Rebel ​Heart (The Rush 2.) 44 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rush and Gia’s story continues in the gripping conclusion to the New York Times bestseller, Rebel Heir…

How to screw up a great summer in the Hamptons:

Sleep with your boss. Check.

Blow all your money on a rental you can’t afford. Check.

How to walk away from a man you fall in love with at the end of a summer:

…I’ll let you know when I figure it out.

Rebel Heart is the second book in the Rush Series Duet. Book One, Rebel Heir, is available for sale now.

>!
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781942215776 · ASIN: B07CCYW8KH
>!
288 oldal · ASIN: B07CCYW8KH

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Heathcliff 'Rush' Rushmore · Gia Mirabelli


Kedvencelte 4

Most olvassa 2

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Black_widow P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Ebben a részben határozottan az érzelmeké a főszerep. A szív és az értelem ádáz csatája, ahol talán egyik sincs tudatában annak, hogy mind a kettő ugyan azt akarja.
Ohhh Rush…♥ off Van valami ellenállhatatlanul vonzó egy erős, férfiasságának maximálisan tudatában lévő pasiban, aki nem szégyelli kinyilvánítani az érzékeny oldalát, akinek nem szégyen, ha itt-ott legördül néhány könnycsepp, aki meg tudja mutatni, hogy én is csak egy egyszerű halandó vagyok, ugyan olyan esendő, mint bárki más. Mégis, ha a szeretteiről van szó előjön belőle a lehetetlent és határokat nem ismerő védelmező alfahím. Bizony ám, ez itt mind Rush.
Muszáj megemlítenem mennyire fantasztikusra sikerültek a mellékszereplők a két kötetben, Tölgy, Melody és Tony száját is olyan bölcsességek és elgondolkodtató mondatok hagyták el, hogy néha csak pislogtam magam elé, hogy Oh man, that hit deep…
Kicsit keserédes volt a tudat, hogy bizony lapok kérdése és nem lesz több mocskos megnyilvánulás Rush részéről, több beszólás Gia szájából és nem lesz több édes spoiler intézett mondat.
Nem győzöm isteníteni az írónőket. Ugyan annyira tetszett, mint az első rész, még annak ellenére is, hogy a hangulata teljesen más volt. Végig az járt a fejemben, hogy néha az embernek bizony szüksége van az olyan könyvekre, mint a Lázadó Szív, hogy elhiggye igaz a mondás, mi szert Minden kapcsolat megjárja a poklot, de csak az igaziak élik túl azt!
off

15 hozzászólás
Naiva P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

„… the only thing that ever really existed: today."

Annyira szerettem a Rebel Heir-t és úgy vártam, hogy a Rebel Heart-ot is végre a kezemben tartsam. Hála a magasságosnak, nem is kellett sokat várni. Az egyetlen, ami miatt csalódott vagyok, hogy vége a The Rush Series-nek. A történet ott folytatódott, ahol az abbamaradt. Jobban mondva, ahol az írónő egy hatalmas „bombát dobott” az előző rész végére, Elliott születésnapi party-ján. Engem sokkolt az a jelenet, ez a rész pedig teljesen kiidegelt, de Vi Keeland ügyesen adagolta a drámát. Bár az elején kissé lassabban haladt a történet. Mellesleg ki hibáztatná Rush-t? Annyira jó volt, ahogy harcolt önmagával és az érzéseivel szemben. Emlékezetes olvasmány lesz. Már csak a vége miatt is. Nagyszerű olvasmány volt. Még valami:
Amikor Penelope és Vi külön ír valamit, az mindig fenomenális, de amikor együtt írnak, az egyszerűen lenyűgöző. Ilyen volt a Lázadó örökös és a Lázadó szív is.

8 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Jóformán lehetetlenség cselekményleírás nélkül nyilatkozni a könyvről. Viszont okvetlenül szeretnék hangot adni elégedettségemnek és örömömnek, ezért óvatosan leírom pár gondolatomat. Lelkendezni szeretnék, még akkor is, ha egy hajszállal kevésbé tetszett, mint az első rész. Mikroszkóppal mértem meg a különbséget! :DDD Szóval Rush „harcának” lehettem tanúja. A nagy kérdés az volt, hogy Gia iránti szerelme erősebbnek bizonyul-e, mint Elliot iránti gyűlölete. Könnyűnek tűnhet a válasz, de nem volt az! Gia nem erőltette a döntést, nem is lett volna értelme. Egyszer-kétszer a sírás szélén álltam. Rush fejezeteit jobban szerettem olvasni. Nem tudtam betelni Gia itánti intenzív érzéseivel, Edwardékhoz fűzödő kapcsolata viszont elszomorított.
Tanultam egy új angol szót, ami Rush állapotára utalt és jól megnevettetett! spoiler
Semmi baj Rush, senki sem tökéletes! Csak továbbra is tartsd magad távol a cigitől! :D
Remélem érkezik majd magyarul is, az írópáros rajongói biztosan szeretni fogják! Csak ajánlani tudom!

>!
288 oldal · ASIN: B07CCYW8KH
2 hozzászólás
rebeka202 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Hát, nem bírtam ki, kíváncsi voltam, és elolvastam a második részt is. Nem bántam meg! Szerintem még egy fokkal jobban is esett olvasni, mint az első részt.
Nagy bombát dobtak le az írónők az első rész végén. Rögtön kézbe kellett venni a folytatást. Ismerem magam, és ha nem olvastam volna el most, akkor elveszítettem volna az érdeklődésem a sorozat iránt. A sztori ugyanott folytatódott, mint ahol az első végződött. Igazából mondhatjuk, hogy ez egy nagy történet, ketté osztva.
A nyilvánvaló kliséktől eltekintve nem volt olyan borzasztó ez a sorozat, igazából én nagyon jól éreztem magam olvasás közben, inkább pozitív mint negatív érzésekkel töltöttek el a könyvek, ami csak jót jelent szerintem.

Egy nagyon érdekes témát vetettek fel a szerzők. Az első részben még nagyon frusztrált a klisés spoiler fordulat, viszont elég szépen felépítették ezt az igazán furcsa kalamajkát a két könyvben. Valójában a lényeg itt, a másodikban tetőzött. spoiler Elég furcsa és csavaros történet kerekedett ki ebből a dologból. Rush helyében én sem tudom mit csináltam volna. Teljesen megértem, hogy kellett neki egy kis idő ezt az egészet átgondolni. Igazából egy dolog volt, amitől a hajamat téptem s az Gia mártírkodása volt. Aki szokta olvasni az értékeléseimet, az már bizonyára rájöhetett, hogy ez a halálom. Ha valaki mártírkodik. Egyszerűen nem értem, hogy mégis mit gondolt ez a nő, amikor terhesen több mérföldet akart gyalogolni, csak azért, hogy bizonyítsa milyen önálló nőszemély is ő. Hát kösz, de pont le**arnám az önállóságot 5 hónapos terhesen a nagy melegben, ha tudnék segítséget kérni. Ha valakinek segítségre van szüksége az nem szégyen és nem gyengeség! Nem tudom egyesek ezt miért nem fogják fel!
Na, de ettől el tudtam tekintve szerencsére, és hiába az epilógus a lehet leginkább volt közhelyes, inkább mosolyogtam mint fintorogtam, mert jól esett olvasni, hogy végre minden színlelés és játszma nélkül boldogok. spoiler, de nem lett volna egy kerek egész, ha ezt kihagyják :D

Enikő_Darai_Enii>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Hű, majdnem elfelejtettem értékelést írni hozzá! Nagyon megszerettem a sorozatot, a szereplőket, így napok múltán is szomorú vagyok, hogy el kell engednem őket.
Penelope Ward és Vi Keeland aztán tudja hogyan kell befejezni egy könyvet! Alig vártam, hogy magamhoz vehessem a második kötetet és megtudjam hogyan folytatódik Gia és Rush története. Hála ég, ott vette fel a fonalat a Rebel Heart, ahol a Rebel Heir abbamaradt és ismét egy fél könyvön keresztül lélegzetvisszafojtva várhattam mi fog történni.

Az írónők tökéletesen kombinálták az érzelmeket. Volt, hogy elmorzsoltam pár könnycseppet, de volt, hogy újra visszatértünk az első rész játékos hangvételéhez.

Mint már írtam is, a szívemhez nőtt Gia és Rush egyaránt, azonosulni tudtam velük, a tépelődésükkel, minden érzésükkel. Egy biztos, durva egy szituációba kerültek, de kimásztak belőle! Mentális erejük óriási volt úgy, ahogy kettejük szerelme is. Drukkoltam nekik, ezért is imádtam, ahogy a végére minden kiteljesedett.
Szerettem mindkét kötetet, Gia és Rush útját, illetve azt, hogy bebizonyították milyen erős is lehet a szerelem.

Eszter_Lina24 I>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Őszintén szólva akármennyit szenvedtek, nekem így volt tökéletes, mert ahogy Gia apja is mondta, máshogy nem lett volna hiteles. Mostanában a jelenlegi politikai állapotok miatt sokat gondolkodok ezen téma körül, fokozottan ráadásul, mert az én családomat személyesen is érinti a gyerekvállalás/örökbefogadás/szülés dolog. Ráadásul nem ez az egyetlen könyv, amit ezzel a témával (persze tágan értelmezve) kapcsolatban olvastam mostanában. Elhagyott, bántalmazott gyerekek, meddőség, gyermekről való lemondás, örökbeadás, terhesség, véleletlen becsúszott terhesség…..stb.
Egyszóval benne járok a témában és rengeteget agyalok rajta, így Rush helyzetét is teljesen átéreztem és imádtam az utat, ahogy átverekedte magát a dolgokon és végül képes volt elérni azt, amit akart.
Próbáltam másról is írni, de eléggé visszakanyarodok mindig Rush-hoz és a dolgaihoz, úgyhogy asszem ennyiben hagyom. :'D
Szereteeem.

Manocska0123>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Ez egyre bénább történet. Végigszenvedem magam sem tudom miért, de túl sok benne a drámai fordulat és abszurditás.

crissy>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Hát nem volt olyan jó, mint az első rész, de sokszor mosolyogtatott és siratott meg ez a könyv is.
Nekem ez a kötet már kiszámíthatóbbnak tűnt, és itt már nem a szereplők, hanem az írók miértjein és hogyanjain gondolkodtam el, mármint hogy szerintem mi kellett volna és nem ide. Nem szerettem az utolsó fejezetet sem, el volt fuserálva, mintha egy harmadik író is beszállt volna a mesélésbe. És kövezzetek meg, de végig azon drukkoltam, hogy Elliott „megtérjen”, mert ha már azt a véget kapta, amit adtak neki az epilógusban, akkor csak nem érdemelte meg, hogy ennyire fekete-fehér karakterként legyen ábrázolva.
A pozitív oldalon viszont még mindig ott áll Rush, és esküszöm, én nem értem, hogy miért félt eleinte attól, hogy hogyan szerepelne egy párkapcsolatban, hiszen szinte ösztönösen csinált mindent csupa jóindulatból és szeretetből Gia iránt. Egy kicsit haragudtam rá, mert oké, hogy személyesen érintette az, hogy spoiler, de úgy rémlik, egyszer se kérdezte meg tőle, hogy ő hogy van, pedig leginkább az kellett volna számítson.
De szívesen olvastam volna tovább a történetüket.

TianaBalerina >!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Ez sem volt rossz, de ez már nekem kicsit szenvedősre sikeredett, és itt-ott a motivációk nem voltak nekem 100%-osan egyértelműek. Nekem most is Rush részei jobban tetszettek, az ő dilemmája az érdekesebb az egész történetben, de nekem a végére már kicsit szappanoperás volt. De ez van. Am miért is kellett kettészedni ezt a két könyvet, egybe le lehetett volna tudni.

KAnita08 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Rebel Heart

Az első rész óriási függővége vitt rá, hogy elolvassam rögvest a folytatást. De ez sajnos egy kissé gyengébbre sikeredett az elsőnél. Kikapcsolódásnak volt jó ez a sorozat, de így együtt nézve a két részt már összességében harmatgyenge történetnek mondanám.
De néha kell valami súlytalan is az olvasások könnyítésére…

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Black_widow P>!

“You know what they say about things that seem too good to be true? They probably are.”

Kapcsolódó szócikkek: Heathcliff 'Rush' Rushmore
Black_widow P>!

At certain times in life, the past doesn’t matter, and you need to do the right thing as a human being.

Kapcsolódó szócikkek: Gia Mirabelli
Black_widow P>!

“Money can buy a lot of things, but it’s also the root of a lot of evils.”

Kapcsolódó szócikkek: Heathcliff 'Rush' Rushmore
Black_widow P>!

[…] paternity may be biology, but acting like a dad is a choice.

Kapcsolódó szócikkek: Heathcliff 'Rush' Rushmore
Black_widow P>!

Take it from me, you can run away from people, but you can’t run away from what’s in your heart.

Naiva P>!

It was amazing what a difference a new perspective could make.
Be uncertain. Live anyway.

Black_widow P>!

Oak pulled over to a parking spot before getting out and joining me on the sidewalk. He looked me up and down with a big, goofy smile on his face.
His stare prompted me to ask, “What?”
“Never thought I’d see the day my man Rush was buying dolls for his sweetheart. Life is damn funny.”

Kapcsolódó szócikkek: Heathcliff 'Rush' Rushmore
Naiva P>!

To expect to be able to prove something a hundred percent is stupid. Even the smallest shred of doubt is still doubt. And it’s normal to have doubts, because there is always uncertainty in life. We live every day knowing that there’s a possibility we could die. Yet, we get up every day and do what we need to do anyway.

Black_widow P>!

In order to truly move on, you have to stop looking back.

Kapcsolódó szócikkek: Heathcliff 'Rush' Rushmore

Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana
Tara Sivec: Troubles and Treats
Julia Quinn: To Sir Phillip, with Love
L. J. Shen: Dirty Headlines
Abby Jimenez: The Friend Zone
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Elle Kennedy: The Risk
Colleen Hoover: Hopeless