Hate ​Notes 32 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes

It ​all started with a mysterious blue note sewn into a wedding dress.

Something blue.

I’d gone to sell my own unworn bridal gown at a vintage clothing store. That’s when I found another bride’s “something old.”

Stitched into the lining of a fabulously feathered design was the loveliest message I’d ever read: Thank you for making all of my dreams come true.

The name embossed on the blue stationery: Reed Eastwood, obviously the most romantic man who ever lived. I also discovered he’s the most gorgeous. If only my true-love fantasies had stopped there. Because I’ve since found out something else about Mr. Starry-Eyed.

He’s arrogant, cynical, and demanding. I should know. Thanks to a twist of fate, he’s my new boss. But that’s not going to stop me from discovering the story behind his last love letter. A love letter that did not result in a happily ever after.

But that story is nothing compared to the one unfolding between us. It’s… (tovább)

>!
Montlake Romance, Seattle, 2018
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 1503904482
>!
Montlake Romance, Seattle, 2018
302 oldal · ASIN: B079TPGJJS
>!
Brilliance Audio, Grand Haven, 2018
ISBN: 1978617690

1 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Reed Eastwood · Charlotte Darling


Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes

Kicsit féltem ettől a író párosítástól, mert bár Penelope Ward: Stepbrother Dearest – Legdrágább mostohabátyám című kötetét olvastam és nagy kedvenc lett, a másik alkotó ismeretlen volt a számomra.
Az első száz oldal úgy eltűnt, hogy mire felpillantottam már rég túl haladtam rajta, és ezt jó jelnek vettem, mivel nem könnyű lekötni mostanában az érdeklődésemet.
A két írói hatás szépen illeszkedik a történet vezetés folyamán.

Az általuk megálmodott világ, bár nem feltétlen egyedi, mégis körüllengi valami energia töltet, mely pulzál és ha nem figyel az olvasó magába szippatja.
A karakterek rendkívül színesek és bonyolultak.
Már az első találkozás is szenvedélyesre sikeredet, és ez a későbbiekben sem változott egy szemernyit sem.
Az erotika része kellemes, vérpezsdítő, kicsit olyan érzésem volt egész végig, hogy még ennyi nem elég….
Összességében azt kell írjam, hogy alaptalan volt a kezdetleges félelmem, és rá fogok nézni a másik írónő munkásságára is.
Egy nagyon kellemes olvasási élményben volt részem.

4 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes

A cím és a fülszöveg figyelemfelkeltő, de azért ne higgyünk nekik! Ha az instalove történetekkel szemben előnyben részesítitek a hate to love sztorikat, akkor ez a ti könyvetek. Reed és Charlotte a legfurább módon találkoznak, és a fickó már elsőre bolondnak tartja a csajt. Mondjuk meg van rá az oka, de Charlotte tényleg egy rendkivüli nő. Miután egy másik csoda folytán munkatársak lesznek, kezdik megkedvelni egymást és segítenek teljesíteni egymás bakancslista tételeit. ( Charlotte nem így hivta, de az cenzúrás :D)
A történetben meglepő módon kevés az ágyjelenet, de sok a huzavona. Reed betonfejű, és eltántoríthatatlan. Ezért az utóbbiér nem tudtam ötösre csillagozni. A sztori amúgy nagyon szórakoztató volt.
Egy Reedes vicc a végére: Tudod miért szeretnek téged a mókusok? Mert dió vagy! (You are nuts!)

Naiva P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes

“You can only find true happiness within yourself, not inside of other people, no matter how much you care about them.”
Penelope és Vi külön is csodálatosak, de valamiért úgy érzem, együtt még jobbak, sokkal dinamikusabb történeteket írnak. Általában.
A legjobb az volt az egészben, hogy a Hate Notes annyira különbözött attól, amit az írópárostól már megszokhattunk. Először arra gondoltam, egy újabb, könnyed irodai romantikus, szerethető szereplőkkel. A szereplők ennél komplikáltabbak. Már az első találkozásuk sem volt mindennapi. Ez kis kék cetli belevarrva egy esküvői ruhába, hatalmas félreértéseket tud okozni. Ez pedig megalapozta a könyv hangulatát, illetve ügyes kis konfliktust teremtett a két főszereplő között.
Reed nagymamája volt a legjobb karakter az ő hatalmas szívével. Okos és ravasz. Nagy szerepet játszik a történetben. Volt már (sokkal) jobb könyvük külön is, együtt is, de összességében szerettem. Az epilógus egyszerűen kiszorította a levegőt a tüdőmből. Lélegzetelállító volt.
Ezentúl Dusan Susnjar-t kérnék minden Vi & Pen könyv borítójára!!!

Szilvi00 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes

Ha most választanom kellene az írópáros könyvei közül egy kedvencet, akkor nagy bajban lennék. Valószínűleg a Dirty Letters c. regénynek osztoznia kellene a dobogó legfelső fokával.
Reed és Charlotte története jött, látott és győzött!
Több okból is meglepett. Charlotte sosem azt tette vagy mondta, amit vártam volna tőle. Reed tartozkodó és leereszkedő stílusa gyakran előjött, de legtöbbször játékosan szólt be, nem gonoszul. Sebastian York hibátlanul narrált, főleg a féltékenykedős jeleneteknél brillírozott. Nagyon tetszett, hogy miközben formálódott a kapcsolatuk, inspirálták egymást és az is, hogy nem kötöttek ki túl hamar az ágyban. A legeslegjobban azért áldom az eget, mert Reed titkára nem jöttem rá már az elején. A nagymama ügyes közbenjárása nélkül nem is lett volna esélyük. Összességében tényleg nagyon jól szórakoztam, a „Mókus Projekten” percekig nevettem.
A végén viszont eltörött a mécses. Az epilógus szebb nem is lehetett volna!

>!
Brilliance Audio, Grand Haven, 2018
2 hozzászólás
pveronika >!
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes

Kicsit csalódott vagyok. Jó volt, voltak benne humoros és egészen komoly pillanatok is, és nem maradt el a fontos mondanivaló sem, de sajnos ez alkalommal klisékből is jutott bőven. Sajnálom, pedig maga a történet és a karakterek tetszettek, de közel sem ez volt a kedvenc könyvem a szerzőpárostól.

1 hozzászólás
martonka77>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes

Mostanában nem olvastam az írópárostól, de teljes mértékben visszajött, hogy miért szeretem őket annyira.
Ezt a könyvet hónapok óta tologattam, féltem nekiállni. Kár volt. Nagyon tetszett!
A két főszereplő kapcsolatát talán úgy lehetne jellemezni, hogy utálatból barátság, majd barátságból szerelem. Igazi slow burn. De ez így volt jó, hogy nem kapkodták el a dolgokat, és nem estek egymásnak már az első oldalon (mármint az ágyban).
A szereplőket nagyon szerettem, Charlotte kicsit hóbortos, de aranyos, Reed pedig elég keményfejű, de akkor is imádnivaló.
Imádtam a kis üzeneteket, rengeteg érzelem volt bennük, főleg a végén.

readbyhelena P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes

Ez volt az első könyvem a szerzőpárostól így nem igazán tudtam mire számítsak, de ez tetszett! Voltak benne nagyon édes, humoros és komoly pillanatok is. A főszereplőinket is sikerült megkedvelnem, bár ez nem ment rögtön, de egy idő után azon kaptam magam, hogy elkezdtem szurkolni nekik. Amit hiányoltam az a witty banter mert azért szerintem ennél többet is elviselt volna ebből a történet.

repe993 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Hate Notes

Nem volt az igazi. :(
Heteken keresztül szemeztem vele az amazonon, mire nagy nehezen rászántam magam a megvételére. Amennyire lenyűgözött a fülszöveg, és amilyen jó volt a többi Vi Keeland-könyv, olyan hiányérzetem maradt ez után.
Már az első fejezetek után egyértelmű volt, hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltak, de mindig jött vmi „nem várt” bonyodalom, amit a könyv 2/3-nál már nagyon kezdtem unni. Ugyanakkor izgalmasabb és humorosabb pengeváltásokra számítottam, több üzengetésre a címadó gondolat kapcsán. Az izgatott leginkább, hogy a könyvbeli angol szójátékokat hogy is lehetne magyarra fordítani, ha úgy adódna…
Összességében, nem voltam annyira lenyűgözve, mint lehettem volna, még ha ez a könyv most az amazon egyik bestsellere.


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

“I’m sorry for the way I acted.”
“Apology accepted. And I’m sorry for calling you a narcissistic bastard.”
My brows drew down. “You didn’t.”
She smiled. “Oh. Well, I thought it, then.”

Naiva P>!

My grandmother always said a lady gave an angel’s smile and kept her devilish thoughts to herself.

Naiva P>!

Dear Charlotte:
Do you know why squirrels love you so much?
Because you’re NUTS.
Reed

Kapcsolódó szócikkek: Charlotte Darling · Reed Eastwood
Naiva P>!

I think it’s better to spend years treasuring a memory that might hurt sometimes than to never make one at all.

Kapcsolódó szócikkek: Charlotte Darling
Naiva P>!

“She said, ‘Forgive me for being a dreamer,’ and he took her by the hand and replied,
‘Forgive me for not being here sooner to dream with you.’”—J. Iron Word
Thank you for making all of my dreams come true.
Your love,
Reed

Szilvi00 P>!

You can only find true happiness within yourself, not inside of other people, no matter how much you care about them. Make yourself happy, and the rest will come. I promise.

Naiva P>!

“You merely said my name. I was the one who freaked out seeing you there.”
He took a bite of pasta, then said, “We certainly incite very odd reactions in each other, don’t we?”
“Yes, but I enjoy it . . . even when you send me your little blue hate notes. I enjoy every minute of bickering with you.”
Reed stopped chewing for a moment. It almost looked like it pained him to hear me say that. He cleared his throat. “Let me get you a napkin.

Kapcsolódó szócikkek: Charlotte Darling · Reed Eastwood
Naiva P>!

Love wasn’t about a beautiful dress, a note, or even poignant words. It was about being with someone through thick and thin, about seeing them through not only the best moments of life but also the worst.

Mrs_Curran_Lennart P>!

Love wasn’t about a beautiful dress, a note, or even poignant words. It was about being with someone through thick and thin, about seeing them through not only the best moments of life but also the worst. It was about being there for someone like I would have been there for Reed if he’d let me. I thought of my birth mother. True love was also about forgiveness.

Szilvi00 P>!

You’re going to make one unlucky woman a miserable husband and impatient father someday.


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: The Devil Wears Black
Abby Jimenez: The Friend Zone
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us
Tracy Brogan: Crazy Little Thing
Cassandra Clare: Clockwork Prince
Jay McLean: Kick Push
Marissa Meyer: Cinder (angol)
Kasie West: The Distance Between Us
L. J. Shen: Dirty Headlines
Penelope Bloom: His Banana