Csak ​szex 485 csillagozás

Vi Keeland: Csak szex

„Imádtam ​ezt a könyvet. Édes és mocskos.” – Angie's Dreamy Reads

„Hölgyeim és uraim! Bemutatom az első ötcsillagos olvasmányomat 2018-ban. Bámulatos. Érzelmes. Magával ragadó. Tökéletes. Hűha!” – Bookgasms Book Blog

„Annyi minden van, amit szerettem ebben a könyvben. A kémia, a szexuális feszültség, de leginkább maga a történet. Szeretem-szeretem-szeretem ezt a történetet. Tulajdonképpen nincs is semmi olyan benne, ami ne tetszett volna.” – The Smutbrarians

A kapcsolatom Hunter Deluciával visszafelé kezdődött.

Egy esküvőn találkoztunk – ő a vőlegény oldalán ült, én a menyasszonyén. Az éjszaka alatti lopott pillantások után vitathatatlan volt a kölcsönös és erős vonzalom.

Én elkaptam a csokrot, ő elkapta a harisnyakötőt. Hunter szorosan ölelt, mialatt táncoltunk, és azt javasolta, fedezzük fel jobban ezt a vibrálást, ami köztünk van. A nyers és mocskos szavaitól visszavonulót kellett volna fújnom, de valami megmagyarázhatatlan okból… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
378 oldal · ISBN: 9786155929793 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
378 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929786 · Fordította: Seres Noémi

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

91 tag · 45 karc · Utolsó karc: 2021. május 23., 14:17 · Bővebben


Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Hunter Delucia · Bella Rossi · Anna B. Weiner · Natalia Rossi


Kedvencelte 40

Most olvassa 20

Várólistára tette 130

Kívánságlistára tette 150

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: Csak szex

Ez az egyik könyv, ami Vi Keeland dedikált nekem, és a sablonos borító ellenére a beltartalom remek. Szeretem amikor olasz szereplők vannak a történetben, ők sokkal élettelibbek, ráadásul bírom az olasz családokat. Zsivaj, sok tesó, jó kaják, ölelések. A történet egy esküvőn kezdődik, ahol máris pattognak a szikrák Hunter és Natalia között. De Nat nemrég vált el hazug férjétől, Hunter múltjában pedig titok lappang, így szócsatákkal kezdik a kapcsolatukat. Összeillő pár voltak, drukkoltam nekik. Hunter titka meglepett spoiler
Ami a fordítást illeti, igaz, hogy a sweetpea az magyarul szagos bükköny, de én biztos falramásztam volna, ha egy pasi állandóan így becéz. Ebben az esetben talán a tükörfordított édesborsó ( netalán cukorborsó) fordítás jobban passzolt volna a könyv hangulatához.
Ennek ellenére jó kikapcsolódás volt.

7 hozzászólás
Klodette>!
Vi Keeland: Csak szex

Sajnos a kelleténél hosszabb ideig olvastam, aminek nem feltétlen a történet volt az oka, hanem az, hogy közben jött a hétvége, amikor nem értem rá, ráadásul két vizsgám is volt közben.
A lényeg pedig az, hogy tetszett, viszont közel sem volt hibátlan.
A legnagyobb gondom pont az volt vele, hogy erősen emlékeztetett a Colleen Hoover féle Csúf szerelemre és habár azt a könyvet imádtam és a kedvenceim között tartom számon, a Vi Keeland által írt történet sajnos sokkal kevésbé fogott meg.
Óriási elvárásaim nem voltak, így tehát lehengerlő újdonságot sem igazán nyújtott. Az alapötlet meglepő módon tetszik és simán el tudom képzelni, hogy két felnőtt közön hasonló viszony alakuljon ki, hogy aztán az érzelmek elkerülhetetlenül túlcsorduljanak és végül legyen valami több is…
A szereplők szimpatikusak voltak, habár sokszor a szememet forgattam Hunter beszólásain. Nem azzal volt a baj, hogy szókimondó és magabiztos, sokkal inkább azzal, hogy ez már a sokadik könyv, amiben a főszereplő férfi mindig ilyen, vagyis ugyanarra a jól bevált sémára épül.
Hunter tehát szexi, macsó, gazdag, jóképű, nem akar komoly kapcsolatot, mocskos a szája és mocskos az ágyban is, de közben persze egy igazi érző lélek, tragikus múlttal. Néha gyengéd és megmutatkozik az érzelmes oldala, ami miatt hősnőnk természetesen szép lassan beleszeret.
Lehet, hogy a következő kijelentésemtől könnyűvérűnek fogok tűnni, de én biztos képtelen lettem volna ennyi ideig ellenállni egy Hunter kaliberű pasinak…:)
Igazán jó kérdés, hogy unom-e már az ilyen alapú történeteket, de rájöttem, hogy igazából nem. Kellemes kikapcsolódást nyújtanak, igaz, sokat nem kell rajtuk gondolkodni, ám még mindig okoznak kellemesen arcpirító pillanatokat.
Fogok még olvasni az írónőtől, hiszen szerettem a stílusát és érdekel, hogy vajon a többi regénye mennyiben tér el ennek a sztorinak az alapjaitól? Ha azok is hasonlóak lesznek, akkor végleg hagyni fogom, de egy esélyt mindenképpen megérdemel.

Ennél is bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2020/01/konyvkritik…

Törpillaa P>!
Vi Keeland: Csak szex

Nekem tetszett az első laptól az utolsóig. Ez az első könyv, amit olvastam az írónőtől, és eddig tetszik a stílusa. :-) Kíváncsi vagyok a többi is ilyen jó-e. :-)
Nagyon szenvedélyes, szórakoztató, érzelmes, szexi, humoros. Rengeteget nevettem eleinte Natalia és Hunter párbeszédén. Olykor egész viccesek voltak. :-) Jó páros voltak, és Hunter magával ragadó egy pasi, már elsőre megfogott. :-) Nataliát is bírtam jó fej csajszi, izzott rendesen köztük a kémia, habár próbálta tagadni. :-D Izzyt és Annát is eléggé bírtam.
spoiler Ez az egyetlen, amit furcsállottam, aztán jött a happy.
Mindenesetre szórakoztató volt, és tetszett is. :-) Csak ajánlani tudom, aki még nem olvasta. :-)

rebeka202 P>!
Vi Keeland: Csak szex

Határozottan kijelenthetem, hogy eddig ez a kedvenc Vi Keeland könyvem. Egyszerűen nem bírtam letenni, ha tehetem, egyszerre kiolvasom.Teljesen más volt, mint a többi. Az eddigi könyveinél nagyon azt éreztem, hogy csak le akart tudni még egy könyvet, semmi nagy sztori, csupán egy szerelmi szál és sok szex. Itt viszont azért mindegyik szereplőnek volt története, meg volt a maga múltja, amit szintén sikerült nagyon szépen kidolgoznia az írónőnek. Az összes szereplő szimpatikus volt. Egyik esetében sem éreztem azt, hogy sekélyesek volnának, vagy nagyon hajaznának a már általa írt kötetek szereplőire. Egyediek voltak a maguk módján. Számomra ami a leginkább feldobta a sztorit, az a múltban való cselekményszál volt, ami szerencsére nem sikerült erőltetettre és klisésre. Bár azt nem mondom, hogy nem vártam egy kicsit nagyobb drámát, de így is jó volt!

Vi Keeland első könyvénél eldöntöttem, hogy soha többé nem olvasok tőle, mert határozottan nem az én írónőm. De azért azóta már ez a hatodik könyvem tőle :D
Ez nagyon tetszett, így bizalmat szavazok neki a jövőben is :)

32 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Vi Keeland: Csak szex

Na erről van szó! Végre ismét egy olyan Vi Keeland könyv magyarul, amibe nem tudok belekötni. Azt viszont már most leszögezném, hogy a fülszöveg nem túl helyes, mivel bizonyos részletek a helyükön vannak, viszont a nagyja teljesen másképp zajlott le, mint ahogy azt sejtenénk.
Hunter Delucia már az első pillanatban levett a lábamról a magabiztosságával, néha pofátlanságával, lenyűgöző humorával, majd pedig a gondoskodásával. Egyértelműen olyan férfi, aki megszerzi azt ami kell neki, bármi áron, mégsem taszító módon. Kedveskedéssel, odafigyeléssel és hasonló dolgokkal, amitől garantáltan elolvad az összes női olvasó.
Natalia olyan főshősnő, akivel kifejezetten könnyű azonosulni. Független, erős, mégis van egy aranyos, lágy oldala is.
Amikor kettőjüket összeengedték, az volt ám az izzás. Miket beszélek?! Egyenesen lángolás! Tapintani lehetett közöttük a vonzalmat, ám az kifejezetten tetszett, hogy a könyv feléig ennek ellenére sem történt semmi olyan.
Szépen felépítve haladt előre apránként a történet és ami először sablonosnak tűnhetett, az végül teljesen egyedivé vált. Volt egy nem kis meglepetéssel szolgáló titok is, ez csak ráadás volt a kedélyek továbbfokozására, így kijelenthetem, hogy számíthatatlan cselekmény jellemezte, ami nagyon olvastatta magát.
Rendkívül élveztem, mostantól pedig csak ilyen jó történeteket (+ fordítást) várnék Vi Keelandnél.

8 hozzászólás
Illatos_Hópehely P>!
Vi Keeland: Csak szex

Ez a harmadik szóló olvasásom az írónőtől és meg kell hagyni, kedvelhető a stílusa.
Nekem szimpatikus volt az összes szereplő.
Egy picike dolog nem tetszett, mégpedig Hunter spoiler való hozzáállása.
Tanult emberként több esze is lehetett volna.

zuna19>!
Vi Keeland: Csak szex

Kicsit most rosszindulatú leszek és nem adok azért több csillagot a könyvnek, mert más azt tenné. Nekem ez most nem tetszett annyira. A történet alap ismerős, igaz meg nem mondom melyik könyvre hajaz, de mostanában olvashattam. Lényegtelen. A karakterek nem voltak lehengerlőek. Szerethetőek persze, de kedvenc egyik se lett számomra.

turanett P>!
Vi Keeland: Csak szex

Nem azt kaptam, amire számítottam. Ez sokkal több volt. Azt hittem, hogy egy könnyed romantikus limonádé lesz, pedig nem. Az eleje határozottan annak indult. Hunter és Nat párbeszédei nagyon viccesek voltak. Nat barátnőjét és családját is megkedveltem. Még Izzy is megemberelte magát. Viszont, ahogy haladtunk előre, az az érzésem támadt, hogy itt valami komolyabb dolog van készülőben, és tényleg. Elég megrázó dolgokat boncolgat az írónő. A betegség és a halál soha nem egyszerű téma. Sajnáltam , hogy Hunter ennyire makacs és nem beszél Nat-tal, de csak megoldódik minden. Nagyon aranyosak együtt. A címével viszont, nem igazán értek egyet. Mert, bár volt egy egyezség közöttük, de nem igazán érről szólt a dolog. Ez a könyv sokkal többről szól.

perpetua P>!
Vi Keeland: Csak szex

Próbálom valahogy sorrendbe állítani magamban az újabb és újabb Vi Keeland könyveket, de egyre nehezebb. Nagyon hasonlítanak egymásra, de mégis mindegyik kicsit más. Abban viszont teljesen egyeznek, hogy öröm olvasni őket. Ezt a részt is nagyon szerettem. Talán itt egyedül a két főszereplő kapcsolatának akadálya zavart, nem tudtam teljesen megérteni, hogy Hunter miért tartja emiatt ennyire távol magától Natalia-t, de ezen kívül mindent imádtam ebben a könyvben is. A plusz elemek, amik érdekesebbé teszik a „sablon” történetet, azok meggyőztek és most is csak mosollyal az arcomon tudok visszagondolni erre a kötetre.

christine>!
Vi Keeland: Csak szex

Tényleg, igazán meglepődtem. Végig olyan érzésem volt, mintha egy romantikus, valentin napkor kiadott vígjáték peregne a szemem előtt, ami néhány helyen bugyuta, és olyan dolgok történnek meg benne, ami a való életben talán nem spoiler, mégis összességében csak annyit mondhatok, eddig ez az első olyan könyv Vi-től, ami majdnem megütötte az elvárásaim alsó határát. És sajnos tényleg csak az alsót. de akkor is elolvasom a többi könyvét is. Ha nagyon pihent az agyam, akkor elviselem a történeteit. Sőt, csakis akkor

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

_Ellamara_ P>!

Az élet nem a győzelemről szól, hanem arról az emberről, akit először hívsz fel, hogy elmondd neki: nyertél.

konyvmolyblog>!

Mindenesetre fején találta a szöget: az életben az a személy a legfontosabb, akinek először el akarja mondani az ember a híreit.

doriis_and_herbooks>!

A bizalom törékeny dolog. Ha eltörik és apró szilánkokra hullik, hiába ragasztja össze az ember, mindig látszani fognak a repedések. Soha nem lesz már olyan erős, mint előtte.

74. oldal

ancsa_17 P>!

Ha az ember túl sok időt tölt azzal, hogy a múltba néz, hogy meglássa, mit csinált rosszul, elmulasztja megélni a jelent.

162. oldal

zuna19>!

– Minél inkább tagadjuk az igazságot, annál nagyobb lesz felettünk a hatalma.

konyvmolyblog>!

Az ember tervei sokkal egyszerűbbek, mint amit az élet produkál, de néha van, hogy mégis az a helyes út, ami végül kijut az embernek.

Ács_Milán P>!

Az idő elrepül, ha élvezed az életet, ha nem. A választás a tiéd.

332. oldal

Ács_Milán P>!

Az ember nem erőszakolhatja ki a kémiát, mint ahogy a létét sem tagadhatja. Bár a vonzalom nem minden. Összehozza az embereket, de arról nem gondoskodik, hogy aztán össze is tartsa őket. A bizalom, a tisztelet és az összeférhetőség tartja együtt a párokat.

119. oldal

SeRa00>!

– Néha a magabiztosság csak egy álca, ami mögé az emberek a
bizonytalanságaikat rejtik.

216. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
Cassia Leo: Fekete doboz
Gayle Forman: Engedj el
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Aly Martinez: A legsötétebb hajnal
Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik…
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Jodi Picoult: Szívtől szívig