Nagyképű ​öltönyös 699 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Az ellentétek meddig vonzzák egymást?

A szokásos reggelnek indult a vonaton.

De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.

Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.

Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?

Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.

Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.

És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.

Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.

Mert minden jó véget ér, igaz egyszer?

Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574989 · Fordította: Kereki Noémi Valentina
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574989 · Fordította: Kereki Noémi Valentina

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

65 tag · 36 karc · Utolsó karc: 2020. március 12., 16:44 · Bővebben


Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Graham Morgan · Soraya Venedetta · Chloe (Morgan) · Delia · Lil Morgan


Kedvencelte 95

Most olvassa 30

Várólistára tette 147

Kívánságlistára tette 199

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

>!
Tünde_JLT I
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Ez a könyv maga a szerelem.
Az elején megtetszik a másik külseje, és csak távolról figyeled, majd lassan közelítesz felé. Amikor randira hív, akkor kissé megszeppensz, de igent mondasz. Bizalmatlanul figyeled, próbálod kitalálni, hogy mennyire őszinte, mennyire adja önmagát. Végül pedig már csak azt veszed észre, hogy el sem tudod engedni, hogy vele szeretnél lenni éjjel és nappal.

A szívembe és a lelkembe zártalak Nagyképű Öltönyös , Manhattani Cölibát , Morgan Ötven Árnyalata , és Manhattani Kakifej ♥♥♥

13 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Szeretem az írópáros stílusát, akkor is ha van benne egy-két klisé. A bevezető nagyon jó volt, tovább is cukkolhatták volna egymást. Graham aztán túl hamar ment át Shrekből szőke hercegbe. Amúgy aranyosak voltak és cseppet sem bántam, hogy több volt a történetben a romantika és a humor, mint az erotika. Reméltem, hogy a teherbeeséses klisét nem fogják meglépni, de aztán teljesen más csavart vett a történet. Nem okozott csalódást.

1 hozzászólás
>!
zuna19 P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Nagyon megfogott magának a könyv.
Abszolút nem erre a kellemes meglepetésre számítottam. Egy ideig levakarhatatlan lesz a mosoly az arcomról.
Penelope Ward volt, most az ismeretlen fél. Vi Keeland: Egomaniacja már korábban befigyelt nálam. Nagyon jól megírták, szinkronban ezt a történetet.
Tetszett a sztori, még annak ellenére is, hogy sablonosnak mondható. A kidolgozása is szuper volt, olvastatta magát. Soraya nekem kicsit az elején ellenszenves volt, de úgy 50 oldal után megkedveltem. Chloe volt az extra cukor. Genevieve volt a boszorkány, akit én biztos, hogy megtéptem volna. De tényleg.
A végére hagytam persze a legjobbat, Mr. Graham Morgant! Egyértelmű, hogy ő fogott meg a legjobban. Szerelmetes lettem. Azt viszont bánom, hogy a nagyija nem szerepelt többet. Szó, ami szó olvastam volna még tovább.

>!
Naiva P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Panelope Ward és Vi Keeland külön-külön is nagyszerűek, de együtt verhetetlenek. Letehetetlen, „gyorsan kivégzős” szexi és humoros történeteket írnak. Több könyvre lenne szükség tőlük, akár receptre.
Én inkább a történet első, klisésebb felét élveztem, de nem érheti panasz a második felét sem.
Szeretem, amikor egy történet mindkét szereplő szemszögén keresztül olvasható.
Sorayat nagyon bírtam a hajvég színező hangulat kifejezésével együtt. Akárcsak Grahamet. Hogy én, hogy nem tudok összefutni egy hozzá hasonlóval a BKV-n, vagy a HÉV-en? – Ja, hogy nálunk, a hozzá hasonlók, nem igazán utaznak tömegközlekedéssel.

>!
KATARYNA 
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Soraya: Elhagytad a telefonodat a MÁV-on.
Mr. Big Broki: Vettem másikat.
Soraya: Vágd ki a t.ködet az irodádból, vagy feljelentelek bliccelésért.
Nagyképű öltönyös akinek milliárdjai vannak de vonatozik: Hagyd a portánál.

Soraya: A kis Broki most jól kib…ok vele. Egy kép a lábamról, egy a cickómról, egy meg a jó nagy se..emről. Biztosan eldobja még a céget is értem.

Grahamkeksz: Hűh micsoda didkóid vannak. Van más is?
Venededettttta: Piercing a nyelvemben hogy jobban bekaphassalak Mr. Big Broki.
Broki: Ha én kaplak el a vonaton, kisiklik.
Soraya: Inkább a limuzinodban akarok d..ni. Kérlek.. miközben megyünk a ravatalozóba.
Manhattani Kakifej: De ez gyors numera lesz. Van egy spoiler
Soraya: De én is tőled akartam örökítő anyagot!
Broki: Minden rendben lesz meglásd. Addig bukj az asztal alá, és lesd meg a kis Brokimat.
Venedettatea: Te kis piszok! Térdelve már nem is jó? Megcsaltalak! Elhagylak!
Kakifej: Ne! Tudom hogy hazudsz. Megkereslek és felfallak.

Ha nem lett volna a második felétől ez a sok olasz szappanopera, akár még az 5 csillagot is megkaphatta volna.
Csalódtam.

8 hozzászólás
>!
MissFortune
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Régen olvastam ennyire jót. Tudtam, hogy a holnapi naptól latint kell tanulnom, így minél hamarabb kiakartam olvasni, mert biztos voltam benne, hogy ha ez a csoda vár rám a polcon én aztán nem tanulok egy percet sem. Letehetetlen volt. Ugyan megjelentek benne klisék, de a Nagyképű öltönyös mindenért kárpótolt. Nagyon kis kedves, romantikus kötetnek tartom és ami plusz pont, hogy a humor, a szarkazmus amit imádok sokszor nagyobb szerepet kapott, mint az erotika.
Nos, Grahamról azt kell mondjam, hogy nekem is először a grahamkeksz és a graham liszt jutott eszembe. Néztem is nagyot a különös névválasztás miatt. Nem csalódtam, az írók is ellőtték ezt a grahamkeksz poént.Na, de komolyra fordítva a szót, Graham egy álompasi. Szenvedélyes, a családjáért bármit megtesz, humoros, engedte, hogy Soraya húzza az idegeit. A könyv elején a szigorú üzletember álarcában játszadozott, amit szerencsére hamar levedlett. Egy igazi tuskó volt a csávó, talán kicsit túl hirtelen sikerült empátiát tanulnia.
Soraya igazi bevállalós csajszi. Tetszett a humora, maga a gondolkodásmódja is más volt, mint a legtöbb főszereplőnek. Soraya helyzetébe jobban beletudtam élni magam, pedig soha nem történt velem semmi ilyesmi. Amúgy.. esküszöm ez a Soraya Venedetta eszméletlenül szép név.
Chloe nagyon cuki, bearanyozta a könyvet.
A bolond ex pedig nyilván itt is kavart egy kicsit, utálatos egy nőszemély az biztos. Az elejétől fogva nem kedveltem.. ami nem meglepő. xD
Mindenesetre bátran ajánlom mindenkinek, nekem kedvenc lett!:)

>!
vikcs P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Nagyon imádom Vi Keeland és Penelope Ward munkásságát külön-külön is, de együtt az igazán ütősek! Minden megvolt benne, amit az általuk választott stílus megkövetel: humor, erotika, romantika és a komoly téma is. A történetre a legjobb szó az aranyos és a tanulságos, bár az olvasó ránézésre talán egy tipikus erotikus könyvnek könyvelheti el magában borító alapján, de szerencsére a külső ennél sokkal többet takar.

Nagyon szerettem a közös jeleneteket, Graham tényleg egy kenhető, édes forró csokoládé lett és bármit megtett volna Sorayáért, teljesen átment romantikus, ölelgetni való maci üzemmódba. Imádtam az üzenet váltásokat, azt, hogy mindig gondoltak a másikra és hogy nem siették el az egész dolgot, hanem szépen lassan bontakozott ki a szerelem. Nem támadták le egymást már rögtön az első oldalon, hanem tisztelettel és türelemmel voltak a másik iránt. Tetszett, hogy Soraya nem adta olyan könnyen magát és folyton oltogatta Mr. Big Brokit.

Végre nem egy tucatsztori, nem egy klisés erotikus maszlag, hanem igenis egy értékes, komoly mondanivalóval tűzdelt, humorban gazdag történetet kaphattunk.

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.com/2019/04/vi-keeland-p…

>!
ZitussKa 
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Általában elég könnyen csillagozok mert valahogy mindig érzem egyes történetek mennyire lopták el a szívem egy darabját. Itt viszont ez a megérzés szokatlan módon de nem lépett működésbe. Azt tudom, hogy élveztem.
Nagyon szimpatikus volt a karakterek személyisége és különös jellemvonásaik, és igazán megszerettem őket. Csupán az eseményeket (talán az előző könyvélményeim intenzív hatása miatt) de valahogy picit egysíkúnak érzékeltem. Nem volt unalmas, ezt nem állítom, sőt. De mintha egy patak a saját medrében csordogált volna szépen és csendesen, és ebben semmi az égadta világon nem zavarhatta meg. Szóval vártam valami megfoghatatlan dolgot, amit nem kaptam meg. De ettől függetlenül ha valami vicces, romantikus és könnyed történetre fogok vágyni akkor még biztosan fogom olvasni.

>!
Szilvi00 P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Nagyon jól szórakoztam! Egy délután alatt befaltam, és csak egyetlen bajom származott belőle: leégtem a napon. Vicces és szórakoztató kezdés után, Keksz viselkedése kicsit túl gyorsan vett 360 fokos fordulatot, és természetesen jött egy kis dráma is, de én végig élveztem a történetet. Főleg Graham, Idának írt levelein mosolyogtam! És ki ne imádna egy cuki, hercegnőmániás négyévest? Lehet, hogy enyhe napszúrást kaptam, de totálisan megérte! Ez a könyv illett a könnyed kikapcsolódásra vágyó hangulatomhoz és a szikrázó napsütéshez!

1 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Nagyon tetszett mindkét szerző „hangja”, két szemszög váltakozik, így mindkét főszereplő fejében ott lehettem, és imádtam őket. Soraya számomra rendkívül szimpatikus volt, végre egy délies szépség, fekete hajjal és kerekebb idomokkal. Figyelemfelkeltő szokása, hogy a hajvégét a hangulatához illő színűre festi, kék, zöld, lila, piros, mind mást jelent. Egy népszerű párkapcsolati tanácsadó rovatnál dolgozik, Kérdezd Idát! ahol nem mindig a saját feje szerint, de megpróbál hasznos tanácsokat adni a kérdezőknek. Randijai nem igazán jönnek be, még nem találta meg az emberét… Mígnem egyik reggel munkába menet a vonaton meglátja a fickót, aki őrülten szexi, mocskosul gazdagnak néz ki és ellenszenvesen arrogánsan parancsolgat a telefonján keresztül, mielőtt leszáll Manhattanben, de hoppá, elveszti a mobilját, amit persze a lány magához vesz.
Eddig nem hangzik túl különlegesnek a történet, de vedd hozzá, hogy valami fergetegesen jó a szerzők humora. Soraya alapból szarkasztikus, és a közöttük kialakuló párbeszédekben sosem marad alul, jól odamondogat Mr. Big Brokinak.
Grahamről nem tudok rosszat mondani, bármekkora „nagyképű öltönyös”, hatalmas egóval, ő megjárta már a saját poklát. spoiler Bárki a helyében óvatos lenne a szívét illetően, nagyon nehéz újra megbízni valakiben, ez örök érvényű igazság. Van egyfajta karakterfejlődése, de igazából azt gondolom, a helyes dolgok eleve megvoltak benne, csak átmenetileg mélyen eltemetve. Szép volt, ahogy lassan világos lett előtte, mit érez, és ez mit jelent neki valójában.
Amikor elmélyül a kapcsolatuk a történet fordulatot vesz. Történik valami, ami elindít egy lavinát, félő, hogy olyan súlyú következmények ezek, ami véget vethet a kapcsolatuknak. Soraya bizonytalan, pedig Graham nem ad rá okot, de ezek olyan helyzetek, ami megrengeti egy nő önbizalmát.
Ez a csavar kétségkívül különlegessé teszi a történetet, picit komolyabbá válik az egész, de egy pillanatra sem veszít a szexiségéből. Imádtam a két főszereplő közötti kémiát, ami valósággal sistergett a lapok közül. Szókimondó a lány, és elég tapasztalt a pasi, a szexjelenetek azonban ízlésesek és csak annyira grafikusak, amennyire lenniük kell.
Említettem már a humort? Nem lehet elégszer kiemelni, mennyit nevettem bizonyos részeken. Graham nagyon is vizuális típus, elég egy-egy pikáns dolgot említeni és szét is csapja a napját. Nyelvpiercing, csupasz testrészek, stb. és a pasi már el is van veszve. Nagyon tetszett az is, hogy Soraya mindig meglehetősen szexin öltözködött és ezt a szerzők meg is tudták jeleníteni.
Biztos vagyok benne, aki olvassa ezt a regényt remekül fog szórakozni, mert nem tucattörténet, van benne fordulat, spoiler, nem okoz csalódást.


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán

Hinni kell a sorsban. Minden meg van írva. Nem számít, hogy ma vagy két év múlva, ha úgy kell lennie, akárhogyan is, de meg fog történni.

>!
Sippancs P

– Ne félj a sérüléstől! Sokkal jobb az, mint soha nem élni át valami eget rengetőt.

12. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lil Morgan
2 hozzászólás
>!
vikcs P

A hűtlenség nem hiba, hanem döntés. És ne áltasd magad! Aki egyszer megcsalt, örökké hűtlen marad.

48. oldal

>!
nypiro P

-Látod, hogy mennyire hasonlítunk? Ez azért van, mert a lányom vagy.
Chloe a kis kezével Graham arcához nyúlt, és a vonásait kezdte vizsgálni. Nagyon édes volt, amit utána mondott:
– Mindig azt éreztem, hogy ismerlek valahonnan.

Kapcsolódó szócikkek: Chloe (Morgan) · Graham Morgan
>!
Vicimaci

– Az élet néha olyan kihívások elé állít, amikre egyáltalán nem számítasz.

>!
basilisababie

" – Egyébként nagyon szeretem a szemüvegedet. Nem tudom, mondtam-e aznap este, amikor Tignél volt rajtad.
– Akkor kidobom a kontaktlencséimet."

>!
Dora_Sullivan

– Én jobban félek attól, hogy ő fog megsebezni engem.
– Ne félj a sérüléstől! Sokkal jobb az, mint soha nem élni át valami eget rengetőt. Az átmeneti öröm is jobb a semminél. Te pont annyira félsz a fájdalomtól, mint én a haláltól. De ez nem jelenti azt, hogy nem fogok minden napot a lehető legjobban megélni.


Hasonló könyvek címkék alapján

B. N. Toler: Lélekvesztők
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Sierra Cartwright: Megláncolva