Ami számomra nem igazán derült ki, az az, hogy miért éppen Hetyke? Nagyobb kihívást jelentett, mint az eddigi összes „csaja” az biztos, de így sem elég nagyot.. Sebaj, kettőjük kapcsolatával nem volt gondom, egy nagyon összeillő párosról van szó, akik szinte ugyanazt akarják.
Kendall a vége felé kiborított. Gyerekesen viselkedett, kb. visszatért a gazdag tyúk szerepébe, pedig ezt Carter mellett jól le tudta vetkőzni. Erre, mintha elfújta volna a szél. Persze a legvégére most is rendeződött minden..
Összességében nem volt rossz, de őszintén bevallom, hogy többet vártam. Így is mérföldekkel jobb, mint néhány romantikus, de az írópáros tud ennél sokkal jobbat is. A Nagyképű öltönyös még mindig a legjobb..:D


Népszerű idézetek

konyvmolyblog>!

– Néha azoktól a dolgoktól kell leginkább megszabadulnunk, amikhez a legjobban ragaszkodunk.

128. oldal, 11. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kendall Sparks
1 hozzászólás
Ács_Milán>!

Ha nem kötődsz senkihez, akkor nem is bánthat meg senki.

Kapcsolódó szócikkek: Kendall Sparks
bookaholic_angel>!

– Mindketten zakkantak vagyunk. Lehet, hogy ez a dolog lényege. Talán egy kicsit önmagunkat látjuk egymásban. Két elcseszett rész, ami együtt csodás egészet alkot. Külön csődtömegek, de együtt… sikertörténet.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes
TheDramaQueen P>!

Szárnyad már rég megvan, most ideje megtanulnod repülni.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes · Kendall Sparks
konyvmolyblog>!

Néha, amikor nagyon töröd a fejed valamin, túl sokat meditálsz rajta, csak összezavarodsz.

221. oldal, 18. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes
Brigii>!

Van, mikor egy perc az életünk
…és ennél több nem jut.

261. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes
csfannie P>!

– Te biztosan Kendall vagy.
– Igen. Honnan tudta?
– Carter írt egy SMS-t, hogy ma este viseljem gondját a barátnőjének. És… hát… – nézett körül a teremben. – Te vagy itt az egyetlen, akinek nem kellett a mellét a vállára dobnia, hogy elsétáljon a bingóteremig.

176. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes · Kendall Sparks · Muriel
Niki P>!

Nagymamám mindig azt mondta, hogy ha az ember meg akarja váltani a világot vagy változtatni akar valamin, nem kell messzire mennie, elég, ha körülnéz a saját szomszédságában, látni fogja, kinek van szüksége segítségre.


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Az ördög feketét visel
L. J. Shen: Szenzációs szerető
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám
Emma Chase: Behálózva
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Leiner Laura: Random
Emily Henry: Nyáron a párom
Kendall Ryan: Szeress és hazudj