Nagyképű ​öltönyös 1221 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Az ellentétek meddig vonzzák egymást?

A szokásos reggelnek indult a vonaton.

De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.

Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.

Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?

Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.

Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.

És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.

Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.

Mert minden jó véget ér, igaz egyszer?

Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574989 · Fordította: Kereki Noémi Valentina
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
360 oldal · ISBN: 9789634579915 · Fordította: Kereki Noémi Valentina
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
360 oldal · ISBN: 9789634579922 · Fordította: Kereki Noémi Valentina

2 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

113 tag · 50 karc · Utolsó karc: 2022. december 26., 11:59 · Bővebben


Enciklopédia 29

Szereplők népszerűség szerint

Graham Morgan · Soraya Venedetta · Chloe (Morgan) · Lil Morgan · Delia


Kedvencelte 151

Most olvassa 25

Várólistára tette 158

Kívánságlistára tette 208

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Tünde_JLT I>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Ez a könyv maga a szerelem.
Az elején megtetszik a másik külseje, és csak távolról figyeled, majd lassan közelítesz felé. Amikor randira hív, akkor kissé megszeppensz, de igent mondasz. Bizalmatlanul figyeled, próbálod kitalálni, hogy mennyire őszinte, mennyire adja önmagát. Végül pedig már csak azt veszed észre, hogy el sem tudod engedni, hogy vele szeretnél lenni éjjel és nappal.

A szívembe és a lelkembe zártalak Nagyképű Öltönyös , Manhattani Cölibát , Morgan Ötven Árnyalata , és Manhattani Kakifej ♥♥♥

13 hozzászólás
zuna19 >!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Nagyon megfogott magának a könyv.
Abszolút nem erre a kellemes meglepetésre számítottam. Egy ideig levakarhatatlan lesz a mosoly az arcomról.
Penelope Ward volt, most az ismeretlen fél. Vi Keeland: Egomaniacja már korábban befigyelt nálam. Nagyon jól megírták, szinkronban ezt a történetet.
Tetszett a sztori, még annak ellenére is, hogy sablonosnak mondható. A kidolgozása is szuper volt, olvastatta magát. Soraya nekem kicsit az elején ellenszenves volt, de úgy 50 oldal után megkedveltem. Chloe volt az extra cukor. Genevieve volt a boszorkány, akit én biztos, hogy megtéptem volna. De tényleg.
A végére hagytam persze a legjobbat, Mr. Graham Morgant! Egyértelmű, hogy ő fogott meg a legjobban. Szerelmetes lettem. Azt viszont bánom, hogy a nagyija nem szerepelt többet. Szó, ami szó olvastam volna még tovább.

Mulán>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Az eleje teljesen jól indult majd jöttek az üzenet váltások kicsit húzták egymást, nevettem hangosan nevettem annyira jó volt. De aztán valahogy olyan lapos lett az egész annyira nem érdekelt hogy mi lesz a vége. Elolvastam de ez korántsem volt olyan mint amit vártam. A borító tetszik.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Szeretem az írópáros stílusát, akkor is ha van benne egy-két klisé. A bevezető nagyon jó volt, tovább is cukkolhatták volna egymást. Graham aztán túl hamar ment át Shrekből szőke hercegbe. Amúgy aranyosak voltak és cseppet sem bántam, hogy több volt a történetben a romantika és a humor, mint az erotika. Reméltem, hogy a teherbeeséses klisét nem fogják meglépni, de aztán teljesen más csavart vett a történet. Nem okozott csalódást.

1 hozzászólás
DarknessAngel>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Imádtam!♥ Nem is volt kétségem, hogy így lesz, pedig ez idáig mindkét írónőtől fejenként csak egy-egy könyvet olvastam. Ebből az első közös könyvükből pedig kiderült, hogy együtt is nagyon tudnak. Annyira hasonló volt a stílusa, mint a Stepbrother Dearest-nek, aztán még az ottani főszereplők is meg lettek említve… Na, mondom, ez tényleg az én könyvem! *-*
Annyira humoros volt és pikáns. Meg persze romantikus és édes. Aww, csak úgy faltam minden sorát, ahogy Graham falta… ööö, hát tudjuk kit ;D
Soraya és Graham egyszerűen isteniek voltak! A nőnek nemcsak a személyisége, de a külseje is nagyon ott volt. Úgy összebarátkoznék vele! A pasi mogorva külseje pedig – ki gondolta volna – egy érzelmes belsőt takar. Még a váratlan helyzetet is nagyszerűen kezelte. Graham cracker vigyél magaddal♥ :D

KATARYNA>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Soraya: Elhagytad a telefonodat a MÁV-on.
Mr. Big Broki: Vettem másikat.
Soraya: Vágd ki a t.ködet az irodádból, vagy feljelentelek bliccelésért.
Nagyképű öltönyös akinek milliárdjai vannak de vonatozik: Hagyd a portánál.

Soraya: A kis Broki most jól kib…ok vele. Egy kép a lábamról, egy a cickómról, egy meg a jó nagy se..emről. Biztosan eldobja még a céget is értem.

Grahamkeksz: Hűh micsoda didkóid vannak. Van más is?
Venededettttta: Piercing a nyelvemben hogy jobban bekaphassalak Mr. Big Broki.
Broki: Ha én kaplak el a vonaton, kisiklik.
Soraya: Inkább a limuzinodban akarok d..ni. Kérlek.. miközben megyünk a ravatalozóba.
Manhattani Kakifej: De ez gyors numera lesz. Van egy spoiler
Soraya: De én is tőled akartam örökítő anyagot!
Broki: Minden rendben lesz meglásd. Addig bukj az asztal alá, és lesd meg a kis Brokimat.
Venedettatea: Te kis piszok! Térdelve már nem is jó? Megcsaltalak! Elhagylak!
Kakifej: Ne! Tudom hogy hazudsz. Megkereslek és felfallak.

Ha nem lett volna a második felétől ez a sok olasz szappanopera, akár még az 5 csillagot is megkaphatta volna.
Csalódtam.

10 hozzászólás
Naiva P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Panelope Ward és Vi Keeland külön-külön is nagyszerűek, de együtt verhetetlenek. Letehetetlen, „gyorsan kivégzős” szexi és humoros történeteket írnak. Több könyvre lenne szükség tőlük, akár receptre.
Én inkább a történet első, klisésebb felét élveztem, de nem érheti panasz a második felét sem.
Szeretem, amikor egy történet mindkét szereplő szemszögén keresztül olvasható.
Sorayat nagyon bírtam a hajvég színező hangulat kifejezésével együtt. Akárcsak Grahamet. Hogy én, hogy nem tudok összefutni egy hozzá hasonlóval a BKV-n, vagy a HÉV-en? – Ja, hogy nálunk, a hozzá hasonlók, nem igazán utaznak tömegközlekedéssel.

MissFortune>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Régen olvastam ennyire jót. Tudtam, hogy a holnapi naptól latint kell tanulnom, így minél hamarabb kiakartam olvasni, mert biztos voltam benne, hogy ha ez a csoda vár rám a polcon én aztán nem tanulok egy percet sem. Letehetetlen volt. Ugyan megjelentek benne klisék, de a Nagyképű öltönyös mindenért kárpótolt. Nagyon kis kedves, romantikus kötetnek tartom és ami plusz pont, hogy a humor, a szarkazmus amit imádok sokszor nagyobb szerepet kapott, mint az erotika.
Nos, Grahamról azt kell mondjam, hogy nekem is először a grahamkeksz és a graham liszt jutott eszembe. Néztem is nagyot a különös névválasztás miatt. Nem csalódtam, az írók is ellőtték ezt a grahamkeksz poént.Na, de komolyra fordítva a szót, Graham egy álompasi. Szenvedélyes, a családjáért bármit megtesz, humoros, engedte, hogy Soraya húzza az idegeit. A könyv elején a szigorú üzletember álarcában játszadozott, amit szerencsére hamar levedlett. Egy igazi tuskó volt a csávó, talán kicsit túl hirtelen sikerült empátiát tanulnia.
Soraya igazi bevállalós csajszi. Tetszett a humora, maga a gondolkodásmódja is más volt, mint a legtöbb főszereplőnek. Soraya helyzetébe jobban beletudtam élni magam, pedig soha nem történt velem semmi ilyesmi. Amúgy.. esküszöm ez a Soraya Venedetta eszméletlenül szép név.
Chloe nagyon cuki, bearanyozta a könyvet.
A bolond ex pedig nyilván itt is kavart egy kicsit, utálatos egy nőszemély az biztos. Az elejétől fogva nem kedveltem.. ami nem meglepő. xD Mindenesetre bátran ajánlom mindenkinek, nekem kedvenc lett!:)

ZitussKa>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Általában elég könnyen csillagozok mert valahogy mindig érzem egyes történetek mennyire lopták el a szívem egy darabját. Itt viszont ez a megérzés szokatlan módon de nem lépett működésbe. Azt tudom, hogy élveztem.
Nagyon szimpatikus volt a karakterek személyisége és különös jellemvonásaik, és igazán megszerettem őket. Csupán az eseményeket (talán az előző könyvélményeim intenzív hatása miatt) de valahogy picit egysíkúnak érzékeltem. Nem volt unalmas, ezt nem állítom, sőt. De mintha egy patak a saját medrében csordogált volna szépen és csendesen, és ebben semmi az égadta világon nem zavarhatta meg. Szóval vártam valami megfoghatatlan dolgot, amit nem kaptam meg. De ettől függetlenül ha valami vicces, romantikus és könnyed történetre fogok vágyni akkor még biztosan fogom olvasni.

vikcs>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Nagyon imádom Vi Keeland és Penelope Ward munkásságát külön-külön is, de együtt az igazán ütősek! Minden megvolt benne, amit az általuk választott stílus megkövetel: humor, erotika, romantika és a komoly téma is. A történetre a legjobb szó az aranyos és a tanulságos, bár az olvasó ránézésre talán egy tipikus erotikus könyvnek könyvelheti el magában borító alapján, de szerencsére a külső ennél sokkal többet takar.

Nagyon szerettem a közös jeleneteket, Graham tényleg egy kenhető, édes forró csokoládé lett és bármit megtett volna Sorayáért, teljesen átment romantikus, ölelgetni való maci üzemmódba. Imádtam az üzenet váltásokat, azt, hogy mindig gondoltak a másikra és hogy nem siették el az egész dolgot, hanem szépen lassan bontakozott ki a szerelem. Nem támadták le egymást már rögtön az első oldalon, hanem tisztelettel és türelemmel voltak a másik iránt. Tetszett, hogy Soraya nem adta olyan könnyen magát és folyton oltogatta Mr. Big Brokit.

Végre nem egy tucatsztori, nem egy klisés erotikus maszlag, hanem igenis egy értékes, komoly mondanivalóval tűzdelt, humorban gazdag történetet kaphattunk.

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.com/2019/04/vi-keeland-p…


Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

Hinni kell a sorsban. Minden meg van írva. Nem számít, hogy ma vagy két év múlva, ha úgy kell lennie, akárhogyan is, de meg fog történni.

Sippancs P>!

– Ne félj a sérüléstől! Sokkal jobb az, mint soha nem élni át valami eget rengetőt.

12. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Lil Morgan
2 hozzászólás
vikcs>!

A hűtlenség nem hiba, hanem döntés. És ne áltasd magad! Aki egyszer megcsalt, örökké hűtlen marad.

48. oldal

Evika82>!

– Hát, mi… A kollégák egy része nevében szeretnék önnek köszönetet mondani.
– Köszönetet mondani? – néztem rá gyanakodva. – Miért?
– Amióta megismerkedtek, Mr. Morgan megváltozott. Kedvesebb. Könnyebb vele megbirkózni. Nem tudom, hogy varázslatos vaginája van-e, vagy mi, de bármit is csinál, ne hagyja abba! Mindannyiunk életét megkönnyítette.
A közeli bokszokban ülők meghallották ezt. Az egyikük tapsolni kezdett, amit páran követtek. Ott álltam, kezemben a zsíros papírzacskóval, és ezek az emberek engem tapsoltak.

219. oldal

BarbyMalik0112 P>!

Ezt a könyvet azoknak a lányoknak ajánljuk, akik neonzöldben szeretnének táncórára menni, miközben mindenki más pasztellrózsaszínben van.

Ajánlás

FeketeAlex I>!

A világod középpontja szerettem volna lenni, az ok, amiért minden reggel szeretsz felkelni az ágyból.

320. oldal

FeketeAlex I>!

– Azt hiszed, hogy amiért így nézel ki, a nőknek szét kell tenniük előtted a lábukat.

202. oldal

2 hozzászólás
amy_air_s_book P>!

A pincér odajött hozzánk.
– Minden rendben van errefelé?
Chloe büszkén felkiáltott.
– Igen. Kistestvérem lesz, és két apukám van. Meleg vagyok!

360. oldal


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Maise: Akarlak, Adam Connor
Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Lucy Score: Karácsonyra állni fog!
Lynn Painter: Mr. Téves Szám
Elena Armas: Az amerikai szobatárskísérlet
Mia Sosa: A legrosszabb esküvői tanú
Karina Halle: A lázadó herceg
Sarah Adams: Csalóka szerelem
Christina Lauren: Az igazszerelem-kísérlet