Nagyképű ​öltönyös 162 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Az ellentétek meddig vonzzák egymást?

A szokásos reggelnek indult a vonaton.

De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.

Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.

Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?

Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.

Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.

És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.

Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.

Mert minden jó véget ér, igaz egyszer?

Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.

Eredeti mű: Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574989 · Fordította: Kereki Noémi Valentina

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Graham Morgan · Soraya · Delia · Lil Morgan


Kedvencelte 23

Most olvassa 21

Várólistára tette 132

Kívánságlistára tette 175

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Tünde_JLT IP
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Ez a könyv maga a szerelem.
Az elején megtetszik a másik külseje, és csak távolról figyeled, majd lassan közelítesz felé. Amikor randira hív, akkor kissé megszeppensz, de igent mondasz. Bizalmatlanul figyeled, próbálod kitalálni, hogy mennyire őszinte, mennyire adja önmagát. Végül pedig már csak azt veszed észre, hogy el sem tudod engedni, hogy vele szeretnél lenni éjjel és nappal.

A szívembe és a lelkembe zártalak Nagyképű Öltönyös , Manhattani Cölibát , Morgan Ötven Árnyalata , és Manhattani Kakifej ♥♥♥

8 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Nagyon tetszett mindkét szerző „hangja”, két szemszög váltakozik, így mindkét főszereplő fejében ott lehettem, és imádtam őket. Soraya számomra rendkívül szimpatikus volt, végre egy délies szépség, fekete hajjal és kerekebb idomokkal. Figyelemfelkeltő szokása, hogy a hajvégét a hangulatához illő színűre festi, kék, zöld, lila, piros, mind mást jelent. Egy népszerű párkapcsolati tanácsadó rovatnál dolgozik, Kérdezd Idát! ahol nem mindig a saját feje szerint, de megpróbál hasznos tanácsokat adni a kérdezőknek. Randijai nem igazán jönnek be, még nem találta meg az emberét… Mígnem egyik reggel munkába menet a vonaton meglátja a fickót, aki őrülten szexi, mocskosul gazdagnak néz ki és ellenszenvesen arrogánsan parancsolgat a telefonján keresztül, mielőtt leszáll Manhattanben, de hoppá, elveszti a mobilját, amit persze a lány magához vesz.
Eddig nem hangzik túl különlegesnek a történet, de vedd hozzá, hogy valami fergetegesen jó a szerzők humora. Soraya alapból szarkasztikus, és a közöttük kialakuló párbeszédekben sosem marad alul, jól odamondogat Mr. Big Brokinak.
Grahamről nem tudok rosszat mondani, bármekkora „nagyképű öltönyös”, hatalmas egóval, ő megjárta már a saját poklát. spoiler Bárki a helyében óvatos lenne a szívét illetően, nagyon nehéz újra megbízni valakiben, ez örök érvényű igazság. Van egyfajta karakterfejlődése, de igazából azt gondolom, a helyes dolgok eleve megvoltak benne, csak átmenetileg mélyen eltemetve. Szép volt, ahogy lassan világos lett előtte, mit érez, és ez mit jelent neki valójában.
Amikor elmélyül a kapcsolatuk a történet fordulatot vesz. Történik valami, ami elindít egy lavinát, félő, hogy olyan súlyú következmények ezek, ami véget vethet a kapcsolatuknak. Soraya bizonytalan, pedig Graham nem ad rá okot, de ezek olyan helyzetek, ami megrengeti egy nő önbizalmát.
Ez a csavar kétségkívül különlegessé teszi a történetet, picit komolyabbá válik az egész, de egy pillanatra sem veszít a szexiségéből. Imádtam a két főszereplő közötti kémiát, ami valósággal sistergett a lapok közül. Szókimondó a lány, és elég tapasztalt a pasi, a szexjelenetek azonban ízlésesek és csak annyira grafikusak, amennyire lenniük kell.
Említettem már a humort? Nem lehet elégszer kiemelni, mennyit nevettem bizonyos részeken. Graham nagyon is vizuális típus, elég egy-egy pikáns dolgot említeni és szét is csapja a napját. Nyelvpiercing, csupasz testrészek, stb. és a pasi már el is van veszve. Nagyon tetszett az is, hogy Soraya mindig meglehetősen szexin öltözködött és ezt a szerzők meg is tudták jeleníteni.
Biztos vagyok benne, aki olvassa ezt a regényt remekül fog szórakozni, mert nem tucattörténet, van benne fordulat, spoiler, nem okoz csalódást.

>!
Sippancs P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Nem tudok jó szívvel 5 csillagot adni, mert nem volt olyan dög, se különleges, mint amit a fülszöveg és a két nagy név hirdet. Pedig az elejét, a vonatozós részeket kifejezetten szerettem! Aztán jött egy pont, ahonnan az egész teljesen hétköznapivá vált. Ezért a fél csillag levonás.
A másik oldalról viszont a 4,5 csillag azt jelenti, hogy nagyon lekötött, és jó volt olvasni. Tetszettek a Kérdezd Idát! üzenetek, működött a kémia Soraya és Graham között, Chloe cuki volt, és ha akartam, utálni való szereplőt is találhattam magamnak.
A végén a Hét hónappal később fejezet jól megmosolyogtatott, remélem a Manhattani Kakifej azóta is ESZELŐSEN BOLDOG. :)
Még több közös együttműködést, drága írónők!

>!
Deszy P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Meglepő, de ez a történet nagyon cuki volt. A cím és a borító, meg úgy alapból a regény felütése miatt is azt hinné az ember, hogy egy amolyan A szürke ötven árnyalata stílusú könyvet kapunk egy kőgazdag, de bunkó, sérült főszereplő pasival.

Nos, ennek egy része megvan. Graham tényleg kőgazdag és bunkó – de csak egy ideig. Könyörtelen az üzleti életben – viszont már nagyon-nagyon hamar érezni, hogy egyébként nagyon is csupaszív. Olyan romantikus dolgokat művelt ebben a könyvben, hogy csak na! Szembement minden gazdag üzletemberes sztereotípiával, amivel mostanság találkoztam az ilyesféle romantikus regényekben. És az a szép, hogy a két írónőnek ezta kettősséget remekül sikerült megoldania. Graham koherens, annak ellenére, hogy az egyik pillanatban káromkodik és parancsolgat, a következőben meg igazi kezesbárány, gyönyörű szerelmi vallomásokkal.

A teljes értékelésem:
» http://www.deszy-konyv.hu/2018/11/vi-keeland-penelope-w…

>!
Trice29 P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Hűha, ezt a könyvet nem lehet lerakni, szinte függőséget okoz! (kialvatlanságot mindenképp ♥)
Lenyűgöző karakterek, humoros szöveg, mély érzelmek, forró kémia. Legjobban mégis azért szerettem, mert őszinte volt és csak minimális nyűglődés volt benne.
A végén pedig meghatódtam, nem kell ennél több!

3 hozzászólás
>!
Virág_Blogger P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

„Sodródj az árral, hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok! Hagyj fel az irányítással! De ami még fontosabb, az ég szerelmére, ne legyél seggfej!”

Elgondolkodtató, mit tennénk, ha a vonaton utazva hallanánk egy nagyképű öltönyöst, amint éppen a világ összes egoizmusát és arroganciáját nem sajnálva porig aláz valakit egy telefonbeszélgetés során… pontosabban mit tennénk, ha ezek után megpillantanánk az ülésen felejtett mobilját, miután ő már leszállt az előző megállóban.

Oda se figyelnénk?
Hagynánk, hadd oldja meg a dolgot valaki más?
Vagy esetleg lőnénk magunkról pár izgató fotót a telefonnal, s ezzel a kis bónusz ajándékkal szolgáltatnánk azt vissza jogos tulajdonosának, teljesen hazavágva minden koncentráló képességét egy mély dekoltázzsal?

Engedjétek meg, hogy tippeljek… szerintem ez utóbbi lehetőség nem szerepelne ötleteink listáján. Talán mert képtelenség, talán mert ilyen csak egy erotikus regény szerzőjének agyában fordulhat meg… de éppen ez teszi a Nagyképű Öltönyöst igazán szerethetővé: elrepít, kiragad a megszokottság gödréből, felfedi, mi az őrület… a temérdek képtelenség és abszurd jelenet mögött azonban valami ízig-vérig emberit mutat, amit imádtam. Imádtam Sorayát, meg az ostoba színes hajvégeit. Imádtam Grahamet – még hatnapos inszomniával és kakival a fején is. Talán pláne úgy. Ahogy azt is, hogy ennek a kettőnek valóságos problémákon kellett magukat átküzdeni, s így mikor ez sikerült, a boldogságuk is épp annyira igazi volt. Meglehet, hogy limonádé ez a 350 oldal, de ha ki akarok kapcsolódni, akkor azt valahogy így képzelem el.

Teljes értékelésemet a könyvről a blogomon olvashatjátok: https://neverletmegobyviranna.blogspot.com/2018/11/vi-k…

>!
Evika82 P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Ismeritek azt az érzést, amikor még csak 3-4 oldalt olvastál egy könyvből, de már akkor tudod, hogy imádni fogod?
Na engem ez a könyv emlékeztetett erre az érzésre, és azt kell, hogy mondjam: imádom, ezt az érzést!
Kb. még csak 3 oldalt olvastam a könyvből, mikor Soraya az egyik kedvenc női szereplőm lett. Az első jelenete a vonaton,ahol megismerjük őt, az valami brutál jó volt. Rendesen vigyorogtam az olvasása közben, mint a tejbetök. Annyira karakán, vagány csajszi. Szókimondó, vicces, igaz azért neki is van egy sérült oldala, ami sokszor bizonytalanná teszi, de ez nem akadályozza meg abban, hogy amikor találkozik ezzel a Nagyképű öltönyössel, csípőből jól odaszóljon neki, és ne aléljon el tőle bármilyen jóképű is, hiszen a fickó tényleg egy igazi s…fej. :)
Imádtam Soraya és Graham szópárbajait, amik kellőképpen viccesek, és vagányak voltak na meg Graham részéről kicsit perverzek is ;)

3 hozzászólás
>!
ap358 P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Érdekes történet. Tele romantikával, szenvedéllyel, humorral és trágár szavakkal, mégis családtam benne.
Soraya szókimondó stílusa megkapó, de a gondolkodásával nem tudtam azonosulni.
Graham céltudatos, hatalmas szíve van, jóképű és persze gazdag. Ellenben hiányzott belőle valami, ami egyedivé, könyves karakterré tette volna. Az RP könyveket általában kikapcsolódásra választom, de ebben a történetben mindent hétköznapinak találtam. Sőt! Az élet kacifántosabb szerelmeket is sző, így számomra most elmaradt a nagy durranás. Sok pozitívumot nem tudok felsorolni.
A kezdés jól indult, Soraya abszurdnak tűnő választásával se volt gondom, lazának és csípősnek véltem mindaddig, amíg nem kezdte mondogatni, hogy nem akar semmit Grahamtől. Ezzel szemben folyton visszaírt neki, kacérkodott vele. Néha túlkombinált dolgokat, máskor meg gyerekesen viselkedett, pedig a történet nem fiatalokról szól. Abban az esetben ezt természetesnek véltem volna, de így…
A drámai vonal meg „bolhából elefánt” kategória, szintén a felnőtt kommunikáció hiányára tudtam csak fogni.
Ami viszont tetszett, az a vége, amint Graham próbálja elmagyarázni Chloénak a dolgokat, illetve az, hogy több korábbi könyv szereplői is felbukkantak (Elec – akit itt valamiért Alecként tűntettek fel –, és Chance).

>!
marilynmiller IP
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Nagyon kíváncsi voltam erre a könyvre.
A cím sokatmondó volt számomra. Olvastam már Vi-től, a beosztottat, ami nagyon tetszett.
Itt azonban csak 4 és fél csillagot kapott, mert maradt bennem némi hiányérzet.
A cím egy nagyképű pasit sejtetett, ami tulajdonképpen meg is volt, azonban voltak olyan részek, ahol ezt kétségbe vontam.
Az elején kissé elpuhult az öltönyös, de voltak oldalak, ahol ismét hozta a tőle várt arroganciát. Kettős érzések voltak bennem vele kapcsolatban…
A történet jó volt, bár én elbírtam volna egy kicsit több szenvedélyt, és egy picivel több erotikát. Már Graham stílusát tekintve.
Soraya karaktere nagyon bejött, érdekelt, hogyan fonódik össze egy gazdag milliomos és egy laza tetovált lány élete.
Vicces volt és kellemes kikapcsolódást nyújtott.

>!
csillagka P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Szeretem ez a könyvet, a nagy rózsaszín vattacukormáz alatt, fontos problémákat is érint, igaz szőrmentén. Kikapcsoló, érdekes, kimondottan olvasható darab, melynek a fordítása is egészen korrektül sikerült. (csak ez a pocsék címet tudnám feledni) Magyar olvasás után is azt tudom mondani, hogy legjobban Graham hozzáállása tetszett, egyszerűen ez a pasi párkapcsolatban nem tudott hibázni, pedig nem került egyszerű helyzetbe. Solaya néha kicsit gyerekesnek tűnt mellette.
Megint félig szerelmes lettem, és meglepően jól szórakoztam, 2X, pedig tényleg nem az én műfajom.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
sk30 P

– Mit fogsz tenni?
– Térdre rogyok, és a bocsánatáért könyörgöm.
Del felhorkant.
– Graham férfi. Ha térdre rogysz, nem tudsz majd semmiért se könyörögni, mert tele lesz a szád.

Kapcsolódó szócikkek: Delia · Soraya
>!
Sippancs P

– Ne félj a sérüléstől! Sokkal jobb az, mint soha nem élni át valami eget rengetőt.

12. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lil Morgan
>!
the_Mad_Book_queen13 P

" – Egyébként nagyon szeretem a szemüvegedet. Nem tudom, mondtam-e aznap este, amikor Tignél volt rajtad.
– Akkor kidobom a kontaktlencséimet."

>!
Evika82 P

– Hát, mi… A kollégák egy része nevében szeretnék önnek köszönetet mondani.
– Köszönetet mondani? – néztem rá gyanakodva. – Miért?
– Amióta megismerkedtek, Mr. Morgan megváltozott. Kedvesebb. Könnyebb vele megbirkózni. Nem tudom, hogy varázslatos vaginája van-e, vagy mi, de bármit is csinál, ne hagyja abba! Mindannyiunk életét megkönnyítette.
A közeli bokszokban ülők meghallották ezt. Az egyikük tapsolni kezdett, amit páran követtek. Ott álltam, kezemben a zsíros papírzacskóval, és ezek az emberek engem tapsoltak.

219. oldal

>!
Masni3 P

Kedves Ida!

Anyukám nemrég házasodott újra. Billnek, az új mostohaapámnak van egy tizenkilenc éves fia, akivel három héttel ezelőttig még soha nem találkoztam. Alec eddig főiskolán volt, de most hazaköltözött, hogy velünk töltse a nyarat. Az a gond, hogy szörnyen vonzódom hozzá. Biztos vagyok benne, hogy a vonzalom kölcsönös, mert olyan fülledt köztünk a szexuális feszültség, hogy néha még levegőt sem lehet kapni. Csúnya dolog a féltestvéremmel lefeküdni?
– Gretchen, Manhattan

1 hozzászólás
>!
Masni3 P

Nem voltam egy felszínes ember, de valahogy mégis odavoltam ezért a pöcsért. Viszont ezt az álmodozást azonnal abba kellett hagynom.

Kapcsolódó szócikkek: Graham Morgan · Soraya
>!
Sippancs P

Néha a kimondatlan szavakat kellene a leginkább kimondani.

24. fejezet

>!
the_Mad_Book_queen13

„Hátradőltem a székemben, kifújtam egy jó adag mérget, és mélyen beszívtam a friss együttérzést.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Leiner Laura: Ég veled
Amy Harmon: Arctalan szerelem
J. R. Ward: Feloldozott szerető
Ella Steel: Sors-Fordulat
Kimberley Freeman: Vadvirágok lányai
Christina Dodd: A sötétség lángjai
Jill Mansell: Ebből szerelem lesz
R. Kelényi Angelika: Mennyei bűnök
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Lizzy Charles: Zűröstül-bőröstül