Dirty ​Letters 15 csillagozás

Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters

I’d ​never forgotten him—a man I’d yet to meet.

Griffin Quinn was my childhood pen pal, the British boy who couldn’t have been more different from me. Over the years, through hundreds of letters, we became best friends, sharing our deepest, darkest secrets and forming a connection I never thought could break.

Until one day it did.

Then, out of the blue, a new letter arrived. A scathing one—one with eight years of pent-up anger. I had no choice but to finally come clean as to why I stopped writing.

Griffin forgave me, and somehow we were able to rekindle our childhood connection. Only now we were adults, and that connection had grown to a spark. Our letters quickly went from fun to flirty to downright dirty, revealing our wildest fantasies. So it only made sense that we would take our relationship to the next level and see each other in person.

Only Griff didn’t want to meet. He asked that I trust him and said it was for the best. But I wanted… (tovább)

>!
294 oldal · ISBN: 1542016797 · ASIN: B07RZL5L6Y
>!
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 1542016797

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Griffin Quinn · Luca Ryan


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters

Minden elolvasott PenVi vagy ViP könyv után úgy gondolom, hogy az éppen aktuális könyvük volt a legjobb. Ezek után nem csak úgy gondolom, de azt is érzem. Mindenesetre gondoskodtak arról, hogy ne tudjak aludni. Alig tudtam és nem is akartam letenni ezt a könyvet. Nem tudom, hogy csinálják, de kiváló érzékük van hozzá.
A történet röviden és lényegében arról szól, hogy Luca és Griffin gyerekkoruk óta barátok. Levelezőtársként indult a kapcsolatuk és egy világ választja el őket egymástól, mert a lány amerikai, a fiú pedig brit. Több száz levelet is váltottak már egymással, amelyben megosztották egymással az álmaikat, titkaikat, legcikibb helyzeteiket, és soha nem gondolták volna, hogy ez egyszer véget ér.
Nyolc évvel később, már felnőttként újra felveszik egymással a kapcsolatot. Csak felnőttként már mindent másként látunk, mint gyerekként. Eközben mind a két szereplő megváltozott. Luca nagyon magányos lett, míg Griffin elindult azon az úton, hogy valóra válthassa az álmát.
A felnőttként váltott levelekben már benne van a kacérkodás, a félreértelmezhetetlen utalások. Mindketten tudják, hogy ezeknek azonban csak akkor van értelme, ha ezt a levelező kapcsolatot egy magasabb szintre emelik. Griffin azonban valamiért nem akar személyesen találkozni a lánnyal.
A könyv innentől kezdve kezd igazán érdekessé válni. Őszintén, másra számítottam, azonban ez minden várakozásomat felülmúlta.
Csodálatos történet arról, hogyan lesz két gyerekkori levelezőtársból felnőtt korukra igazi lelki társak. Persze hosszú és rögös út vezet odáig. Tele humorral, romantikával és némi szívfájdalommal.

P.S. – Penelope Ward és Vi Keeland az legjobb duó ebben a műfajban.

P.P.S – Nem csak dögös pasikról írnak, de meg is találják hozzá a megfelelő cover modelt.

P.P.P.S – spoiler

4 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters

Szeretem az írópáros történeteit, és most sem kellett csalódnom benne. Jópofa ötlet volt ez a levelezős barátság, bár tovább is húzhatták volna, kicsit (számomra) korán tértek rá az érzékenyebb témákra. Akivel nem történt hasonló, az nehezen értheti meg Luca érzéseit, de egy ilyen fóbiát nem lehet csak úgy félredobni, mert a szerelem néha nem elég. Ha egy rocksztár a szerelmed, akit üldöznek a paparazzik, az biztos nem könnyíti meg a helyzetet. A dráma mellett mégis volt a történetben humor, Hotrenzia a malac nem egy átlagos háziállat, ahogy a doki sem volt egy szokásos terapeuta. Az egész történet kicsit tündérmesés, Griffin nagyon romantikus rocksztár, de ez most pont jól esett a lelkemnek.

6 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters

Vi Keeland és Penelope Ward ezúttal önmagukat is felülmúlták! ♡
Hol mosolyt csaltak az arcomra, hol pedig könnyeket a szemembe!
„Love is everything. It matters more than fear, more than death. It transcends time."
Minden percét szerettem és élveztem, de a levelekért különösen odavoltam!
Jacob Morgan (Griffin) brit akcentusától kis híján elaléltam.

2 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai >!
Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters

Négy csillagot akartam adni neki, de az epilógus miatt mégis 5 lett.
Fél csillagot akartam levonni azért, mert nagyon hiányoltam a csajok (a szerzôk) humorát. Ebben a könyvben is volt, de nem a megszokott. Értem én, h egy mentális betegség nem olyan, ami vonzza a humort, de volt benne humor, tehát megoldható, de kevés volt ez így.
Ha más nem, Doki egy humorforrás lehetett volna, a madaraival, nem lett kiaknázva a lehetôség, vagy a malac…
(logizomechanophobia—fear of computers)
A másik, ami miatt le akartam vonni fél csillagot, Luca volt. Mintha neki ez az egész nem jelentett volna annyit mint Griffnek. Nem éreztem azt, hogy ugyanannyira akarná…

Fallen_Angel P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters

A szerzőpáros egyik felétől (Vi Keeland) még nem olvastam semmit, így nem igazán tudtam, hogy mire számítsak. A Dirty Letters hétvégi időtöltésnek nem volt rossz, egy egyszer olvasható sztori, amiben – számomra – pár dolgot kicsit túlzásba vittek. spoiler
Három csillag a történet, a plusz fél csillagot a dilidoki kapja. Szóval nekem nem jött be annyira, de ha kiadják magyarul, szerintem többnyire szeretni fogják az olvasók.

Kalács85>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters

Ez a könyv azért került hozzám nagyon közel, mert sajnos én is szenvedek egy kisebb fajta pánik betegségtől, mondjuk az enyémet teljesen más váltotta ki. Éppen ezért sok szituációt mélyen át tudtam érezni, pedig nekem abszolút nem ilyen súlyos a dolog szerencsére. De a küzdés, a félelmek, mind nagyon átjött. Nagyon szurkoltam, hogy összejöjjön a párosnak, mert a megfelelő ember mellett sokkal könnyebben le lehet győzni a démonaid.

repe993 P>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters

Vi és Penelope nem írnak rosszul, tényleg olvastatja magát, amit írnak, magával ragadja az ember lányát a sztori, de az ütemmel most sem volt kibékülve.
A történetet végig Griffin viszi a hátán, ő teper Lucáért, és hátralép, amikor szükséges. Ilyen empatikus pasit még nem hordott a hátán a föld!
Az alaphelyzet adott, Luca és Griffin nem is élhetne ellentétesebb világban, de mégis megpróbálják együtt. Ez rendben is van, a sztori sodort is magával egészen a szállodatűzig, a közös éneklés Frankie-vel, gondoltam, hogy ezzel révbe érünk, de nem… Csak jönnek az újabb és újabb bukkanók, és valahogy elvesztettem a történet ritmusát. Amikor konfliktust vártam, akkor konszolidálódtunk, amikor „békülésre” számítottam, beütött a krach. A vége szép, és keserédes, de erőltetettnek tűnt.

Katielin>!
Vi Keeland – Penelope Ward: Dirty Letters

Csakis azért kap egy fél csillagot, mert szeretem Penelope Ward-ot, de ezzel a könyvvel most nagyon mellétalált, hatalmas csalódás… :(


Népszerű idézetek

Naiva P>!

You always laugh at my bad jokes.
You’re the kindest person I know.
You taught me to follow my dreams by watching you chase your own down.
You can’t wait to wake up tomorrow to experience life.
You always have a smile on your face.
You’re fearless.

Naiva P>!

As if his gorgeous face, flawless body, and sexy voice weren’t enough—God seriously pulled out all His tricks when He made this man.

Kapcsolódó szócikkek: Griffin Quinn
Naiva P>!

Money and fame couldn’t buy happiness, and I was starting to think I’d trade thousands of women wearing my face on their chests for one woman resting her face on my chest at night.

Naiva P>!

I saved the hardest of your questions for last. It seriously took me all day to figure out how to answer this because it’s honestly a huge moral dilemma for me. While I no longer eat it, I LOVE bacon. I spent many years proclaiming it my favorite food: eggs and bacon, bacon bits, bacon-wrapped scallops. The craving just doesn’t go away overnight because you become the adoptive mother to a pig.

Naiva P>!

Do you remember those little Furby key chains? The vibrating ones that McDonald’s gave out in their Happy Meals years ago? I’m sure you can see where this story is headed now. Anyway . . . I had a few of one little Furby in particular. Yep, you guessed it . . . his name was Mee-Mee.

Kapcsolódó szócikkek: Luca Ryan
Naiva P>!

Sometimes when you follow your dreams, you realize they aren’t free, and the cost is far greater than you’d ever anticipated.

Kapcsolódó szócikkek: Griffin Quinn
Naiva P>!

Later, gator,
Griff
P.S. While the thought of you showing me yours is extremely enticing, I’d like to hold off on exchanging photos for a while. Let’s keep the mystery going. P.P.S. Hippopotomonstrosesquipedaliophobia—fear of long words—sixtyfive points. Makes your little nineteen-point agoraphobia seem like child’s play now, doesn’t it? Get a real fear, Ryan.
P.P.P.S. Do you have genophobia? I definitely don’t.

Kapcsolódó szócikkek: Griffin Quinn
Naiva P>!

I’d picked up my pet pig, Hortencia, from a local farmer who agreed to watch her. How does a homebound girl end up with a pet pig, you ask?

Kapcsolódó szócikkek: Luca Ryan
Naiva P>!

“I’ve heard that sitting on your lover’s face takes care of it.”
My mouth hung open. “Oh really . . .”
“Yes. It’s called CBFS, actually.”
“CBFS?”
“Cognitive behavioral face-sitting.”

Kapcsolódó szócikkek: Griffin Quinn · Luca Ryan

Hasonló könyvek címkék alapján

Kristen Callihan: Fall
Amy Harmon: The Law of Moses
L. J. Shen: Vicious
Colleen Hoover: Regretting You
Colleen Hoover: Maybe Someday
Colleen Hoover: November 9 (angol)
J. A. Redmerski: Killing Sarai