Egomániás 44 csillagozás

Vi Keeland: Egomániás

Akkor ​találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen.
Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen.

Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nem is volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.

Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másik helyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a… (tovább)

Eredeti mű: Vi Keeland: Egomaniac

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929137 · Fordította: Seres Noémi

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

10 tag · 10 karc · Utolsó karc: 2019. május 14., 14:59 · Bővebben


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Beckett "Beck" Archer Jagger · Drew Jagger · Emerie Rose


Kedvencelte 7

Most olvassa 9

Várólistára tette 150

Kívánságlistára tette 119

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Fufukaaa
Vi Keeland: Egomániás

Hivatalosan is Vi Keeland az egyik kedvenc írónőm! Ezzel a könyvével teljesen megvett.
Persze lehet azt gondolni, hogy már megint egy „munkahelyi” románc, mi újat lehet még ezzel kapcsolatban írni, de itt az ékes bizonyíték, hogy nem egy lerágott csont ez a téma.
Először is, maga a szituáció is már briliáns, a szereplőkről nem is beszélve.
Drew mély sóhajtás maga az álompasi. Igen, igen egy újabb nagyszájú, egomániás, nőcsábász férfi… De kezeket fel, aki nem szeretett bele, már a második oldalnál. Egyszerre volt nagyképű, mégis romantikus.♥
Emerie karaktere is nagyon kedvelhető, persze néha tényleg egy kis libaként viselkedett, de ettől függetlenül imádtam:D Drew és az ő vitáik, szájharcaik annyira élvezetesek voltak. Volt, hogy hangosan fel is nevettem, rég szórakoztam ilyen jól egy könyvön.
És akkor ott van még Alexa karaktere, akár egy gonosz banya, egy Disney-meséből. Az első megjelenésétől fogva utáltam. Még jó hogy nem vágtam falhoz a könyvet, ahányszor csak felbukkant.
Jajj és Beck, na az ő szerepe kárpótolt mindenért. Annyira kis édes.♥ És a többi mellékszereplő is még színesebbé tette a történetet. Roman életéről is szívesen olvasnék :D
És aki azt hiszi, hogy ez csak egy újabb romantikus sztori, azt ki kell ábrándítsam, mert igenis van mondanivalója, és komolyabb témákat is feszeget. Szóval csak ajánlani tudom!
És kedves @Álomgyár_Kiadó, köszönöm ezt a remek Vi Keeland történetet!♥ Remélem még sok-sok könyvét hozzátok el nekünk, a lelkes rajongóknak.

>!
Enikő_Darai_Enii
Vi Keeland: Egomániás

„Az emberek nem hagyják el azokat, akiket szeretnek, hanem örökre velük maradnak.”

Bevallom, félve vágtam bele ebbe a kötetbe, mert mostanában magam is láttam, hogy egyes Álomgyár könyveknél elég silány minőségű a fordítás. Ennek ellenére reméltem, hogy itt nem ez lesz a helyzet. Ugyan nem olvastam az eredetit, de szerintem nem lett annyira rossz a fordítás, csupán pár észrevételem lenne:
Az első, hogy elég vulgárisra sikeredett a szóhasználat. Lehet, hogy valóban így volt megírva, de az is lehet, hogy csak a fordító nem találta a megfelelő kifejezéseket.
A másik, hogy valószínűleg voltak helyek, ahol az írónő egymás után több and-del kötötte össze a tagmondatokat, amik ugyebár és-re lettek fordítva. De valljuk be, a magyarban nem olyan szép, ha halmozódnak az és-ek, főleg ha még vessző is van eléjük írva.

Rátérve magára a beltartalomra:
Nagyon tetszett! Egyedi volt, friss, pörgős. Karaktereit tekintve soblonokkal dolgozott az írónő, de úgy gondolom szépen kidolgozta utána a saját személyiségüket.

Emerie-t könnyű volt megkedvelni, azonosulni vele, illetve Drew tipikusan az a pasi volt, aki keménynek akarja mutatni magát, belül viszont vajszíve van. Tehát tipikusan a szerethető „rossz fiú/férfi” kategóriába tartozik.

Jól fel volt építve a történet, a kötelékek és Beck személye csak még inkább színesítette ezt az egyveleget. Nagyon tetszett a közte és Drew között kialakult kapcsolat. Szívmelengető volt!

Én nagyon ajánlom azoknak, akik egy könnyed kötetre vágynak, mert garantáltan megtalálhatják benne a kikapcsolódást, de a szépséget is!

>!
Silverlight
Vi Keeland: Egomániás

Nem egyszerűen csak romantikus és erotikus történet, hanem egy izgalmas cselekményű sztori. A főszereplők nagyon tetszettek. Sokkal több van bennük, mint azt az elején sejtették. Munkájukat tekintve tűz és víz jellemzi őket. spoiler A reménytelen szerelem mellett, kísértő múlt fájdalma, a bizalom visszaszerzésért folytatott küzdelem és az emberi gonoszság szintén szerves része az egésznek. spoiler Nagyon tetszett az a gondolat, melyet a könyv sugal. Miszerint nem az az igazi szülő, akihez vérségi kapcsolat fűz, hanem az, aki szeret és nevel.

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929137 · Fordította: Seres Noémi
>!
K_A_Hikari P
Vi Keeland: Egomániás

„Ne gondolkodj! Ma ne! Majd holnap ráérsz.”

…kíváncsi voltam vajon mit tudhat az a szerző, akinek a könyvei eredeti nyelven 90% fölötti tetszési indexet mutatnak.
(…)
Nagyon agyaltam, hogy tulajdonképpen milyen érzések is vannak bennem így, olvasás után, és azt hiszem, még ha nem is tetszett annyira, mint a többi olvasónak, kikapcsolódásként jó volt.
Nem kell tőle sokat várni, se gondolatátformálást, se bölcs gondolatokat, és akkor egy kellemes olvasmány. Legalább is miután elengedtem minden hibát, ami feltűnt a könyvben, és csupán élveztem, hogy május elején, szakadó esős időben, egy forró kávéval olvashattam, már csak azt vettem észre, hogy a végére is értem.

Blogbejegyzés: https://irasaimtarhaza.blogspot.com/2019/05/vi-keeland-…

1 hozzászólás
>!
Faythe P
Vi Keeland: Egomániás

Kicsit bizonytalan voltam a könyv elején.
Drew tényleg egy s*ggfej volt az elején és még gondoltam is magamban, hogy én ezt lehet nem fogom megszeretni. De aztán valahogy a közepe táján jött az éles fordulat és igazán megtetszett a könyv.
Tetszett ez a Drew-Emerie páros. Az irodás jelenetek viccesek voltak, főleg amikor Drew szívatta Emerie-t az idézetekkel. Azok voltak a legjobbak.
Igazából elég kiszámítható a vége, tudtam hogy mi fog történni, mégis olyan jó volt olvasni és úgy olvastatta magát. A vége kicsit cukormázas volt, de valahogy most még ezt se bántam. :)
Fogok még Vi Keelandtől olvasni, ez egészen biztos! :)

>!
Kitti_Kinczer
Vi Keeland: Egomániás

Egyszerű, hétköznapi, érdekes, könnyed, magával ragadó.
Kedvelem az írónő stílusát. A regényben is a kibontakozó kapcsolat annyira élethű, mármint nem meglátni és azonnal szerelemre lobbanni, hanem meglátni, észre venni, érdeklődni, vonzódni, küzdeni. Kedvelhető karakterek, jó történet, remek stílus, mi kell még egy jó könyvhöz? (Talán másik borító? Nem tudom, valahogy nem illett a borító a regényhez, szerintem legalábbis, lehet jobb lenne, ha a hölgyemény egy széken állna :D)
Könnyed kis olvasmány volt, ami remek kikapcsolódást nyújtott.

>!
Nickola
Vi Keeland: Egomániás

Imádom Vi Keeland könyveit és az Egomániás is az egyik kedvencem lett. Pörgős, nagyon vicces, jók a karakterek kell ennél több? :)
De vigyázat!! Hangosan fogsz tőle nevetni. :)

>!
Laihla
Vi Keeland: Egomániás

Tetszett :) főleg a belépő xd egyszerű nagyszerű szerelmes utálatos

>!
Zso89
Vi Keeland: Egomániás

Te jóságos ég.
Hol is kezdjem.
Az írónő könyvei egytől egyig mind a kedvenceim közé tartoznak amiket olvastam.❤❤❤
A fülszöveg megfogott és egyben meg is mosolyogtatott.
Viszont a magyar borító abszolúlt nem tetszik,a külföldi borítóba beleszerettem és valami hasonlóra számítottam.
DrewDrewDrew ❤❤❤❤❤
Néha tényleg orbitális egy seggf@j voltál de én így szerettelek,másmilyennek el sem tudtalak volna képzelni.
Imádlak a mocskos száddal meg persze a nagy szíveddel együtt.
Sajnálom a sok sz@rságot ami veled történt de ettől lettél olyan ember amilyen.❤❤❤❤❤
Emerie már az első oldalakon kedvenc lett.
A kitartása,a határozottsága és persze a nagy szája meg persze a „jó étvágya” ami szimpatikussá tette számomra.
Tetszett hogy kitartott a véleménye mellett és hogy esett hanyatt rögtön Drew-nak (bár én hamarabb beadtam volna a derekam az tuti ☺☺☺☺☺)
Mondhatni a szemem kiesett mikor kiderült hogy spoiler
Roman is nagy kedvenc lett szívesen olvasnék róla egy külön részt.
Voltak erotikus jelenetek,nem annyi mint amire számítottam,de nem hiányzott mivel a történet magába szippantott teljes mértekben.
A befejezés spoiler
Imádtam minden egyes sorát.
❤❤❤❤❤❤❤❤

>!
abbywinter I
Vi Keeland: Egomániás

Szerintem jó kis történet volt ez. Nem is számítottam rá, hogy ilyen érzékenyebb témát is fog érinteni. Ettől könnyedebbre gondoltam, de határozottan jót tett a történetnek, hogy belekeverték a kisfiút. Meg lehetett érteni, miért ilyen ez a pasi. Nekem bejött :)
Szerintem olvassátok el. Főleg, ha kedvelitek a romantikus sztorikat.


Népszerű idézetek

>!
lizzyke21

– Mi a jelszó?
– Nos, bazdmeg.
– Nem akarja, hogy megtudjam a jelszavát?
– Nem, a jelszavam az, hogy bazdmeg.
Drew nevetett.
– Maga igazán szívem szerint való nő.

42. oldal

2 hozzászólás
>!
lizzyke21

– Négy óra alvás melletted sokkal jobb, mint nyolc óra egy üres ágyban nélküled.

283. oldal

1 hozzászólás
>!
nypiro P

– Lehet, hogy nem szeretek előkelő éttermekben enni, de mindig gondoskodom arról, hogy jóllakj, és addig foglak csócsálni, amíg te leszel az, aki obszcén kifejezéseket üvöltözik.

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger
>!
nypiro P

– Minden rendben? Csak mert úgy nézel ki, mint én, mielőtt hányni szoktam. – Beck felállt.
– Szeretnéd, hogy hozzak neked egy vödröt, mint ahogy te szoktad nekem, amikor hányok?

Kapcsolódó szócikkek: Beckett "Beck" Archer Jagger · Drew Jagger
>!
nypiro P

– Mondott valamit? – kérdeztem tőle, egérutat adva neki.
– Nem. Az apám azt tanította, hogy ha nincs semmi kedves mondanivalóm egy nőnek, akkor jobban teszem, ha magamban tartom.

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger · Emerie Rose
>!
lizzyke21

– Hát ide jutottam? Párkapcsolati tanácsadó vagyok, és egy válóperes ügyvédtől fogadok el párkapcsolati tanácsot?

114. oldal

>!
lizzyke21

– Ne gondolkodj! Ma ne! Majd holnap ráérsz.
Az agyam nemet kiáltott, de a fejem már bólintott is.

169. oldal

>!
lizzyke21

A legjobb módja annak, hogy megismerjünk valakit, ha megnézzük a fényképeit.

287. oldal

>!
nypiro P

– Mit szólna hozzá, ha meghívnám egy hamburgerre a Joey’snál, hogy jóvátegyem a bűneimet? – Kacsintott egyet. – A legnagyobbat veszem meg magának, hogy dugig legyen vele, és ismét levegye nekem a szoknyáját

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger
>!
K_A_Hikari P

– Honnan tudtad annak idején, hogy apa a megfelelő férfi számodra?
– Nem használtam többé az én szót, amikor a jövőről beszéltem.
– Mire gondolsz pontosan?
– Mielőtt találkoztam apáddal az összes tervem kizárólag az én tervem volt. De miután megismertem, már néhány hét elteltével a jövőt nemcsak a saját jövőként láttam, hanem közös jövőként. Nem is vettem észre egy darabig, de amikor a jövőbeni dolgokról kezdtem beszélni: szombat esti tervek, nyaralás és ilyesmi, rádöbbentem, hogy én helyett a mi kifejezést használom.

284-285. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Sandra Brown: Nász és gyönyör
Lucinda Riley: A hét nővér
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
Jennifer Probst: Keresd az alkalmat
Jodi Picoult: Tizenkilenc perc
Jodi Picoult: Egyszerű igazság
Richard Paul Evans: Hol lehet Noel?
Gabrielle Zevin: Egy könyvmoly regényes élete
Ann O'Loughlin: Bálterem Kávézó
Randy Susan Meyers: Kényelmes hazugságok