Beautiful ​Mistake 12 csillagozás

Vi Keeland: Beautiful Mistake Vi Keeland: Beautiful Mistake

The ​first time I met Caine West was in a bar.

He noticed me looking his way and mistakenly read my scowling as checking him out.

When he attempted to talk to me, I set him straight―telling him what I thought of his lying, cheating, egomaniacal ass.

You see, the gorgeous jerk had wined and dined my best friend-smooth talking her into his bed, all along failing to mention that he was married.

He deserved every bit of my tongue-lashing and more for what he'd done.

Especially when that lazy smile graced his perfect face in response to my rant.

Only it turned out, the man I'd just told off wasn't the right guy.

Oops. My mistake.

Embarrassed, I slunk out without an apology.

I was never going to see the handsome stranger again anyway, right?

That's what I thought…until I walked into class the next morning.

Well, hello Professor West, I'm your new teaching assistant.

I'll be working under… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
298 oldal · ASIN: B073Z34KFJ
>!
350 oldal · ISBN: 9781682309827

Kapcsolódó zóna

!

Vi Keeland

108 tag · 50 karc · Utolsó karc: 2022. december 26., 11:59 · Bővebben


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Caine West · Rachel Martin


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Vi Keeland: Beautiful Mistake

„That’s the thing about true love — we never see the beginning or the end.”
Ez teljesen igaz volt erre a történetre.
Már a borító alapján gondoltam, hogy ez a történet szexi lesz. Kár tagadni. Az (is) volt. spoiler A lényeg, hogy a történet sokkal több volt, mint, amit a fülszöveg, vagy az az istenség a borítón ígér. Sokkal több, mint egy tiltott szerelem lassú kibontakozása.
Csodálatos olvasmány volt, inspiráló pillanatokkal, gondolatokkal, amit átjárt a szeretet és a zene szeretete, a hit és az igazság. Szerintem évek múlva is fogok erre a történetre emlékezni.
Vi Keeland-et a legnagyobb kedvenceim között tartom számon. Nagyon szeretem a könyveit, de ez volt talán az eddigi legösszetettebb története. Sokkal több volt, mint szexi. Sokszor megnevettetett és volt, amikor összetört. A közös zenei órákat egyenesen imádtam.
Már a történet eleje jól indult és minden egyes oldal csak fokozta az izgalmat. Szeretem, amikor egy páros nem hétköznapi módon találkozik. Rachel és Caine első nagy találkozása ilyen volt, ahol a lány éjszakai műszakban dolgozik pultosként, azért, hogy tudja fizetni az egyetemi tandíját. Csak másnap tudja meg, hogy az a szexi, mocskos szájú pasi, aki előtt lejáratta magát az este, az új zenei professzora. spoiler Minden akadály ellenére nem tudták magukat egymástól távol tartani, de sajnos az élet sokszor nem várt fordulatokat tartogat.
Rachel szemszöge jelen időben zajlik, míg Caine-é a múltban. Főként emiatt volt a könyv letehetetlen. Majdnem megvesztem, hogy kiderítsem, lesz-e ebből happy end?! Nem akartam, hogy véget érjen a történet. Nálam határozottan újraolvasós.

felícia97>!
Vi Keeland: Beautiful Mistake

Nem is tudom hol kezdjem a mondandómat így hirtelen,de ez nem is csoda mert még mindig a könyv hatása alatt vagyok,ami megnehezíti,hogy értelmes véleményt alkossak. Annyi viszont biztos kedves molyok, ha olyan könyvre vágytok ami romantikus,humoros,és emelett nem csak egy nagy rózsaszín felhő az egész hanem komolyabb témákat is boncolgat,ugyanakkor mindezt nem tolja erőszakosan az arcodba,akkor ezt a történetet el kell olvasnotok.Én személy szerint egy könnyed kikapcsolódást kerestem hétvégére egy nehéz hét után,de annál sokkal többet kaptam.Imádtam minden percét,igazi felüdülés volt olvasni, és ebből kifolyólag nem is nagyon voltam képes félbe hagyni hosszabb időre.Már az első fejeztben beszippantott a történet ami nem is csoda egy olyan indítás után mint amilyeben a mi főszereplőink előszőr talákoznak. :) Azért nem lettem volna a hősnőnk Rachel helyében mikor rájön,hogy a jóképű és sármos férfi akit előző este szóban inzultált mert összetévesztette valakivel nem más mint az az egyetemi professzor akinek a tanársegédje lesz az elkövetkező időszakban… :D Szóval el lehet képzelni micsoda szituk várnak még ránk a történet folyamán különösen hogy a professzor és kedves segédje között szinte az első pillanattól kezdve izzik a levegő…Élvezet volt olvasni kettejük szóváltásait,és végigkövetni hogyan kerülnek egyre közelebb egymáshoz,annak ellenére hogy nem lenne szabad.Nem kevés vidám pillanatot tartogatott a történet,és sokszor nem győztem levakarni az ostoba vigyort az arcomról egy-egy jelenet után,különösen a könyv első felében.A második rész kicsit komolyabbra sikerült,de nem okozott az sem csalódást.Az írónő szépen megoldotta ezt a vonalat is,és a fordulattal még meglepnie is sikerült.A lezárás is tökéletes volt:nem volt túl csöpögős,mégis az én romantikus lelkem olvadozott párszor olvasás közben.Aztán muszáj pár szót ejtenem a szereplőkről is így a végén.Rachel igazi belevaló nagydumás hősnő,és egyszerűen imádtam a határozott stílusát és azt hogy nem hagyta magát,és bizony nem félt a kedves professzort sem elküldeni a fenébe amikor az megérdemelte a seggfej viselkedéséért.És hát akkor nem hagyhatom ki az előbb említett professzort Caine West-et sem,aki kb az első megjelenésétől fogva folyamatos nyálcsorgatást váltott ki belőlem… :D Szerintem nincs olyan nő a világon aki ne vágyna,vagy vágyott volna arra hogy az egyetemi katedrán egy ilyen szexisten tartson előadást,bár gyanítom hogy ilyen esetben az előadás lenne a legutolsó dolog amire mi hölgyek koncentrálnánk. :) Úgyhogy Rachel-hez hasonlóan engem is elvarázsolt ez a férfi bármennyire is bunkó és elutasító volt sokszor.Hősnőnket viszont nem kell félteni mert nem csak Caine West az aki keményen tud játszani. :) Nem szaporítva a szót tovább csak annyit mondhatok,hogy nagyon megérte elolvasni ezt a fantasztikus könyvet. Nem fogom elfelejteni az már biztos.És bátran ki is jelenthetem,hogy nem ez volt az utolsó könyv amit Vi Keeland-től olvastam. :))

2 hozzászólás
csucsorka IP>!
Vi Keeland: Beautiful Mistake

Szeretem Vii Keeland könyveit, amikor könnyed kikapcsolódásra vágyok, csak választok egyet a kockahas-rengetegből és ritkán csalódom, legrosszabb esetben is 4 csillag körül megállunk.

Az írónő most is összehozott két vonzó idegent és egy rakás akadályt gördített közéjük, hogy jól befűtsön míg eljutunk a végkifejletig – de a megszokott párhuzamos szállal, múltbéli titokkal mélyebbre ment, mint bármikor máskor, teljesen egyedi történetet alkotva és jócskán felülmúlva önmagát.

Egy szuszra olvasós sztori lett, szerettem.
spoiler

repe993 P>!
Vi Keeland: Beautiful Mistake

Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, miért adtam anno 5*-ot erre a könyvre: a sztori sem rémlett, és azt sem éreztem, hogy olyan hú-ha lett volna…
Aztán kezdtek beindulni az események, Caine és Rachel kapcsolata kezd körvonalazódni, és sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből. Tény s való, mindkettejük útja elég rögösre sikeredett, mire eljutottak egymáshoz, de a kapcsolatuk beteljesedése megmelengette a szívemet, és a szálak elvarrása egészen bravúros volt. Ugyanakkor a „drámákat” nem éreztem olyan eget rengetőnek, de kellettek befejezéshez.

Történet: ★★
Írásmód: ★★
Felépítés/szerkesztés: ★★
Külső megjelenés: ★☆


Népszerű idézetek

Naiva P>!

Because music expresses all the things people can’t say, but are impossible to keep quiet.

Naiva P>!

But in the long run, it's better to hurt someone with the truth than make them happy with lies. Because she can make the decision to move on with the truth. Lies Keep you stuck in place.

Naiva P>!

That’s the thing about true love — we never see the beginning or the end.

Naiva P>!

Find a penny, pick it up, and all day long you’ll have good luck.

Naiva P>!

“I have to try because I love you, Rachel. I’m so fucking desperately in love with you.”

Kapcsolódó szócikkek: Caine West
Naiva P>!

We all make mistakes. Life doesn’t come with instructions. Someone who loves you will forgive you for them. But when you hide them or lie about them, they’re no longer mistakes – they’re decisions.

Naiva P>!

“Open your eyes, Rachel.” Caine wiped a stray hair from my face and whispered, “I didn’t think you could be any more beautiful to look at. But your face with me inside of you is…I have no words…”

Kapcsolódó szócikkek: Caine West
Naiva P>!

The music blared.
The only thing I could see was blackness.
But God, could I feel.

Kapcsolódó szócikkek: Rachel Martin
Naiva P>!

Eventually, the dog backed off enough for me to stand. Caine leaned in and took an exaggerated whiff of my neck with his eyes closed. “Summer. You always smell like summer.” Then he stepped back and winked. “My favorite season.”

Naiva P>!

God, forget peanut butter and jelly. There is no better combination than a dirty mouth and sexy suit.


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Hopeless
Ella Maise: To Love Jason Thorn
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me
J. Lynn: Wait For You
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue
Penelope Bloom: His Banana
Elle Kennedy: The Risk