All ​Grown Up 18 csillagozás

Vi Keeland: All Grown Up Vi Keeland: All Grown Up

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​new, sexy standalone from #1 New York Times Bestseller, Vi Keeland.

When I first encountered Ford Donovan, I had no idea who he was…well, other than the obvious. Young, gorgeous, successful, smart. Did I mention young? If I did, it bears repeating. Ford Donovan was too young for me.

Let’s back up to how it all started. My best friend decided I needed to start dating again. So, without my knowledge, she set up a profile for me on a popular dating site—one that invited men ages twenty-one to twenty-seven to apply for a date. Those nicknamed Cunnilingus King were told they’d go straight to the top for consideration. The profile wasn’t supposed to go live. Another point that bears repeating—it wasn’t supposed to.

Nevertheless, that’s how I met Ford, and we started messaging. He made me laugh; yet I was adamant that because of his age, we could only be friends. But after weeks of wearing me down, I finally agreed to one date only—my first after twenty years… (tovább)

>!
340 oldal · ASIN: B07TV121VT
>!
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 1096913704

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Ford Donovan · Valentina Davis


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Naiva >!
Vi Keeland: All Grown Up

But is it possible to have the right feelings at the wrong time? I feel like I’m not ready for anything serious, even though I’m sort of crazy about you. There are so many things I should do for me first.

Nálam Vi az egyik olyan írónő, akinél nagyjából tudom, mire számíthatok. Talán éppen ezért, mindig izgatottan várom az újabb és újabb regényeit. Ő és az ő könyvei annyira az én komfortzónám. Nagy adag romantika és humor egy kevéske drámával és olyan epilógussal, amely végül elégedettséggel tölt el. Nem győzöm hangoztatni, hogy a nem tudom miért, de zavarnak az olyan romantikus történetek, aminek az egyik alapja a hatalmas korkülönbség az nem az én érzem őket az én asztalomnak, fogalmam sincs miért zavar, de az írónő most csavart rajta egyet és ez a nagy korkülönbség (12 év) most a nő javára volt írható. Talán az a bajom, hogy az ilyen alapú történeteknél a legtöbb esetben inkább vágyakozónak érzem ezt a fajta romantikát, mintsem valódi kapcsolatnak. Azért annak külön örültem, hogy egyáltalán nem lett belőle „cougar”/puma típusú történet. Egyszer sem éreztem, hogy abba az irányba haladna a történet sem és egyszer sem hangzott el ez a szó. Utálom ezt a kifejezést, mert nagyon degradáló
Valentina egyébként roppant szimpatikus nő volt. Valóban a korának megfelelően viselkedett. Kivéve talán, amikor has-, mell- vagy ágyékizmokat látott, de szerintem ez nincs korhoz kötve.
Ő már 37 éves és túl van az önmegvalósításon. Már van gyereke. Két éve vált el volt férjétől. Új életet kezdett és közben minden újat kipróbált, de egyszer sem randizott. Többek között ezért is dönt úgy, hogy regisztrál egy társkereső oldalra és onnan indul be a történet, hogy erre a hirdetésre egy 25 éves Calvin Klein alsógatya modell kinézetű srác felfigyel, aki közelebb lakik hozzá, mint azt gondolná. Aki szereti az olyan romantikus történeteket, amiben a nő idősebb, annak szívből ajánlom. Összességében egy nagyszerű történet volt a család és a barátok fontosságáról, szerelemről és persze továbblépésről.

3 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Vi Keeland: All Grown Up

Aranyos kis chic lit volt, kivételesen ügyvédek nélkül. Valentina 37 éves elvált, ámde csinos nő, aki az első szerelméhez ment hozzá szinte tinédzserként. A barátnője csupa jószándékkal teszi fel egy randizós oldalra, ahol összeakad az építész Forddal. A fiatalember nemcsak hogy 12 évvel fiatalabb, hanem még régi ismerős is. A vonzódás erős, a szikrák pattognak, de Val mégis fél belevágni egy románcba. Évekkel ezelőtt talán megdöbbentő lett volna, egy idősebb nő fiatalabb férfi felállás, de Demi Moorék óta már ezen sem lepődik meg senki. Valentina is szép lassan beadja a derekát Fordnak.
A szerzőtől már megszokott humor és romantika.

3 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Vi Keeland: All Grown Up

„…age is just a number to use to count all the years I’m going to love you."

Még csak július van, de szinte biztos vagyok abban, hogy ennél szórakoztatóbb és önfeledt kikapcsolódásra alkalmasabb nyári olvasmányt, nehezen fogok találni augusztus végéig. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem érintett komolyabb témákat, mert az nem lenne igaz. Valentina zátonyra futott házassága mély sebett ejtett a nőn, 37 évesen új életet kezdeni nehéz feladat. Ford élete sem volt fenékig tejfel, szülei halála miatt, húgával korán árván maradt. Ennek ellenére, a történet túlnyomó része könnyed, humoros, pikáns és romantikus szórakozást biztosított. A spoiler évnyi korkülönbség egyáltalán nem zavart. Főleg azért nem, mert érződőtt, hogy Ford és Val között fizikai vonzódás és érzelmi kötődés is kialakult. Személy szerint azon sem csodálkoznék, ha a 13 éves tinilányoktól kezdve az 55 éves érett nőkig, mindenki, aki kézbe vette a könyvet, kicsit belehabarodott volna Ford Donovan-be. Nekem már az első randinál végem volt, amikor a parkolóban pánikoló Valentinát, végtelen türelemmel és egy ötletes lépéssel, megnyugtatta a férfi. A könyv többi jeleneteit nem részletezném, de őszintén és szívből ajánlom az írónő, illetve a műfaj kedvelőinek. Nem tudok grandiózus csavart vagy gigatntikus meglepetést garantálni, mindössze annyit ígérek, hogy ezt a montauki nyarat nehéz lesz elfelejteni!

5 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Vi Keeland: All Grown Up

Vi Keeland könyvei angolul mindig más – jobb – élményt nyújtanak. Nem kérdés, hiszen a We Shouldn't után erre a regényére is egy sziklaszilárd 5 csillagot tudok adni.

Alapvetően problémáim szoktak lenni a szereplők közötti nagy korkülönbséggel, ami most ráadásul fordítva volt jelen. Tehát volt nekünk egy 37 éves Valentina és egy 25 éves Ford. Érdekes volt a felállás, de Val igazán a korához méltóan viselkedett, hiszen sokáig nem engedte közel magához Fordot (pont a fenti dilemma miatt), noha az időtöltést élvezte vele. Gyakorlatilag hónapokon keresztül ellenállt az érzéseinek, mert úgy érezte, nem lenne helyes, amit csinál. Ezen kívül egy rendkívül kedves, odaadó, lojális nőt ismerhettünk meg a személyében, aki számomra nagyonis szimpatikus volt és belopta magát a szívembe.
Fordhoz hasonló férfi nem sok jár közöttünk. Nem számít hányszor lett visszautasítva, kitartóan próbálkozott tovább, törődött Val-lal, minőségi időt töltött együtt vele, biztosította arról, hogy gyönyörű, okos és neki csak ő kell. *nekem kell egy Ford*

Kettejük története közel sem mindennapi, egyszerűnek pedig végképp nem mondható, de bebizonyították, hogy a kor az csak egy szám. Ami igazán számít az az, hogy ki mellett érzed magad egésznek, önmagadnak.
Alig várom, hogy ismét új Vi kötetet tarthassak a kezemben!

24 hozzászólás
csucsorka IP>!
Vi Keeland: All Grown Up

Ha nem 3 éve olvastam volna utoljára kockahas (esetünkben kockahát) könyvet, lehet, hogy szigorúbb lettem volna, de most baromi jólesett nekem, hogy egy árva percet nem kellett gondolkozni olvasás közben, és csak peregtek az oldalak.
Biztos van, akit zavarnak a „ha egy könyvét olvastad, mindet olvastad” típusú szerzők, de nekem néha pont erre a könnyed kiszámíthatóságra van szükségem.

Vi Keeland receptkönyvét pedig már csukott szemmel ismerem. És hát valljuk be, könnyű kiismerni. Az eljárás ugyanis mindig(!) ugyanaz, és igazából a hozzávalók 90%-a is.
Mint mindig, most is ezt főzte ki nekünk:

Végy egy összetört, bizalommal hadilábon álló, ellenállhatatlanul gyönyörű nőt. Adj hozzá egy külsőre tökéletes, belsőre valami picike defekttel rendelkező, nagydumás, szoknyapecér pasit, aki eddig csak ágymelegítőnek használta a nőket, de most egy pillanat alatt a szerény, szépségét szemérmesen viselő hősnőnk megszállotjává válik.
Fűszerezz édespofa párbeszédekkel, adj hozzájuk némi humort.
Ha a két hozzávaló sehogy sem akar összekeveredni, gyújts alájuk, legyen arcpirító forróság a konyhánkban!
Mikor alapos kevergetés után már mennyei illatok járják be a konyhát, ne vedd le őket a tűzről!
Ekkor jön a kedvenc rész: csináljunk az öt csillagos regényből egy jóindulatú négyest! Ehhez végy egy marék felesleges és elfuserált drámát. A szétválló hozzávalókat hagyd főni pár percen át – rottyanásig. Az így újra egybeolvadó elemek alatt zárd el a gázt
Végül jöhet az epilógus: egy csipet sóval meghintve tálalunk. Jaj, ne, egy bögre cukor lett! Maradhat?

3 hozzászólás
pinkprincessreads>!
Vi Keeland: All Grown Up

Az életkor csak egy szám, az érettség viszont nincs köze

Nagy Vi Keeland rajongóként, már a megjelenéskor beszereztem ezt a könyvet, viszont sehogy se vitt rá a lélek, de @kjen olyan meggyőzően érvelt mellette, hogy ezt igenis kötelező elolvasnom, hogy belevágtam.
Első körben megismerhetjük Valt, frissen elvált 47 éves anyukát, aki totálisan kijött már a randizás intézményéből. Kibe másba is botlana egy társkeresőn, mint Fordba, akivel viszont van egy nagy bibi, csak 25 éves.
Na és igen, én ezen a ponton akadtam fent. Fiatal srác nála öregebb nővel? Hagyjuk már. Aztán a könyv rádöbbentett, hogy miért is ne? Nem az életkor határozza meg, hogy működik egy kapcsolat vagy sem, hanem az, hogy milyen érzéseket váltunk ki egymásból. Hol van az törvénybe foglalva, hogy nem működhet egy olyan kapcsolat, ahol a nő idősebb a pasinál? Bezzeg fordított esetben senki se akad fent rajta. Az teljesen normális és elfogadott, nem? Mégis miért?
Erre az igen fontos témára világít rá a Fiatal szerető, amit minden nőnek teljes szívből ajánlok. Amellett, hogy megreformálja az olvasó gondolkodásmódját, folyamatosan megnevettet és felpezsdít is ez a történet , valamint rájöhetsz arra a fontos dologra is, hogy akár egy fiatalnak is lehet érettebb gondolkodása egy nála jóval idősebb személynél.

felícia97>!
Vi Keeland: All Grown Up

És egy újabb gyöngyszem Vi repertoárjából. :) Bár eddig még csak két önálló könyvét olvastam azokkal abszolút mértékben megvett magának még tavaly év elején.Azóta is tervben van nem egy könyve,csak valahogy mindig jött valami más amiért elhanyagoltam az írónőt,és a történeteit aztán nem olyan régen felbukkant előttem az All Grown Up borítója itt a molyon amitől konkrétan beindult a nyálelválasztásom és elolvadtam teljesen. :D Csekkolva a fülszöveget,tudtam hogy én erre a sztorira befizetek.Alig győztem kivárni a megjelenést és le is csaptam rá. :) Nem egészen azt kaptam amit elsőre elképzeltem fejben,de azt kell mondjam a végeredményben így sem kellett csalódnom.Nekem nagyon bejött az elsőtől az utolsó betűig és nem is tudnék mondani semmit amit negatívumként éltem meg.Igen persze klisé hegyektől hemzseg,és semmi olyasmiről nem olvashatunk amit már nem írtak meg ezelőtt százszor,de továbbra is fenntartom hogy Vi annyira jól és olvasmányosan ír,megfelelően vegyítve a humort és a komolyságot hogy az igenis egyedivé teszi ezeket a teljesen átlagosnak tűnő történeteket.Magyarul pont ez a nagyszerű stílus nem jön át,amit magam is tapasztaltam mikor belelapoztam az egyik könyvébe ezzel pedig teljesen elveszik az a varázslatos érzés ami engem mindig eltölt Vi könyveinek olvasása közben,és ezért sajnos nem is csodálkozom hogy a magyar olvasók csak egy totál klisés történetet látnak a végén és nem érzik azt a megkapó hangulatot ami valójában átszövi az adott könyvet.Ezért fogok én csakis kizárólag eredetiben olvasni az írónőtől.Rátérve kicsit jobban az All Grown Up-ra, a könyv igazi chick-lit sztori,amivel könnyen lehet haladni,ami végig fenntartja az ember érdeklődését még akkor is ha már előre borítékolható a történet vége.Nem kell nélkülöznünk sem a humort, sem a ciki jeleneteket,na és persze a romantikát és a kellő komolyságot sem.Történetünk hősnője Valentina aki 37 évesen próbál újra magára találni a válása után,ami koránt sem olyan egyszerű lévén hogy egy majdnem felnőtt fiú édesanyja,és ráadásul a volt férjén kívül sosem volt más kapcsolata.Visszakerülve a szingli nők közé a randizás nagyon kívül esik Valentina komfortzónáján,ezért a nagyszájú és életrevaló barátnője kérés nélkül felregisztrálja Val-t egy társkereső oldalra,annak reményében hogy végre újra elkezd élni.Val itt ismerkedik meg véletlenszerűen Ford Donovan-al,aki elsőre igazán sármos,humoros és akivel úgy tűnik nagyon is összhangban vannak.Az egyetlen bibi a történetben hogy Ford minden nagyszerűsége ellenére 12 évvel fiatalabb Val-nál,ami visszatartja őt abban hogy bármi is lehessen közöttük.Végül egy randiba mégis belemegy ami nem várt meglepetést tartogat mert kiderül hogy Ford és Val bizony ismerik egymást nem is akárhonnan…Val úgy érzi ezek után mindenképpen pontot kell tenniük kis flörtjük végére annak ellenére is hogy érzi valami igazán különleges dolog kezd alakulni kettejük között,csak hogy Ford nem az a fajta srác aki könnyen feladja,márpedig őt sem a korkülönbség ,sem pedig az új helyzet nem rettenti el attól hogy akarja Valentina-t…De vajon elég lehet-e ez a közös nyár és a napról napra mélyülő érzéseik hogy áthidalják azt a szakadékot amit a korkülönbség és annyi más nehézség állított közéjük? Nagyon élveztem ezt a történetet több okból is,(egyrészt mert a gyengéim a nagy korkülönbséges sztorik)de nehéz is lenne mindet felsorolni,ami viszont egyértelműen a legnagyszerűbb momentuma a könyvnek az Val és Ford kapcsolatának alakulása.Kettejük között szinte a kezdetektől érezhető az különleges vibrálás és perzselő vágyakozás ami áthatja mind a viszonyukat,mind pedig az egész könyvet.Jó érzés volt olvasni hogyan alakultak a dolgok,és váltak egyre komolyabbá az érzelmeik.Igazi dinamikus és szerethető párost alkottak,és bizony az erotika is nagyon helyén volt közöttük.Ritkán szoktam ilyet mondani,mert alapból ez a kevésbé gyakori de még majdhogynem több vagy részletesebb erotikus jelenetet elbírtam volna,mert nagyon meg volt közöttük az a bizonyos plusz amit még jobban ki lehetett volna bontani.Persze érzelmi szinten ez kifogástalanul meg volt szerencsére.Mind Ford-ot,mind Val-t nagyon megszerettem az olvasás ideje alatt.Val egy igazi belevaló csaj,aki komoly csalódást tudhat a háta mögött,ebből kifolyólag pedig tele van rengeteg gátlással és megfelelési kényszerrel,jól bemutatva az élet buktatóit,és pont emiatt volt könnyű a bőrébe képzelni magam.Rendkívül szimpatikus volt már az elejétől fogva,de igazán akkor kezdtem megkedvelni mikor a sztori előrehaladtával kezd megnyílni és kibontakozni Ford hatására.És Ford? A totális könyves álompasi,egyszerűen imádtam!♥ Kicsit pimasz,kicsit mocskos szájú,végtelenül szexi és mindemellett törődő és figyelmes. Túl szép hogy igaz legyen, de itt a könyv lapjain valahogy nem tudott érdekelni. :D Valentina-hoz hasonlóan ő is elég kemény helyzeten átment élete során,amik miatt sokkal érettebb és felelősségteljesebb lett a korosztályánál és emiatt csak még inkább passzoltak egymáshoz Val-al.Kicsit mondjuk meglepődtem a végén hogy kivételesen a férfi karakter volt az aki ideiglenesen visszatáncolt bizonyos okok miatt,inkább a nők szoktak,de bíztam benne hogy Ford összeszedi magát és persze így is lett.Az epilógus és a záró fejezetek is aranyosra és romantikusra sikerültek ,de azért nem csöpögtek,aminek külön örültem.Összegezve ez egy szuper és nagyon szerethető történet volt,ami kellemes emlékként marad meg bennem a későbbiekben.Ezek után pedig úgy érzem ideje több könyvet olvasnom Vi-től! :)

Monique90>!
Vi Keeland: All Grown Up

Kimondottan kellemes csalódás volt ez a könyv. Az első amit tőle olvastam és a címekből/borítókból stb. arra számítottam, hogy eléggé erotikus regény lesz. De rá kellett jönnöm, hogy nem az. Ami kellemes meglepetés volt. A karakterek szerethetőek és nekem pont ilyen a humorom, úgyhogy jól szórakoztam, tökéletes kikapcsolódás volt.

avrala>!
Vi Keeland: All Grown Up

Érdekes dolog, hogy az embereknek teljesen természetes, ha a férfi az idősebb fél a párkapcsolatban, sokszor a 10 év korkülönbség sem botránkoztatja meg őket. Azonban fordított helyzetben, ha a nő lesz az idősebb fél, már teljesen más szemüvegen keresztül nézik a dolgokat.
Ehhez a felálláshoz még nem volt szerencsém, szóval nem tudom, hogy más könyvekben mennyire hangsúlyos a dolog, de itt azonkívül, hogy Val folyton az életkorán rúgozott, nem éreztem a karakterek között a korkülönbséget. Ha nem tudnánk az életkorukat, akkor egy teljesen átlagos szerelmi történetet olvasnánk.
Egy könnyed, gyors kikapcsolódásnak bármikor ajánlanám!

repe993 P>!
Vi Keeland: All Grown Up

Jess Michaels: An Affair in Winter jutott eszembe, amikor a konfliktus csúcsosodott: Mindkét félnek volt egy elképzelése a megoldásról, de amikor jobban megismerik egymást, megértik egymás álláspontját és elég drasztikusan áthelyeződnek a frontvonalak.
Ettől függetlenül Ford elég kitartó, lassú víz partot mos, és a valóban, a kor csak egy szám. Ő 25 évesen többet tapasztalt, mint más 40 évesen, így aztán lélekben felnőtt Val-hoz. Kár, hogy nem derült ki, mi történt a szüleivel. Lekerültek a piedesztálról, mindkettejüknek voltak hibái, amivel mindketten együtt tudtak élni, de mégis hogyan dolgozták fel? Habár, nem vagyok biztos benne, hogy akarom-e tudni, ill. adott volna-e egyáltalán hozzá vmit a történethez.
Minden esetre, ennél a történetnél (végre) nem éreztem, hogy a dráma felesleges és mesterséges, a történetbe nem illő.


Népszerű idézetek

Naiva >!

Age is an issue of mind over matter. If you don’t mind, it doesn’t matter.

Naiva >!

We had the kind of chemistry that left us incoherent. I slipped my hands under the back of her knees and tugged her toward the edge of her seat.

Naiva >!

“I listen to everything. But I’m into Jack Johnson right now.”
“Never heard of him. My favorite band growing up was The Backstreet Boys.”
Ford shrugged. “That’s not a difference. That’s an opportunity to share new things with each other.”
“I don’t have an Instagram or SnapFace.”
“You mean SnapChat.”
“Whatever. I just proved my own point. I don’t even know what social media is called anymore. Are you on Facebook?”
“No.”
“Let me guess, because Facebook is for old people?”

Kapcsolódó szócikkek: Ford Donovan · Valentina Davis
Naiva >!

But is it possible to have the right feelings at the wrong time? I feel like I’m not ready for anything serious, even though I’m sort of crazy about you. There are so many things I should do for me first.

Naiva >!

I stood nearby, handing him the occasional tool and ogling his body. I couldn’t help myself. His dark T-shirt had ridden up, giving me a personal peep show starring rock-hard abs, a deep-set V, a tattoo that ran up his side, and a sexy-as-all-hell thin line of hair that ran down into his Calvin Klein underwear band.

Kapcsolódó szócikkek: Ford Donovan
Naiva >!

The view had my fingers itching to trace that happy trail all the way down to the end.

Kapcsolódó szócikkek: Valentina Davis
Naiva >!

My eyes locked with his. He was even more gorgeous than I had imagined after seeing his profile. His dark blond hair was tousled in that sexy I don’t give a shit way, but still looked perfect. Strong masculine features—a rugged jaw coated in day-old stubble on sun-kissed skin, a straight, prominent nose, and eyes the color of honey. His deep blue tie was loosened at the collar, and his wide shoulders filled out his dress shirt, pulling slightly over the muscles of his pecs.

csucsorka IP>!

Goodbyes are not forever and aren't the end; they're are until we meet again.


Hasonló könyvek címkék alapján

Elle Kennedy: The Risk
L. J. Shen: The Devil Wears Black
Penelope Bloom: Her Cherry
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Renee Ericson: More Than Water
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
L. J. Shen: Dirty Headlines