Egomániás 594 csillagozás

Vi Keeland: Egomániás Vi Keeland: Egomániás

Akkor ​találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen.
Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen.

Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nem is volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.

Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másik helyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a… (tovább)

Vi Keeland: Egomaniac

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
334 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929137 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
400 oldal · ISBN: 9786155929144 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
334 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155929144 · Fordította: Seres Noémi

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

87 tag · 45 karc · Utolsó karc: 2021. május 23., 14:17 · Bővebben


Enciklopédia 17

Szereplők népszerűség szerint

Drew Jagger · Emerie Rose · Beckett "Beck" Archer Jagger · Roman Olivet · Alexa Jagger


Kedvencelte 77

Most olvassa 26

Várólistára tette 166

Kívánságlistára tette 167

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Vi Keeland: Egomániás

Vi Keeland folyton megcsinálja. Már az első jelenetei imádni valóak, de ezt az érzést az utolsó oldalig tudja fokozni. Egyszerűen lebilincsel, amit művel. Nagyon jól ért „az ellentétek vonzzák egymást történetekhez, és én eddig mindet bekajáltam.
Emerie és Drew foglalkozásuknál fogva is teljesen ellentétei egymásnak. Egy házassági tanácsadó és egy válóperes ügyvéd, akik teljesen máshogy látják a romantikus kapcsolatokat és nem csak állásuknál fogva…
Összességében imádtam. Vi-ben soha nem csalódom, mert mindig kedvemre valót alkot. Nem véletlenül várom mindig az új könyveit. Úgy érzem, soha nem unnám meg. Romantikus, vicces, kacér, olykor cuki. Azért az eredeti borító körökkel jobb!

7 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: Egomániás

Annyira bírom, ahogy V. K. összeválogatja a szereplőit! Drew egy bunkó, de amikor kell tud rendesen viselkedni, Em pedig egy fura lány, de kedvelhető hősnő kategória. Tetszettek a szócsaták, a kémia, ami működött köztük, de leginkább az tetszett, hogy a történetben több volt egy sima erotikus románcnál. Egy gyerek vagy egy kutya mindig sokat lendít a sztorin, de ez most még egy kicsit komplikáltabb is volt a megszokottnál. És a dilinyós Romant is bírtam.

3 hozzászólás
MissFortune>!
Vi Keeland: Egomániás

Vi Keelandtól eddig nem olvastam olyan könyvet, amit egyedül írt volna.. Milyen buta voltam.

Tökéletes volt. Nagyon tetszett. Annyira, hogy tegnap este hajnali négyig olvastam. Ettől az ellentétek vonzzák egymást sztorit, amúgy is szeretem, mindig be is kajálom, de ezt mégis különlegesnek véltem. Például Drew egyáltalán nem volt bunkó rossz fiú. Ez egy sokkal könnyedebb, érzékibb szerelmi történetet mutat be. Már az elejétől kíváncsi voltam, hogyan fogják áthidalni a válóperes ügyvéd – párkapcsolati terapeuta különbséget. A kis vitáikon sokat nevettem. egyikőjük sem volt egy könnyű eset.
Drew igazi piszkos fantáziájú férfi, de emellett van egy nagyon édes oldala is. Nem minden szereplőnél szeretem, ha így viselkednek, ennyire egoisták.. Neki ez el lett nézve.
Emerienél komolyan végig azon botránkoztam, hogy szegénynek hogy lehetett ilyen borzasztó nevet adni? :D Mindig az MRI jutott róla eszembe.. Ettől függetlenül szimpatikus nő szereplő volt, szerettem, amiért nem szereti Baldwint. xD Az ilyen Baldwin féle férfiakat nagyon nem kedvelem.. Évekig nem döbbent rá, hogy Emerie szereti, csajozott folyton. Olyan ellenszenves Drew mellett, nyilván ez volt a cél.

Imádtam, biztosan fogok még tőle olvasni..:)

4 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Vi Keeland: Egomániás

Nem először – és remélhetőleg nem utoljára – rögtön az első fejezettel, pontosabban a főszereplők első találkozásával megvett magának az írónő! Így kell jó hangulatba hozni a romcom olvasókat! Amikor nem Alexa felpofozásáról ábrándoztam, akkor vigyorva olvastam majdnem minden sorát. Sok más tulajdonságuk mellett, Drew pimaszságát, illetve Emerie talpraesettségét kedveltem a legjobban. Az a bizonyos kémia remekül működött közöttük, pedig nagyon különböztek egymástól. A sok zűr ellenére, Beck igazán szerencsés kisrácnak érezhette magát, mert az apukája mindennél jobban szerette. Mindent összevetve elmondhatom, hogy remekül szórakoztam, Vi most sem okozott csalódást!

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
334 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929137 · Fordította: Seres Noémi
2 hozzászólás
Magdi1017>!
Vi Keeland: Egomániás

Mit is mondjak… Vi Keeland!
Ez önmagában elég ahhoz, hogy az ember egy jó kis könyvet olvasson. Most sem okozott csalódást, kellemesen kikapcsolt. Élveztem minden sorát.
Szerettem a szereplőket, humoros volt, és szexi,semmi üresjárat – ezt szeretem!

1 hozzászólás
gabriel93>!
Vi Keeland: Egomániás

Ez a könyv fantasztikus!
Eleinte kicsit durvának tűnt, de Drew nagyon szerethető figura. Jó párosítás Emerie-nel. A másik pasa viszont a könyokömön jött ki.
Emellett nagyon szenvedélyes könyv.

1 hozzászólás
Sippancs P>!
Vi Keeland: Egomániás

Pont ez kellett most nekem, egy laza, humoros, semmi extra történet, amiben van egy kis dögség és igazi kémia. Nem csoda hát, hogy mind Drew, mind Emerie már a megismerkedésük során megnyert magának, aztán jött még Beck a hat és háromnegyed évével, Roman, akinek ugyanolyan mocskos a szája, mint a legjobb barátjának, Alexa, a sátán fattya, na meg persze Baldwin, a Selyemfiú Professzor… vagy épp meztelencsiga… vagy a szomszéd s*ggfej. Főként ők dobálgatták a labdát egymásnak, hol viccesen, hol izgalmasan, hol idegesítően, hol pedig csak szimplán szerethetően, mégis olyan jól csinálták, hogy három szuszra befaltam a könyvet.
Úgy tűnik, hogy az írónőnek nagyon jól megy, ha munkahelyi románcról kell írnia, és ki vagyok én, hogy ezt lepontozzam?! Várjuk a következőt!

christine>!
Vi Keeland: Egomániás

Hm, nem is tudom, hogy fogalmazzak… ez a könyv egy jóleső Vi történet volt. Nem éreztem úgy, hogy nagyon klisés lenne, az alaphelyzet elképesztően szórakoztató volt, az viszont idegesített, hogy a fülszöveg konkrétan összefoglalta az első 30 oldalt, és nem ért meglepetésként az, hogy hogyan folytatódik a történet. Ez így valahogy elvett az élményből, máskülönben viszont hihetetlenül jól szórakoztam.
Tetszett a szereplők közötti kémia, azt nagyon eltalálta az írónő, a veszekedéseken, szóváltásokon nagyon jókat szórakoztam; már rég történt, hogy az éjszaka közepén hangosan felröhögtem egy-egy jeleneten.
Az is tetszett, hogy olyan valódi volt. Valódi problémák, valódi érzések (és itt most nem a szerelemre gondolok, hanem pl arra, hogy Emerie határozottan válogatós és nem eszik meg mindent, vagy hogy spoiler), valódi ármányok, és hogy nem mindenki kapja meg a boldog befejezést spoiler. A romantikus vonal mellett nagyon erősnek éreztem még az spoiler témáját is, jó volt végre egy olyan történetet olvasni, ahol ez nem egy negatív dologként van jelen.

ap358 P>!
Vi Keeland: Egomániás

Keeland könyvei kellemes kikapcsolódást szoktak nyújtani, de maradandó élményt nem. Vagyis eddig ez volt. Az Egomániás fülszövege elmondja a vicces találkozást, majd felvezeti azt is, miként marad egymás mellet a két főszereplő. Innen már sima az út a románchoz, nem kell sokat töprengeni a sztorin, szóval a töltelék és a stílus az, ami egyedivé tudja varázsolni az egészet. És sikerült.
Itt a legfontosabb, amit a fülszöveg nem mond el, hogy Drew válóperes ügyvéd, Emerie meg házassági tanácsadó, így nem csak a nézeteik, de a foglalkozásuk is részben ütközik, ami igazából nem kellemetlenséget, hanem humort szül.
Drew annyira jópofa, szórakoztató és pikánsan őszinte karakter, hogy azzal megvett magának. Nem az a tipikus macsó vagy öltönyös nagymenő. A fesztelen, néhol gyermeki beszólásai tették igazán vonzóvá. Kedvességgel és törődéssel közeledik Emerie felé, és sosem rest kicserélni az idézeteket, csak hogy mosolyt csaljon valaki arcára.
A könyv olvastatja magát, és a végére a komolyság is megérkezik, érzelmekkel tölti ki a sorokat.
Az írónő eddig olvasott könyvei közül eddig ez a kedvencem, és azt hiszem, itt az ideje, hogy a többi regényét is sorra vegyem.

kocybaba P>!
Vi Keeland: Egomániás

Nahát, tudtam, hogy nem szabad feladnom! Ez az első Vi Keeland könyv amire végre bátran és teljes lelki nyugalommal 5 csillagot tudok adni. El sem hiszem. Egyszerűen minden klappolt benne. Sziporkázó párbeszédek, normális főszereplők, gördülékenyen alakú kapcsolat, megfelelő mennyiségű és intenzítású erotika, sok-sok humor, némi ellentét, elfogadható mennyiségű dráma és titokzatosság, jó mellékszereplők és még a fordítás is teljesen türhető. Mindezek után nincs is már mit mondanom. Kategóriájában perfekt volt.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

Az emberek nem hagyják el azt, akit szeretnek, hanem örökre vele maradnak.

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger
krisztin1>!

Néha a legrosszabb ötletből lesz a legjobb szórakozás.

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger
nypiro P>!

– Mondott valamit? – kérdeztem tőle, egérutat adva neki.
– Nem. Az apám azt tanította, hogy ha nincs semmi kedves mondanivalóm egy nőnek, akkor jobban teszem, ha magamban tartom.

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger · Emerie Rose
gabriel93>!

Ha az emberek elkezdenek kommunikálni egymással, az sok mindent megold.

Grox>!

– Szülőnek lenni választás, nem pedig jog.

257. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Emerie Rose
Pandaland P>!

Sokszor pont azok, akik a legkeményebb külsővel rendelkeznek, viselik a legvastagabb páncélt a lelkük körül.

79. oldal, 11. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger · Emerie Rose
martonka77>!

– Szokott ebédet rendelni? Attól tartok, hogy ha kimegyek enni, elmulasztom a szállítókat.
– Néha igen. Mit enne?
Megvontam a vállamat.
– Mindegy. Nem vagyok válogatós.
– Mit szólna egy kis indiaihoz? A Curry House csak néhány tömbre van innen, és hamar kihozzák az ételt.
Felhúztam az orromat.
– Nem szereti az indiait?
– Nem igazán.
– Oké, akkor mit szól a kínaihoz?
– Túl sok nátrium-glutamátot használnak az ételekbe.
– Szusi?
– Allergiás vagyok a halra.
– Mexikói?
– Túl nehéz ebédre.
– Érti maga azt a kifejezést, hogy nem vagyok válogatós?
Összeszűkült szemekkel néztem rá.
– Hát persze. Maga sorolt fel furcsa dolgokat az imént.
– Akkor mit szeretne enni, Emerie?
– Pizza?
Drew bólintott.
– Látja? Nem is vagyok válogatós. A pizzát szeretem.

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger · Emerie Rose · nátrium-glutamát
Laura_Bakos P>!

Az apám azt tanította, hogy ha nincs semmi kedves mondanivalóm egy nőnek, akkor jobban teszem, ha magamban tartom.

74. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger
gabriel93>!

A távolság csupán egy próbatétel, hogy lássák, mit bír ki a szerelmük.

lizzyke21>!

– Négy óra alvás melletted sokkal jobb, mint nyolc óra egy üres ágyban nélküled.

283. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Drew Jagger
1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Elle Kennedy: The Chase – A hajsza
Julie James: Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
B. N. Toler: Lélekvesztők
Cassandra Clare: Éjsötét Királynő
Gail Carriger: Időtlen
Rick Riordan: Az Olimposz vére
Kevin Kwan: Kőgazdagok problémái