Nagy ​játékos 453 csillagozás

Vi Keeland: Nagy játékos

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Brody ​Eastonnal a férfiöltözőben találkoztam először, az első munkanapomon mint profi sportriporter. A hírhedt irányító úgy döntött, lecsupaszítja magát előttem. Ezen nem azt kell érteni, hogy felfedte előttem a titkait. Nem. Ez az arrogáns alak a legelső kérdésem után leejtette a törülközőjét. Élő adásban.
A Szuperkupa legsikeresebb játékosa új hobbit talált ki magának – hogy minél jobban megszorongasson engem. Amikor visszavágtam neki, már nem csak szakmailag akart megszorongatni. Azonban én nem randizok játékosokkal. És nem azért, mert azon ritka nők közé tartozom, akik a profi foci világában dolgoznak. Sportolóval szívesen járnék. De más típusú játékossal nem. Mindenki tudja, mire gondolok. Ez a típus jóképű, erős, öntelt, és mindig azon jár az esze, hogy kit tud ágyba vinni.
Brody Easton pedig a legnagyobb játékos.
Minden nő arra vágyott, hogy sikerüljön megváltoztatnia őt. De igazság szerint neki csak egy vágya volt: megtalálni azt a lányt, akiért érdemes… (tovább)

Vi Keeland: The Baller

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
360 oldal · ISBN: 9789635702008
>!
Álomgyár, Budapest, 2021
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635701995 · Fordította: Márton Andrea

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Brody Easton · Marlene


Kedvencelte 32

Most olvassa 6

Várólistára tette 93

Kívánságlistára tette 126

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Vi Keeland: Nagy játékos

Imádtam! Újra meghozta a kedvemet a romantikusokhoz.
Azért szeretem Vi történeteit, mert nem annyira tipikusak, sablonosak. Minden könyvének van egyedisége, valamiért különleges. Ezzel sem volt másképp.
A szereplők mindegyike kedvelhető. Főleg Brody. Azért valljuk be, nem semmi egy fickó. :D A váltott szemszöget így kifejezetten szerettem. A humor fenomenális volt, jókat nevettem olvasás közben. Elég sok minden történik ebben a 360 oldalban, egy percig sem hagy unatkozni. Van minden, ami kell: bonyodalom, romantika, humor, Brody.
Alig bírtam letenni!

Dóri_Margit P>!
Vi Keeland: Nagy játékos

"– Türelmetlen vagy?
– A türelem keserű. A türelem gyümölcse viszont édes."

Furcsa mód nem volt az az érzésem, hogy ez egy tipikus Vee könyv.
Könnyed kis kikapcsolódást nyújtó szórakoztató történet volt.
Delilah sport riporter, aki Brody személyében kihívásra akad. Jó, hogy nem egy hü**e pi**a kategóriába tartozott a csaj , és nem az üresfejű bunkó sportoló kategóriába a pasi.
Ugyanakkor a nyersessége, cinizmusa mégiscsak egy se**fej srác kibontakozása lesz.:D
Kettejük macska-egér játéka jól volt megírva, nem volt erőltetett. Jókat nevettem!

Élveztem mind a sportolói háttér mind pedig a riporteri mibenlét megismerését is.
Persze, volt benne elgondolkodtató dolog is bőven, mint például Marlene esete.
Egy idős hölgy, akire saját anyjaként vigyázott ez a csupa szív srác.
Tetszett ;)

Kate20>!
Vi Keeland: Nagy játékos

Nem egy tipikus Vi kötet, talán emiatt is szerettem az elején. De sajnos mint mostanság minden romantikus kötet, egy sémára épül.
Annyira szeretnék egyszer egy kicsit mélyebb romantikus történetet olvasni, ahol tényleg kulcsfontosságú a karakter fejlődése érzelmi szempontból. Delilah karaktere ezt csak kezdetlegesen érinti és amikor már elhittem, hogy ez egy picit komolyabb Vi könyv lesz, jól pofára ejtett a sztori.
Nem volt itt semmiféle mélyenszántó egyedi cselekmény. Nem. Összességében egy faék egyszerűségére hajazó történetet kreált Vi, ami nem rossz a maga módján. De ez már nem az én asztalom, többre vágyom mintsem egy klisé romantikus jól-nézünk-ki párocskára akiknek a végén happy end jut.

Pati28 P>!
Vi Keeland: Nagy játékos

”Amikor az élet leterít, állj meg egy pillanatra, és nézz körül, mert mindig van körülötted valami jó. És kapaszkodj bele abba a jóba!”

Vi Keeland már régóta a kedvenc íróim közé tartozik, de mostanában nem minden művével éri el nálam a maximumot. A Nagy Játékos esetén is hiányzott valami a történetből, ami kiemelkedővé tehette volna az olvasási élményt.

Delilah sportriporterként a mérkőzések után készít interjút a sztárfocistákkal. Egy ilyen alkalommal találkozik a nők ezrei által bálványozott Brody Eastonnal.Sokat nem is kell várnunk az első együttlétre, s míg a könyv hű erotikus mivoltához, addig kaphatunk belőle a veszteség, a gyász érzéséből is.
Willow váratlan felbukkanása igazi mumus Brody számára, és míg ez kicsit megkavarja a szálakat, semmi más érdemi cselekményt nem tudok felidézni.
– Lehet, hogy kezdek kinőni Vi könyveiből?
Mindenesetre ez már a második olyan “csalódás” volt, amit nem szerettem volna, hogy bekövetkezzen. :/

Naiva P>!
Vi Keeland: Nagy játékos

Már rég nem olvastam Vi Keeland-től, de jó érzés volt „visszatérni” hozzá. Gyorsan olvasható, könnyen emészthető, többnyire humoros, romantikus történet. Szerethető karakterekkel és egész jó romantikával. Brodyba nem volt nehéz belehabarodni. Valahol nyilvánvaló, hogy mi lesz a történet vége, de egy romantikus tartalmú könyvtől valahol ez egy elvárás is. Tetszett, hogy nem csak egy tipikus fociromantikus olvasmányvolt

bhannaa>!
Vi Keeland: Nagy játékos

Vi! Istenem, köszönöm ismét ezt a fantasztikus élményt!
Őszintén a borítója miatt vettem meg…
Nem tudtam ellenállni na :DDD Természetesen az is benne volt, hogy Vi az írónő. Ez egy tuti vétel volt!!
Fülszöveg alapján nagyon megtetszett, és alig vártam, hogy elolvassam!
Nem tagadom teljesen magával ragadott… Na meg persze Brody is ^^
Annyira könnyed, eseménydús, szeretetteljes, és szívfacsaró.
A végét egy picit megkönnyeztem.
Számomra még mindig elképesztő ahogyan Vi ír! Egyszerűen megragadja az érzelmeket és a lapon keresztül tudja ezt átadni nekünk, nem véletlen tartozik a kedvenc íróim közé. Lehetséges, hogy hiányzott ez a műfaj. Annyira élveztem minden lapját, hogy az hihetetlen. Nevettem, dühöngtem, szerettem, gyűlöltem. Itt nem egy klisés szerelemi történetre számithatunk, ez sokkal több annál. A múlt ami Brody-nak és Delilah-nak van szívszorongató. Mindketten végtelenül erős karakterek.
Brody elképesztően önzetlen, odaadó, és becsületes ember. Rosszfiú de mégsem.
Egyik pillanatban egy perverz “disznó” a másikban egy érző szív. Titkon érzékeny, és a megnyugvást várja amit szerencsére Delilah-ban megtalál.
Delilah először visszahúzódó lánynak tűnt, de nem minden a kinézet és a leírás, hisz mikor egyre többet “láthattunk” a gondolataiból kiderült hogy mégsem olyan ártatlan.
Mindkét főszereplőt imádtam szerencsére. Khmm Brody egy isten khmm khmm.
Indie volt az a karakter akit minden egyes könyvbe kérek!! Egyszerűen fenomenális a csaj :D Annyit nevettem rajta, tényleg mindenkinek kellene egy ilyen barátnő! Ha egyszer ilyen munkatársam/barátnőm lesz két kezemet összeteszem XDD
Haláli volt egy-egy megszólalása mégis ott volt Delilah-nak a nehezebb pillanataiban.
Willow, utálom, ki nem állhatom, gyűlölöm és még sorolhatnám! Annyira egy kígyó volt a szememben ez a lány, hogy az valami hihetetlen. Szerintem csak kihasználta Brody-t a gyenge pillanatába. Viszont amikor döntést kellett hozni, nehezen de meghozta és próbált helyben maradni. Ez becsülendő de amúgy…
Nem ő volt a kedvencem az is biztos :)
Nagyon sok szerelmes/erotikus történetet olvastam már és nem gondoltam volna, hogy Vi ezt tudja fokozni…
De lám tévedtem, és még milyen fenségeset! Nem kérdés hány csillagot érdemel ez a könyv!

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: Nagy játékos

Szeretem Vi könyveit, ez is jópofa volt, bár a Willow szemszögek engem zavartak, ezért csak 4 csillag.
Brody elismert sportoló, amerikai focis irányító, Delilah pedig sportriporter. Ami kettejük között van az vonzalom első látásra, de mindkettes sérültek a múltban, így nehéz egy komoly kapcsolatot felépíteni.
Tetszett a Marlene-nel kapcsolatos mellékszál is, ahogy Brody gondot viselt az idős hölgyre. Ez is jó Vi regényeiben, hogy a szerelmi szál mellett/ mögött mindig van valami plusz. És persze jó volt, hogy a főhős nem egy ügyvéd vagy könyvelő, hanem egy profi sportoló.

Mocori_>!
Vi Keeland: Nagy játékos

Hihetetlen, de 5 csillag a részemről! :))) Mert végre nem volt túlerőltetve a könyv!!! Gondolok olyanra, hogy nem voltak megalázó beszólások (mert több könyvben találkoztam olyannal, hogy poénra vette az író, hogy a nőt alázni kell – és ezt mind romantikus stílusban), hogy nem 2 nap után lett az élete legnagyobb szerelme a főszereplőnek – és igen!!! Végre hetek, hónapok telnek el a könyvbe! Köszönöm-köszönöm! :)
Ez egy könnyed olvasmány jópofa humorral. Tetszett! =)

Kollár_Betti I>!
Vi Keeland: Nagy játékos

– Az a pasas arrogáns és faragatlan!
– Akkor a te eseted.

Tetszett! Jókat derültem Brody és Delilah szócsatáin, szerintem szuperül összeillő párost alkottak. Mindketten karakterhű szereplőkre sikeredtek, vigyorogtam Brody szemétkedésén Grouperrel, és meghatott a viselkedése Marlene-nel. Bírtam Brody történetének „másik oldalát” is, érdekesnek és mélynek találtam, ami teljessé tette az ő sztoriját spoiler. Bár a sztori és a fő konfliktus alapvetően kiszámítható, de ettől még faltam az oldalakat.

Könnyed, szórakoztató, szexi történet: egy szokásos klassz Vi Keeland alkotás. :)

zuna19 >!
Vi Keeland: Nagy játékos

Nagyon megfogott ez az alaptörténet. Szerethető főszereplő párost kaptam, akik a civakodásaikkal megfűszerezték a könyvet. Így könnyű dolgom volt, csak olvastam és olvastam. A kémia rendesen működött. Picit hasonlít a Rachel Gibson: Jane vékony jégen táncol könyvhöz. Tehát akinek ez tetszett próbálkozzon meg azzal is. A Willow szál nekem nem volt annyira nagy durranás, mivel már a 4. fejezetnél lehetett érezni, hogy mi fog kisülni ebből. Legalábbis én ráéreztem.


Népszerű idézetek

Anna_Tóth_5>!

Néha nem azért hiszünk el bizonyos dolgokat, mert igazak, hanem mert könnyebb elfogadni a hazugságot.

185. oldal

t_briga P>!

Amikor az élet leterít, állj meg egy pillanatra, és nézz körül, mert mindig van körülötted valami jó. És kapaszkodj bele abba a jóba!

279. oldal

Kollár_Betti I>!

Ezt a könyvet Jake-nek ajánlom.
(Csak el ne olvasd, jó?)

noni55 P>!

Az önző emberek csak önmagukhoz tudnak jók lenni.

L_B_Mariann>!

– Az a pasas arrogáns és faragatlan!
– Akkor a te eseted.

Zso89 P>!

Amikor ez az ember szeret, akkor nagyon szeret, és semmi nem állhat az útjába.

SZaBiSa P>!

Ha senkit nem engedsz közel magadhoz, nem sérülhetsz meg.

225. oldal

Kollár_Betti I>!

– Valahányszor meglátom, villantok magának. […] Ahonnan én jövök, így mutatjuk meg egy lánynak, ha tetszik nekünk.
– Honnan jön maga, a dzsungelből?

43. oldal

Zso89 P>!

Azt hittem, a béke az a hely, ahol nincs turbulencia, nincs félelem. Ahol nincs mélység és magasság, ahol a boldogság a nyugalom közepén található. De abban a pillanatban rájöttem, hogy a béke nem abban áll, hogy az ember megpróbál kikerülni dolgokat. Hanem abban, hogy úgy dönt, hogy úgy éli az életét,hogy közben az életben természetesen fellelhető káosz veszi körül, és a káosz közepette képes nyugalmat érezni a szíve mélyén.

Zso89 P>!

Majd lecsapott a számra, úgy csókolt, ahogy még soha senki. Birtoklón, mégsem erőszakosan, összeszedetten, mégis sóvárgón.


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Abby Jimenez: Barátnak tartalak
Elena Armas: Spanyol szerelmi átverés
Leigh Bardugo: Crooked Kingdom – Bűnös birodalom
Karina Halle: A féktelen trónörökös
J. K. Smith: Káosz a köbön
Kasie West: A távolság relatív
Farkas Andrea: Szerelem az étlapon
Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség