Bossman 35 csillagozás

Vi Keeland: Bossman Vi Keeland: Bossman

From ​New York Times Bestseller, Vi Keeland, comes a sexy new standalone novel.

The first time I met Chase Parker, I didn’t exactly make a good impression.

I was hiding in the bathroom hallway of a restaurant, leaving a message for my best friend to save me from my awful date.

He overheard and told me I was a bitch, then proceeded to offer me some dating advice.

So I told him to mind his own damn business—his own tall, gorgeous, full-of-himself damn business—and went back to my miserable date.

When he walked by my table, he smirked, and I watched his arrogant, sexy ass walk back to his date.

I couldn’t help but sneak hidden glances at the condescending jerk on the other side of the room. Of course, he caught me on more than one occasion, and winked.

When the gorgeous stranger and his equally hot date suddenly appeared at our table, I thought he was going to rat me out.

But instead, he pretended we knew each other and… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
326 oldal · puhatáblás · ISBN: 1682304302
>!
320 oldal · ASIN: B01IMFDR9A
>!
326 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781682304303

2 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

110 tag · 50 karc · Utolsó karc: 2022. december 26., 11:59 · Bővebben


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Chase Parker · Reese Annesley


Kedvencelte 3

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: Bossman

Nagyon élveztem a sztorit, Chase és Reese egy igazán dinamikus páros. Humor, szenvedély, poénok. A megismerkedésük sem hétköznapi, óriási köztük a kémia, csak úgy pattognak a szikrák. Reese azonban már megégette magát és Chase múltja is sötét. Időnként elővettem volna a varázslatos szívlapátot olvasás közben.
spoiler
Összegezve – a szívtipró pasi és a talpraesett női főhős mellett, kedvelhető mellékszereplők, egy csúnya cica, pikáns jelenetek – ez egy olyan történet, amit magyarul is szívesen megszereznék.

15 hozzászólás
pveronika>!
Vi Keeland: Bossman

Most, hogy visszagondolok erre a könyvre, még mindig legyezgetnem kell magam. :) A Bossman egy nagyon humoros és meglehetősen fülledt olvasmány volt, jó karakterekkel és vicces párbeszédekkel.

Reese éppen egy étterem folyosóján bujkál az aktuális katasztrofális randija elől, és próbál segítséget kérni a barátnőjétől, hogy egy hamis hívással mentse ki a kínos szituációból, amikor feltűnik egy rejtélyes, szexi férfi, és számon kéri a lányon ezt a nem túl szép húzást. Végül mégis az arrogáns idegen igyekszik a segítségére, méghozzá oly módon, hogy egyszerűen fogja magát és az ő randiját, és odaül a lány és az unalmas vacsora partnere asztalához, egy komplett történet kitalálva a közös gyerekkorukról. Reese hamar veszi a lapot, és nagyon vicces módon beszáll a játékba, amely során együtt mindenféle történeteket találnak ki, megmentve mindkettőjük estéjét.

Reese és Chase később ismét összefutnak, és Chase hamar a lány tudtára adja a vonzalmát, és hogy az ágyában szeretné látni, azonban a feketeleves csak akkor jön, mikor kiderül, hogy Reese legújabb főnöke (sőt igazából a főnökének, főnöke), nem más, mint maga Chase Parker. A kérdés az, hogy Reese képes lesz ellenállni a mocskosszájú, ugyanakkor felettébb vonzó, okos, figyelmes és humoros főnöknek? :)

Nagyon sokszor mosolyogtatott meg ez a könyv, Reese és Chase kitalált történetein szakadtam a nevetéstől, az írónő stílusa pedig nagyon tetszett. Nagyon jók voltak a karakterek, bár Chase-t sokkal komplexebbnek és kidogozottabbnak éreztem, mint a női főszereplőt. Mindkét szereplőnek volt a múltjában valami, ami kísérti őket, és ami vitt egy csöppnyi mélységet a könyvbe, sőt egészen megható jeleneteket is csempészett a kötetebe az írónő. A mellékszereplők is jól eltaláltak voltak, aminek nagyon örültem. A kémia Chase és Reese között pedig kiemelkedően jó volt, és igazán fülledt jeleneteket is tartogatott a könyv.

Összességében nagyon ajánlom a stílus kedvelőinek, és mindnekinek, aki egy kis könnyed, humoros kikapcsolódásra vágyik. :)

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2016
ASIN: B01KOZKIMU · Felolvasta: Joe Arden, Maxine Mitchell
20 hozzászólás
Naiva P>!
Vi Keeland: Bossman

Azt hiszem, új kedvencet avathattam. Alig bírtam letenni, vagy átállni a másik könyvre, ami nálam már bevett szokás. Bárcsak ne ért volna véget. Kevés volt az a 37 fejezet. A karakterek életszerűek, nagyon szerethetőek voltak. Sokan a Reasonable Doubt-hoz hasonlítják. Bár ez a páros marketinges. Talán van köztük némi párhuzam, de míg spoiler Andrew-t nem tudtam megkedvelni, addig Chase-t, amint feltűnt a színen, imádtam. Chase nem csak szexi, gazdag, spoiler, hanem elkötelezett a cége iránt, szereti a barátait, rajong a családjáért és még okos és vicces is.
Reese-t is imádtam. Tallulah-t, a csúnyácska bőrmacskáját is. Reese megtestesíti a mai modern nő fogalmát. Nem csak egy gyönyörű dögös vörös, végre egyre népszerűbbek a vörösek hanem gyors észjárású, okos, erős és független, akinek imádtam a „fura megrögzött” szokásait. A párbeszédek sziporkázóan szórakoztatóak. Ez az a típusú könyv, ahol nem érdemes közben a kávédat kortyolgatni, mert az a legjobb esetben az olvasódra, rosszabb esetben a légcsövedbe kerül.
A történet könnyen, kiszámíthatóan indul, pedig már az első nagy találkozás sem volt igazán hétköznapi. A téma adott; ugratós, de csodálatos barátság, romantika és attól több főnök és beosztottja között. Viszont azzal mindenki tisztában van, hogy a főnökkel összejönni soha nem jó ötlet, de ebben a történetben szó sincs a szokásos irodai románcról. A kémia csak úgy sistergett közöttük. Aztán elérkezik az, amit nem lehetett előre látni, a nagy csavar, a nagy bumm, az „ónemáááár”! Ezen a ponton a szívem teljesen összetört, de mivel ez egy többnyire vidám történet, mindenre van megoldás.
Imádtam, mert Vi Keeland tényleg jól ír. Élveztem a szereplők közötti macska-egér játékot. A történet igazán robbanásveszélyes és függőséget tud okozni és hát a borítója mhhhh, de nem szabad „tárgyiasítani vagy fetisizálni” félmeztelen férfiak képeit.

12 hozzászólás
DarknessAngel>!
Vi Keeland: Bossman

Nagyon jó romantikus történet. Úgy tűnik Vi Kelland is garancia, ha az ember egy szuper könyvet akar olvasni.
Már az eleje nagyszerűen indított a furcsa és vicces első találkozással. Később pedig csak egyre jobb lett, ahogy Reese és Chase egyre csak szőtték a kis meséiket :D Szeretem, mikor egy könyvben van humor, ami se nem elcsépelt, sem pedig eltúlzott. Itt nagyon jól volt megoldva ez is. Sokszor mosolyogtatott meg a könyv hála a bolondos helyzeteknek. A szőrtelen macsek cuki volt.
Reese jól megváratta Chaset míg végül beadta a derekát a csábításanak, de ettől csak jobb lett az egész. Bejött a dinamikájuk, plusz a kémia közöttük… aw♡ Az epilógusban ilyesmire is számítottam, szóval szerencsére nem maradtam hoppon.

felícia97>!
Vi Keeland: Bossman

Emberek hát hogy lehetséges az hogy mindössze két könyv után máris kedvencé akarok avatni egy írót?De komolyan basszus egyszerűen nem tehetek mást mert ez a nő egy zseni.Azt gondolhatnánk hogy a romantikus-erotikus műfajban már nincs olyan könyv aminek az ötlete és a története ne lenne lerágott csont(ami persze igaz is),ugyanakkor egy fenomenális és humoros stílussal bizony mégis megtörténhet hogy teljesen új “köntöst” kapnak ezek az ezerszer olvasott felállások.Ez nagyon szembetűnően jellemezte Elle Kennedy könyveit(nem a semmiért van ott a nagy kedvenceim között :D)és most Vi Keelend-nél pontosan ugyanezt érzem,mert egy elcsépelt és klisés történetből a fergeteges stílusával ismét képes volt egy szuper sztorit alkotni,és persze újra meghódítani a szívem. :) A Bossman kicsit másabb történet volt mint a Beautiful Mistake,de ez persze egy pillanatig se jelenti azt hogy rosszabb.Mindkettőnek meg van a maga helye a szívemben,nem is tudnék választani közülük mert mindegyiket a maga módján szerettem.A két könyv szerkezeti felépítésben voltak azonos elemek és fordulatok,ugyanakkor az írónő két teljesen új személyiséget ismertetett meg velünk ebben a történetben.A humor most is állandó elem,szóval a rekeszizmaink nem fognak sokat pihenni olvasás közben,de persze a romantikát és a komolyabb témákat sem kell hiányolnunk.Tökéletes egyensúlyban voltak az egyes részek,úgyhogy most is elmondhatom hogy semmit sem változtatnék a könyvön.Úgy volt jó ahogy volt. :) A történet kezdete persze ismételten ütősre sikerült megadva a könyv későbbi hangulatát. Hősnőnk Reese éppen egy pocsék randiból igyekszik kimenteni magát amikor találkozik a sármos idegennel Chase Parkerrel,aki megmenti az estét a totális katasztrófától mikor saját randi partnerével csatlakozik Reese-ékhez,eljátszva mintha régi ismerősök lennének,és őrültebbnél őrültebb sztorikat talál ki a közös múltjukról. :D Innen már borítékolható miféle dolgokra számíthatunk,különösen mikor Chase Reese főnöke lesz,és eltökéli hogy elcsábítja a lányt.Reese viszont tart attól hogy ismét megégeti magát;és eszében sincs kikezdeni az újdonsült főnökével.Csak hogy a dolgok sosem úgy alakulnak ahogy azt előre tervezzük….. :D Rettenetesen bírtam Reese-t,mert az ő személyében az írónő ismét egy fantasztikus hősnőt alkotott,aki abszolút megnyert magának.Na és Chase?A faszi nem komplett az tuti az őrült történeteivel egyetemben,de egyszerűen imádtam nem tudok mást mondani. :D Az ő humoros személyisége rengeteget dobott a történet hangulatán,és mellesleg külsőre sem éppen elhanyagolható. :) Na szóval úgy gondolom nem is kell többet mondanom,mert akárcsak Beautiful Mistake-t ezt a könyvet is rettentően imádtam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Ezek után meg biztos vagyok benne hogy bármennyi könyvet fogok még Vi Keeland-tól olvasni,soha nem fog csalódást okozni. :)

4 hozzászólás
Vascello>!
Vi Keeland: Bossman

Vicces és szórakoztató volt, egyszer olvasós regény a jobb fajtából. Szimpatikus volt számomra mindkét főszereplő, a párbeszédek nem voltak erőltetettek. A konfliktus komolyabb volt, rendes lezárást is kaptam. Minden adott egy jó kis délutáni olvasáshoz, ráadásul tényleg annyira lekötött a történet, hogy az első betűtől az utolsóig végigolvastam.

3 hozzászólás
xoxo_ivett>!
Vi Keeland: Bossman

Ez remek volt!
Igaz már rögtön az elején tudni lehetett, hogy mi lesz a két főszereplő között, de mivel nem rögtön ugrottak egymásnak, hanem előbb valami fura barátságnak felcímkézett dolog alakult ki köztük, így nem volt panaszra okom.

Toffy_Sentellion>!
Vi Keeland: Bossman

Ez a könyv valami halálos. :D
Részben éppen csömörömet élem, de annyira jókat kacagtam rajta, hogy egyből kedvet kaptam az olvasáshoz.

Monday>!
Vi Keeland: Bossman

Nem lehet panaszom a főnökeimre, de azért na, hát nekem ilyen sose jut. (Jó, hát még csak 22 vagyok, de a tehetségtelenségem valószínű még ki fog párat termelni.)
Teljesen jó volt, elég erotikus rész, jobbat mondok: nagyon khmm, fülledt helyzetek voltak, de nem dugtak minden második oldalon. Elég komolyság volt benne és közben végig jó és vicces párbeszédek voltak.

Vivuska>!
Vi Keeland: Bossman

Először is… Nézzétek ezt a borítót! Azok a szemek…
Teljesen beleszerettem Chase-be! Chase Parker egy szexi, okos pasi. Neki nincs problémája a hivatali afférral, mindent megtesz azért, hogy meghódítsa Reese-t.
Reese is szerethető karakter. Nagyon jó volt olvasni a párbeszédeiket. Ő nem akart egy viszonyba bonyolódni a főnökkel, mert e téren már volt tapasztalata. Teljesen megértettem őt. De nem tehetett róla, nem tudott ellenállni Chase-nek.
Lassan alakult ki a kapcsolatuk, lassan közelítettek egymáshoz, és ez tetszett.
Azt hittem ez a könyv könnyedebb lesz, de Chase a múltban szörnyű dolgon ment keresztül, ami meggátolta abban, hogy boldog legyen, hogy kapcsolatban éljen.
Mindkettejüket megértettem. Chase vicces és szerethető karakter. Szóval megértem, hogy Reese miért szeretett bele.
És a vége… elolvadtam


Népszerű idézetek

Naiva P>!

“You have my heart. Promise me you’ll keep it safe.”
“Only if you promise never to give mine back.”

Naiva P>!

What a waste of smooth, shaved legs.

(első mondat)

Ninácska P>!

It was my heart.
She was already inside my damn heart.
I could physically walk away from her, but she was already inside of me. Distance wouldn’t change that. She’d be in my heart, even if she wasn’t in my life.

Kapcsolódó szócikkek: Chase Parker
Naiva P>!

“I’ll change the policy.”
“From prohibited relationships to screwing in the office strongly recommended?”
He grinned. “Absolutely.”

Naiva P>!

God, he is cocky. And apparently, cocky really works for me.

Lille>!

Without looking at me, he spoke. “Paul McCartney or Dave Grohl?”
He wanted to know what version I’d had in my head as I played “Blackbird.”
“Paul McCartney. Always.”

3 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!

He moved to sit across from me and gave me his best dirty grin.
“I was just going to say I do my best work at night, also.”
“I’m sure you do. Although I was referring to brainstorming advertising ideas. I find I’m more creative in the evening. Sometimes after I’ve climbed into bed and shut off the lights, an idea will come to me for something I was trying all day to focus on.”
“I’m very creative when I shut off the lights and slip into bed, too.

Naiva P>!

“Am I the background on your iPhone, too?”
I jumped. “You scared the shit out of me.”
“Sorry. I couldn’t pass up the opportunity to sneak a peek. Figured since I’m your laptop
background and all, the obsession might run pretty deep.”
I turned and held out my phone. “I can see the similarities, but the photo is definitely not you.”
Chase took the phone from my hand. “What the hell is that?”
“It’s Tallulah.”
“Is that thing real?”
“Of course it’s real. Really ugly, isn’t it?”
“Is it a cat?”
“Yep. It’s a Sphynx. A hairless cat.”
It was seriously the ugliest pet I’d ever seen.

Naiva P>!

Chase gulped back the rest of his mimosa. “I haven’t had to work too hard for a woman’s attention.”
“I would have guessed that. Is that what the intrigue is here, then? A man who wants what he can’t have? That’s not a novel concept.”
His eyes went back and forth, searching mine, and I knew he was deliberating saying something.
Eventually, he said, “You’re right. I do want what I don’t have. That’s part of it. But not in the way you think. Don’t ask me to explain it, but when I’m around you, I’m happy. That’s all I’m after.”

Niki_Nagy_4>!

Don’t focus on the what ifs. Focus on what is.


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: The Devil Wears Black
Karina Halle: The Swedish Prince
Erin Watt: Twisted Palace
Penelope Bloom: His Banana
Christina Lauren: The Unhoneymooners
Colleen Hoover: Regretting You (angol)