Órákon ​át kívánlak 668 csillagozás

Vi Keeland: Órákon át kívánlak

„Szenzációsan ​szexi, lélegzetelállítóan romantikus” – All About Romance
„Édes, szexi történet, amely teljesen lesöpört a lábamról.” – Under The Covers Book Blog

Cain Westtel egy bárban futottam össze. Észrevette, hogy mogorva tekintettel méregetem, és azt hitte, hogy fel akarom csípni. Amikor csevegni próbált velem, nyomban helyre tettem, és megmondtam neki, hogy egy hazug, csaló és önimádó seggfejnek tartom.
Ez az elbűvölő külsejű szemétláda ugyanis meghívta vacsorázni a legjobb barátnőmet egy luxusétterembe, és a mézes-mázos szövegével az ágyába csalta – csak azt felejtette el közölni, hogy nős.
Megérdemelte, hogy úgy lehordjam, de még ennél is több járt volna neki azért, amit tett.
Különösen akkor kezdett bizseregni a tenyerem, amikor az az elviselhetetlen, önelégült mosoly megjelent azon a tökéletes metszésű arcán, miután kiosztottam.
Csakhogy később kiderült, hogy nem a megfelelő fickót rohantam le a tirádáimmal.
Hoppá!
(tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875281 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
346 oldal · ISBN: 9786155875298 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875281 · Fordította: Seres Noémi

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

98 tag · 47 karc · Utolsó karc: 2021. november 15., 17:50 · Bővebben


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Caine West · Rachel Martin


Kedvencelte 72

Most olvassa 17

Várólistára tette 142

Kívánságlistára tette 147

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

Kimondottan szeretem Vi Keeland könyveit, ezt pedig a szörnyű cím és borító kombó miatt nem vettem eddig kézbe. A Beautiful Mistake eredeti címnek nem ez a fordítása, az biztos. Tetszett a történet, bár a csattanó nem volt meglepetés Caine visszaemlékezései után. Bírom, hogy V. K. történetei mindig tartalmaznak egy kis pluszt és nem sima erotikus- romantikus a sztori.

1 hozzászólás
MissFortune>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

A könyv eleje teljesen magába szippantott. Egy délután alatt majdnem kiolvastam a 60 százalékát. Azonban ezután a kezdeti érdeklődésemet mintha elfújta volna a szél. Hirtelen nem voltam annyira kíváncsi, túl akartam lenni rajta.
Rachelnek nem volt könnyű élete. Kissé nyomasztó hangulat lett úrrá rajtam bizonyos részeknél, viszont ezt nem igazán bántam, legalább valaki boncolgat még ilyen témákat, próbálja felhívni erre az emberek figyelmét. A pasizás terén elég furcsa gondolatai voltak, folyton csak azt várta, hogy Caine kezdeményezzen. Cainenél pedig ki kell jelentenem, hogy se szimpatikus nem lett, sem unszimpatikus.
Maga az egyetemi légkör tetszett, de valószínű azért, mert már 100 darab 8-12-ig tartó római jog előadás is jobb lenne, mint a távoktatás.
Elég felejthetőnek érzem, de nem bántam meg, hogy elolvastam. A helyesírási hibákat pedig inkább elfelejtem.

ZitussKa>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

Hatalmas bárgyú vigyor van most az arcomon ès hazudnèk, ha azt mondanám nem csaltak a szereplők számtalanszor mosolyt az arcomra.
Bár meg kell hagyni ez valahogy más, mint a már ismert Vi kötetek. Az egèsznek olyan szokatlan az aurája, nèmikèpp nyomasztónak mondanám mèg annak ellenère is, hogy a törtènet csavara szinte borítèkolható.
De nekem összessègèben nagyon tetszett. Mèg tűnődöm a kedvenc gombon ès a saját pèldányon.
Nem mondanám magam notórius kekeckedőnek vagy tudálèkosnak de a mindenit! A magyar nyelvet èppen csak elsajátító külföldi kezèbe ne adjátok mèg gyakorláskèppen sem, mèg egy ember, aki így fogalmaz ès minden emberekbe vetett hitem megszűnik :)
Jó volt ez !

zuna19>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

Ezt a könyvet egyszerűen csak nem éreztem a magaménak. Abszolút nem az én stílusom. Fülszöveg alapján nem erre számítottam. Rengeteg embernek tetszik az biztos, de nekem mélabús és szomorú.
Itt gondolkodtam egy ideje már, hogy mennyire rossz a címe, mikor leesett, hogy ja „órákon át kívánlak”. Jesszusom de sokba tartott, mire leesett és nagyot koppant. :D
Tudom, hogy szernem kellett volna a karaktereket, de valamiért nem sikerült. Azt kell mondanom, ez nekem túl durva könyv. A felépítése is az, egyszerűen nem vártam azokat a részeket, amik 15 évvel ezelőtt játszódtak.

6 hozzászólás
christine>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

Olvasás előtt azt mondtam, csak belekezdek.
Az első kb. 5 fejezet után az jutott eszembe, hogy végre egy Vi könyv, ami biztosan tetszeni fog a végén is. Ez a kijelentésem legalább igaz lett, mert az elsőt nem sikerült betartani.

Talán pont akkor kapott el ez a könyv, talán tényleg jó, nem tudom, de az egészen biztos, hogy az én mércémet most sikeresen megugrotta, sőt Vi könyvei közül ez lesz az, amihez méregetni fogom a többit. Tény, hogy imádom a tanár-diák viszonyt, és szerencsére ebben volt egy csavar is, amitől lesz tipikus a kapcsolatuk. Másrészt…
Azt hiszem, itt a szereplők életre keltek, és elhárították az írónő minden igyekezetét aziránt, hogy klisés dolgokat írjon a történetbe: spoiler Tetszett az a mozzanat a múltjukkal kapcsolatban, tökéletesen és pont időben fonódott össze a két szál.

Tetszett, na. Meglepő tőlem ilyet olvasni, de ez tényleg jó volt, még kedvenc is lett.

Magdi1017>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

A beosztott c. könyv után nagy reményeket fűztem a könyvhöz, és nem kellett csalódnom. Biztos vagyok benne, hogy fogok még olvasni Vi Keeland – től, mert szerintem nagyszerű író. Rachel és Caine kedves, szerethető karakterek voltak, továbbá a mellékszereplők is. Rachel elég mély sebeket hordoz magában, amit igyekszik elfelejteni. Caine szintén rossz emlékekkel viseltetik tinédzserkora iránt, tipródik, hogy mi lett volna a helyes döntés.
Az erotikus jelenetek sem mentek át közönségesbe, érezhető volt végig az egymás iránti vonzalom.
Valahogy sejtettem, hogy mi lesz a vége felé a csattanó, vagy csavar – kinek mi.
Nekem tetszett.

vikcs>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

Ha egy könnyed, mégis ízléses könyvre vágyok, akkor biztos vagyok benne, hogy elsőként Vi Keeland könyveihez fordulnék. Teljesen kikapcsol, ellazít, nem kell túlságosan figyelnem a könyvre, hanem csak sodródom az árral. Itt sem volt másképp, mint az írónő előzőleg olvasott könyveinél.

Rachel és Caine párosát nagyon szerettem már az elejétől fogva. Voltak kétségeim, hogy hogyan fognak közöttük működni a dolgok, de imádtam a csipkelődést, a tapogatózást egymás irányába, hogy lassan haladtak és nem egymásnak ugrottak az első mosdóban. Mindkettőjük múltjában voltak sérelmek, fájdalmak, amelyeket takargatnak és ezek a titkok sötét árnyékot von köréjük, hiszen őszinteség nélkül nem halad előre a kapcsolat.

Tetszett a könyv témája, szeretem a tiltott szerelmi történeteket, és valljuk be, sokan szeretnénk magunknak olyan oktatót, mint maga Caine! Talán picit jobban mennének az adott tárgyak. :) Nagyon tetszett, ahogy az órákon kínozták egymást, hogy nem mehettek egymás közelébe és senki előtt nem mutathatták ki az érzelmeiket. Édes kínzás volt ez számukra és nekünk olvasóknak is, hiszen alig vártuk már, hogy történjen közöttük valami.

A fordítói hibák miatt egy picit kevésbé élveztem a történetet, valamint nekem egy pici plusz, valami hiányzott a történetből, ami miatt nem okozott akkora katarzist a történet, amilyet vártam volna tőle.

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.com/2019/01/vi-keeland-o…

SzAngelika>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

A történet maga ugyan megérné a négy csillag alját, ám a slendrián fordítás sajnos sokat rontott az élményen.

25 hozzászólás
Kriszti515 P>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

Óóóó b*ssza meg :D Hát ez isteni volt *-* Olyan rég olvastam ilyen könnyed, mégis kellően erotikus könyvet, aminek ráadásul még ezer mondanivalója is volt.
A történet szenzációs volt, és vagy vak vagyok, vagy a közepéig nem volt egyértelmű mi miért mutatkozik meg.
Két csodálatos karakter, Rachel a felvágós nyelvével és érzéseivel egyszerűen hihetetlen volt, és Cain kérlek gyere el hozzám mert annyira csodálatos vagy :D A mellékszereplők nem voltak túltolva, legjobb barátnő és a család épp annyi szerepet kapott amennyi szükséges volt. Nem volt extra dráma, bőgések és szenvedések sora és nem volt „becsúszott” gyerek amit manapság minden könyvbe beletesznek. Oltári jó könyv, újraolvasós listára kerülendő, még úgy is, hogy nincs min meglepődni legközelebb.
Köszönöm @nypiro hogy ezzel a csodával ajándékoztál meg :) Örök hála!

1 hozzászólás
_Leelan_>!
Vi Keeland: Órákon át kívánlak

Nagyon kellemes meglepetés volt számomra ez a könyv!!
Caine és Rachel párosa nagyon erős. A szikrák közöttük végig tapinthatóak.
Az elején kellemesen feszült a légkör, érezni a testi vágyat a sorok között, a tiltott gyümölcs ízét.
A könyv második felétől féltem. Azt hittem, hogy klisék halmait kapjuk meg, de szerencsére hatalmasat tévedtem. Minden volt, csak nem klisés. Az eleje teljesen megtévesztett.
Azt hittem kapunk egy tiltott szerelmet, és majd jól lebuknak például, vagy jön a féltékenykedés, amiket egy ilyen kezdet után megszokhattunk, de nem. Vi Keeland meg tudott lepni, ami romantikus történetek esetén velem nem sokszor történik meg!
Egyáltalán nem számítottam erre a csavarra.
Nagyon tetszett!
Kell nekem is egy Caine! ♥️
Olyan odaadó, erős jellem és nem utolsó sorban… egy isten az ágyban. Nagyon fincsi jelentek voltak! ;D

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

vikcs>!

Ha a megfelelő emberrel találkozol, a szíved úgyis tudni fogja.

28. oldal

4 hozzászólás
vikcs>!

Mert a zene mindent kifejez, amit az emberek képtelenek szavakkal elmondani, és sosem hazudik.

38. oldal

Evika82 P>!

– […] Egy nap arra ébred az ember, hogy rájön, mit érez. Ami persze addig is ott volt a szeme előtt, de valahogy mégsem látta. Hát ilyen az igaz szerelem: soha nem látjuk a kezdetét vagy a végét.

277. oldal

pufivipi>!

A lelked. Ez egy olyan dolog, amit nem tudsz nevén nevezni. Ettől vagy az, aki.

vikcs>!

– A fájdalom néha elkerülhetetlen az életünk során.

309. oldal

vikcs>!

Kell, hogy legyen tudományosan igazolt összefüggés: akit természet anyácska genetikailag megáldott, az kötelezően seggfej.

(első mondat)

Cync>!

– Mindannyian követünk el hibákat. Az életet tanulni kell. Ha igazán szereti magát, megbocsát. De ha rejtegeti a dolgokat, vagy hazudik, akkor azok már nem hibák többé, hanem döntések.

Cheril>!

Az ember egyszerűen csak pipálgatja magában, hogy megvan-e a partnerében az, amit keres. De a valóságban ez mind nem számít. Ha a megfelelő emberrel találkozol, a szíved úgyis tudni fogja.

vikcs>!

De egy férfira, akiről egyértelműen meg tudja mondani, hogy nem az esete, kár időt pazarolni. Ha nem figyel magára, akkor ő sem éri meg a maga figyelmét.

43. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
B. N. Toler: Lélekvesztők
Ruby Saw: Az igazi
Emma Chase: Behálózva
L. J. Shen: Szenzációs szerető
Kendall Ryan: Szeress és hazudj
Karina Halle: A lázadó herceg