Rebel ​Heir (angol) (The Rush 1.) 26 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol) Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

From ​New York Times Bestselling authors Vi Keeland and Penelope Ward, comes the first book in a new, sexy duet.

How to kick off a great summer in the Hamptons:

Snag a gorgeous rental on the beach. Check.

Get a job at a trendy summer haunt. Check.

How to screw up a great summer in the Hamptons:

Fall for the one guy with a dark leather jacket, scruff on his face, and intense eyes that doesn’t fit in with the rest of the tony looking crowd. A guy you can’t have when you’ll be leaving at the end of the season.

Check. Check. Check.

I should add—especially when the guy is your sexy, tattooed God of a boss.

Especially when he not only owns your place of employment but inherited half of the town.

Especially when he’s mean to you.

Or so I thought.

Until one night when he demanded I get in his car so he could drive me home because he didn’t want me walking in the dark.

That was sort of how it all… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
294 oldal · ASIN: B07C1BQPN2
>!
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781942215769 · ASIN: 1942215762

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Heathcliff 'Rush' Rushmore · Gia Mirabelli


Kedvencelte 4

Várólistára tette 23

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Naiva >!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol)

„Because when you finally accept that you found the one, it’s terrifying that you might lose them and then there’d never be another.”

Pen-t és Vi-t is nagyon szeretem, de akkor az igazi, amikor ők ketten együtt összeülnek, az a regény számomra garantáltan kedvenc lesz, mert nem csak szórakoztatóak, de mindig úgy érzem, mintha részese lehettem volna a történetnek. Most egy újabb tökéletes nyári olvasmányról gondoskodtak. (Nyári, mint hangulat, s nem, mint limonádé.)
Cselekményleírás nélkül nem könnyű írni erről bármit is. A lényeg, hogy a sztori a szokásos módon indul, majd a végén jön a nem várt fordulat; a gyilkos cliffy. Habár lehetett gyanítani…
Gia, a hősnő Hamptons-ban tölti a nyarat és közben inspirációt, ihletet próbál meríteni újabb romantikus regényéhez. Az ihlet két lábon érkezik, még hozzá a legváratlanabb pillanatban.
Amikor először megláttam a borítót, gondoltam Jéé! Micah Truitt ,aka Jake Wethers van a borítón, de a srác tökéletesen megfelelt Rush karakterének.
Beleillett a hamptons-i atmoszférába, valahogy mégis kitűnt abból. Tehát Rush nem a szokványos, jólfésült, jól öltözött hamptonsi, hanem tetovált, tüskés természetű, mocskos szájú, akitől még az alkalmazottai is tartanak. Ő a The Heights nevű helyi bár / étterem tulajdonosa, és a család lázadója.
Ők ketten viszonylag hamar összebarátkoznak, de közben az első pillanattól fogva érezni lehet közöttük a szikrákat. Mivel Rush-nak még soha nem volt komoly kapcsolata, nagyon küzd a számára eddig teljesen ismeretlen érzésekkel, amit a lány vált ki belőle. Ha mindez nem lenne elég, ehhez jön a „beosztottal nem kezdünk” elmélet, mert a szívnek sokkal nehezebb parancsolni.
A könyv első felénél már fájt az arcom a vigyorgástól, majd a második felétől jött, amit lehetett sejteni. Onnantól már nem vigyorogtam.
A Rebel Heir egy izgalmas, szórakoztató romantikus történet, erős függővéggel. Már számolom is vissza a napokat májusig. Alig várom a második részt.

6 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol)

Jó kis történet volt a szerzőpárostól, jól szórakoztam Rush és Gia csörtéin. Nekem a borítómodel nem szimpatikus, Rusht teljesen másként képzelem el. A függővég igazi kiszúrás volt, szívesen olvastam volna tovább a sztorit. Nekem ez a off egyátalán nem tetszett, annyira klisésnek éreztem. Természetesen kíváncsi vagyok a folytatásra, de nem várok majd a magyar megjelenésre, az tuti.

Szilvi00 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol)

Az írópáros újabb szórakoztató és vérpezsdítő alkotása. Reméltem és sejtettem, hogy szeretni fogom. Úgy is lett! Az első felében rengeteget mosolyogtam, a második fele komolyabbra fordult, de azt is nagyon szerettem. Külön tetszett, hogy Gia és Rush, a kölcsönös vonzalom ellenére sem esett rögtön egymásnak! Rush húzta be a kéziféket, ilyen-olyan (komoly) indokkal próbált ellenállni a vágyainak. Amúgy engem sikerült meglepjen a pasi azzal, ahogy kezelte a kialakult helyzetet, mert magamban egy rosszfiúsabb karakterre számítottam. Ugyanezt sajnos nem mondhatom el a végéről. Pár fejezettel a vége előtt, rám tört a felismerés, hogy spoiler .
Ettől függetlenül – a maga műfajában – ez a könyv rendkívül magával ragadó. Szerencsére nálam van a második rész, kínszenvedés lenne, ha várni kellene a folytatásra!

>!
294 oldal · ASIN: B07C1BQPN2
5 hozzászólás
rebeka202 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol)

Olyan izé vagyok… Fullba kitaláltam a könyv végét. Amikor mentek Rush bátyjának a szülinapjára csak így felnéztem és: spoiler és tessék. BUMM. Megtörténik amit gondoltam és The end. :D Olyan the end, mitől égnek áll a hajad és futva-futnál a következő részért.

Ez a könyv vár rám egy ideje a virtuális polcon. Soha nem volt kedvem nekifogni, mert féltem, hogy annyira unni fogom, hogy nem bírom majd végig olvasni. De most épp egy ilyen stílusú könyvhöz volt kedvem, és végre elkezdtem. Az eleje nagyon jól indult, legalábbis nekem nagyon tetszett. Olyan jó érzés volt olvasni. Aztán amikor már kevesebb időm maradt az olvasásra, és 1 napig letettem a könyvet, nem éreztem azt az égető vágyat, hogy kézbe vegyem. Ezért a vége már kicsit nehezen csúszott. Persze ez betudható néhány olyan elemnek, ami már egy lerágott mamut csont, hogy érzékeltessem a jelentőségét.
Vi Keeland könyveivel (ha ott van Penelope ha nincs) úgy vagyok, hogy vagy nagyon elkap a flow, és csak olvasom és olvasom és tetszik és kellemes és jó. Vagy úgy, hogy olvasom és unom, és forgatom a szemem, és nézem, hogy mikor van vége és gáz.
Ez most szerencsére inkább az első kategória volt, DE:
--> miért… mondjátok, MIÉRT kellett már megint egy szexi, tetkós, cigis rosszfiúból, csillámpónikat fingó nyál-óceánt faragni? Mert Rush is ilyen lett a történet közepére… amit én nagyon sajnáltam.
--> én tudtam… TUDTAM, hogy jelentősége lesz annak, hogy már az első adandó alkalommal nem spoiler. Sejtettem valami hasonló fordulatra, de imára kulcsoltam a kezeim, hogy ne már megint ez legyen. És most jön a lerágott mamutcsont:
--> MIÉRT kellett már megint egy spoiler beletuszkolni egy jól alakuló sztoriba? Annyira de annyira de már nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire HÁNYINGEREM van, amikor a könyv végén, vagy a vége fele a csaj csak úgy váratlanul, a semmiből, mert miért ne alapon spoiler. Fárasztó már ez az erőltetett téma, és szerintem nem épp a megfelelő üzenetet közvetíti a nagy világba spoiler
--> a könyv végét természetesen lelőttem magamnak, mert egyből rájöttem, hogy mi lesz az a nagy kacskaringó fordulat, amivel le akarják szakítani a pofánkat, de sajnos nálam ez erősen nem talált be. De gáz vagyok…
--> ilyen pasi a VILÁGON NINCS! spoiler Nem, ilyen nincs na. Ennyire azért nem hiszem hogy el tud vakítani a 2 hete fellobbant szerelmi láng…

A negatív tulajdonságai ellenére amúgy jó volt olvasni ezt a könyvet. Nem untam szórakoztatott és lehet, hogy kíváncsi vagyok a második részre, mert nagyon érdekel mit lehet kihozni ebből még :D

6 hozzászólás
vörös_áfonya>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol)

You don’t meet people by accident in life."

Uhh, ez nem semmi. A felénél számomra nyilvánvalóvá vált, ki Harlan, és ahogy közeledett a vége, egyre logikusabbá vált. Az alma nem esett messze a fájától…
Rush, üdv köreinkben. Levettél a lábamról. Végtelenül gondoskodó, szenvedélyes és jó humorú férfi.
Nagyon szeretem Rush és Gia párosát! Hihetetlenül aranyos pillanataik voltak, sokat mosolyogtam és nevettem rajtuk. Még csak ismerkedem az írónőkkel, de jó úton indultak el. Különleges érzékük van az ilyen-nics helyzetekhez, abszurd és vicces – teljesen elégedett vagyok.

crissy>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol)

Ma reggel, mielőtt mentem volna munkában, dugiban elolvastam még két fejezetet a könyvből, s a 18.-nál hagytam abba, majd munkába menet végig ezen a történeten kattogott az agyam. Most mi fog történni? Mi lesz velük? Én mit csinálnék a helyükben?
Már majdnem munkában voltam, amikor elgondolkodtam azon, hogy szeretem azokat a könyveket, amelyek akkor is az agyamban vannak, amikor épp nem olvasom őket, és számomra ezek a jó könyvek.
Ez a sztori nagyon szépen épült. Tetszett, hogy se Rush, se Gia nem bonyolította túlságosan túl azt, ami köztük bimbózik. Persze, megvolt a tipikus románc előtti félelem, de nem volt agyonjátszodva, mint azt megannyi könyvben láthattuk már. Azt hittem, hogy egy kellemes olvasmány lesz, de jött egy csattanó, amire én speciel nem igazán számítottam, és pont ezzel szőtte be magát ennyire az agyamba.
Nagyon tetszett. Romantika rajongóknak nagyon ajánlom, s ha valaki nem nagyon szereti azt, ha túl sok az erotikus jelenet egy könyvben, akkor ezt a könyvet nyugodt szívvel veheti kézbe, mert ahhoz képest, hogy mire számít az ember, elég kevés, viszont annál egészségesebb mértékben vannak jelen ezek.

Ehlena >!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heir (angol)

A klisé és a cuki közti skálán valahol középtájt helyezkedik el nekem a könyv, de összességében tetszett. Volt benne egy jó kis csavar, ami azért megfűszerezte a dolgokat, a vége meg aztán :O … Nem értettem, hogy lesz ebből második könyv, de így már minden világos – muszáj is lesz elolvasni! :D


Népszerű idézetek

Naiva >!

“How about the writing? Get anything done today, Shakespeare?”
Gia pulled a small notebook out of her purse that hung on the back of the chair. She flipped through a few pages. “How do you like the name Cedric for a
male hero?”
I arched a brow. “Is he a heavyset black comedian?”
“No.”
“Then it’s a stupid name.”
She dug a pen out of her pocketbook and drew a slash through a word that I assumed was Cedric.
“What about Elec?”
“What the fuck is an Elec? Is he an electrician or something?”
Another slash.
“Caine?”
“Does he kill his brother Abel in the story?”
Slash.
“Marley.”
“Sing reggae?”
Slash.
“Simon?”
“Nerdy dude with glasses who gets beat up a lot?”

Kapcsolódó szócikkek: Gia Mirabelli · Heathcliff 'Rush' Rushmore
Naiva >!

“I've never even had sex on the beach, no less made one.”

(első mondat)

Naiva >!

You don't meet people by accident in life. That dude was meant to leave, and you were meant to meet me. It's all written in the stars.

Naiva >!

“Why are we so scared of each other right now, Rush?”
“Because when you finally accept that you found the one, it’s terrifying that you might lose them and then there’d never be another.”
I think my heart actually swelled in my chest a little. “Oh my God. That’s the most romantic thing I’ve ever heard anyone say.”

Kapcsolódó szócikkek: Gia Mirabelli · Heathcliff 'Rush' Rushmore
Naiva >!

You ever just look at someone and know that if you let them, they could turn your life upside down…completely ruin you?

Everglow P>!

[…] Sometimes the risk of what bad things could happen keeps us from experiencing all the good things life has to offer.

Naiva >!

“Then why are you even interested in going to the movies with me?”
“Because I sort of like your company.”
“Sort of?”
“When you’re not pissing me off the other half of the time, yeah.”

Naiva >!

“You don’t date your employees. You just order them around and entice them to talk dirty to you.”
He shook his head and flashed a naughty grin. “No…just you. You’re the only one I want to hear talk dirty.”
“Lucky me. You do realize that your behavior is odd.”
“I never claimed to be normal. You don’t know the half of it, Shakespeare.”

Naiva >!

Say anything you want to about Gia, but she was real. Maybe that’s what drew me to her. Because so much in my life was superficial and fake. This girl seemed like she had nothing to hide.

Naiva >!

“So. You think I’m hot…”
“Forget I ever said that.”
“Sorry. Too late.” He offered a sly smile and pointed to his head. “Ingrained in here now.”
“Great.”
Rush leaned into the bar, balancing his body on his strong, tattooed forearms.
“What brings you by here on a non-work night? You miss me that much?”
He was so close that I could smell his delicious, woodsy, smoky scent. It literally made me weak


A sorozat következő kötete

The Rush sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: Her Cherry
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
L. J. Shen: Dirty Headlines
L. J. Shen: The Devil Wears Black
Tara Sivec: Troubles and Treats
Whitney G.: Sincerely, Carter