Szívtipró ​pilóta 523 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Pénz ​vagy szerelem? Melyiket válasszuk?

Az olvasó fejben talán azonnal megválaszolja a kérdést, gondolván: ez pofonegyszerű.
Számomra viszont nem az. Említettem, hogy egy csomó pénzről van szó? Rengeteg pénzről!
El kell utaznom valahová, hogy ezt átgondoljam. Hirtelen ötlettől vezérelve útnak indultam, de amikor a repülőtér várótermében összefutottam a szexi Carterrel, a dolgok más irányt vettek. Túlfűtött beszélgetésbe elegyedtünk, aztán ő elhúzott. Azt hittem, többé nem találkozunk. A sors azonban másként rendelte.
Meglepetés! Carter veszélyes pasi, és folyton ide-oda repül. Mágnesként vonzottuk egymást, de tudtam, hogy a dolog csak átmeneti lehet. Főleg, amikor meghallottam az előéletéről szóló pletykákat. De rákattantam a pasira, és semmi más nem számított. Tartottam tőle, hogy ebből óriási pofára esés lesz, mert valahogy a lelkem mélyén mégis arra vágytam, hogy én legyek az, aki megzabolázza ezt a szívtipró pilótát.
A legkevesebb, amit… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
318 oldal · ISBN: 9789634579151 · Fordította: Felföldi Edit
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
318 oldal · ISBN: 9789634579168 · Fordította: Felföldi Edit
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634575924 · Fordította: Felföldi Edit

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

71 tag · 37 karc · Utolsó karc: 2020. április 1., 00:58 · Bővebben


Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Carter Clynes · Kendall Sparks · Muriel


Kedvencelte 56

Most olvassa 21

Várólistára tette 153

Kívánságlistára tette 173

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Nem újdonság, de nagyon szeretem Vii és Pen közösen írt könyveit. Mindig, minden könyvének sikerült megmelengetniük a szívemet és hatalmas mosolyt hagynak az arcomon.
Igaz, angolul, mintha mindig jobban élvezném az ilyen típusú olvasmányokat, pedig szerintem nem volt gond a fordítással.
Humoros, édes, szexi és egy kicsit mocskos.
Nagyon bírtam, hogy Carternek minden helyzetre van egy Beatles dala. Ismét eszembe juttatta, hogy mennyire szeretem a The Beatlest és azok dalait. A borító pedig újra arra késztetett, hogy nézzem végig Sahib Faber Instagram képeit. *óriási sóhaj.* Látszik, hogy odáig van a tündéri kislányáért.

4 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Idáig ezt érzem a leggyengébbnek Vi Keeland könyvei közül. A történet maga nem volt egy nagy durranás, sok meglepetést sem tartogatott. Carter igazi nagydumás sármőr, volt néhány vicces jelenet, de igazából nem értettem, hogy miért pont Kendall. Azon kívül, hogy nem hord melltartót. :)
Egynek jó volt.

2 hozzászólás
>!
Illatos_Hópehely P
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Ez most nagyon tetszett az első sortól az utolsóig.
Ki nem néztem volna szívtipró kapitányból, hogy ekkora szíve van.
Megfelelő mennyiségű romantika dráma és nem utolsó sorban rengeteg humor volt ebben a sztoriban.
Az első találkozás után azt gondoltam, hogy ezek ketten már Rióban egymásnak esnek, de hál istennek nem így történt. Szimpatikus volt, hogy Kendall kitart az elhatározása mellett, az meg főleg, hogy Carter ebben partner volt.
Azt hiszem, most indulok a reptérre, hátha…..

4 hozzászólás
>!
christine
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Ó, ez a könyv nagyon de nagyon kellett nekem! Igazi kikapcsolódás volt, és bár volt benne egy-két vakvágány, teljesen elvarázsolt a történet. Carter szinte azonnal befurakodta magát a szívembe, nagyon imádtam a személyiségét, élvezet volt olvasni az élettörténetét. A vége teljesen ledöbbentett, de sejtettem, hogy olyasmi áll a háttérben. Kendall viselkedése is teljesen normális volt, bár ugye a vége előtti részletre számítottam már az elején. spoiler. Összességében úgy érzem, KELL EZ NEKEM.

>!
Deszy P
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Vidám volt, bevállalós, végig lekötött, faltam az oldalakat.

A legjobban a háttérsztorit szerettem. Nem is olyan régen repültem, és azóta időről időre eszembe jutott, milyen lehet stewardessnek lenni – érthető módon ez engem jobban foglalkoztat, mint a sokkal távolabbi pilótai szakma. Örültem, hogy terítékre került, ráadásul nagyrészt az érdekes, kalandos részét mutatták be.

A főszereplőink egy sor helyre elutaznak és tényleg belevetik magukat a kalandokba. Nagyon élveztem, ahogy utazgatnak, és kicsit sajnálom, hogy csak ennyi helyre mentek el – bár tény, hogy azt nem annyira, hogy nem lett teljes egészében utazós regény belőle, mert az talán már sok lett volna. Mindenesetre a történet és a két főszereplő ripsz-ropsz beszippantott, ha tehettem volna, le se rakom, olyan jó volt elmerülni a kalandokban.

És kifejezetten érdekes, hogy amikor mégis leálltak egy helyen a szereplők, akkor nem lett rosszabb a sztori, sőt!

A teljes értékelésem:
» http://www.deszy-konyv.hu/2019/04/vi-keeland-penelope-w…

>!
zuna19
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Nagyon megfogott magának a könyv.
Abszolút nem erre a kellemes meglepetésre számítottam. Egy ideig levakarhatatlan lesz a mosoly az arcomról.
Nagyon jól megírták, szinkronban ezt a történetet.
Tetszett a sztori, még annak ellenére is, hogy sablonosnak mondható. A kidolgozása is szuper volt, olvastatta magát.
Szó, ami szó olvastam volna még tovább.

>!
ZitussKa 
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Nem vèletlenül volt nekem egy kósza „márpedig lègiutaskísèrő leszek” korszakom. Lèzenghetnèk a reptèren ahol románc szövődhetne, mondjuk egy vonzó pilótával? A fejemben èlő kèp ezzel akár ki is teljesedhetne.
.. de ettől eltekintve maga a törtènet folyama ès a karakterek nem gyakoroltak rám akkora hatást, mint a fantáziakèpem. Nagy bánatomra. Vártam, hogy poroltóval a kezükben rám törjèk az ajtót a szomszèdok de ez nem törtènt meg. Jókat derültem de ha valaki kitèpte volna a kezemből a könyvet sem forgolódtam volna álmatlanul a folytatást illetően.
Aranyos, vicces ès kedves törtènet. De mèg várom az írópáros áttörèsèt ès sikerèt (számomra).

>!
MissFortune
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Ellenérzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban.
Egyrészt tetszett. Carter nagyon cuki, a szívtipró pilóta mögött ott van egy igazán kedves, segítőkész férfi. Jól kidolgozott szereplő volt. Mély érzelmi világa van, na meg nagyon perverz, de jókat mosolyogtam rajta. Ami számomra nem igazán derült ki, az az, hogy miért éppen Hetyke? Nagyobb kihívást jelentett, mint az eddigi összes „csaja” az biztos, de így sem elég nagyot.. Sebaj, kettőjük kapcsolatával nem volt gondom, egy nagyon összeillő párosról van szó, akik szinte ugyanazt akarják.
Kendall a vége felé kiborított. Gyerekesen viselkedett, kb. visszatért a gazdag tyúk szerepébe, pedig ezt Carter mellett jól le tudta vetkőzni. Erre, mintha elfújta volna a szél. Persze a legvégére most is rendeződött minden..
Összességében nem volt rossz, de őszintén bevallom, hogy többet vártam. Így is mérföldekkel jobb, mint néhány romantikus, de az írópáros tud ennél sokkal jobbat is. A Nagyképű öltönyös még mindig a legjobb..:D

>!
Sippancs P
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Én szeretem a szívdöglesztő pasikat.
Az egyenruhásokat még inkább.
A szívdöglesztő egyenruhásokat, akiknek agyuk és jó humoruk van, a leginkább.
Viszont!
Ez a szívdöglesztő pilóta most nem győzött meg. Nehéz megfogalmazni, hogy mi nem tetszett benne, de inkább a szememet forgattam a dolgain és a szövegein, mint hogy tervezgettem volna a közös gyerekeinket.
És nem csak Carterrel voltam így. Kendall, mint főhősnő sem mozgatott meg bennem semmit. Teljesen semleges karakter maradt a történet végéig, és egyszerűen fel nem foghatom, hogy Carter mit látott benne, vagy mibe szeretett bele – a nyilvánvaló spoiler kívül.
A háttérsztori amúgy jó volt, és tetszett az indítás is, de nem valószínű, hogy mostanában újraolvasnám a történetet.

3 hozzászólás
>!
nypiro P
Vi Keeland – Penelope Ward: Szívtipró pilóta

Nagyon vártam a könyvet, főleg mert 1 hete én is repülőre ültem megint. A véletlen olyan szállodába sodort indulás előtti este, ahol pilóták ültek a teraszon egyenruhában. Megdobogósodott a szívem az tuti :). Egyből eszembe jutott a könyv és ha hazajövök olvasnom kell.
A pilótánk tetszett, nagyon bírom Cartert, hát Kendall egy cseppet lüke volt bizonyos helyzetekben és még finoman fogalmaztam.
Az utazás, röpködés is nagyon tetszett, szeretem én is nagyon. Pár nap itt, pár nap ott. spoiler
Szimpatikus volt, ahogy Carter felcsípte „Hetykét”, majd ahogy Brazíliában is a segítségére volt, mégha önös érdekből akkor is. Tetszett, hogy tudta mit akar, érezte, hogy a korábbi életformája már nem elégíti ki. Nem ítélte el Kendallt azért amit tenni szándékozott, hiszen ő sem volt szent. Viszont az a bomba ami robbant azért nem tetszett, mert Kendall reakciója nekem túl negatív. Látszik, hogy ilyenek vagyunk legtöbben (én is), nem várjuk ki a dolgok végét, inkább elrohanunk. Igazat adtam Carternak később, amikor óvatosabb volt. Szerencsére a vége HE :D
Fél pont elvonás Kendall reakciója miatt a „bombánál”.


Népszerű idézetek

>!
konyvmolyblog

– Néha azoktól a dolgoktól kell leginkább megszabadulnunk, amikhez a legjobban ragaszkodunk.

128. oldal, 11. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kendall Sparks
>!
Ács_Milán

Ha nem kötődsz senkihez, akkor nem is bánthat meg senki.

Kapcsolódó szócikkek: Kendall Sparks
>!
bookaholic_angel

– Mindketten zakkantak vagyunk. Lehet, hogy ez a dolog lényege. Talán egy kicsit önmagunkat látjuk egymásban. Két elcseszett rész, ami együtt csodás egészet alkot. Külön csődtömegek, de együtt… sikertörténet.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes
>!
DramaQueen P

Szárnyad már rég megvan, most ideje megtanulnod repülni.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes · Kendall Sparks
>!
konyvmolyblog

Néha, amikor nagyon töröd a fejed valamin, túl sokat meditálsz rajta, csak összezavarodsz.

221. oldal, 18. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes
>!
csfannie P

– Te biztosan Kendall vagy.
– Igen. Honnan tudta?
– Carter írt egy SMS-t, hogy ma este viseljem gondját a barátnőjének. És… hát… – nézett körül a teremben. – Te vagy itt az egyetlen, akinek nem kellett a mellét a vállára dobnia, hogy elsétáljon a bingóteremig.

176. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes · Kendall Sparks · Muriel
>!
Bitten

….majd akkor lesz családom, ha végre elegem lesz abból, hogy a fél világot beutazzam valami után, és észreveszem, hogy amit keresek, az már otthon van …..

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes
>!
tinuviel89

– Hogy te mekkora disznó vagy!
– El sem tudod képzelni, Hetyke. Eddig visszafogtam magam, próbáltam úriembernek mutatkozni, mert egy kicsit finomabb lánynak tűnsz, mint amihez szoktam.

Kapcsolódó szócikkek: Carter Clynes · Kendall Sparks

Hasonló könyvek címkék alapján

B. N. Toler: Lélekvesztők
Emma Chase: Behálózva
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
J. A. Redmerski: A soha határa
Anne L. Green: Viharos érzelmek
Meredith Wild: Hardwired