Fiatal ​szerető 415 csillagozás

Vi Keeland: Fiatal szerető

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Vi ​Keeland szórakoztató írása hatalmas mosolyt csalt az arcunkra. Kis híján elaléltunk tőle.” – Totally Booked Blog
„A Fiatal szerető egy teljesen újszerű élmény. Más, mint az eddig olvasott könyvek.” – Virginia Hodgson, romantikusregény-író

Amikor először találkoztam Ford Donovannal, fogalmam sem volt, hogy ki ő…, néhány szembeötlő dolgot leszámítva.
Tudtam róla, hogy túl fiatal hozzám, isteni a teste, sikeres és okos. De menjünk vissza a történet legelejére.
A legjobb barátnőm kijelentette, hogy újra randiznom kellene, és a tudtom nélkül létrehozta a profilomat az egyik népszerű társkereső oldalon.
Huszonegy és huszonhét éves kor között jelölte be a potenciális partnerek életkorát. Továbbá megjegyzésként odaírta, hogy az Orál Király és hasonló becenévvel rendelkezők azonnal a lista tetejére kerülnek.
Nem lett volna szabad aktiválnia a profilomat…
A lényeg, hogy így találkoztam Forddal. Elkezdtünk üzeneteket írogatni egymásnak.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156013989 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
368 oldal · ISBN: 9786156013996 · Fordította: Seres Noémi

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Valentina Di Giovanni Davis


Kedvencelte 38

Most olvassa 10

Várólistára tette 120

Kívánságlistára tette 109

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

„A kort nem úgy kell számolni, hogy mennyit éltünk, hanem hogy mennyi van még hátra. Előrefelé kell nézni, nem pedig hátrafelé.”

Végre valahára egy 5 csillagosat is olvashattam az írónőtől!
Eddig is szerettem a könyveit, de max 4,5 csillagot vívott ki nálam. Hát ez most jelenetem ünnepélyesen megdőlt.
Magával ragadó történet, fenomenálisan jó kidolgozással. Az se kutya, hogy milyen karakterek voltak benne. Imádni valóak, annyira emberiek.
Ez a letehetetlen kategória nálam. Amikor nem számít, hogy alig aludtam este, de bírd még ki, mert úgy se tudnál aludni, ha most letennéd a fejed/a könyvet.

3 hozzászólás
Zso89 P>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

Először is kezdeném azzal hogy a borító borzalmas.
Vi könyv borítói csodálatosak ami az eredetieket illeti,viszont a magyar borítóktól abszolult nem vagyok elájulva.
Próbálok leszokni egy rossz szokásról hogy nagyobb hangsúlyt fektetek a borítóra de hát ez van,és bevallom itt pont emiatt tologattam a könyvet.
Szerencse hogy a tartalom kárpótol érte.

Valentina ☺
Határozottan egy olyan karakter volt akit csíptem.
Bár néha úgy állította be saját magát minha száz éves lenne.
Egy érett nő volt de néha úgy viselkedett mint egy tini,amiken jókat mosolyogtam.☺
Tetszett ahogy Eve próbálta kimozdítani a komfortzónájából.
Ő is egy szimpatikus karakter volt,egy kicsit hibbant de roppant mulatságos és szókimondó.
Tetszett hogy próbálta terelgetni Valetina-t valami „vad kaland” felé.☺️☺️

FordFordFord ❤
Már az elején a lábaid előtt hevertem.
Egy határozott,megfontolt pasi vagy.
Tetszett hogy ne dobta magát hasra minden nőtől aki az útjába került.
Bevallom azt gondoltam hogy lesz valami amit el fog cseszni spoiler
De kellemeset csalódtam benne.
Bár nem minden cselekedetével értettem egyet.
Tetszett a történetük alakulása,bár még egy fejezet jó lett volna legalább,vagy még egy epilógus.
Kíváncsi lettem volna hogy tényleg spoiler
Biztos hogy újraolvasós lesz.❤❤❤

5 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

A fordítás miatt jár fél csillag levonás – igazából több is, de nem a könyv hibája, hogy megint ilyen lett – . Mikor veszi már el valaki ettől a nőtől Vi Keeland könyveit?! Minden másban nem változott a véleményem▶️ https://moly.hu/ertekelesek/3444923

"Alapvetően problémáim szoktak lenni a szereplők közötti nagy korkülönbséggel, ami most ráadásul fordítva volt jelen. Tehát volt nekünk egy 37 éves Valentina és egy 25 éves Ford. Érdekes volt a felállás, de Val igazán a korához méltóan viselkedett, hiszen sokáig nem engedte közel magához Fordot (pont a fenti dilemma miatt), noha az időtöltést élvezte vele. Gyakorlatilag hónapokon keresztül ellenállt az érzéseinek, mert úgy érezte, nem lenne helyes, amit csinál. Ezen kívül egy rendkívül kedves, odaadó, lojális nőt ismerhettünk meg a személyében, aki számomra nagyonis szimpatikus volt és belopta magát a szívembe.
Fordhoz hasonló férfi nem sok jár közöttünk. Nem számít hányszor lett visszautasítva, kitartóan próbálkozott tovább, törődött Val-lal, minőségi időt töltött együtt vele, biztosította arról, hogy gyönyörű, okos és neki csak ő kell. *nekem kell egy Ford*

Kettejük története közel sem mindennapi, egyszerűnek pedig végképp nem mondható, de bebizonyították, hogy a kor az csak egy szám. Ami igazán számít az az, hogy ki mellett érzed magad egésznek, önmagadnak.
Alig várom, hogy ismét új Vi kötetet tarthassak a kezemben!"

3 hozzászólás
doriis_and_herbooks>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

Mindig is nagy rajongója voltam Vi könyveinek, és ez most sem változott. Nagyon tetszik az írónő stílusa.

Az előző regényekkel ellentétben, amit a szerzőtől olvastam, ez azért valamiben más volt. Igen, mégpedig az, hogy itt a nő az idősebb főszereplő és nem a férfi. Kíváncsi voltam, hogy ez zavarni fog-e, de egyáltalán nem így történt. Sőt, még tetszett is, azt kell mondjam. Ami zavaró volt egy kicsit, hogy Valentina a történet elején elég sokszor kihangsúlyozta, hogy Ford nem férfi, hanem fiú. Pedig Ford egy vérbeli férfi.♥ A kora ellenére sokkal érettebb, mint a korosztálya. Ez nyilván a múltban történtek miatt lett így. spoiler
Természetesen, mint ahogy azt Vi könyveiben megszokhattuk, ebben is van erotika. De nem vitte túlzásba, éppen annyi pirulós jelenet volt benne, amennyi kellett. Se túl sok, se túl kevés. :) A két főszereplő közti kémiát is szinte érezni lehetett.

Összeségében, egyáltan nem csalódtam az írónőben, ismét hozta a formáját. Bár azt észrevettem, hogy van néhány olyan elem, amit minden könyvébe valamilyen módon beleír, de ez nem zavar. :) Neki ilyen a stílusa. Alig várom, hogy olvashassam a következő magyarul megjelenő könyvét. :)

Dsheavenofbooks>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

"Vi Keeland nevével már rengeteg helyen találkoztam és régóta szerettem volna olvasni az írónőtől, így nagyon boldog vagyok, hogy most lehetőségem adódott rá.

A Fiatal szerető egy idősebb nő (Valentina) és egy spoiler férfi (Ford) szerelmét mutatja be, akik egy internetes portálon ismerkedtek össze egymással, ám az első személyes találkozás alkalmával kiderül, hogy bizony ők nem is idegenek, sőt, mindig is ismerték egymást.

Valentina elég nehéz időszakon ment át: éppen most vált el a férjétől, akivel még a gimnáziumban szerettek egymásba, és akivel született egy közös, immár egyetemista fiuk is. Val mindig is volt valaki: barátnő, feleség, anya, és az új helyzetben egy elég komoly feladat áll előtte: meg kell találnia önmagát, hogy ki is ő a mindenféle szerepek nélkül, amelyekbe már nagyon fiatalon belekerült. Az önmegtalálásban segítségére van hű barátnője, Eve is, aki nem csak a bakancslistája megírásában segít neki, hanem újra bevezeti barátnőjét a randizás világába is, amelyről Val-nak fogalma sem volt mindeddig. Hiszen hogy is lett volna, ha 17 évesen teherbe esett? Számára minden kimaradt az életből, ami a fiataloknak természeteses: randizás, bulizás, az önmegvalósítás. Val mindent megtesz, hogy boldog lehessen, és végre elvégez egy olasztanári egyetemi kurzust is, amelyre Ryan feleségeként nem volt lehetősége, de mindig is vágyott rá.

Ford élete kemény volt, hiszen spoiler ahol véletlen az útjába kerül Valentina. A két karakter hamar összeismerkedik és megkedvelik egymást, de ami utána következett, arra egyikük sem számított."

A teljes bejegyzés elolvasható erre a linkre kattintva: http://dsheavenofbooks.blogspot.com/2020/08/konyverteke…

Trice29 P>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

Ez a könyv függést okoz :o)))
Viccet félretéve, imádtam az egész történetet. Nagyon jókat mulattam olvasás közben. Szeretem, amikor egy romantikus könyvnek van mondanivalója is, itt ezt is megkaptam. A kémia pedig teljesen a helyén volt. A szereplők is közel kerültek hozzám, a vége pedig tömény endorfin túltengést okoz ♥

1 hozzászólás
Hópárduc P>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

Nekem tetszett ez a könyv és történet!
Vicces, fiatalos, erotikus. :)
A szereplők is szimpatikusak. Bár Valentinát sokszor megráztam volna egy kicsit, annyira fenn akadt mások véleményén. Szerencsére Ford jó hatással volt rá. Ford, hihetetlenül éretten gondolkodott, abszolút szimpatikus volt.
Erotika megfelelő mértékben volt jelen a könyvben. A borító viszont nem a legjobb.
Váltott szemszög jöhet!

Réka0128 P>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

„Hiszen az életkor csak egy szám, amit arra használunk, hogy az időt mérjük, hogy milyen sokáig szeretjük egymást.”

Vi Keeland regényeit mindig szívesen veszem a kezembe, annak ellenére, hogy egyre kevesebb erotikus-romantikus könyvet olvasok. Ez a könyve most egy kicsit másabb, mint az eddig megszokottak, mert a főszereplők között elég nagy a korkülönbség. Eleinte picit furcsa volt, hogy Valentina mennyivel idősebb Fordnál, de aztán hamar megszoktam ezt a nem hétköznapi felállást. Tökéletes nyári olvasmány volt, mert nagyon könnyed és szórakoztató. :) Örültem, hogy az erotikus jelenetek terén megint nem esett túlzásokba az írónő, hanem helyette inkább az érzelmekre fektetett nagyobb hangsúlyt. Annyi negatívumot tudok felhozni, hogy a vége fele szerintem kicsit ellaposodott a sztori.
Valentinát hamar megkedveltem, bár néha egy picit idegesített a folyamatosan bizonytalankodása. Ford meglepően érett volt a korához képest és nagyon jó párost alkottak Valentinával.
Ez az első Vi Keeland könyv, aminek végre a magyar borítója is tetszik és a fordítás sem volt rossz. :D

kocybaba P>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

Áhháááá, megvan Vi könyveinek a trükkje! Szépen be kell osztani őket és nem gyors egymásutánban lezavarni, és már nem is okoz akkora fennakadást, hogy ugyanazon sémára épülnek más köntösben. Legalábbis nekem bevált ez a recept és élvezettel vetettem rá magam a történetre. Val és Ford a korkülönbség ellenére is jól illeszkedtek, aminek dilemmáit, akadályait szépen megugrotta az írónő. A kis mókás jegyeik kicsit egyedibbé tették őket, mint pl. ha Val ideges volt, akkor tüsszögött, és igazán jó volt látni, hogy keményen megdolgoztatta a fiút, míg ő meg nagyon kitartóan és körültekintően cserkészte be nőt. Óriási drámát nem tartalmazott, egy fárasztó nap után teljesen tökéletes kikapcsolódásképp, és ha kevesebbet alkoholizáltak volna benne, még az 5 csillagot is megfontoltam volna.:)

rebeka202 P>!
Vi Keeland: Fiatal szerető

Sajnos ebben a könyvben én most csalódtam egy kicsit. Nagyon vártam a megjelenést, mert nagyon érdekelt a téma. Tetszett ez a fiatal srác, 40 körüli amazon felállás, de egyáltalán nem erre számítottam.

Szomorú, de az írónő nem nagyon tud differenciálni különböző témák között. Minden könyve ugyanarra a sablonra épül, hiába más-más tematikát és világot próbál felmutatni. Egyértelműen kiderült nekem az eddigiek alapján, hogy Vi Keelandnak melyek azok az alap elemeket, amelyeket mindig felvonultat a könyveiben: vállalkozó, cégvezető férfi, vékony és szexi nő, arra is rájöttem, hogy odavan Olaszországért, mert ez is gyakori motívum, valahová mindig belecsempészi az olasz dolgokat, valamint egy számomra már zavaró és taszító dolog, a végén spoiler. Mondjuk ami azt illeti tetszik, hogy lezárja a könyveit és TÉNYLEG Happy end, de sajnos mindegyik ugyanúgy.

Azért csalódtam a könyvben, mert én arra számítottam, hogy sokkal jobban el fogom tudni majd különíteni Fordot az eddigi főhőseinktől, mert fiatal, és egy idősebb nőbe szeret bele. Arra számítottam, hogy majd egyetemista lesz, vagy érződni fog a korkülönbség, de sajnos ez egyáltalán nem érződött. Ugyanolyan volt, mintha egy 35 éves, vagy esetleg 40 éves férfi szerepében lett volna. Az írónőnek egyáltalán nem sikerült visszaadni a szereplőkben és a történetben azt, hogy ez egy ilyen módon különleges kapcsolat. Nagyon egy lére ment az eddigi könyveivel. Azzal próbálta nyomatékosítani a korkülönbséget, hogy Val-lel folyton elmondatta, hogy fiúként gondolj rá, de ez túl erőltetett volt.

A szereplők sem tértek el az eddig megszokott sémától. Ford dettó ugyanaz, mint a többi, csak 25 éves. Valentina dettó ugyanaz mint a többi nő, csak elvált és 37 éves. Tehát különleges jegyekkel nem nagyon rendelkeztek a főszereplőink. A főszereplő nőnek természetesen itt is van egy nagyszájú, vagány barátnője, ami szintén minden eddigi könyvében visszaköszönt. Nyilvánvaló az is, hogy valami bonyodalomba ütközik a nagy szerelem, ami a vége fele beteljesül. Az egyik szereplőnk múltjában van egy fekete folt, ami megoldásra/megértésre szorul. Nos, ebben is fel volt dobva a magas labda a szüleivel, de nem volt leütne csak elbagatellizálva.

Összességében a feléig nagyon érdekelt, de utána mélyrepülésbe kezdett, mert már megint ugyanazok az elemek üdvözöltek, mint a többi történeténél és meguntam. Az is közrejátszott, hogy sokkal jobbra és kidolgozottabbra, összeszedettebbre és különlegesebbre számítottam, de ezt egyáltalán nem kaptam meg.
Vi Keeland könyveit jókor, jó időben kell olvasni, és akkor nagyon lehet élvezni. És persze nem szabad sokat elvárni tőlük. Hozzá kell szokni, hogy mindig ugyanazt az alapot kapod más fűszerekkel és akkor rendben van.
Ez most nálam nem talált be sajnos. De majd a következőt hátha jókor jó időben kapom kézbe… Azért sajnálom, mert sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni ebből a témából.

8 hozzászólás

Népszerű idézetek

Anna_Tóth_5>!

A kort nem úgy kell számolni, hogy mennyit éltünk, hanem hogy mennyi van még hátra. Előrefelé kell nézni, nem pedig hátrafelé.

45. oldal

Anna_Tóth_5>!

A fájdalomtól erősek leszünk. A könnyektől bátrak. A megtört szív bölccsé tesz. A bor viszont segít megfeledkezni minden szarságról.

327. oldal

Nickie>!

“A sors mindig megtalálja a módját, hogy visszajuttassa hozzánk azokat a dolgokat, amik valamilyen módon hozzánk tartoznak.”

265. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ford Donovan
beatrix_0823 P>!

Ha szeretsz valakit, engedd szabadon. Ha soha nem tér vissza hozzád, soha nem is volt a tiéd.
Ez egy kalap szar.
Ha szeretsz valakit és szabadon engeded, akkor azt meg is érdemled. Inkább kapaszkodnod kellett volna belé.

342. oldal

Anna_Tóth_5>!

Az élet azon apró dolgok összessége, amik a különleges alkalmak között történnek.

242. oldal

Detty77>!

„Hiszen az életkor csak egy szám, amit arra használunk, hogy az időt mérjük, hogy milyen sokáig szeretjük egymást.”

whisperingwithwolves>!

– El kellene kezdened leszarni, hogy mások mit gondolnak. Nem számít, hogy mi helyes és mi helytelen, ha valamit szeretnél, feltéve, ha nem bántasz meg vele senkit.

krisztin1>!

A legváratlanabb időben a legváratlanabb emberrel hoz össze a sors. Amikor keressük, nem találjuk. De amikor hirtelen visszanézünk, a fejünket csóváljuk, mert nem értjük, hogy nem láthattuk, hogy ez lesz belőle, amikor először ránéztünk. Hirtelen minden letisztul.

328. oldal

krisztin1>!

De szinte mindenhez hozzá tud szokni az ember. Egy idő után a sötétben is megtanulunk látni, és vigaszt is találunk benne.

191. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Helen Hoang: Menyasszony rendelésre
Emma Chase: A tested védelmében
Whitney G.: Two Weeks Notice – Felmondólevél
L. J. Shen: Szenzációs szerető
Abby Jimenez: Barátnak tartalak