Rebel ​Heir – Lázadó örökös (The Rush 1.) 567 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

„Volt ​már veled olyan, hogy csak ránéztél valakire, és tudtad, hogy a feje tetejére állíthatná az életedet, ha hagynád?”

Hogyan legyen szuper nyarad a Hampton-vidéken:
Csípj meg egy mesés albérletet az óceán partján! √Pipa.
Szerezz munkát egy menő szórakozóhelyen! √Pipa.

Hogyan szúrj el egy szuper nyarat a Hampton-vidéken: Ess bele a fekete bőrdzsekis, borostás, átható tekintetű fickóba, aki kitűnik a tömegből! Abba, aki úgysem lehet a tiéd, miután vége a nyárnak. √Pipa. √Pipa. √Pipa.

Pláne, ha ez a szexi, tetovált isten a főnököd. Pláne, ha nemcsak a munkahelyed az övé, hanem ő a fél város örököse. Pláne, ha gonosz veled.

Aztán apránként leomlott a fal, amit ez a kemény pasi maga köré épített. Nem kellett volna beleszeretnem a lázadó örökösbe, főleg, miután világossá tette, hogy nem akarja átlépni velem a határt. Esténként hiába hűlt le a levegő, mégis egyre forróbb lett körülöttünk. A nyaram sokkal érdekesebb lett, de bonyolultabb is… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
280 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632452111 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
280 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632452111 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
280 oldal · ISBN: 9789632453378 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

1 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Heathcliff 'Rush' Rushmore · Gia Mirabelli


Kedvencelte 66

Most olvassa 29

Várólistára tette 199

Kívánságlistára tette 242

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

Te jó ég!
Csak egy kérdésem van: hol a folytatás?
Most pedig komolyra fordítva a szót, ez a könyv fantasztikus volt. Ugyan a szokásos klisék ebben is megtalálhatóak, de ettől függetlenül adott valami pluszt, ami miatt mégsem érzem tipikus sablon történetnek.
Gia karaktere nagyon tetszik, hatalmas szájjal áldotta meg az ég, ami nem egyszer hozza kínos helyzetbe. Komolyan, az a jelenet a kedvencem, amikor Rush anyukájával először találkozik.. :D
Rusht pedig, ki ne szeretné? Annyira gondoskodó, védelmező, érzelmekkel teli, hogy csak na. Az elejétől kezdve megkedveltem, sokat segített mondjuk ebben a váltott szemszög is. Szerettem a belsős poénjaikat, azt, ahogyan egymás agyát húzzák.
Rengeteget mosolyogtam, nevettem. A könyv iszonyúan olvastatta magát, remek szórakozást, kikapcsolódást nyújtott.

Naiva P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

Onnan tudom, hogy Pen és Vi mindig a kedvemre valót ír, hogy azokat ahány nyelven tudnék, annyi nyelven olvasnám. Ezt a könyvet is nagyon szerettem. Igazából még soha nem csalódtam egyik közösen írt könyvükben sem. Úgy érzem, folyton elkényeztetnek. Szerettem Gia lelkesedését is, ahogy azt is, ahogyan Rush természetét tudta kezelni. Amikor pedig együtt voltak lehetett érezni, hogy valami nagyszabású van közöttük kibontakozóban. Igen, előre kitaláltam a végét, de mégis nagy meglepetést okozott. Külön köszönet a kiadónak, hogy meg lett hagyva az eredeti borító. Teljes öt csillagot azért nem adok, off

13 hozzászólás
Black_widow P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

E két nőszemély miatt fog egyszer elvinni az agyvérzés, a szívroham … vagy az idegbaj! Valamelyik ezek közül biztosan!
Az a jó a könyveikben, hogy nem lehet velük mellé nyúlni. Még azok is, akik kevésbé szeretik ezt a műfajt találnak olyan kötetet vagy épp köteteket az övéik között, amire teljes őszinteséggel és nyugodt szívvel rámondják, hogy Húúú, ez nagyon jó volt! .
Rush ♥ Életem végéig áldhatom az írónők nevét, amiért megajándékoztak bennünket szerény személyeddel. Már-már annyira tökéletes, hogy nehéz elhinni, hogy létezik még ha csupán egy történet elejéig is. Amikor azt hinné az ember lánya, hogy a rosszfiús külső-érző szív kombinációt idővel meg lehet unni, akkor jön a képbe Rush és megmutatja, hogy ő hozzá bizony nincs fogható!
Gia azon kevés női karakterek közé tartozik, akiket már az első pillanatban megszeret az olvasó és nem csinálnak semmi idill romboló hülyeséget a történet folyamán sem. spoiler A könyv folyamán jó párszor megvillantotta azt a híres olasz vérét, sarkára állt, beszólt ha kellet és imádtam őt ezekért.
Azt mondják az ellentétek vonzzák egymást … itt az ellenpélda, amikor hasonló vonzza a hasonlót és valami csodálatos születik belőle!
Nem mondom, hogy a csavar nem fordult meg a fejemben a történet közepe felé, de úgy voltam vele csak nem ejtenek bennünket ennyire pofára … hatalmasabbat nem is tévedhettem volna! Nem hiába mondják, hogy mindig bízz az első megérzésedben! :D
off

14 hozzászólás
Réka0128 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

Hát ezzel jól mellényúltam…

Vi Keeland és Penelope Ward könyvei még sosem okoztak csalódást, ezért is vártam már annyira az újabb közös kötetük megjelenését. Sajnos amilyen lelkesen vágtam bele az olvasásba, olyan kiábrándultan tettem le végül a könyvet. Nem tudom, hogy nálam romlott-e el valami vagy a két írónőnél, de ezt a sztorit hihetetlenül gagyinak éreztem, azokhoz képest amiket eddig olvastam tőlük. Az első két fejezet után legszívesebben abba is hagytam volna, de győzött a kíváncsiságom és végigszenvedtem magam a történeten. A cselekmény olyan mértékben tele volt klisékkel és totálisan életszerűtlen szituációkkal, hogy a poénosabb részeken kívül semmi sem tetszett benne.
A karakterek közül egyedül Rush édesanyját kedveltem meg. Giával eleinte még szimpatizáltam, de aztán egyre jobban idegesített és a végére pedig inkább le se írom mit gondoltam róla. :D Rush nekem annyira alpári és sekélyes volt, hogy az már egyenesen taszított.
Lehetséges, hogy itt az ideje hanyagolnom ezeket a típusú rubin pöttyösöket…

20 hozzászólás
Pati28 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

”-Volt már veled olyan, hogy csak ránéztél valakire, és tudtad, hogy a feje tetejére állíthatná az életedet, ha hagynád…és teljesen tönkretenne?”

Korábban is olvastam már a szerzőpárostól, de a Lázadó örökös-ben ismét megmutatták, hogy ketten együtt verhetetlenek.
Annyira magával ragadott a könyv stílusa, hogy együltő helyemben kiolvastam.
Imádtam Gia és Rush szócsatáit, a humoros részekről nem is beszélve. Jól esett most ez a kis nevetés. :D
Az első perctől fogva érezhető volt közöttük a vonzalom, és a szenvedély.
Igazi hullámvasút volt kettejük románca és tetszett az is, hogy nem az erotika van a középpontban, hanem a kapcsolatuk napos- és árnyoldala kerül előtérbe.
Mind Gia, mind Rush közel került hozzám, és Rush megmutatta, hogy mennyi minden rejtőzik a rosszfiús külső mögött. Ahol kellett, ott példaértékűen viselkedett.
Valahogy sejtettem, hogy ismerjük azt a szemét alakot, aki felelős a Gia-val történtekért, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora atombombát fognak ledobni a könyv végén az írónők.
Így már csak abban reménykedhetek, hogy mielőbb megjelenik a folytatás. ♥

5 hozzászólás
Hddorka P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

Vi Keeland és Penelope Ward külön-külön is nagyon jók, de együtt verhetetlenek. És ez a könyv is csak ezt bizonyította be számomra.
Ez a történet fergetegesen jó. Fordulatos, ugyanakkor kellően romantikus, könnyed és egyben humoros is!
Tetszett a borító már első pillantásra és sokan valószínűleg tipikus erotikus könyvként bélyegzik meg, de a látszat csal. Igaz Micah Truitt a borítón tesz is érte, hogy annak tűnjön, de a külső ennél sokkal többet takar.
Tetszett a történet és tetszettek a szereplők.
A könyv első fele könnyed, humoros volt. Gia egy tűzről pattant talpraesett csaj, aki egy szívesség miatt egy menő bár pultja mögött találja magát nulla tapasztalattal. Rush a dögös, tetovált tulaj ekkor figyel fel Giára. Kettejük között az a rengeteg humor, szóváltás nagyon bejött nekem. Imádtam őket. A két főszereplő között remekül működött a kémia, nagyon jól kiegészítették egymást. Imádtam olvasni kettejük kapcsolatának alakulását. És az is tetszett, hogy nem estek egymásnak már az első oldalak után.
Rush♡! Nagyon tetszett benne hogy fantasztikus ember a zord külső mögött, amit elég gyorsan levetett!
A könyv második felére megérkezik a bonyodalom, ami fenekestül felforgatja Rush és Gia bimbózó kapcsolatát. Az hogy hogyan alakul kettejük története, nem tudom, mert jó kis függővéggel örvendeztettek meg az írók.
Szóval ajánlom mindenkinek, aki szereti a író páros könyveit és akit nem zavar spoiler a függővég.

5 hozzászólás
Simon_Ziti>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

Első könyvem a szerzőtől… nem utolsó.

Bár ők azzal indítottak, hogy mennyi elcsepelt író van és elcsépelt gazdag pasi. Szerintem viszont már egyre több olyan könyv tűnik fel, ami által a szereplők sablonosak (ez csak az én véleményem).
Tetszett a könyv, a történet, a szereplők milyensége is.
Az első váratlan fordulat tényleg váratlan volt. Viszont az utolsó oldal eseményeit már tudtam az utolsó előttiből. Nem ért váratlanul.
A folytatást is elolvasom, mert kíváncsi vagyok, de sajnos nem érdemelte ki a maximális értékelést.

Amaryll87 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

Erre a könyvre is simán adnám a 10csillagot. Imádtam minden sorát. Csak az a fránya függó vég… Rush és Gia szócsatáin szinte minden oldalon hangosan nevettem. Rég volt már ilyen páros, akiket így szerettem. Totálisan egymáshoz illenek!Egyedül Gia „író” szerepe volt unalmas, mert csak arról szólt, hogy mekkora nagy válságban van. Rush a végén, ahogy hozzáállt a dolgokhoz, az követendő példa kellene hogy legyen. Alig várom a folytatást, hogy kiderüljön mindenki számára, hogy ki volt AZ a pasi Gia nyári kalandjában.

8 hozzászólás
Pandaaaa P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

Nagyon megszerettem ezt a könyvet és új szerelmet avattam Rush személyében. ♥
Nagyon gyorsan kiolvastam, mert magával ragadott a történet. Az eleje nagyon jól indult pörgős volt, a közepe egy kicsit bepunyadt, de szerencsére a végére megint felpörögtek az események.
Gia egy talpraesett lány. Számomra inkább semleges maradt, mert a könyv felétől elég sokat hisztizett és ez egy kicsit zavart, de nagyon tetszett, hogy ilyen jó kapcsolatban van az apukájával. :)
Új szerelmem Rush ♥ Akinek rosszfiús külseje ellenére hatalmas szíve van. off. Nagyon nagyon jó kapcsolata van az anyukájával, aki egy tünemény. Tipikus pasi aki azokkal akik közel állnak hozzá nagyon aranyos, mindenki mással meg s*ggfej. :D
Nagyon tetszett, hogy a kapcsolatuk nem az a tipikus meglátták egymást és összejöttek, hanem szépe lassan bontakozott ki. Imádtam a szócsatáikat. ♥
A vége pedig hihetetleeen, azonnal akarom a folytatást. :DD Remélem minél hamarabb jön. ^_^

4 hozzászólás
zuna19>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir – Lázadó örökös

Ismét kellemesen csalódtam az írónő párosban. Nálam Vi Keeland kedvenc, viszont Penelope Ward külön könyvei nem igazán jönnek be. Közösen jobbak.
Már az első fejezet megfogott, egész nap ezt olvastam, mert nem tudtam abbahagyni.
Rush a maga mocskos szájával imádni való. Kifejezetten szerettem a váltott szemszöget.
Gia nekem néha unszimpi volt. A függővég kikészített. Na és ez a csavar se nyerte el a tetszésemet.


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

– Néha a kockázat, hogy valami rossz történhet, megakadályoz bennünket abban, hogy megtapasztaljuk mindazt a jót, amit az élet kínál nekünk.

Könyvmolyképző KU>!

– Miért akarnál egyáltalán moziba menni velem? – törtem meg a rövid csendet.
– Mert nagyjából bírom a társaságod.
– Nagyjából?
– Amikor éppen nem cseszed fel az agyamat, akkor ja.

Könyvmolyképző KU>!

– Volt már veled olyan, hogy csak ránéztél valakire, és tudtad, hogy a feje tetejére állíthatná az életedet, ha hagynád… és teljesen tönkretenne?

Könyvmolyképző KU>!

– Miért félünk most ennyire egymástól, Rush?
– Mert amikor az ember végre elfogadja, hogy megtalálta a nagy Ő-t, akkor rémisztő a gondolat, hogy elveszítheti, és aztán soha többé nem lesz másik.

Black_widow P>!

– Sziasztok! – nyitott ajtót anyám, és már át is ölelt Giát, mielőtt egyáltalán tudomást vett volna rólam. – Úgy örülök, hogy itt vagytok.
Ők ketten rögtön elkezdtek bókolgatni egymásnak mindenféle szarság miatt.
Imádom a nyakláncodat!
Nagyon jól áll neked a kék!
Új a frizurád?
– És velem mi lesz? – forgattam a szememet. – Csicskagyász lettem?
– Óóó… – biggyesztette le az ajkát anya. – Az én kisfiam elhanyagolva érzi magát? Gyere ide! Öleld át a mamát!

Kapcsolódó szócikkek: Gia Mirabelli · Heathcliff 'Rush' Rushmore
6 hozzászólás
Black_widow P>!

Ha a férfiaknak kéne keresztülmenniük azon a sok szarságon, amin a nőknek, akkor rég kihalt volna az emberiség.

Kapcsolódó szócikkek: Heathcliff 'Rush' Rushmore
2 hozzászólás
Black_widow P>!

(…) nemigen választhatja meg az ember, kihez vonzódik fizikailag. Néha pont ahhoz, akihez végképp nem kellene.

Kapcsolódó szócikkek: Gia Mirabelli
Black_widow P>!

Mindannyian próbálunk a lehető legjobban boldogulni azzal a tudással, amink van, és van mellé egy kis vakhitünk is. Mindennap kapunk jeleket, amik elárulják, hogy jó úton haladunk-e.

Kapcsolódó szócikkek: Heathcliff 'Rush' Rushmore
3 hozzászólás
Black_widow P>!

Felfoghatatlan, hogy egyetlen rossz döntés egész életre szóló felelősségvállalást jelent.

Kapcsolódó szócikkek: Gia Mirabelli
Black_widow P>!

(…) az élet tíz százalékban abból áll, ami történik veled, és kilencven százalékban abból, amit kihozol belőle.

Kapcsolódó szócikkek: Gia Mirabelli

A sorozat következő kötete

The Rush sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Richelle Mead: A szukkubusz dala
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Karina Halle: A lázadó herceg
B. N. Toler: Lélekvesztők
Kevin Kwan: Kőgazdagok problémái
Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean
Julie James: Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Meghan Quinn: Három vakrandi